Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anton Gaaei na schitterende goal: ‘Ik had het heel erg zwaar bij Ajax’

Laatste update:

Anton Gaaei heeft donderdag voor zijn gevoel revanche genomen bij Ajax. De rechtervleugelverdediger kende tot dusver een uiterst moeizaam debuutseizoen in Amsterdam, maar maakte tegen Go Ahead Eagles (1-1) een wonderdoelpunt. "Ik had hier liever met drie punten gestaan, maar voor mezelf ben ik blij met mijn goal", zegt Gaaei tegenover ESPN.

Ajax verspeelde de zege in blessuretjid door een blunder van doelman Diant Ramaj, afgestraft door Bas Kuipers. "Een ongelukkig einde van de wedstrijd", zegt Gaaei. "We gingen echt voor de drie punten, want in deze fase tellen alleen de drie punten. We moeten blijven vechten voor de vijfde plaats."

Gaaei kijkt persoonlijk terug op een sterke wedstrijd. "Voor mij persoonlijk ben ik blij dat ik eindelijk heb kunnen laten zien wat ik in me heb. Wat dit betekent? Dit betekent alles voor me."

Gaaei kwam in de zomer voor 4,5 miljoen euro over van Viborg FF en had het heel zwaar in Amsterdam. De rechtsback werd tegen Feyenoord (4-0 verlies) en AZ (2-0 nederlaag) al in de eerste helft gewisseld door respectievelijk Maurice Steijn en John van 't Schip.

"Het is een heel moeilijke start voor me geweest hier", geeft Gaaei toe. "Ik ben heel blij met mijn doelpunt. Het is mijn eerste voor Ajax en ik speelde in mijn ogen een goede wedstrijd."

Gaaei nam de bal in de 24ste minuut fantastisch ineens uit de lucht en zag hem in de kruising binnenploffen. "Ik weet dat ik een goed schot heb. Het werd tijd om dat eens te laten zien."

Vooral het mentale aspect was voor Gaaeij zwaar in zijn eerste maanden in Amsterdam. "Er gebeurden ook nog dingen in mijn leven buiten het voetbal om."

Gaaei vond een manier om met de kritiek om te gaan. "Ik probeerde om positief te blijven en om elke dag hard te blijven werken. Ik heb geprobeerd om als ik thuis ben niet zoveel meer met voetbal bezig te zijn. Thuis ben ik de normale Anton, en zodra ik het veld opstap ben ik de voetballer Anton."

De Deen ziet de toekomst positief tegemoet. "Ik geloof dat ik de kwaliteiten heb om iedereen te laten zien dat ze het mis hebben. Alles gebeurt om een reden. Nu gaan we gewoon verder."

Gaaei weet dat kritiek bij voetbal hoort. "Als het niet goed gaat zegt iedereen dat je een slechte speler bent en niet zou moeten spelen, maar als je goed speelt dan ben je de beste ter wereld. Ik focus me gewoon op mijn teamgenoten, de staf, mijn vrienden en mijn familie."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet dit artikel gaat over Gaaie…., maar mag ik toch ff zeggen dat Hato de meest overhypte talent van Ajax ooit is deze eeuw. Tuurlijk de blunder ligt bij Ramaj, maar hoe kan je als basisverdediger en 2de aanvoerder van Ajax niet die bal blokken. Gaat als een wijf proberen die bal te blokken. Gooi je borstkast erin of val om waardoor je been hoger komt. Werkelijk elke andere Ajax speler in het team zou die bal nog geblokt hebben…. (Oké misschien luie Bergwijn niet)

4 april 2024 om 23:52

Tuurlijk mag je dat zeggen. Maar ik hoop niet dat je er op rekent dat de wijde wereld het met je eens is. Deze jongen is alsnog veel te goed voor jong-Ajax toch? En daar hoort hij op dit moment ongeveer te debuteren. Ik vond ook dat hij deze bal moest hebben overigens. Maar ik vind de mensen die elke keer roepen dat Hato niks kan toch een stuk luider dan de groep die Hato zogenaamd zou hypen.

4 april 2024 om 23:55

Is 'ie nou echt te goed voor Jong? Ik denk niet dat hij echt beter is dan die Brandes die daar nu speelt als middenvelder in de defensie. En meer talent dan Aertssen dicht ik hem ook niet toe..

4 april 2024 om 23:57

Hahahaha. Dat kan je toch niet menen. Brandes doet het daar best aardig overigens, maar het verschil is echt straatlengtes. Die heren zijn trouwens ook allebei ruim 1.5 jaar ouder dan Hato, die overigens altijd fit is, en altijd speelt, onder verschillende trainers. Wat zou daar volgens jullie de reden voor zijn dan?

5 april 2024 om 00:12

Ik zeg niet dat hij slecht is, maar zoals ik hieronder zeg heeft hij de facetten voor een centrale verdediger gwn niet voor mijn gevoel. Ik zie nooit Hato nog een belangrijke onderschepping of blok maken als laatste man. Hij heft vaak het buitenspel op en kan zich niet in duels gooien omdat hij daar te zwak en niet explosief genoeg voor is.

Ik ben wel zeer benieuwd als je hem als nmr 6 zou zetten op het middenveld. Ik denk dat hij daar veel beter tot zijn recht zou komen om het spel te verdelen en passes te onderscheppen zoals hij nu doet.

5 april 2024 om 02:30

Zat in het stadion en ik verbaasde me erover dat ie die bal niet desnoods a la Suarez tegen Ghana er gewoon uit slaat. De echte winnaar doet dat. Kan je twee punten opleveren. Want een penalty is niet automatisch een goal (vraag Gyan maar). En die laatse minuut kan je prima met 10 man spelen. Die echte winnaarsmentaliteit is echt ver te zoeken bij dit Ajax. De enige die dat echt leken te hebben zijn Kaplan, Godts en zeker ook Gaaei. Maar Hato was echt zo soft.

5 april 2024 om 08:38

En dan de ploeg zondag met een gigantisch probleem opzadelen. Hij had zich er wat mij betreft voor kunnen gooien, maar het gaat zo snel dat ik best begrijp dat dat wellicht niet direct in je opkomt. Hij is (nog) niet zo goed als iedereen zegt dat hij is. Ik vind het nog wat overdreven. Wat niet zegt dat hij niet heel goed kan worden.

5 april 2024 om 08:53

Halve Premier League zit achter hem aan, heeft debuut gemaakt bij Oranje en is reserve aanvoerder... ehh.. zien dan al die mensen het verkeerd? Of hij de absolute top kan halen is de vraag. bij De ligt dachten we dat ook en die is ook blijven hangen op een bepaald niveau en daardoor net, nog, niet de echte top gehaald heeft maar ik dicht Hato zeker het zelfde talent toe. Hij is wel de laaste 2 maanden iets minder maar hij heeft ook zo veel gespeeld, niet normaal en ook vaak opwisselende posities. Nee Hato is onbetwist in Ajax 1 en volledig terecht en zelf verdiend. Gisteren los van slechte helft van heel Ajax was hij de enige die alle duels gewoon won maar dan ook alle, ook in de lucht tegen die ijslander die gewoon een kop groter is. ook Kaplan was goed van achteruit gezien. Gaai was minder slecht al had hij ook nog wel momentjes die heel slecht waren maar zijn goal was natuurlijk helemaal top. Enige die deze wedstrijd de punten weggeeft was Ramaj jammer voor hem want hij keepte echt goed maar ja momenten bepalen alles

5 april 2024 om 09:16

RuanBabel8, hoezo zondag een groot probleem? Denk je echt dat je met Hato 3 punten meer pakt dan zonder? Echt, hij wint nauwelijks duels en speelt haast geen enkele bal voorwaarts en zeker niet met vaart. En dat het niet in je opkomt begrijp ik totaal niet. Dat is mijns inziens echt een gebrek aan het perse willen winnen. Martinez had de paal zelfs verschoven om die bal er niet in te laten gaan en Suarez had hem zelfs nog tussen zijn tanden klemvast gepakt. Hato heeft (nu iig) geen winnaarsmentaliteit. Hij wordt ook echt niet beter tussen deze onzekere spelers. Goh, wat mis je echte leiders en vechters in dit team. Bergwijn, Hato, Taylor..... Het zijn allemaal geen vechters. En dat is echt een mentaliteitsdingetje.

5 april 2024 om 09:24

XAJAcfa: Hato won alle duels? Tweede helft wint ie bijna niks meer. Gaat ook vaak blind op goed geluk een kopduel aan. Heeft gewoon geen zelfvertrouwen. Kaplan straalt dat wel uit. Zit er ook constant bovenop. Zo'n rotspeler om tegen te spelen.

5 april 2024 om 09:25

Nou sorry ik ben het toch met hem eens. Hato is een natte slappe tosti. Tuurlijk hij is nog jong maar maakt veel te veel fouten. Die bal was gewoon eenvoudig weg te werken. Ongelofelijk dat hij nauwelijks daar moeite voor deed. Die kinderlijke foutjes moeten er echt snel uit want je kan niet alles op zijn leeftijd gooien. Bij Fc Beekbergen hadden ze die bal nog weg weten te werken.

5 april 2024 om 10:01

Het probleem is dat je dan weer moet gaan puzzelen. Laat het nou gewoon eens staan. Nee, we gaan daar niet winnen, maar daarna hebben we ook nog wat wedstrijden, waarbij we plek vijf moeten veiligstellen.

5 april 2024 om 12:18

Babel, die ene wedstrijd tegen Feyenoord maakt toch niet uit. Dit had je echt 2 punten op kunnen leveren. Ik mis echt die winnaarsmentaliteit, echt alles er voor doen om de punten te pakken. En nee, dit doe je niet in minuut 60. Maar 1 minuut voor tijd zeker wel imo. Maar ja, we hebben een andere mening. Dat kan.

5 april 2024 om 12:21

Maar kijk 1x Suarez tegen Ghana terug op het WK 2010. Die echte wil om te winnen. Als volleerd keeper houdt ie die bal eruit. En dat juichen na t missen vd penalty. Alles voor de winst!

5 april 2024 om 00:02

Hato is 18 jaar, niet perfect, maar een groot talent. Had Hato een Martinez naast hem staan ipv Satulo, had hij zich nog verder kunnen ontwikkelen, maar ook in dit bagger team leert hij veel. Let maar op, die komt er wel.

En ja, onbegrijpelijk dat hij deze bal niet wist te blocken.

5 april 2024 om 00:10

Tuurlijk hij is 18, maar ik zeg eerlijk ik zie niks in hem waardoor hij een goeie centrale verdediger zal worden. Heeft geen lengte, geen kracht, geen explosiviteit om schoten te blokken of vol duels in te gaan.

Misschien kan hij een goeie nmr 6 zijn of standaard als Linksback, maar spelers als Kaplan vind ik 3x zoveel beter als dan wat Hato laat zien op die positie.

5 april 2024 om 00:10

Ik denk juist dat het andersom is.. Had die Sutalo een fatsoenlijke lcv naast hem zoals Hancko of Kaplan. Was hij de beste verdediger in de Eredivisie en zo 40-50 miljoen waard. Die man is verdedigend ijzersterk. Aan de bal zie je dat hij best veel kan zodra hij met een beetje vertrouwen speelt. Dan kapt hij zo een man uit, schuift hij in en speelt hij een goede bal naar voren. Alleen met name aan de bal raakt hij momenteel snel zijn vertrouwen kwijt met die drie clowns die hij het hele seizoen rond zich heen heeft, en heeft hij geen automatismen om op terug te vallen.

5 april 2024 om 01:23

Hato staat nu naast Kaplan en Rensch en nog is die hetzelfde. Je kan alles op Sutalo afschuiven maar Hato doet het gewoon matig. Hij hoort ook niet alle wedstrijden te spelen dus dat is een fout van Van t'schip.

5 april 2024 om 08:55

Sutalo verdedigend ijzersterk.. eh wel een wedstrijd gezien van hem? Ik denk dat het gewoon met simpele dingen te maken heeft als je zoals Kaplan, sutalo amper een gangbare taal spreekt zoals Engels dan kun je niet coachen en niet gecoached worden. Ajax moet die spelers gewoon verplichten Engels te leren. Deze zomer even twee weken naar de Nonnen en je bent klaar.

Ik vind het mooi dat Gaaei laat zien dat hij over een ontzettende goede mentaliteit beschikt. Hij stond als jonge jongen ook in een ontzettende frikandellenelftal dit jaar en werd bij een fout 2 keer eruit gehaald door de coach. Terwijl anderen net zo hard liepen te schutteren. Dan krijg je wel even 2 klappen in het gezicht.
Dat hij blijft knokken daar heb ik waardering voor. Van mij mag hij als backup blijven, er werd vaak gezegd van de spelers die er nu spelen weten niet in welk shirt ze spelen. Maar hij wel.

5 april 2024 om 02:31

Kaatst/verdwijnt nog regelmatig een slechte bal van zijn voet. Leverde tweede helft ook veel in, vooral over de grond. Maar qua energie en strijd voorop. En wat een goal. Wauw.

5 april 2024 om 02:53

Een beetje wat wij met Pedersen hadden! Alleen vond ik die verdedigend wel beter!

5 april 2024 om 04:08

Denn 100% eens zo sta ik er ook in hoor.

Wat in de samenvatting ook goed opviel was dat hij vandaag hele goede strakke passes in huis had binnen de 16 meter. Hij maakte grote fouten en is technisch niet het meest begaafd, maar als hij naast zijn werklust en loopvermogen ook deze passing wekelijks laat zien kan hij zeker van waarde zijn.

5 april 2024 om 07:35

Het nadeel is dat dit het ajax van dit jaar is; de ene keer kan een speler een goede wedstrijd hebben en de wedstrijd erop net zo makkelijk weer grote steken laten vallen. Zo heb ik echt vrijwel niemand een beetje stabiliteit zien tonen

Gaaei beschikt over een uitstekende mentaliteit. Wordt altijd wel heel makkelijk de schuld op hem geschoven. Maar zijn concurrenten Gooijer en Rensch zijn echt niet beter. Maar ja die komen uit de jeugdopleiding van Ajax zelf en hebben daardoor meer krediet. Gaaei doet soms wel stomme dingen maar hij werkt in ieder geval altijd keihard. Dat is wat bij sommige jongens het juist ontbreken. Daarnaast is die aanvallend altijd wel gevaarlijk en had die makkelijk een assist kunnen hebben vandaag als met name Meneer Bergwijn is een keertje de kansen afmaakt.

5 april 2024 om 02:14

Dat doet er naar mijn mening eigenlijk niet toe. Dat Gooijer en Rensch nog minder zijn, zegt weinig over Gaaei. Da's gewoon een heel matige speler die je normaliter niet snel bij een Nederlandse topclub zou zien spelen.

5 april 2024 om 03:39

Niet mee eens. Gaaei is beter dan hij lijkt, is mijn inschatting. Gooijer, die is niet zo goed.

5 april 2024 om 04:10

Leidsehood eens, van mij mag hij minimaal als reserve blijven. Op gebied van strijd en mentaliteit is het genieten, een absoluut voorbeeld!

5 april 2024 om 10:14

Gaaei is inderdaad beter dan hij lijkt maar hij is niet technisch genoeg voor Ajax. Hij heeft een goede trap en redelijk wat snelheid. Maar zijn basis techniek is gewoon erg matig. Was gisteren wel echt een van de betere.

5 april 2024 om 15:03

Klopt hoor Ali, hij moet beter, maar hij kan zich ontwikkelen, en als hij op deze manier met tegenslag omgaat heb ik vertrouwen in ontwikkeling. Techniek staat niet vast. Ik vind zijn passing belangrijk, die was tot nu toe vaak schandalig matig maar gisteren opeens echt heel goed. Hij had oprecht 3 assists moeten hebben. Dat is dus al wat zelfvertrouwen met hem doet. Op basis daarvan zie ik wel toekomst voor hem bij Ajax, waar een rechtsback toch ook aan de bal een goede pass moet hebben. Maar je hebt gelijk dat hij nog stappen moet zetten. Als iedereen in dit team de drive van Gaaei had en de wil te ontwikkelen, stonden we er beter voor.

Tja, allemaal leuk, maar tig slechte wedstrijden doe je niet vergeten door 1 aardige. Die jongen is gewoon niet goed genoeg voor een club als Ajax. Dat zijn concurrenten slechter zijn, tja... Die zijn misschien niet eens zo bijzonder voor Jong Ajax.

5 april 2024 om 15:07

Het gaat mij niet om slechte wedstrijden. Die spelen alle spelers bij Ajax nu. Dat doet mij vermoeden dat er meer aan de hand is dan te weinig kwaliteit, maar dat het ook om vorm en mentaliteit en zelfvertrouwen gaat. Dan krijg ik het idee dat we niet alle spelers dit seizoen kunnen beoordelen op hun kwaliteit en kijk ik naar dingen die ik wel kan zien: inzet en omgaan met tegenslag. Daar wordt een speler die nu nog niet goed genoeg is snel beter van. Gaaei laat dat zien. Andere spelers niet. Dus dan kunnen die andere spelers nu beter zijn dan Gaaei, maar verwacht ik op termijn meer van de ontwikkeling van Gaaei en houd ik hem er graag bij. Niet omdat hij ons nu de CL kan bezorgen. Maar als beloning voor inzet en mentaliteit en met de gedachte dat dit meer zegt over toekomstige ontwikkeling dan huidig niveau in dit Ajax waar iedereen moeite heeft.

Wat een heerlijke goal maakt hij.

Ik kan de man zeker wel waarderen, zijn strijdlust is iets wat Ajax goed man gebruiken denk ik.

Allemaal leuk en aardig maar revance omdat je een bal ''per ongeluk'' verkeerd raakt die zo snoeihard in de bovenhoek vliegt? Als dat tegenwoordig al revanche is voor alle wanprestaties die je de maanden ervoor hebt geleverd zegt dat genoeg en de huidige staat over dit team en deze club.

Voor zijn doen, een wereld goal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren