Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antony laat zich van slechtste kant zien na bekerontsnapping Manchester United

Laatste update:

Antony heeft zich de woede op de hals gehaald met zijn manier van juichen na de ontsnapping van Manchester United in de halve finale van de FA Cup. The Red Devils rekenden uiteindelijk pas na een strafschoppenserie af met Coventry City, dat achtste staat in de Championship.

Manchester United stond tegen Coventry City na een uur spelen op een 0-3 voorsprong dankzij doelpunten van Scott McTominay, Harry Maguire en Bruno Fernandes. Uit het niets kwam Coventry in het laatste half uur echter helemaal terug tot 3-3.

Diep in de verlenging zag Coventry de winnende treffer afgekeurd worden, waardoor een penaltyserie volgde. Die serie werd met 2-4 gewonnen door Manchester United.

Nadat Rasmus Højlund de winnende strafschop tegen de touwen knalde, was de euforie bij de equipe van manager Erik ten Hag niet meer dan logisch. Antony, die in de 66ste minuut als invaller binnen de lijnen was gekomen bij een 0-3 voorsprong, richtte zich na de winst van zijn ploeg tot de supporters van Coventry.

De fans van the Sky Blues zaten aan de overzijde van waar de penaltyserie werd genomen. Volgens Manchester Evening News-journalist Tyrone Marshall legde Antony zijn hand op zijn oren richting de supporters van Coventry, waarmee hij hen de mond wilde snoeren.

De actie stond in schril contrast met aanvoerder Harry Maguire, die zijn tegenstanders juist een hand gaf uit blijk van waardering.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het blijft een naar mannetje

21 april 2024 om 20:24

De miskoop van Man Utd. Benieuwd wat als hij bij Ajax was gebleven.

21 april 2024 om 20:34



Dan zou het nog steeds een naar mannetjes zijn.

22 april 2024 om 15:42

Jullie zijn trieste figuren die gewoon wat willen schrijven zonder context.
Vind je het gewoon een naar mannetje en wil je dat even hier melden? Of vind je het een naar mannetje door deze actie?

Speler (wright) van Coventry scoort in de wedstrijd een onterechte pingel en gaat met zijn hand achter oor en vinger voor zijn mond juichen voor United spelers en fans.
Dan vind ik het eigenlijk wel mooi (ondanks dat ik het zelf nooit zou doen, hou niet van emotie tonen) dat Antony ze even op zijn plek zet in zijn beleving. Tenminste passie voor de club en voor de sport.

22 april 2024 om 16:10

Het is in dit geval gewoon beide. Hij was al een ontzettend naar mannetje en bewijst dat hier wederom.

22 april 2024 om 16:47

Haha dit vind ik dan ook wel weet mooi gezegd!

21 april 2024 om 21:14

Dat zeker. Al snap ik dat als je het pispaaltje van de supporters bent je gram wil halen na de wedstrijd. Natuurlijk kinderachtig, maar dat is het niveau van de gemiddelde supporter ook

21 april 2024 om 21:44

Het is volledig logisch dat hij het pispaaltje is. Altijd zo stoer doen, walgelijk onsportief gedrag vertonen en dan geen ene flikker presteren. Dit soort praatjesmakers werden vroeger op het pleintje gewoon neergetrapt. Praatjes vullen geen gaatjes. Hij moet echt eens leren zijn plek te kennen. Heeft in Nederland (onterecht) veel te veel veren in z'n reet gekregen. Wat een engnek is het toch.

22 april 2024 om 03:27

Haha jij denkt dat je Antony had neergetrapt? Die jongen komt uit een achterbuurt in Brazilië en jij hebt het over pleintjes? Af en toe zijn wij Hollanders ook wel echt te arrogant of whatever dit is voor woorden. Ga jij maar eerst een dag wat zeg ik 4 uur in een favela overleven voordat je het hebt over "plek kennen". Dat maakt Antony niet sympathiek alhoewel ik een beetje supporters jennen wel kan waarderen. Antony is een vrouwenmepper en speelt enorm slecht bij United maar je moet wel weten over wie je hebt als je over pleintjes begint.

22 april 2024 om 05:56

Een heel epistel over Antony uit de Favela's en of hij wel of niet neergetrapt zou worden 😂🤡

22 april 2024 om 08:01

Ik vind het allemaal niet nodig zo grof. Maar geef alleen aan dat ik zijn kinderachtige reactie snap als hij kinderachtig benaderd wordt. Daarmee geef ik niet aan dat zijn reactie terecht is. Hij maakt inderdaad niet waar waarvoor hij gehaald is, maar bij ajax was het gewoon een heel verdienstelijke voetballer.

22 april 2024 om 08:31

Van de Braziliaanse Favela’s naar de Leidse Hood. Ik weet niet waar het gevaarlijker is

22 april 2024 om 08:49

Gram wilt halen? Hij komt erin en krijgen gelijk 3 doelpunten om de oren, ligt niet alleen aan hem, alleen deze jongen heeft echt 0 zelfreflectie als je zo reageert, terwijl je zelf niks presteert, is gewoon heel eng gedrag dit, die zien we volgend seizoen echt niet terug bij United, zelfde geldt voor ten Hag

22 april 2024 om 14:17

@Shahubsie, ik weet dan ook waarover ik praat.

22 april 2024 om 14:20

@Repuiztav, het punt was dat wij Nederlanders makkelijk oordelen soms. Inclusief over een jongen die een favela heeft overleefd. Maar goed.

22 april 2024 om 16:13

@Leidse, Het gedrag van Antony is toch ook niet goed te keuren? Maakt niet uit waar je bent opgegroeid.

22 april 2024 om 16:28

Nee dat zeg ik ook, het maakt hem niet sympathiek. Maar we moeten niet gaan denken dat we hem iets kunnen vertellen over pleintjes en neertrappen. Daar viel ik specifiek over. En gedrag wordt natuurlijk wel degelijk bepaald door omgeving. Weinig komen ongeschonden uit zo'n jeugd. Dus ja, iets minder veroordelend zou ik zelf zijn.

Walgelijk persoon. Kan niet alleen privé zijn handjes niet thuishouden, maar is op veld ook structureel een vreselijk mens met heel veel onsportieve trekjes. Moet eigenlijk in zijn handjes knijpen dat hij bij een club als Man Utd mag voetballen dankzij Ten Hag

22 april 2024 om 08:29

@andres13,

Verklaar je nader over dat "handjes niet thuishouden".

22 april 2024 om 10:07

Vrouwenmepper.

@Andres, jongen zit heel ongelukkig in zijn vel. Durft niet uit de kast te komen zoals veel voetballers. Frustraties druipen ervan af. Probeert overgecompenseerd zich voor te doen als een macho mannetje.

22 april 2024 om 10:37

@j3ro3ntj33__ heb je het nieuws niet gevolgd?

22 april 2024 om 10:57

@andres13,

Dus als in de media word geplaatst dat iemand aangifte tegen jou doet voor winkeldiefstal, dan ben jij een dief?

Antony wil volledig meewerken, en jij gaat hem al veroordelen omdat iemand een aangifte doet?

22 april 2024 om 10:58

Hoe kan het dat ik een ongefundeerde opmerking als deze niet kan rapporteren ?

22 april 2024 om 11:10

@j3ro3nt33__ Wat die vrouw verteld heeft geloof ik ook niet helemaal, maar ik denk wel dat de waarheid ergens in het midden ligt. Antony is op het veld al bezig met machogedrag en komt over als een enorm gefrustreerd ventje. Dan heb ik wel mijn bedenkingen ja.Als je mijn opmerking wilt rapporteren moet je rechtsbovenin op het driehoekje klikken. Succes.

22 april 2024 om 14:18

@andres,

Het ging mij niet om jou mening, het ging mij om die van 4fredondo.

Maar dat jij denkt dat de waarheid ergens in het midden ligt, betekend niet dat je hem zomaar ergens van kan beschuldigen.

Als alle mensen die zich als macho gedragen, vrouwen slaan. Dan wens ik veel vrouwen in Nederland nog heel veel succes en sterkte toe.

22 april 2024 om 09:39

@andres dan moet je toch ook een geweldige afkeer hebben gehad van een van Bommel of Toivonen? Die waren zeker zo onsportief. Of kon je daar wel om juichen omdat ze het juiste shirt aanhadden? Gewoon een oprechte vraag.

22 april 2024 om 10:40

Ik vond het gedrag van Toivonen en van Bommel totaal niet van het niveau van Antony. Ja die zeurden wel eens om een kaart, maar die waren niet bezig met het tegenstanders vernederen na bijvoorbeeld een gewonnen strafschoppenserie en liepen ook niet continue enorm verontaardigd te doen naar iedereen en Antony wel. Of het nou tegenstanders, scheidsrechters of zelfs medespelers zijn. En daarbij laat Antony ook nog eens totaal niets zien op het veld maar hij zit wel altijd divagedrag te vertonen alsof hij de grote ster is. Totaal misplaatst gedrag

22 april 2024 om 10:54

Meen je dit serieus? Heb je van Bommel nooit zien reageren op het publiek? Of verontwaardigd doen? Hetzelfde voor Toivonen. Nooit gezien hoe ze zich misdroegen richting de scheids, medespelers en tegenstander? Nooit hun vieze overtredingen gezien?

22 april 2024 om 11:13

Ja, dat zeg je toch net hierboven? Dat waren ook geen lieverdjes, maar het divagedrag van Antony vind ik nog wel een gradatie erger. Komt nog eens bij dat iemand als van Bommel wel sportief genoeg liet zien om anderen terecht te wijzen. Antony presteert helemaal niets en hangt de grote ster uit

22 april 2024 om 11:18

Antony is vele malen enger dan Van Bommel en Toivonen. Al kon laatstgenoemde bij mij ook zeker het bloed onder de nageltjes vandaan halen

22 april 2024 om 12:16

Toivonen komt echt wel in de buurt ook. Het was puur omdat hij bij ons speelde dat je het wel oke vond. Maar terugkijkend was het echt een onsportieve jongen. Van Bommel vind ik wel van een ander niveau dan hun hoor.

Dit is niet zijn slechtste kant, dit is zijn normale gedrag.

22 april 2024 om 12:01

Ik verwachtte idd ook iets schokkends, maar dit is gewoon orde van de dag voor hem.

Antony is alle schaamte al lang voorbij joh. Respect dat bestaat niet in zijn woordenboek. Dus dat hij zich na zo'n wedstrijd zo gedraagd verbaasd mij niets meer.

Madueke gaf al het slechte voorbeeld gisteren en Antony doet vandaag vrolijk mee.

22 april 2024 om 12:02

Ook al ja? Allemaal kleine spelers. Maguire is groter gebleken met zijn actie richting de spelers van coventry.

Waardeloze voetballer, waardeloze karakter.

Dat het een naar mannetje is dat ben ik met iedereen hier eens. Maar dat er verwezen wordt naar het mishandelen van zijn vriendin klopt niet. Die vriendin heeft dit verzonnen om geld te vangen!

21 april 2024 om 23:07

Ach, werkt als olie op het vuur. Je weet hoe het gaat. Mensen hebben een beeld van iemand en zijn plots niet meer objectief.

22 april 2024 om 01:54

Men dacht het ook bij Amber Heard en Johnny Depp. Tot dat de feiten naar buiten kwamen. Het blijft een bizar argument om iemand van iets te beschuldigen wat niet is bewezen.

Helaas zie je ook in deze comment sectie (helaas) dat sommigen dit aanhalen.

22 april 2024 om 13:08

Helemaal juist, goed gezegd! Laat ik voorop stellen dat Antony dit gedrag niet moet laten zien, maar er wordt flink overdreven. Gigantisch hypocriet gelul af en toe.

Eric’s guy toch? 100 miljoen…🙄

100.000.000 euro. Toptransfer hahaha. Komt ManU.de komende jaren niet van af.

22 april 2024 om 06:00

En alsof dat nog niet genoeg is, bij verdient (nou ja, krijgt) ook nog eens 12 miljoen per jaar? Ongelooflijk... Naar ventje is het.

22 april 2024 om 11:05

En Ajax zit er daardoor ook nog jaren warmpjes bij! Ow nee, wacht...

Zullen wij het nog een keer mee mogen maken dat wij iets echt positiefs over zijn gedrag horen ?

Als dit zijn slechtste kant is dan is hij bijna een heilige in een stadion
ik zie doodschoppen, spugen, eelebogen, kopstoten, brand en nog een keer brand vuurwerk
en zet dat tegen over handen lp je oren.

22 april 2024 om 12:03



Dit was ook niet zijn slechtste kant inderdaad.

22 april 2024 om 12:54

haha, he can do "better"" then that.

Hondsbrutaal is dit. Hoe durf je als speler van United zoiets te doen haha. Je moet God op je blote knieën bedanken dat je zo door het oog van de naald kruipt tegen de nummer 8 van de Championship.

Naar je tegenstander toe, handje geven, kop naar beneden, douchen en zo gauw mogelijk de bus in.

Zegt alles over zijn niveau. Even juichen en je verder doodschamen dat ManU tegen Coventry een 3-0 weg geeft en via penalties doorkomt. Dus wie wil je de mond snoeren? De fans die uiteraard wat zeggen omdat hun ploeg ManU aan het wankelen brengt? Ik ben voor United en dit is een vreselijk team. Wat vreselijk presteerd. Deze man moet God op zijn blote knieën danken, dat Ten Hag zo stom is spelers te halen die hij van Ajax kon een onrealistisch bedrag daarvoor neerlegt en hem een ongekend salaris bezorgd. Deze man is een schande voor het shirt

Begrijp echt niet hoe Man utd kan juichen na 3-0 voor te staan en dan met penalty’s te winnen. Anthony wat een aanfluiting

Voetballer reageert op alle nare uitingen van het publiek:

'Wat een naar mannetje!'

Beetje alsof ik iemand hier constant belachelijk maak en als iemand er op reageert ik zeg dat diegene een naar mannetje is.

Staat even los van of ik Anthony een 'naar mannetje' vind, want dat interesseert me simpelweg niet genoeg, jezus wat zijn voetbalfans toch hypocriet als wat.

Alle negativiteit begint 99% van de tijd bij voetbalsupporters die dramatisch reageren rondom voetbal, maar owee dat die duivelse voetballers daar een reactie op hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren