Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD: Huurtransfer naar Hoffenheim kan gevolgen hebben voor Bas Dost

Laatste update:

Schalke 04 liet Sebastian Rudy woensdag op huurbasis naar TSG 1899 Hoffenheim vertrekken. De tijdelijke overstap van de 29-jarige middenvelder naar de club van trainer Alfred Schreuder zou gevolgen kunnen hebben voor Bas Dost. Volgens BILD hebben die Konigsblauen nu ruimte in het salarisbudget om de dertigjarige spits binnen te halen.

Hoffenheim neemt het volledige salaris van Rudy over, die in Gelsenkirchen circa vijf miljoen euro per jaar bijgeschreven kreeg. Een jaar geleden werd de middenvelder nog voor zestien miljoen overgenomen van Bayern München, maar de 27-voudig Duits international kende een betrekkelijk tegenvallend seizoen bij Schalke. Totaal speelde Rudy, wiens contract nog loopt tot medio 2022, 28 officiële wedstrijden voor de nummer veertien van het afgelopen Bundesliga-seizoen.

Met Weston McKennie, Omar Mascarell en Suat Serdar heeft Schalke reeds drie defensieve middenvelders, terwijl de nieuwe trainer David Wagner de conclusie heeft getrokken dat Rudy niet in zijn systeem paste. Bovendien biedt het vertrek van de fors verdienende middenvelder ruimte om zaken te doen op de transfermarkt. In een eerder stadium werd Schalke al gelinkt aan Dost, die bij Sporting Portugal mag vertrekken.

Op dat moment was zowel de transfersom als het salaris te gortig voor Schalke. Sporting wenst een bedrag van vijftien miljoen, nadat de vraagprijs eerder nog twintig miljoen bedroeg. Schalke kan dit bedrag niet op tafel leggen en zou inzetten op een huurtransfer. Het is echter nog de vraag of Sporting dit ziet zitten. Er zouden bovendien meer kapers op de kust zijn, daar in een eerder stadium ook Fenerbahçe, Sevilla en Girondins de Bordeaux aan Dost werden gelinkt.

Zou Schalke 04 een goede club voor Bas Dost zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schalke, prachtige club maar inmiddels wel aardig in verval. Tot op de laatste dag gestreden om niet te degraderen, wat bizar is voor Schalke 04. Maarja, de laatste jaren is er in Gelsenkirchen alleen maar middelmaat aangetrokken met Mascarell, Rudy, Bentaleb, Embolo, Schopf, Ozcipka en Sane. Sterkhouders zijn vervangen door middelmaat en dat breekt de nu op. De enige lichtpuntjes zijn McKennie, Kutucu en Nubel (misschien Suat Serdar op termijn). Dost erbij halen zou verstandig zijn, maar je hebt veel van die aankopen een bijzonder hoog salaris gegeven en een aankoopsom waarvoor je ze nooit meer kwijt kan. Als je Dost haalt heb je ook nog Burgstaller, Uth en Kutucu achter de hand. Nu kan je Burgstaller en Uth makkelijk in de Bundesliga verkopen maar de vraag is of je dat moet willen. Burgstaller vind ik persoonlijk niet veel onderdoen voor Bas Dost. Zelfde type speler, al heeft Dost wel een beter trackrecord. Anyway, als ik Schalke was zou ik me bezig houden met het opbouwen van het team van achteruit. Verdediging en middenveld hebben prioriteit. Probeer Howedes weer terug te halen, een goede linksback erbij en minimaal twee goede centrale middenvelders. Voor het geld van Embolo (zojuist verkocht aan Gladbach) moet je wat kunnen doen lijkt me

1 augustus 2019 om 15:37

Valt denk ik wel mee hoe aardig ze in verval zijn, het seizoen voor vorige seizoen werden ze gewoon 2e. het is denk ik gewoon een uitschieter naar beneden

1 augustus 2019 om 16:16

Niet als je zo bezig blijft. Fahrmann is weg richting Norwich (verhuurd ivm de opmars van Nubel) maar verder blijft het allemaal middelmaat wat er nu staat. Er zit geen topper meer bij en dat heb je wel nodig in zo'n sterke competitie als de Bundesliga. Ze halen Raman ook voor veel geld maar die jongen kan er niets van en heeft het niveau niet wat Schalke nastreeft. Vrees dat het dit seizoen weer om te janken wordt

Ik zie Schalke liever een linksback halen i.p.v. nog een spits, want Oczipka vind ik helemaal niks. In de spits dan gewoon op Kutucu en Uth zetten. Burgstaller verwacht ik niet veel meer van. Ik denk ook niet dat Sporting Bas Dost wil verhuren en dan is hij sowieso niet haalbaar voor Schalke.

Het is te hopen dat spelers als Konoplyanka, Bentaleb en Mendyl nog verkocht worden, dan valt er al een salaris van 10 miljoen vrij, plus bijkomende transfersommen. Dan heeft Schalke pas weer wat meer mogelijkheden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren