Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax keek rond in Duitsland voor opvolger De Ligt: ‘Een bevestiging’

Laatste update:

Ajax nam eerder deze zomer afscheid van Matthijs de Ligt en uiteindelijk werd Edson Álvarez als opvolger van de vertrokken aanvoerder weggeplukt bij Club América. De Mexicaan was echter niet de enige kandidaat, aangezien 1 FC Köln-verdediger Jorge Meré ook op het lijstje stond. De verdediger, die verder eveneens op interesse van Atlético Madrid kon rekenen, koos er echter voor om bij de Duitse promovendus te blijven.

“Ik weet dat er interesse was van verschillende clubs”, bevestigt de 22-jarige Spanjaard in gesprek met BILD. “Dat verheugt mij natuurlijk. Het is een bevestiging van mijn kwaliteiten en vertelt mij dat ik op de goede weg ben. Mijn missie hier is echter nog niet voltooid. Na een jaar in de 2. Bundesliga is het belangrijk voor mij om nu met Köln in de Bundesliga te spelen en om ervoor te zorgen dat de club een vaste waarde wordt op dit niveau.”

Meré genoot zijn opleiding bij Real Oviedo en Sporting Gijón en laatstgenoemde club verkocht hem in de zomer van 2017 voor zeven miljoen euro aan Köln. De jonge verdediger ontpopte zich in de afgelopen twee seizoenen tot vaste waarde bij die Geißböcke en mag zich inmiddels ook een ervaren jeugdinternational noemen. Meré werd afgelopen zomer nog Europees kampioen met Spanje Onder-21, al bleef hij na drie basisplaatsen in de groepsfase wel negentig minuten op de bank zitten in de halve finale tegen Frankrijk en eindstrijd tegen Duitsland.

Met Köln verloor Meré afgelopen weekend de eerste wedstrijd van het seizoen van VfL Wolfsburg en vrijdag staat er met Borussia Dortmund weer een zware tegenstander op het programma. De jongeling kijkt echter uit naar wat hij zelf ‘een van de zwaarste wedstrijden van het seizoen’ noemt: “Ik verheug me hier al een tijd op, voor dit soort wedstrijden heb ik een jaar lang hard gewerkt.”

Had jij Jorge Meré een goede aanwinst gevonden voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spijtig voor Ajax dat hij niet kwam. Is een groter talent dan Alvarez en Schuurs, en misschien ook wel groter dan Martinez.

22 augustus 2019 om 12:24

Waar baseer jij dat op? Op zn FIFA19 rating? Dat je De Ligt een groter talent noemt dan Alvarez, Schuurs en Martinez kan iedereen begrijpen door de collectieve en individuele prestaties van De Ligt. Maar deze Mere komt van Sporting Gijon, Speelt bij Kohln en die moet een groter talent zijn dan Alvarez en Schuurs? Als het echt zo’n groot talent was had Atletico hem wel gehaald en had hij niet op de bank gezeten tijdens de belangrijkste wedstrijden bij Spanje.

22 augustus 2019 om 12:28

Bedoel je het nationale elftal van Spanje waar Ramos en Piqué achterin staan?

22 augustus 2019 om 12:32

Net alsof toptalenten alleen bij de grote clubs spelen. Dit artikel is daar een mooi voorbeeld van. Hij wijst grotere clubs af om bij Koln te blijven. Ik ken deze speler niet goed, maar waarom zou het niet een groter talent dan Alvarez of Schuurs kunnen zijn?

22 augustus 2019 om 12:38

Nee, hij bedoelt het Europees kampioen met Spanje Onder-21, zoals exact in de tekst is te lezen.

Het wordt hier steeds meer een trend dat mensen reageren op andere reacties zonder de tekst van het artikel te lezen. Erg storend.

22 augustus 2019 om 12:58

Ze moeten gewoon een nieuwe middenvelder kopek. Centraal achterin genoeg goeie opties. Haal een type a la Propper, Dahoud, Serdar, Olmo etc.

22 augustus 2019 om 13:16

Ik dacht dat Olmo meer een aanvallende middenvelder was ? Ten Hag moet gewoon wat beter puzzelen op het middenveld. Er zijn genoeg opties.

22 augustus 2019 om 13:26

Nou ja, genoeg opties? Blind staat daar in principe uit nood, dus die tel ik niet mee. Ziyech lijdt teveel balverlies om op 10 te spelen, dus ik denk dat Ten Hag hem niet als optie daarvoor ziet. Dan houdt je Donny van de Beek en Marin over, aangevuld met jeugd die nog niets hebben bewezen a la Eiting, Ekkelenkamp en De Wit. Ik moet zeggen dat het dan wel aardig tegenvalt. Mazraoui vind ik ook geen optie, want die is echt niet goed genoeg voor het middenveld.

22 augustus 2019 om 14:55

Promes en Tadic kunnen ook op 10 spelen en Alvarez en Martinez nota bene op 6. Voorin heb je dan nog Neres en Ziyech voor op de flanken, dus kom je niets te kort.

22 augustus 2019 om 14:55

En dan ben ik Magallan vergeten, die ook op 6 kan spelen.

22 augustus 2019 om 15:04

Magallan.. Sinds wanneer kan die op 6 spelen? Heeft hij daar ooit gespeeld? Die vent is voetballend echt ongelofelijk zwak, dat moet je niet willen op 6.

22 augustus 2019 om 15:11

Idd magallan kan helemaal niet op 6 spelen. Hij heeft een matige first touch..

22 augustus 2019 om 18:12

Vind ik wel Jackieboy10. Met Blind, Marin, van de Beek, Tadic, Ziyech, Eiting, Gravenbergh, Lang, Alvarez, Martinez, Mazraoui, de Wit, Ekkelenkamp, Labyad, Neres en eventueel Taylor, Jensen en Kuhn moet je toch wel een degelijk middenveld neer kunnen zetten ? We hadden vorig seizoen zogenaamd 1 zwakke schakel (schone), dus feitelijk heb je 16 opties om het verlies van Frenkie op te vangen. (buiten dus Marin(schone) en vd Beek) Als dat niet lukt als trainer van Ajax, dan kunnen ze beter iemand anders zoeken.

Deze mere voorspel ik een grote toekomst! Ajax heeft naar alle waarschijnlijk hier de plank mis geslagen! Echter met een alvarez als nog een goede speler aangetrokken! Het zal er om spannen wie meer gaat bereiken?

22 augustus 2019 om 12:19

Hoe kun je de plank misslaan als iemand niet weg wil?

22 augustus 2019 om 12:19

Hij heeft er zelf voor gekozen te blijven bij Koln. Niemand heeft de plank mis geslagen

22 augustus 2019 om 12:28

Volgende keer het artikel even lezen dat komt niet zo knullig over

Ze hadden beter de Ligt en de Jong kunnen houden. Dit elftal is Ajax onwaardig en is simpelweg niet goed genoeg voor het kampioenschap. Je ziet aan de Ligt dat hij het niet naar zn zin heeft in Italie, wordt aan alle kanten gepasseerd. Leuk dat ie voor de schijn een beetje aan het lachen is met Ronaldo maar een bloedbroeder zoals de Jong voor hem was zie ik niet in hem

22 augustus 2019 om 12:18

Dikke duim voor jou. Lang niet zo’n grote smile gekregen na het lezen van een post hier. Ontopic: waar zegt hij dat Ajax geïnteresseerd was? Daarbij, hij wilde niet weg.... dus.

22 augustus 2019 om 12:27

Waarschijnlijk een jongetje van 14 dat even interessant wilt komen doen.voetbalzone kunnen jullie dit soort reacties niet verwijderen? Iedereen weet toch dat De Ligt en De Jong niet meer houdbaar waren en dat het seizoen pas 2 competitieronde onderweg is??????

22 augustus 2019 om 12:33

Het is een prestatie op zich om zoveel onzin in éã©n reactie te proppen, dus chapeau!

Ontopic: het is inderdaad niet duidelijk of Ajax wel geã¯nteresseerd was maar het is wel echt een goede verdediger. Vooral positioneel heel sterk, meer dan redelijk tweebenig en heeft geen moeite met kordaat ingrijpen. Hij is 1.82, dat vind ik dan wel weer te klein.

22 augustus 2019 om 12:21

Wat een reactie weer. Kampioen onwaardig? Wie is er op dit moment verder in nederland dan? Psv? Feyenoord?

De ligt en de jong waren niet te houden en ook vorig jaar rond deze tijd was ajax zoekende.

22 augustus 2019 om 12:22

ik vind op dit moment geen enkele club kampioenwaardig, spelen allen ver onder de maat

22 augustus 2019 om 12:27

Het is half augustus maat

22 augustus 2019 om 12:31

Ik vind het half augustus, nog 2 weken voor het sluiten van de transfermarkt, een beetje gek om te oordelen dat geen enkele ploeg kampioenwaardig is. Alle automatismen moeten nog op gang komen. Bovendien heeft Ajax echt wel een degelijke selectie staan als iedereen fit is hoor (eventueel een extra CVM maar dan houdt het ook echt wel op). En daarbij, er wordt sowieso iemand kampioen, dus ook al ben je 'slecht' maar de concurrentie is nog slechter: voila.

22 augustus 2019 om 12:33

We zijn net begonnen. Tegen psv met de jc schaal speelden we goed , toen was ik ook niet in een hossana stemming. Oktober dat zijn de maanden waar het moet staan.

22 augustus 2019 om 12:34

Dit dus! Afgelopen dinsdag had je normaliter Promes en Alvarez er fit bij gehad .

22 augustus 2019 om 12:29

Jij bent supporter onwaardig. Zeker sinds vorig jaar fan geworden omdat het toen zo goed ging?

Mag dan wel een groot talent zijn, maar kom nou jongens onze verdediging wordt zo steeds kleiner. Hou mijn hart steeds vast bij elke corner die we tegenkrijgen.

22 augustus 2019 om 12:46

Zelfs bij corners vóór houd ik mijn hart vast. De restverdediging is echt drama.

Elke club heeeft lijstjs met spelers waarin ze geinteresseerd zijn, al dan niet direct vanwege een vacature. Het is dus niks vreemds dat op het lijstje van Overmars naast Alvarez ook deze Meré stond. Waarschijnljk was en is het lijstje met potentiele centrale verdedigers voor Ajax nog wel langer. Wellicht doet Ajax komende week nog ineens een poging Jan Vertonghen binnen te halen. Weten wij veel naar wie Overmars allemaal kijkt ? Hij belt het mij in ieder geval nooit door........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren