Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alles lijkt mis te gaan in kampioensduel Dortmund: 0-2 achter en gemiste penalty

Laatste update:

Voor Borussia Dortmund is het mogelijke kampioensduel met FSV Mainz 05 zaterdagmiddag dramatisch begonnen. De ploeg van trainer Edin Terzic kreeg binnen de 25 minuten twee tegendoelpunten en zag Sébastien Haller ook nog een penalty missen. Ondertussen staat Bayern München op een 0-1 voorsprong bij 1. FC Köln, waardoor Der Rekordmeister virtueel kampioen is.

In een kolkend Signal Iduna Park waren de beste kansen in de openingsfase voor Dortmund. Zo schoot Donyell Malen van afstand net naast en werd een volley van Niklas Süle uit een corner gepakt door doelman Finn Dahmen. Na een kwartier was de eerste kans voor Mainz aan de andere kant van het veld wel raak. Andreas Hanche-Olsen kopte een hoekschop binnen: 0-1.

Twee minuten later kreeg Dortmund de uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Dominik Kohr tikte Raphaël Guerreiro aan, waarna de bal na inmenging van de VAR op de stip werd gelegd. Het buitenkansje was echter niet besteed aan Haller, die zijn penalty gestopt zag worden door Dahmen. Tot overmaat van ramp kwam Mainz in de 24ste minuut vervolgens op 0-2, toen Karim Onisiwo een voorzet van Lee Jae-sung binnenkopte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongekend dit! Hopelijk buigt Dortmund het nog om.

27 mei 2023 om 16:06

Of verliest bayern of speelt het gelijk

27 mei 2023 om 17:11

De kans is zeer aanwezig. Van Duitse teams win je pas als je in de kleedkamer zit. Die zullen tot de laatste seconde doorgaan

Waarom Haller er überhaupt instaat is me een raadsel. Het is dat Modeste zo mogelijk een nog slechter seizoen draait...

27 mei 2023 om 16:07

Haller speelt gewoon goed de laatste weken, dus onzin dit

27 mei 2023 om 16:08

Ja maar simpelweg niet goed genoeg

27 mei 2023 om 16:08

Wie moet er dan in?

27 mei 2023 om 16:13

Gewoon een topspits halen of zet Reus lekker in de spits.

27 mei 2023 om 16:16

Het is echt onzinnig te stellen dat het vreemd is dat Haller er nu instaat. Geen betere alternatieven en een degelijke vorm de laatste jaren.

27 mei 2023 om 16:20

Ik vind Moukoko veel meer potentie hebben en ook Reus zal ik altijd laten spelen.

27 mei 2023 om 16:22

Reus is alleen absoluut geen spits. En Moukoko is ook allerminst in een goede vorm de laatste weken.

27 mei 2023 om 16:25

Heeft die vaak genoeg gespeeld. Als je Dortmund zal volgen dan zal je het weten.

27 mei 2023 om 16:26

Discussie aangaan met Lierse is de moeite niet waard. Meneer heeft nog nooit toegegeven.

27 mei 2023 om 16:31

Haha dat is ook waar

27 mei 2023 om 16:55

@zeballos - Discussie met Derkaiser123 houden heeft ook geen zin, want die blijft ook aan zijn punten vasthouden. @lierse1997 vind ik ieder geval hout snijden, als je ermee eens bent of niet.

27 mei 2023 om 17:11

Als je Dortmund zou volgen dan zou je weten dat Adeyemi-Haller-Maalen gewoon uitstekend draait.

27 mei 2023 om 16:09

Dat het voor jou een raadsel is dat Haller er in staat. Is duidelijk dat je Dortmund nooit of bijna niet kijkt. Is hun beste spits en doet het de afgelopen weken gewoon goed. 5 goals en 2 assists in zijn laatste 4 wedstrijden lol

27 mei 2023 om 16:16

Nog steeds niet goed genoeg voor dit niveau.

27 mei 2023 om 16:16

Scoren heeft ie altijd wel gedaan, dan kan ie nog steeds niet goed genoeg zijn. Was bij Ajax al zo.

27 mei 2023 om 16:41

5 goals in 4 wedstrijden laat zien dat je wel goed genoeg bent voor dit niveau lachwekkend.

27 mei 2023 om 16:45

Een spits staat er ook in om goals te maken. Maar julie weten het beter dan clubs en trainers zie ik lachwekkend 🤣

27 mei 2023 om 17:00

Het aanvalsspel gaat anders aardig lastig met Haller in de punt.

27 mei 2023 om 16:19

Zwakke penalty

/jammer, was ze gegund. Aan de andere kant, ze geven het wel zo vaak helemaal zelf weg, dat kan gewoon niet. Bayern heeft wat dat betreft 0 tegenstand, 11 jaar op rij nu?

27 mei 2023 om 16:06

Na vandaag wel ja, als Dortmund fan wordt je toch helemaal leip als je dit overkomt...

Makkelijkste als Fc Koln gelijk maakt denk?

Als je ziet hoe dramatisch Emre Can z'n man 2x laat lopen bij beide goals, dan kunnen die andere 10 zo hard werken en goed voetballen als ze willen maar blijf je kansloos. En Haller neemt die penalty ook vreselijk slecht.

27 mei 2023 om 16:20

Can is zeer matig dat wist Jurgen Klopp ook het jammere is dat hij zichzelf heel erg goed vind

27 mei 2023 om 16:24

Hij nam deze strafschop totaal anders dan hij bij Ajax en FC Utrecht deed. Toen was het altijd heel rustig wachten tot de keeper een beweging maakt, nu is het zijn blik afwenden voor hij hem moest nemen en vervolgens duidelijk maken waar je gaat schieten.

Zo'n enorme druk, probeer je hoofd maar eens koel te houden.

27 mei 2023 om 16:41

Dat klopt maar daar is hij een prof voor. Op je werk moet je presteren. En anders iemand anders laten nemen, meer op penalty's oefenen, mental coach nemen of een van vele andere opties

27 mei 2023 om 16:29

Die tweede goal komt niet alleen door Can maar ook door die rechtsback Wolf. Wolf loopt opeens naar de andere kant en komt veels te laat waardoor die speler een makkelijke voorzet kan geven

27 mei 2023 om 16:40

In z'n geheel inderdaad slecht verdedigd maar een voorzet laten geven is minder erg dan je tegenstander helemaal vrij laten staan 2 meter voor de keeper

Als ze deze kans laten liggen dan verdienen ze het ook echt niet. Hoe goud moet de kans zijn om de hegemonie te doorbreken

Lachwekkend Dortmund, al kan ik me best voorstellen dat de druk enorm is, maarja, als je bij de grote jongens wilt horen, moet je gewoon leveren. Bayern nu op koers om voor de honderdste keer kampioen te worden..

Poh, geen lekkere dag om voor Dortmund te zijn voorlopig. Ook niet om in Dortmund te wonen als dit zo blijft…

Ongelofelijk dat ze op het moment suprême de wisselvalligheid naar boven laten komen. Met 71 punten zou Bayern dit seizoen echt de kampioen van de armoede zijn😅

Het is toch niet te geloven. Dan kan je de hegemonie van munchen na zoveel jaar een keer verbreken en dan begin je als een stelletje f pupillen aan deze wedstrijd.

Wat gebeurd hier?!
Alles in eigen hand en dan alsnog in de achtervolging....

Als ze het dit jaar weggeven....

Vorige week zei ik nog dat het me niks zou verbazen als Dortmund het toch nog weg zou geven.
Helaas krijg ik weer gelijk.

27 mei 2023 om 16:28

Zo een beetje iedereen riep dit

Pffff ongelofelijk. De druk toch te groot voor de jongens ? Wat een drama dit eerste half uur

Flashbacks naar Graafschap - Ajax dit. Geen leuk gevoel was dat. Kan me voorstellen hoe de Dortmund fans zich moeten voelen nu.

Borussia gaat dit 100% ombuigen

Jezus man. Zonde hoor voor dit Dortmund! Had het ze echt gegund al sluit ik nog niet uit dat ze alsnog winnen.

Aan alle kanten geholpen worden dit seizoen, een ontiegelijk slecht Bayern dit seizoen, alles valt (bijna) Dortmunds kant op het hele jaar én toch (weer) géén kampioen worden. Ge maakt het mee. Wat een ballenvereniging joh dat Dortmund. Wat moet er in godsnaam allemaal gebeuren om één keer iemand anders dan Bayern daar kampioen te zien worden?!

27 mei 2023 om 16:24

Tja en straks zullen ze wel weer vallen over het feit dat Adeyemi geen penalty in Bochum kreeg. Alles in eigen hand en zo verspelen, ongelofelijk.

Grootste chokers van Europa laten weer eens zien waar zij de beste in zijn. Arsenal dacht even de troon over te nemen, maar toen kwam BVB en zei : hold my beer.

27 mei 2023 om 16:43

Ja precies dit.
Ik heb hier een zakdoek voor nodig : (

Bizar Mainz won met 3-1 van Bayern en verloor vervolgens van Wolfsburg, Schalke, Frankfurth en Stutgard! Om nu weer 0-2 voor te staan tegen Dortmund.

Pijnlijk voor de Dortmund supporters dit, heel pijnlijk. Hopelijk kunnen ze het nog omdraaien, maar ik zie dat niet snel gebeuren.

De zenuwen, dan raken de spelers aan de dunne.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren