Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt dag voor De Klassieker tegen Feyenoord welkome opsteker

Laatste update:

Brian Brobbey heeft zaterdag deelgenomen aan de laatste training in aanloop naar De Klassieker tegen Feyenoord. De spits van Ajax stond een aantal weken aan de kant met een hamstringblessure, maar lijkt dus minuten te kunnen maken.

De aanwezigheid van Brobbey op de laatste training betekent goed nieuws voor Ajax, daar de Amsterdammers al een groot aantal spelers moeten missen tegen de aartsrivaal.

Het is de vraag of Chuba Akpom tot de wedstrijdselectie zal behoren van Ajax. De aanvaller kampt met een enkelblessure en moest het thuisduel met Go Ahead Eagles (1-1) om die reden missen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Gastón Ávila, Olivier Aertssen, Jordan Henderson, Steven Berghuis en Amourricho van Axel Dongen zijn sowieso niet van de partij. Ook Diant Ramaj is de komende tijd niet inzetbaar voor Ajax vanwege een elleboogblessure.

Trainer John van 't Schip hoopt dat Brobbey de race tegen de klok wint, zo vertelde hij vrijdag tijdens de persconferentie. "Hopelijk kan hij zondag een rol spelen, maar dat ligt aan de komende dagen."

Brobbey liep zijn blessure op in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, toen hij na een sprintduel naar zijn hamstring greep. Hij moest de duels met PEC Zwolle en Go Ahead Eagles missen.

Ajax trainde zaterdagmiddag op De Toekomst onder toeziend oog van duizenden fans, die voor veel vuurwerk zorgden. De laatste training in aanloop naar De Klassieker is traditiegetrouw vrij toegankelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Brian, maar ook dit gaat van John niet eens een goede trainer maken. Misschien dat we een goaltje mee kunnen pikken, maar het zal vooral een hele pijnlijke middag worden in een al vreselijk jaar.

Met nog geen 10 Brobbey's ga je met dit matige Ajax winnen van Feyenoord. Je kan niet eens van Go Ahead winnen .

6 april 2024 om 19:30

Met dit matige Feyenoord ga je nooit van Ajax winnen, je kan niet eens van Volendam winnen.

6 april 2024 om 19:43

Behalve dat Volendam een incident was en het bij Ajax bijna elke week feest is.

6 april 2024 om 19:43

Mijn ploegje gezien tegen volendam?

Ik was Avilá helemaal vergeten zeg. Maar die loopt ook nog rond bij ajax. Dat Brobbey mee kan spelen is mooi, hopelijk kan Gaaei z'n passing voortzetten want daar zat gevaar in. Ik denk dat weinig mensen in resultaat voor ajax geloven, ik ook niet. Maar het is fijn als je iets sterker voor de dag kan komen dan verwacht.

Nu alleen nog even checken of hij als werknemer geen aandelen heeft anders mag hij alsnog niet meedoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren