Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot kan zich niet vinden in lezing ESPN-interviewer over Bas Nijhuis

Laatste update:

Arne Slot kijkt enigszins tevreden terug op de moeizame overwinning van Feyenoord op Fortuna Sittard zondagmiddag (0-1). De oefenmeester erkent dat zijn ploeg moeite had met de defensieve speelwijze van de tegenstander en is daarom des te meer content met de drie punten. Daarnaast liet Slot zich voorzichtig uit over het optreden van Bas Nijhuis, die de leiding had over het duel.

Vincent Schildkamp opende het interview bij ESPN met een vraag over de arbiter van dienst. Volgens de commentator annex interviewer was het zondag niet altijd even duidelijk 'waar je aan toe was met deze scheidsrechter'.

"Dat wist ik wél", reageert Slot. "Het was vrij duidelijk wat we wel en niet konden doen. Of je er dan tevreden mee bent, is een andere vraag. Maar ik vond het wel heel duidelijk hoe hij floot, heel eerlijk gezegd."

"Je moet je er niet mee bezig houden. Althans, de jongens niet. Af en toe heb je even een momentje, maar voor de rest is het gewoon focussen op waar je hiervoor staat, namelijk het verdedigen van al die lange ballen, al die verre ingooien, al die vrije trappen die ze er in pompen. Maar ik vond eigenlijk wel dat hij (Nijhuis, red.) heel duidelijk floot. Wat je daar vervolgens van vindt, is een tweede, maar het was wel heel duidelijk, toch?", aldus Slot.

Verdere uitspraken over de arbitrage wilde de trainer vermijden. "Daar moet ik niet wat van vinden. Het ligt heel gevoelig als ik daar iets van vind, dus dat doe ik niet."

'Moeizame wedstrijd


Vanzelfsprekend ging Slot ook in op het spel van zijn ploeg. "Het was een moeizame wedstrijd door de manier waarop Fortuna ons bestreed. En daarom was ik wel heel tevreden over dat we eigenlijk pas in de negentigste minuut een dreigend moment tegen kregen. En dat is niet zo makkelijk als je de hele wedstrijd bestookt wordt met lange ballen in de zestien."

"Als mensen verwachtten dat we hier geweldig gingen voetballen... Daar heb je ook een tegenstander voor nodig. Dat is niet zo eenvoudig als je een tegenstander hebt die voor deze speelwijze kiest. Dus als je dan in staat bent om zo weinig weg te geven, dan vind ik dat goed", besluit Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima antwoord van Slot lijkt mij. Verder was het inderdaad een chaotische wedstrijd.

Nijhuis gaf fortuna een vrijbrief op schoppen.
Hij met zijn eigen regels is echt verschrikkelijk.

Op een gegeven moment geeft hij zerrouki geel voor vasthouden. 2 seconde later werd timber beet gehouden en was er niks aan de hand

14 april 2024 om 18:55

Nijhuis veroorzaakte zelf het opstootje met zijn mismanagement van de wedstrijd. Nijhuis is zeer ver afgegleden en zal tot aan zijn pensioen een frustratie voor menig voetbalsupporter zijn. Toen hij opkwam dacht ik oprecht dat dit een man zou zijn die matennaaien, tijdrekken en schwalbes zou aanpakken, maar ipv daarvan is het een scheids die willekeurig fluit en daarmee uitlokt tot het opzoeken van het randje zonder duidelijke grens.

14 april 2024 om 19:33

Wellicht het verschil tussen veel belovende aanval en niet dat denk ik te herinneren maar het probleem bij Nijhuis is dat schoppen mag maar simpele andere zaken niet en dat irriteert enorm.

14 april 2024 om 19:59

Was letterlijk op exact dezelfde plek op het veld, randje 16 van fortuna haalt Zerrouki een aanval eruit. Terecht geel. 1 minuut later wordt Timber aan de andere kant op ongeveer dezelfde plek op identieke wijze afgestopt. Geen geel. Nijhuis is echt een karikatuur van een scheidsrechter.

Toch bijzonder dat bij ESPN door de commentator een continue zeikstraal over Nijhuis te horen was en de interviewer zijn mening vervolgens nog eens mag doordrukken met zo’n vraag… Maar vervolgens wel Nijhuis gebruiken in een commercial🤦🏻‍♂️

14 april 2024 om 20:42

Dus als je meespeelt in een commercial van ESPN, mag datzelfde ESPN nooit iets negatiefs over je zeggen?

14 april 2024 om 21:51

Dit was niet iets negatiefs zeggen, dit was continue blijven hameren 🫠

14 april 2024 om 21:13

Commentator en interviewer zijn heel vaak dezelfde persoon. Nu ook

Waardeloos zoals hij floot, hij geeft een vrijbrief voor harde overtredingen.

Leuk en aardig dat gepraat over het spel laten doorgaan, maar feitelijk speel je met de gezondheid van de spelers.

Als de gezondheid van de spelers je niet boeit ben je het voor mij niet waard om scheidsrechter te zijn.

Nijhuis vind zijn stijl belangrijker dan de regels.


Narcist.

Ik hoorde de wedstrijd tussendoor op de radio. Maar je hoeft de wedstrijd niet te zien om te weten dat het bij Nijhuis om Nijhuis draait. Verschrikkelijke scheids is compleet doorgeslagen in mannelijk voetbal, maar als spelers richting hem reageren dan zijn zijn teentjes heel kort en geeft hij direct geel.

Ik heb de wedstrijd niet gezien dus kan niet oordelen over de Nijhuis, maar ik vind het verschrikkelijk irritant dat al die commentatoren hun mening geven over vanalles en nog wat. Leuk om te horen dat Slot er meteen korte metten mee maakt. Ook al kan een commentator gelijk hebben, hij zir er om iets te becommentarieren, niet om zijn mening te geven. Daar zitten analisten voor en komen de trainer en spelers voor bij de camera. Vanmiddag bij Ajax zegt de commentator na de beslissing van de VAR om de penalty terug te draaien naar een vrije trap: dat maakt de vraag of het een penaltywaardige overtreding was ook overbodig. Wat!? Hoe kan een overtreding geen penalty waard zijn, maar wel een vrije trap? Wat is dat voor onzin, zeg gewoon wat je ziet en wat er gebeurd en hou die meningen voor je.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren