Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax op rapport: de twee slechtste Ajacieden krijgen een 2 en een 3

Laatste update:

Ajax is er donderdagavond niet in geslaagd zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Conference League. Na het 0-0 gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA werden de Amsterdammers afgeslacht op bezoek bij Aston Villa: 4-0. Voetbalzone beoordeelt de basisspelers en spelers die minimaal een helft hebben gespeeld met een rapportcijfer.

Ramaj 4,5


Ramaj was in de eerste helft zonder twijfel de meest besproken Ajacied. De Duitser kwam een paar keer goed weg toen Aston Villa hoog druk zette en hij de bal verloor. "Hij ging veel te nonchalant om met de bal en bracht teamgenoten te vaak en snel in de problemen", zag ook Kenneth Perez in de rust bij ESPN. "Ik ben gecharmeerd van hem, maar hij is aan de kleine kant en neemt te veel risico."

Rensch 5


Rensch was samen met Kaplan de meest stabiele verdediger in het eerste kwart van de wedstrijd. De rechtervleugelverdediger won zijn duels en deed geen gekke dingen in balbezit. In de tweede helft had hij het een stuk lastiger en was hij ook aan de bal een stuk minder zuiver. Bij de 3-0 van Aston Villa verstapte hij zich, waarna hij geblesseerd van het veld moest.

Sutalo 5


Sutalo bracht net als Ramaj zijn ploeggenoten een aantal keer gevaarlijk in de problemen. Op slag van rust leidde hij met slordig balverlies een gevaarlijke aanval in voor Aston Villa. Uiteindelijk kon deze onschadelijk worden gemaakt. Sutalo moest net als Kaplan en Rensch de strijd vroegtijdig staken. De Kroaat werd twintig minuten voor tijd vervangen door Anton Gaaei.

Kaplan


De Turkse mandekker begon goed aan het duel, maar moest zich na ruim een half uur laten wisselen. Hij ging er plots bij zitten en greep naar zijn rechterbovenbeen. Even daarvoor had hij met een puike sliding potentieel gevaar weten te voorkomen. Kaplan kwam te kort in actie om in aanmerking te komen voor een cijfer.

Hato 6


Hato werd een paar keer op de proef gesteld door zijn eigen doelman met ballen die verre van zuiver waren. De centrumverdediger, die deze week zijn contract verlengde tot medio 2028, had het net als de andere verdedigers bij vlagen moeilijk met de dynamische en snelle aanvallers van Aston Villa. Met een 6 als rapportcijfer was hij samen met Brobbey de minst slechte aan de kant van Ajax.

Sosa 2


Van de minst slechte naar de allerslechtste. Sosa bevond zich negentig minuten lang in een nachtmerrie. De linkervleugelverdediger gaf halverwege de eerste helft een slechte voorzet en was vervolgens verantwoordelijk voor een gevaarlijke situatie aan de overkant van het veld. De Kroaat leed veel balverlies, was slordig in de eindpass en had het zwaar in de één-tegen-één met Leon Bailey. Bij de 4-0 van Moussa Diaby zette de linksback een volkomen onnodige sliding in, waarna de buitenspeler een vrije doortocht genoot.

Henderson 4,5


Henderson, die eerder op de dag een uitnodiging ontving van de nationale ploeg, hoefde bij terugkeer in Engeland niet te rekenen op een warm welkom. De middenvelder werd bij ieder balcontact uitgefloten door de fans van Aston Villa. In balbezit speelde Henderson behouden en wist hij nauwelijks zijn stempel op het spel te drukken. Ook voor de aanvoerder een zeer teleurstellende avond.

Mannsverk 3


Mannsverk speelde een degelijke eerste helft, maar ging al snel in de tweede helft gruwelijk in de fout. De middenvelder werd aangespeeld door Rensch terwijl hij in de dekking stond en wist zich geen raad met de bal. Bailey profiteerde en rondde knap af. Niet veel later leverde Mannsverk opnieuw op kinderlijk eenvoudige wijze in. De Noor kreeg na ruim een uur spelen zijn tweede gele kaart nadat Van 't Schip naliet om hem vroegtijdig te wisselen. Een rampavond voor Mannsverk.

Taylor 5,5


Taylor liet in het eerste bedrijf zien het vuile werk niet te schuwen, maar kwam verder amper in het spel voor. De middenvelder moest zeker na de rode kaart van Mannsverk veel vuile meters maken. In de opbouw was Henderson vaak het eerste aanspeelpunt.

Hlynsson 5,5


Net als Taylor wist ook Hlynsson geen vuist te maken. De IJslander kwam door de blessure van Kaplan als rechtervleugelverdediger te spelen en moest zich daardoor vooral beperken tot verdedigen. Hlynsson schreeuwde kort na rust nog wel om een strafschop, maar kreeg deze niet.

Brobbey 6


Brobbey liep er in het eerste half uur ietwat verloren bij, wat mede kwam doordat de afstanden naar de spits van Ajax gigantisch waren. Op slag van rust kreeg de aanvalsleider uit het niets een mogelijkheid om beide ploegen op gelijke hoogte te brengen, maar zijn schot na goed voorbereidend werk van Akpom werd van de lijn gehaald. Ajax was in aanvallend opzicht niet bij machte om Brobbey serieus in stelling te brengen.

Akpom 5,5


Door de vroege blessure bij Kaplan voelde trainer John van 't Schip zich genoodzaakt om Akpom binnen de lijnen te brengen na een half uur. De Engelsman kwam voorin te spelen met Brobbey en leverde veel arbeid. Echt gevaarlijk werd hij niet. Zijn beste moment kwam op slag van rust, toen hij Brobbey in stelling bracht. Zijn collega-aanvaller faalde.

Ben jij het (grotendeels) eens met de cijfers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahahaha bijna dezelfde cijfers als psv gisteren. Pleur toch op. Iedereen een 1. En manssverk en Schip een -6

14 maart 2024 om 23:02

Vind je een -6 niet een beetje hoog?

14 maart 2024 om 23:06

Hoe Hato hier een 6 krijgt, degene die bij VZ de cijfers doet heeft volgens mij nog nooit een wedstrijd voetbal gezien.

14 maart 2024 om 23:36

Te gek voor woorden inderdaad! Hoe kan überhaupt iemand in de verdediging een voldoende krijgen? Daarnaast Brobbey die een 100% kans mist en verder als een blinde vink ronddwaald op het veld krijgt een 6? Waarvoor dan?!

15 maart 2024 om 07:45

Ik hoop echt dat @VZ gewoon een keer reageert op deze cijfers, desnoods gewoon eentje uitlichten hoe ze er op zijn gekomen. Want dat Hato oorspronkelijk hoger had dan de meeste PSV spelers gister is echt gewoon provoceren. En dit heeft niks met het aantal ‘clicks’ te maken.

Sosa niet meer opstellen. Iedereen kan nog zo slecht zijn, maar bij die gast zit het m in de instelling. Wat een dweil zeg. Dan maar eentje van O18 die er een beetje zin in heeft. Laat die dan maar fouten maken, dan heb je er nog vrede mee.

14 maart 2024 om 23:03

Ik heb bij Sosa altijd het idee dat ie precies even lekker slaapt. Of hij nou 5-0 wint of verliest. Die straalt bijzonder weinig winnaarsmentaliteit uit.

14 maart 2024 om 23:38

Ik dacht dat ik de enige was die dit ziet. Het lijkt zelfs alsof hij aan het glimlachen is op het veld.

14 maart 2024 om 23:05

Dat is het probleem. Ventjes uit de O18 denken dus dat ze vedettes zijn. Er zit iets fundamenteel mis in onze jeugdopleiding. Hato is daar echt een gigantische uitzondering op.

14 maart 2024 om 23:14

Gek genoeg is het grootste talent van de o18 wel een linksback die lijkt te beschikken over een winnaarsmentaliteit. Lucas Jetten, die aanvoerder is op z'n 16e. Ik ben ervan overtuigd dat hij het niet slechter zou doen dan Sosa en Martha. Of dat goed zou zijn voor zo'n jongen is wat anders.

14 maart 2024 om 23:37

Ik irriteerde mij hier ook zwaar aan. Sosa stapte na 2 minuten verkeerd in, diep op de helft van Aston Villa, en liep toen terug als een oude dame toen Villa in de counter was. De wedstrijd was 2 minuten bezig, en dan al zo'n laconieke instelling. Niet meer opstellen die vent.

Van alle spelers die een voldoende hebben, is Akpom de enige die geen eigen jeugd is. Lijken me gekleurde cijfers te zijn. De cijfers van Taylor, Brobbey en vooral Hato lijken me daar de exponent van. Edit: en ben ik nu gek aan het worden of Hato oorspronkelijk een 6.5 als cijfer?

14 maart 2024 om 23:06

Absoluut… Hato was toch geen 6 man. Hopeloos is die al weken…

14 maart 2024 om 23:12

En wat Taylor beter gedaan heeft dan Henderson vraag ik me ook wel af.

14 maart 2024 om 23:19

Taylor een 5,5? Die had van mij al minimaal 1 punt minder gekregen alleen al voor het dragen van handschoentjes. Je bent verdomme een kaaskop die met 11 graden staat te voetballen! Hou toch op man. Gewoon lachwekkend.

Zou er trouwens niemand in het elftal tegen zo een jongen zeggen: doe even normaal!!

Daarnaast was Taylor in mijn ogen bijna net zo schuldig aan de 2-0 als Mannsvkerk. Die ging nog even dichter tegen zijn tegenstander aankruipen ipv even 5 meter terugzakken zodat Mannsvkerk de bal kwijt kon.



14 maart 2024 om 23:22

Omdat die handschoenen draagt? Lijkt me ergens een beetje enorm overdreven.

14 maart 2024 om 23:34

Ja omdat hij handschoenen draagt.
Je moet ervoor knokken en als je dan met handschoentjes aan op het veld komt , krijg ik al het idee dat je niet komt om met opgestroopte mouwen te komen strijden. .

14 maart 2024 om 23:43

Dat Taylor, Hlynsson en twee jongens van Villa met handschoenen aan spelen dat interesseert me echt geen ene reet. Persoonlijk zou ik het bloedheet krijgen maar als zij dat fijn vinden: prima. Neemt niet weg dat ze allebei super matig speelden hoor. Maar hoe jij verzint dat Taylor bijna evenveel debet heeft aan de 2-0 ontgaat mij volledig. Mannsverk geeft gewoon een blinde bal dwars door de as, op niemand gemikt überhaupt. En verder grijpt Hato zwak in op de kans die daarop volgt. Taylor had daar echt niets mee te maken.

14 maart 2024 om 23:51

Ben helemaal met je handschoen verhaal eens. Bij milan wilde thiaw (?) ook ooit met handschoenen gaan spelen. Deze moest hij van ibra achter laten, want hoe moet je ooit een spits imponeren als je al met handschoenen komt aanzetten

15 maart 2024 om 09:05

Ene Arjan Robben heb ik zovaak met handschoenen zien spelen, denk niet dat de supporters daar moeite mee hadden.

15 maart 2024 om 12:57

@protukker. Soms is het gewoon zeuren om het zeuren. Dat gatekeepende gedrag over korte mouwen of het dragen van handschoenen. Laat ze dat lekker doen, wat kan jou het schelen. Als ze slecht spelen spelen ze slecht, maar die handschoenen hebben daar niets mee te maken.

15 maart 2024 om 12:59

@ klapstoel Door een hattrick te scoren. Ik denk niet dat dat minder telt als je handschoenen aan hebt.

Sosa lager dan Mannsverk?

Taylor een 5,5??? Deed hij überhaupt mee???

14 maart 2024 om 23:12

Ik was ook onder de indruk dat hij gewoon stiekem het veld was afgelopen om de malaise te ontglippen. Die jongen 90 minuten lang niet gezien.

14 maart 2024 om 23:40

Over Taylor wil ik niet eens meer praten, het feit dat deze jongen elke week in de basis staat is een mysterie.

Natuurlijk, Hato weer een 6.. Die was wederom minder dan Sutalo en Kaplan. Maar ja, Hato kan niks verkeerd doen.. Alleen al voor de manier waarop die zich bij de 2-0 uit laat spelen verdiend die een 3..

14 maart 2024 om 23:17

Nou die 2-0 was natuurlijk vooral een heel sterke actie van Bailey. Niet per se goed verdedigd nee, maar hier had ook een andere willekeurige verdediger moeite mee kunnen hebben, lijkt me.

15 maart 2024 om 00:00

Nou was inderdaad een prima dribbel van bailey, maar dat zo'n Hato bij de eerste schaar al bijna zn enkels breekt mag je hem zeker wel kwalijk nemen

In principe kun je iedereen een 2 of 3 geven voor de moeite, Hato een 6,5? Was ook gewoon drama qua positionering bij elke aanval. Brobbey bij de 5-6 nuttige ballen die hij kreeg stuiterde die ook 5 meter van z'n voet af. 5,5 voor Hlynsson en Taylor omdat ze veel hebben gelopen, heb ik vandaag ook.

14 maart 2024 om 23:09

Hato bizarre bias als je die nog een voldoende geeft, was hopeloos. Leuk talent maar volgend seizoen eerst maar eens verhuren aan Sparta, Nec of Heerenveen.

Ben ik de enige die Sosa echt niet slecht vond? Eerste helft was redelijk van zijn kant zoals heel Ajax eig. Degene die deze wedstrijd naar de knoppen heeft gebracht is mannsverk. Maar toch krijgt Sosa een lagere cijfer😂

14 maart 2024 om 23:05

Sosa is gewoon de belichaming van zo een half natte washand die je over de douche cabine hangt voor die in de wasmand kan.

14 maart 2024 om 23:08

HAHAHA, de vergelijkingen worden wel komischer en komischer hier, gelukkig kunnen de meeste hier het met een beetje humor verwerken. Klote seizoen Ajacieden, kennen wij als geen ander

14 maart 2024 om 23:17

Sosa wandelt ook over het veld alsof hij z’n hele broek heeft volgescheten en zelfs daar schijt aan heeft.

15 maart 2024 om 01:40

Hahaha Jezus Burwatti hoe verzin je het. Mooi man.

14 maart 2024 om 23:19

Heb je de wedstrijd gekeken? Zijn voorzetten en passes waren vreselijk en hij staat er bekend om…voor het gemak zal ik niet beginnen over zijn verdedigende acties.

14 maart 2024 om 23:47

Sosa niet slecht zegt ie... Ik heb zelden mensen zo nonchalant rond zien lopen bij een nationale topclub. Beschamend werkelijk hoe weinig interesse die gozer toont. Ajax is historisch slecht bezig en alsnog is die kerel ons shirt niet waard. Kijk even naar Nico Tagliafico en vervolgens naar deze clown.. Loopt gewoon te wandelen als zijn directe tegenstander de 16 in dendert, keer op keer op keer. Vandaag ook nog een assist op de 4-0. Hij speelde echt verschrikkelijk.

Ben absoluut geen sosa fan, maar hij heeft wel t vaakste de bal uitverdedigd en 3 van de 4 grondduels gewonnen en 1/1 lucht duels gewonnen. Bij de 4-0 was t heel slecht maar een 2 is wel heel overdreven. Dan had de rest ook een 2 moeten krijgen en mannsverk een -2...

Het is zo intens slecht dit Ajax. 2 jaar geleden nog riepen ze dat de conference league ver onder hun niveau is en ze daar nooit in terecht zouden komen…. Volgend jaar spelen ze niet eens Europees als ze zo aan blijven modderen.

Waarom krijgt Hato een 6? Was wederom de minste van de centrale verdedigers.

Wat een extreem milde beoordeling. Mannsverk, Sutalo, Rensch en Sosa verdienden allen een dikke 1. Op de voet gevolgd door Ramaj en Hato met een schamele 2. Echt bizar wat we hebben gezien vanavond. Ajax is haar identiteit echt officieel kwijt. Mister Alex Kroes, gooi die bezem er als een bezetene doorheen!

Alweer zo'n ongelofelijke cijferlijst.. Wat hebben we nou gezien van een Hlynsson en een Taylor, verdienen een 3. Sutalo te traag en niet scherp, verdiend ook een 3. Laat ik maar kort zijn, iedereen een onvoldoende.. ook van het Schip, die had Manssverk allang moeten wisselen en krijg je vervolgens nog 2 goals om de oren.
Hopen dat Kroes de bezem door Ajax gaat halen en met name de selectie en ook de (technische) staf en Bogarde direct benaderen..

Hahaha hoe komen ze in godsnaam aan deze cijfers niet meer dan allemaal en 2

Waarom krijgen Hato en Taylor respectievelijk een 6 en 5,5. Beide waren zwaar ondermaats. Met name Hato matsen jullie altijd als het gaat om het beoordelen. Die kerel werd kinderlijk eenvoudig voorbij gespeeld door Bailey. En dan Sosa een twee geven. Iedereen in de verdediging was een twee behalve Kaplan ivm een blessure.



Taylor en Hlynsson elk een 5,5??? Dat zal wel 1x 5,5 voor beiden zijn, want Brobbey stond weer helemaal alleen voorin, zonder daadwerkelijke aanvallende ondersteuning. Twee kleuters die totaal niet in het spel zijn voorgekomen. Veel meters gemaakt? Veel onnodige en nooit bepalende. Maar wordt de technische staf ook beoordeeld? Anders wil ik dat wel doen: 0000000000......

Cijfers veel te hoog voor deze amateurs. Ik stel voor dat we de rest van het seizoen vragen of Willem II het wil doen voor ons. Dan hebben we meer kans.

Gaat gewoon nog meedoen om plek 8 zo

Hato een 6?
Veruit de slechtste speler, hij werd kinderlijk gedold bij 2-0. Iemand die je de bos in gestuurd heeft, met een simpele schaar, zo cruciale moment dan toch een voldoende geven?
Jullie snappen echt niks van voetbal.

Taylor zou ik geen cijfer geven, die heeft volgens mij geen bal aangeraakt vanavond en kan dus niet beoordeeld worden.

Ik was na 2 minuten al klaar met Sosa, toen hij zich kinderlijk liet foppen bij het instappen bijna in de 16 van Aston Villa en toen terugsjokte tijdens hun counter alsof hij net 180 minuten in de benen had.
Die zou ik echt dit seizoen niet meer opstellen, met zo'n instelling hoef je echt niet op te komen dagen voor mijn club.

Verder vind ik de cijfers van Taylor, Hato en Hlynson veel te hoog, hoezo krijgen die voldoendes? Hlynsson verliest elk duel en bijna elke bal. Taylor heeft de hele bal misschien 4x aangeraakt deze wedstrijd. En Hato zijn positionering is echt dramatisch, waaronder bij de 2-0.

Verder vond ik Kaplan helemaal niet goed aan het duel beginnen, liet ook na Watkins te dekken bij de 1-0...

Verrassend weer, de beoordelaar ligt weer lekker in zijn door Voetbalzone gegeven Ajax pyjama in bed, echt gênant deze cijfers.. niemand komt na zo’n pot im aanmerking voor een voldoende.

15 maart 2024 om 01:43

Ik kom ook met Ajax pyjama niet op voldoendes uit hoor. Drama. Henderson en Brobbey een 5,5? Nee eigenlijk ook niet. Helaas.

15 maart 2024 om 13:36

Ik in mijn Ajax pyjama geef iedereen een 3 of minder.

Sutalo die geen fouten maakt een 5 en Hato die fouten maakt (100% verantwoordelijk voor 1 goal en 50% verantwoordelijk voor de 4-0) krijgt een 6. Ik zou zeggen drink nog wat meer. Misschien dat hij dan nog een 8 krijgt, omdat het een jeugdspeler is.

15 maart 2024 om 01:01

Sutalo geen fouten? De Sutale Defense Force gaat steeds vreemdere dingen roepen.
Paar minuten voor rust een draak van een aanname waardoor er een komt komt voor Villa uit het niets. Meerdere passes die super gevaarlijk zijn en soms niet aankomen. Nee hij heeft fouten zat gemaakt.
Het is juist Hato die alle kritiek krijgt aks je naar de comments kijkt.

Kaplan kreeg dan wel geen cijfer, maar stond ook volledig te slapen bij de 1-0. Als je al niet met je man meeloopt bij een corner…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren