Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax moet streep zetten door komst van derde speler uit familie Laudrup

Laatste update:

Ajax hoopte na Michael en Brian opnieuw een speler van de familie Laudrup vast te kunnen leggen, maar is daar niet in geslaagd. Andreas Laudrup heeft donderdagmiddag namelijk een contract getekend bij Saint-Étienne, zo meldt de Franse club op de officiële website. Laudrup wordt tot aan het einde van het seizoen gehuurd en Saint-Étienne heeft in de zomer een optie tot koop.

De 22-jarige Laudrup is de zoon van Michael, die in het seizoen 1997/98 voor Ajax uitkwam en momenteel hoofdtrainer van Swansea City is. Evenals zijn vader is Andreas een vleugelaanvaller, die op beide flanken uit de voeten kan. De 22-jarige dribbelaar was opgevallen bij scouts van Ajax, maar zet zijn loopbaan dus voort in de Franse Ligue 1.

Laudrup junior komt over van FC Nordsjaelland, waar hij in 2009 zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. De aanvaller speelde tot dusver 84 competitiewedstrijden voor de club en deed dit seizoen al ervaring op in de Champions League. Het is niet bekend hoeveel Saint-Étienne betaalt voor de Deense jeugdinternational.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou alleen maar tegenvallen als je Micheal Laudrup heb zien voetballen. Heeft niet eens half het talent van Micheal.

10 januari 2013 om 17:26

Het gaat toch niet om de vergelijking met zijn vader. Het gaat erom of het een toegevoegde waarde voor Ajax is. Of zou je op dit moment geen speler bij Ajax willen die maar half zo goed was als bijv. Bergkamp ooit is geweest?

10 januari 2013 om 17:43

Maar door de naam komt er wel druk achter zo'n jongen te staan, kijk maar naar Jordi Cruijff die toch ook altijd tegen de reputatie van zijn vader moest opboksen. Ik weet niet hoe goed deze jongen is, maar ook al zou het dus een verbetering voor Ajax zijn, dan nog zou het lastig worden om de verwachtingen in te lossen.

En nu wachten op berichten dat Ajax ook geinteresseerd is in Agger, Kjaer en Bendtner

10 januari 2013 om 17:26

Omdat?

10 januari 2013 om 17:39

Waarschijnlijk vindt Babel15 dat Ajax er te veel Denen bij Ajax zitten, en dus denkt hij dat Ajax een Deense club is geworden ofzo.

10 januari 2013 om 17:40

geef hem is ongelijk om dat te denken

10 januari 2013 om 17:44

Zolang de Denen goed presteren en er ook nog plaats is voor eigen jeugd moet je je daar niet al teveel zorgen om maken. Zolang het niet kopen om het kopen is zoals in het verleden wel eens is gebeurd is het toch geen probleem? En daarbij komt ook nog het feit dat de Denen nog redelijk goedkoop zijn... Eerst hadden de Zuid-amerikanen nog altijd talenten die voor een koopje naar Nederland gehaald konden worden, maar nu die allemaal gelijk doorgaan naar de topclubs voor enorme bedragen is die markt eigenlijk gesloten voor de Nederlandse clubs. Logisch dat er dan naar goedkopere alternatieven gezocht wordt, met tot nu toe goede resultaten als je naar Eriksen en Fischer kijkt.

10 januari 2013 om 18:03

Bedankt voor je objectieve mening Yessefur2!

On: Wat Wurrzag zegt, als ze goed presteren is er niks mis mee!

10 januari 2013 om 18:38

Ik zeg toch ook niet dat er wat mis mee is, maar het valt wel op dus kan je er wat over zeggen.

10 januari 2013 om 22:43

Ik zie alleen een overeenkomst in nationaliteit. maar als je logisch nadenkt zijn die spelers al lang uit denemarken vertrokken zijn en flink wat salaris hebben en ouder zijn. Dat is wel een beetje tegenstrijdig met de talenten die ze halen he.
Daarom denkt deze pipo dat
Of verwacht jij bij elke nieuwe belg, vanwege het verleden, dat ze ook gaan bieden op kompany fellaini en witsel?

11 januari 2013 om 00:19

Wat is daar nou mis mee man, als Denen goed presteren bij Ajax moeten we ze blijven halen. Als je 2 Denen, 3 Brazilianen en 2 Duitsers kan hebben heb ik liever 7 Denen van het zelfde niveau. Zo kunnen ze elkaar makkelijk begrijpen en thuis voelen. Bovenal leren ze de taal heel makkelijk en passen ze zich snel aan.

11 januari 2013 om 01:40

Zeg ik dat het verkeerd is? Talent = talent, al kom je uit san marino, nieuw caledonië of fiji

10 januari 2013 om 17:54

Want de Denen Nederland spelen zijn mislukt? Ga maar na al die Denen die in Nederland spelen of hebben gespeeld zijn 9 van de 10 keer een aanwinst.
Die Deense spelers zijn allemaal coole gasten die een topmentaliteit hebben en spreken snel Nederlands.
Ondanks dat Denemarken een klein landje is qua inwoners hebben ze veel goeie spelers.
Ik kijk echt uit naar hun Wk selectie als ze het Wk halen.

11 januari 2013 om 01:07

Niet echt reëel

Ik begrijp het cynisme over de Scandinavische spelers ook niet echt, we hebben namelijk maar een klein scoutingsgebied als Nederland.

Duitse en Franse talenten kiezen voor eigen land, Italië , Spanje en Portugal hebben we meestal ook weinig te zoeken en Ierland en UK kunnen we ook links laten liggen. Talenten buiten Europa kosten een vermogen aan salaris dus, wat blijft er dan nog over naast de eigen Benelux ? Scandinavië , de Balkan en het Oostblok. Aangezien spelers uit scandinavie op gebied van taal en voetbal het makkelijkste zich aanpassen aan het Nederlands voetbal is het logisch dat daar de prioriteit van scouten op ligt. Clubs als AZ, Heerenveen en NEC doen dat ook bij PSV en Feyenoord lijkt het steeds meer te worden.

Dit lijkt me de juiste keuze
Want Ajax is niet meer het Ajax van vroeger

10 januari 2013 om 17:29

Tis niet dat Andreas een supertalent is hoor. Hij is een heel goede splere, heeft hij bewezen bij Nordsjaelland maar ik denk niet dat hij beter is dan het niveau Ajax... Hij zou met het nieveau mee kunnen maar er niet echt bovenuit steken.

10 januari 2013 om 17:30

Klopt toch niks van wat je zegt. Als Ajax niet goed genoeg zou zijn, dan moet je toch juist naar een grotere club gaan? Saint-étienne is veel kleiner op elk gebied. Het enige argument wat je zou kunnen meegeven is dat de Franse competitie sterker is

10 januari 2013 om 17:31

Geld ook voor de Laudrups die zijn vandaag de dag lang niet zo goed als de eind jaren 90.

10 januari 2013 om 23:11

Nee dit is het Ajax van NU!

Als Ajax hem echt wilde hebben, hadden ze wel wat meer moeite gedaan. Van echte interesse was waarschijnlijk geen sprake, wordt ook nergens bevestigd, waarschijnlijk niets meer dan een internetgerucht.

Foutje van VZ, want Micheal was een nummer 10 en geen vleugelaanvaller. Zijn broer Brian wel overigens. Of de interesse van Ajax reeel was durf ik te betwijfelen, want Ajax heeft meer dan voldoende opties op de vleugels. En er staan mijn inziens als meer dan genoeg Denen op de loonlijst.

10 januari 2013 om 17:37

Michael stond bij Ajax toch echt linksbuiten en bij Real ws hij volgens mij a la Ronaldo een beetje een aanvallend linksmidden/-buiten in een 4-2-3-1 of 4-4-2

Ajax word niet meer serieus genomen in Europa.
Maar wat wil je ook met spelers als sana lukoki hoesen Vermeer enzo,
Dit is echt de slechte Ajax generatie sinds hun oprichting

10 januari 2013 om 17:46

En nog de sterkste van nederland.

10 januari 2013 om 17:46

Weer zeer inhoudelijk gereageerd zie ik, waar slaat je reactie uberhaupt op in verband met dit topic?

ON: Ik denk ook dat Ajax niet alle moeite heeft gedaan om deze speler te kopen, want kom op er zit wel een degelijk verschil tussen Saint-ettiene en Ajax, en daarbij komt ook dat Ajax de perfect club is om een stap hogerop te gaan.
Kan me dus niet zoon zorgen maken om deze transfer-misser.

10 januari 2013 om 22:13

Moet je nagaan, en dan nog koopclubje PSV volledig wegpoetsen! En al 2 jaar kampioen! En als enige Nederlandse club die overwintert in Europa. Wat moet het dan bagger zijn gesteld met de andere clubs in Nederland hè!

10 januari 2013 om 23:15

Ach jongeman toch...
Bedankt voor me dagelijkse portie humor...
mijn god zeg wat een reactie, waarde 0,0.
3x op rij CL, 2x kampioen...
Als er 1 Nederlandse club is die nog wat kan betekenen in de Europese sub-subtop, dan is het Ajax wel,
Ik noem Ajax sub-sub omdat ik anders weer mensen die beweren dat Ajax het Willem 2 van Europa is.
En dat Terwijl we/ze elk jaar toch redelijk dicht bij Overwintering komen.
Mijn persoonlijke mening is natuurlijk gewoon subtop/middenmoot.

11 januari 2013 om 10:42

Real Madrid wordt ook niet serieus genomen..

Meeste fans wonen in Azie en wordt in stand gehouden door krediet uit de zogenoemnde tripple aaa landen.

Supporters zijn extreem rechts, maar als ze tegen een jodenclub spelen laten deze stoere mannen zich vrijwillig oppakken op het centraal.

Ik had niks met Ajax, maar sinds ze opeens allemaal Denen in de selectie krijgen binnen ik toch wel sympathie te voelen hoor! Ook leuk dat die Denen ook zo graag naar Ajax gaan, dat zorgt voor allemaal sympathieke jongens met nog bakken van talent ook!

@ Ronaldo2013

Dat meen je zeker zelf toch niet?
De slechtste generatie ooit???
Denk je dat Eriksen, Fischer, Boilesen, Bazoer enz. naar Ajax hadden gekomen als Ajax niet meer serieus genomen wordt, terwijl die gasten voordat ze naar Ajax kwamen naar de Europese topclubs konden?

Ja maar die tijden zojn helaas vervlogen!het is nu veel zakelijker!doood sonde zeker als je je erbij bedenkt wat voor vermogen ze erin gestopt hebbben en met dit resultaat

Andreas (net als z'n broer Mads trouwens) hebben inderdaad niet echt het talent van vader Michael, maa goed Jordi Cruiff was ook geen topper eigenlijk dus zo vaak komt het niet voor dat zo wel vader en zoon allebei uitzonderlik getalenteerd zijn.

Wellicht halen Mads en Andreas nog eens het Deense team, maar een toekomst bij een grote club lijkt me niet haalbaar.

10 januari 2013 om 20:02

Ik vind Aguëro en Maradonna toch goede voetballers van wereldniveau. Die zijn ook vader en zoon toch?

On: Ik snap niet dat ze hem überhaupt wilden hebben. Het klinkt niet als een absoluut talent en straks stuur je de volgende Lens of Narsingh weer weg uit je jeugdopleiding voor deze jonge.

10 januari 2013 om 20:30

Schoonzoon is wat anders dan zoon hè..
Anders heette hij wel Maradona en geen Aguero.

Hoe serieus deze interesse echt was weet ik niet, ik lees er nu pas voor het eerst over. Ik geloof best dat hij op een of ander lijstje stond, maar momenteel hebben we aanvallers zat bij Ajax. Dus echt concreet denk ik niet dat Ajax geweest is.

Ajax en de Denen dat werkt enorm goed samen, ze mogen van mij 22 Denen halen aangezien zij allen goed presteren , maar eerlijk is eerlijk Ajax heeft al enorm goede aanvallers het zit wel goed zo, met Boerrigter Sana Fischer De Jong Hoesen kom je wel ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren