Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

APOEL hoopt op ‘klein wonder’: ‘Ajax is een goede club en is ook beter’

Laatste update:

Ajax kan woensdagavond voor het zevende seizoen op rij overwinteren in Europa en als dat lukt, dan evenaart de Amsterdamse club het clubrecord uit de periode 1992-1998. Het team van Frank de Boer moet APOEL Nicosia in eigen huis dan wel op een gelijkspel zien te houden. Ajax is de favoriet, zo vertelt Georgios Donis.

/

De trainer van de kampioen van Cyprus vertelde op de persconferentie ‘waarschijnlijk niet veel kans’ te hebben in de Amsterdam ArenA: “Het wordt erg moeilijk om een uitwedstrijd als deze te winnen. Ajax is een goede club en heeft een goed team, dat waarschijnlijk beter is dan dat van ons. Maar in het voetbal is alles mogelijk. Ik vraag mijn spelers om alles te geven en om het Champions League-toernooi in stijl af te sluiten.”

APOEL, dat niet kan beschikken over onder anderen Constantinos Charalambidis, Tomás De Vincenti, John Arne Riise en João Guilherme, hoopt een ‘gedisciplineerde’ wedstrijd te spelen: “Vanaf morgen kunnen we uitrusten. Ik ben trots op het team, want we hebben Europa al laten zien wat we kunnen.” Overigens zijn ook verdediger Carlão en spits Rafik Djebbour twijfelgevallen voor het laatste groepsduel. Aanvaller Nektarios Alexandrou zei dat APOEL een ‘klein wonder’ nodig heeft om Ajax te kunnen verslaan.

Denk jij dat APOEL Nicosia van Ajax wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax is verplicht om deze wedstrijd te winnen. Gebeurt dit niet dan stuur ik de kosten die ik heb gemaakt met mijn weddenschappen door naar de directie.

10 december 2014 om 15:31

Haha nouja, ik ben het met je eens dat Ajax verplicht is om te overwinteren, en waarschijnlijk om te om te winnen ook. Maar tegelijkertijd is dit een ploeg vergelijkbaar met een subtopper/middenmotor in de Eredivisie. Een gelijkspel kan dus altijd gebeuren.

Apoel moet winnen, en aangezien Ajax eigenlijk bijna altijd scoort thuis, denk ik dat Apoel minimaal 2 goals nodig heeft om te overwinteren.

10 december 2014 om 16:45

Ik heb dan ook 10euro ingezet op Apoel. Dan kan ik met 50euro winst het verdriet sowieso wegzuipen.

10 december 2014 om 17:09

De dag dat ik als Ajacied een 10tje inzet tégen Ajax.... mogen ze me een week lang opsluiten in een dwangbuis... tot ik weer normaal kan doen.

Ik heb gewoon netjes mijn geld op Ajax ingezet. Zodra de eerste erin ligt, volgt de rest vanzelf.

10 december 2014 om 17:22

Begrijp me niet verkeerd..ik hoop nergens zo graag geld aan te verliezen als Ajax Ik zet alleen geld in tegen Ajax om de goden te verzoeken Een extreme versie van clubliefde

10 december 2014 om 19:27

Heel slim juist. Als ze niet verliezen kan je een feestje gaan vieren vanwege het resultaat. Anders kan je dus inderdaad met je winst je verdriet wegdrinken.

Deze trainer is bezig hem in te dekken voor een eventueel verlies. Normaliter hoort Ajax deze wedstrijd 'gewoon' te winnen, al voorspel in geen grote uitslag, mogen ze winnen.

Als het lang 0-0 blijft zie ik de verdediging van Ajax nog wel een slippertje maken met een 0-1 tot gevolg. Als Ajax op 2-0 weet te komen is het gespeeld, zo niet dan blijft het toch spannend met die onbetrouwbare verdediging.

Ze graven zich mooi in maar dit is alles behalve een gelopen race voor Ajax. Ze zullen vanavond alles moeten geven want Nederlandse clubs kunnen het zich niet veroorloven om ook maar iets van onderschatting te tonen tegen welke club dan ook. We horen tegenwoordig bij de grijze middenmoot, wat op zich niet erg is, maar kunnen af en toe stunten dankzij misplaatste arrogantie of onderschatting van de tegenstander. Laat het vanavond niet zo zijn.

Edit: typefout

Had Apoel in de eerste ronde niet nipt uit van Barcelona verloren (1-0 dacht ik)? Dan kunnen ze echt wel wat. Ajax moet ze zeker niet onderschatten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren