Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti bevestigt slecht nieuws in aanloop naar el Clásico: ‘Hij is out’

Laatste update:

Carlo Ancelotti kan zondag tijdens el Clásico geen beroep doen op Thibaut Courtois, zo bevestigde de trainer van Real Madrid zaterdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Barcelona. De Belgische doelman moest de laatste twee LaLiga-duels ook al aan zich voorbij laten gaan vanwege een rugblessure. Aan de kant van Barcelona had Xavi wel positief nieuws te melden: Jules Koundé is fit genoeg om te starten.

Ancelotti gaf op de persconferentie te kennen dat er geen enkel risico genomen wordt met de rugblessure van Courtois. “Zijn herstel verloopt goed, maar het klopt dat hij weinig getraind heeft en dus zal hij er zondag niet bij zijn. We zullen zien wat er de volgende wedstrijd mogelijk is. Nu komt het er vooral op aan dat hij kan trainen”, aldus de trainer van Real. De verwachting is dat de sluitpost volgende week terugkeert bij de Madrilenen. De Oekraïner Andriy Lunin verving Courtois tijdens de LaLiga-duels met Osasuna en Getafe, en de Champions League-wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk.

Waar de afwezigheid van Courtois een flinke aderlating voor Ancelotti en Real is, kreeg Xavi juist een meevaller uit de ziekenboeg in aanloop naar el Clásico. De trainer van Barça liet weten dat Koundé fit genoeg is om te starten. De Franse verdediger raakte vorige maand geblesseerd aan zijn hamstring tijdens het Nations League-duel met Oostenrijk en miste hierdoor de competitieduels met Real Mallorca en Osasuna, en de Champions League-wedstrijden tegen Internazionale.

Real Madrid ontvangt Barcelona zondagmiddag om 16.15 uur in het eigen Santiago Bernabéu. Tijdens el Clásico staat de koppositie in LaLiga op het spel. Beide ploegen verzamelden 22 punten uit de eerste acht competitiewedstrijden, maar de Catalanen hebben momenteel een beter doelsaldo. Zowel Real als Barcelona kende geen geweldige generale. Antonio Rüdiger sleepte er dinsdagavond voor de Koninklijke tegen Shakhtar in de 95ste minuut een 1-1 gelijkspel uit, terwijl Barça op de rand van uitschakeling in de Champions League staat na een krankzinnig spektakelstuk tegen Inter (3-3).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Godver zeg. Dat is echt een hele grote gemis. Maar goed beter dit dan helemaal rushen en dat die nog langer eruit ligt. La Liga duurt nog 29 speelrondes. Maar goed hopelijk dat Lunin het goed gaat doen. De rest is gelukkig wel allemaal fit op Ceballos na.

15 oktober 2022 om 15:39

Je zou denken dat de grootste club van de wereld wel wat beters moet hbbn qua reservekeepers vroeger zat er gwn n Casillias of Navas op de bank.

15 oktober 2022 om 15:55

Alsof je even een keeper vindt die dichtbij Courtois zit en ook nog is op de bank wil zitten. Ook in het verleden waren er niet zo goeie 2e keepers. Casilla was bijvoorbeeld gewoon bagger.

15 oktober 2022 om 15:57

Ik vind Lunin eigenlijk helemaal niet zo goed, een flinke domper dus. Ik hoop dat morgen Benzema wel weer een beetje op niveau gaat spelen.

15 oktober 2022 om 16:23

Vergeleken met Courtois inderdaad niet nee. Maar ik vind hem gewoon een prima keeper.

Spijtig, zo geef je Barcelona nog een kans

Lunin is een grote talent maar Barcelona heeft veel aanvallend geweld dus die zullen Lunin vaak testen. Ook op stilstaande fases oogt Lunin minder goed.. een Courtois is daar enorm dominant in. Scheelt dat Araujo niet meedoet.

Een wedstrijd die alle kanten op kan. Real Madrid wel favoriet, maar dat zegt niks.

Volgens Marca gaat Baldé op Vinicius staan, zal heerlijke duels worden.

15 oktober 2022 om 16:12

Gelukkig geen aurejo daar had vini het loodzwaar tegen.

15 oktober 2022 om 16:42

Spijtig dat Araujo niet meedoet. Zo geef je Real toch nog een kans🤫😂

15 oktober 2022 om 21:36

Nja kans hebben ze zowiezo, simpelweg omdat we de nodige aanvalspower missen om ze echt pijn te doen.

Flinke domper maar ging er wel een beetje van uit .. de vooruitzichten waren niet goed. Groot gemis en toch 3 klassen beter dan Lunin die de afgelopen 2 wedstrijden toch 2 ballen door liet gaan die Courtois zeker had gehad ..



Daarom heb ik zo een hekel aan de interland schaf de nation league, maar af, leuk zo een oefentoernooi datzelfde waarde heeft als de Johan Cruijff schaal.. Courtois had veel tegen die ga je missen. Zo zie je je hoe belangrijk het is om een tweede keeper te hebben die bijna evengoed is als de eerste keeper/

15 oktober 2022 om 16:17

Ik begrijp je punt over de nations league, echter zal je moeten oefenen voor een eindtoernooi. Dus de afgelopen oefenwedstrijden waren wel gewoon nodig voor de nationale teams.

Jammer. Courtois is wel volledig genezen van zijn blessure volgens Ancelotti. Maar te weinig getraind en ze willen geen risico's nemen. Ik snap het wel. De competitie wordt morgen niet beslist, en Courtois is er woensdag of volgende week zondag er weer bij.

Bidden op god dat Lunin het morgen goed gaat doen. Ik vind het een beetje een onzekere mannetje in het doel. Vooral bij standaardsituatie's, vind ik hem erg zwak.

15 oktober 2022 om 16:17

Had hem gewoon laten spelen, liever een Courtois op krukken dan lunin fit. Hier kan je best wat risico nemen is wel een belangrijke wedstrijd he sommige zouden er zelfs een spuit voor erin zetten om clasico te spelen zouden er alles voor over hebben, sommige schijnbaar niet.en hij keept doodleuk niet.

Dat is een groot gemis. Ik zie het veel minder positief in met Lunin op doel. Zie ik ons al zeker niet de nul houden. Hopelijk komt Benzema terug op niveau en maken we er eentje meer dan we tegen krijgen.

Word gwn 3 of 4 - 0 voor real. Zo goed is barca niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren