Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot laat Ramiz Zerrouki starten in Champions League-duel met Lazio

Laatste update:

De opstelling van Feyenoord voor het Champions League-duel met Lazio is bekend. Trainer Arne Slot kan de komende weken niet beschikken over Yankuba Minteh, waardoor de oefenmeester ervoor kiest om Calvin Stengs op de rechtsbuitenpositie te posteren. Daardoor komt er op het middenveld een plekje vrij voor Ramiz Zerrouki. Igor Paixão start vanaf de linkerkant. Luka Ivanusec is fit genoeg om op de bank plaats te nemen. Het duel begint om 18:45 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Justin Bijlow, die afgelopen weekend na lang blessureleed zijn rentree maakte, staat onder de lat bij de Rotterdammers. De goalie ziet de verdediging voor hem gevormd worden door Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Aanvoerder Gernot Trauner is nog niet fit genoeg om mee te doen.

Mats Wieffer en Zerrouki zijn de controleurs op het middenveld, terwijl Quinten Timber een linie naar voren schuift en de nummer 10 van dienst is. Spits Santiago Gimenez debuteert in de Champions League, nadat hij de eerste twee groepsduels nog moest missen wegens een schorsing. De Mexicaan wordt geflankeerd door Stengs en Paixão.

Feyenoord liet zich in de vorige speelronde uitstekend zien tegen Atlético, al zat een punt er net niet in (3-2). Het maakt dat het duel met Lazio, dat een punt meer heeft, vrij cruciaal is. "Met Lazio treffen we een tegenstander met een hele andere spelopvatting dan Atlético Madrid, dan ben je vooral nieuwsgierig hoe dit elftal daarmee omgaat", blikte Slot vooruit op de persconferentie.

"Zij hebben bijna hetzelfde elftal als vorig seizoen, en hebben vanuit daar de selectie versterkt. Wij hebben indruk gemaakt in de Nederlandse competitie en voorgaande wedstrijden, en we spelen thuis, dan denk ik dat je met 50/50 een redelijke analyse hebt." Slot hoopt op een magische sfeer in De Kuip. "De kracht zit vooral in de onvoorwaardelijke steun die de thuisclub hier altijd voelt."

Lazio begon het seizoen uiterst matig, maar wist zijn laatste drie wedstrijden wel in winst om te zetten. De Romeinen lijken precies op tijd in vorm te zijn geraakt voor het cruciale duel in Rotterdam-Zuid. Lazio en Feyenoord troffen elkaar vorig jaar nog in de Europa League. Dankzij een treffer van Gimenez wonnen de Zuid-Hollanders met 1-0 en werden de Italianen veroordeeld tot de Conference League.

"Dit is een andere wedstrijd", weet trainer Maurizio Sarri. "We weten wat ons te wachten staat. We moeten vanaf het begin een felle aanpak hanteren. Collectief lijden onder druk en mentale vastberadenheid tonen." Clubtopscorer Ciro Immobile kampte de afgelopen weken met een blessure en maakte afgelopen weekend vlak voor tijd zijn rentree in het gewonnen duel met Sassuolo (0-2). Sarri kondigde aan dat Immobile, die wel in de basis staat, zeker niet negentig minuten zal spelen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Opstelling Lazio: Provedel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Vecino, Rovella, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Feyenoord - Lazio:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm Zerrouki en Wieffer naast elkaar. Dat werkte eerder voor geen meter. Ben benieuwd.

25 oktober 2023 om 17:41

Tegen atletico werkte het wel. Speelde ze erg goed. Met uitblinker zerrouki.

25 oktober 2023 om 18:06

Hoho niet zo op de pik getrapt he. Één keer ging het goed. 3 keer tegen mindere tegenstanders dan Atletico of Lazio ging het mis. Dus daarom mijn laatste zin 'ben benieuwd'.

25 oktober 2023 om 18:11

Wie is hier nou op zijn pik getrapt 😅 Iemand doet een vrij bondige reactie en begetalliseert je uitspraak obv de voorgaande Europese wedstrijd en je gaat gelijk los haha

25 oktober 2023 om 18:22

Nou, ok schrijf vier hele zinnen. Als dat 'helemaal los gaan is'...

25 oktober 2023 om 18:42

Sooo.. hoe irritant kun je zijn xD

25 oktober 2023 om 17:42

Klopt, Atlético walste over ons heen.

25 oktober 2023 om 18:08

En Feyenoord walste over PSV, Fortuna en Sparta heen. Oh wacht.... Daarom ben ik benieuwd.

25 oktober 2023 om 18:15

Achterman niet zo op de pik getrapt joh. We spreken elkaar straks .

25 oktober 2023 om 17:55

Alleen de eerste wedstrijd van het seizoen bekeken zeker?

25 oktober 2023 om 18:07

Ja en dat waren tegenstanders die een stuk minder waren dan Lazio. Dus één keer gaat het goed en 3 keer ging het mis. Vandaar dat ik benieuwd ben.

25 oktober 2023 om 18:11

Gast. Feyenoord was totaal niet in vorm begin van het seizoen. Ze moesten nog ingespeeld zijn. Ga je nou telkens roepen dat Wieffer en Zerrouki niet naast elkaar kunnen spelen omdat de eerste 2 wedstrijden van het seizoen minder was, waarin de hele elftal bagger was. Feyenoord is nu veel verder, iedereen weet nu veel beter wat van hen verwacht wordt. Die 2 kunnen prima samen spelen.

25 oktober 2023 om 18:40

Achterman is anti-twente en zal daarom niet snel iets positiefs zeggen over zerrouki.

25 oktober 2023 om 19:41

En Achterman hoe vind je dat het gaat?

25 oktober 2023 om 21:27

Achterman? Klaar om te praten?

De verwachte opstelling dus ...

Stel ons niet teleur ... gogog Feyenoord

Zelfde middenveld ala tegen Atletico en dat liep toen als een trein… hopelijk nu weer!

Kan niet wachten! In principe zelfde opstelling als tegen Atletico, alleen Nieuwkoop ipv Trauner.
Wat heeft die Slot het zichzelf toch makkelijk gemaakt dmv zo'n heerlijke selectie zeg!

25 oktober 2023 om 18:16

Ben alleen nog niet kapot van Nieuwkoop. Hopelijk loopt het met Stengs beter!

Moet toch te doen zijn tegen de nr 9 van Italië, om maar even in de typische Nederlandse teksten te spreken.

Hopelijk wint Feyenoord, heb er vertrouwen in!

25 oktober 2023 om 17:55

Vind dit qua namen wel een sterker team dan Celtic, Sevilla of Lens.
Wel minder dan Atletico en Arsenal.

25 oktober 2023 om 18:23

Het is geen wedstrijdje wie de sterkste poule heeft. Totaal onrelevant. Succes Feyenoord!

25 oktober 2023 om 18:35

Ik reageer op "moet te doen zijn tegen de nr9"
Het is niet zomaar even te doen.

25 oktober 2023 om 19:04

Was ook maar een grapje jongens. Was niet als wedstrijdje bedoelt haha. Meer omdat ik gisteren wel 50 berichten heb gezien over de positie op de ranglijsten van sevilla en Lens.

25 oktober 2023 om 19:12

@felix: voor een typisch Nederlandse tekst ben jij de eerste die ik hem zie gebruiken, dus misschien is het wel minder Nederlands dan je denkt..

Zoals verwacht; ben heel benieuwd. Volgens de bookies zijn we vrij zwaar favoriet. Vind ik lichtelijk overdreven, maar goed, gaan met de banaan.

25 oktober 2023 om 18:00

Zwaar favoriet is lichtelijk overdreven; middel zwaar favoriet dan?

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar die Nieuwkoop is toch niet niveau Champions League? Als dat tegen Immobile staat zou ik als ik Feyenoorder was er niet gerust op zijn. Beetje niveau van Rhijn bij Ajax toenertijd

25 oktober 2023 om 18:07

Andere optie is Beelen, die ga je er nu ook niet inzetten.

Prima opstelling. Ook fijn om wat extra koopkracht te hebben tegen dit fysiek sterke team

Hup Feyenoord! Vanavond moet het toch wel gebeuren. Denk dat Lazio en Feyenoord zullen uitmaken wie er 2e wordt achter Atletico. Dan is het cruciaal dat je thuis van Lazio wint

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren