Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alfred Schreuder verwelkomt Duits international na deal met Schalke 04

Laatste update:

Sebastian Rudy keert terug bij TSG 1899 Hoffenheim. De club van trainer Alfred Schreuder maakt woensdagmiddag melding van een deal met Schalke 04, waardoor de 29-jarige middenvelder op huurbasis de overstap zal maken naar Hoffenheim. Voor Rudy betekent de overstap een terugkeer op het oude nest: in het verleden was hij al zeven seizoenen actief in de Rhein-Neckar-Arena.

Rudy staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Schalke, dat hem overnam van Bayern München. De 27-voudig international van Duitsland kijkt echter terug op een teleurstellend seizoen, waarin hij regelmatig op de bank zat en uiteindelijk tot 21 optredens in de Bundesliga kwam.

“Het afgelopen seizoen was niet optimaal voor mij. Daarom ben ik nu echter des te gemotiveerder om in een bekende omgeving terug te komen op mijn oude niveau. De voorwaarden hiervoor zijn bijna perfect bij Hoffenheim, ik ken de mensen hier, de omstandigheden en ik weet ook dat mijn manier van voetballen gewaardeerd wordt.”

“Ik kijk er ook naar uit om samen te werken met Alfred en zijn staf, ik heb goede dingen gehoord van voormalige ploeggenoten”, reageert Rudy op zijn overstap. De middenvelder, die nog tot 2022 vastligt in Gelsenkirchen, kan zaterdag 10 augustus zijn officiële debuut maken voor Hoffenheim. Würzburger Kickers is dan in de DFB-Pokal de eerste tegenstander voor Schreuder en zijn ploeg.

Een goede aanwinst voor Hoffenheim?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand enig idee hoe het tot nu toe gaat met Schreuder als hoofdtrainer? Ik weet dat oefenwedstrijden zijn maar ben toch wel benieuwd!

Rudy is een goeie speler om erbij te hebben. Schreuder kan een vrij aardig elftal opstellen dat mee kan doen om een top 8 klassering.

Baumann
Hubner
Vogt
Nuhu
Kadebarek
Grillitisch
Rudy
Zuber
Kramaric
Bebou
Belfodil

Ik snap dat Rudy weg wil omdat hij niet in de spelwijze van David Wagner past, maar waarom verkoopt Schalke hem dan niet meteen? Hoffenheim heeft bijna 120 miljoen binnengekregen deze zomer. Zo'n huurdeal levert Schalke misschien 5 miljoen op hooguit (salarisbesparing plus huursom), terwijl ze het geld hard nodig hebben voor een linksback en/of aanvaller.

Rudy zelf heeft het, zoals zoveel spelers, helaas niet kunnen waarmaken bij Schalke. Ik vond hem vorig seizoen meer een paniekaankoop na een slechte seizoensstart en ik had het idee dat hij zelf niet eens zozeer naar Schalke wilde, maar meer dat Bayern perse van hem af wilde.

31 juli 2019 om 19:16

Denk dat ze huren om te kijken hoe Rudy er voor staat. Nu luttele miljoenen betalen voor een speler die een heel slecht seizoen heeft gehad zullen ze bij Hoffenheim niet aandurven dus kan wel snappen dat ze eerst even de kat uit de boom willen kijken.

Vond Rudy vorig jaar een logische aankoop maar heeft het helaas niet kunnen waarmaken.
Lag bij de fans al gauw onder vuur en werd door de sportieve prestaties al snel als zondebok gemaakt op social media. Toch raar dat ze alleen verhuren terwijl het logischer leek om te verkopen. Maar na zo'n ongelooflijk slecht seizoen snap ik ook wel dat Hoffenheim eerst even de kat uit de boom wil kijken.

Rudy, dat zeg je iedere keer! Loopvermogen heb je nu nog het inzicht en vooruit voetballen ipv achteruit. Gefaald bij Bayern, gefaald bij Schalke. En beter zijn dan Bentaleb of McKennie of Stambouli is niet echt moeilijk.
Die Heidel heeft er een puinhoop van gemaakt, allemaal net niet spelers terwijl er bij Schalke ooit gespeeld hebben: Raul, Affelay, Draxler, Sané, Gündogan, Neuer, Ozil.....

31 juli 2019 om 23:52

Gündogan was negen jaar oud toen hij daar (een seizoen) speelde. En de meeste genoemde spelers waren er al lang niet meer toen Heidel daar begon. Özil bijv. is er al 2008 na 30 gespeelde wedstrijden vertrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren