Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax kan fluiten naar komst van jeugdinternational van Tsjechië

Laatste update:

Ajax werd de voorbije weken stevig in verband gebracht met Jan Kliment, spits van Tsjechië Onder-21. Trainer Frank de Boer en directeuren Marc Overmars en Jeroen Slop waren op het jeugd-EK aanwezig bij een wedstrijd van Jong Tsjechië. Volgens diverse media om Vaclav Kadlec te bekijken, maar ook Kliment werd genoemd. Laatstgenoemde gaat echter niet naar Ajax.

/

VfB Stuttgart meldt via de officiële kanalen dat de 21-jarige Kliment een vierjarig contract heeft ondertekend. Kliment komt over van FC Vysocina Jihlava uit Tsjechië. Op het EK Onder-21 maakte hij namens Tsjechië een hattrick in de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Servië.

“Drie clubs uit Nederland, drie clubs uit Duitsland en twee uit België zijn het meest concreet. De voltallige directie van Ajax zat op de tribune tijdens het jeugd-EK, maar meer kan ik daar niet over zeggen”, zei zaakwaarnemer David Nehoda na die wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen probleem lijkt mij, ik denk dat Ajax meer interesse heeft in Vaclav Kadlec.

29 juni 2015 om 13:45

Had gehoopt dat ze Serero de deur uit zouden doen en dan deze man er voor terug wilde halen.
Dan is je middenveld mooi bezet:

AM: Klaassen/sinkgraven
RM: Bazoer/kliment
LM: Gudelj/andersen

29 juni 2015 om 14:00

Verstandige keuze van deze jongen. Het is als Tsjech makkelijk acclimatiseren in Duitsland dan in Nederland. Daarnaast kan deze jongen denk ik prima definitief doorbreken zonder tussenstap in Nederland.

29 juni 2015 om 14:12

nou dat klopt wel maar bij ajax hebben galasek en grygera het ook goed gedaan enmakkelijk aangepast, galasek eerst bij willem2

ik kan niet zeggen of ik het jammer vind dat hij niet komt, ik ken ze allebei niet, wel heeft ajax al een overvloed aan middenvelders en zou ik daarom alleen of voor een heel jong groot talent gaan voor over een paar jaar of voor een goeie routinier

verdediging blijft het zwakst, een goeie linksback en CV moeten er nog echt bij, en eigenlijk ook een degelijke rechtsback...vind van rhijn toch geen topper, vaak te nonchalant

voorin heeft ajax ook genoeg kwaliteit, misschien een ervaren spits achter millik

29 juni 2015 om 14:14

Ajax is wel een veel betere club. Stuttgart speelde op de laatste dag nog om degradatie, terwijl Ajax volgend jaar Champions League kan gaan spelen. Dan ga je als speler toch veel eerder naar Ajax.

29 juni 2015 om 14:17

In de tekst staat dat hij een spits is. Weet jij toevallig wat zijn favoriete positie is aangezien jij zegt dat het een middenvelder is?

29 juni 2015 om 14:27

Het middenveld is nu al overvol met Klaassen, Bazoer, Gudelj, Andersen, Serero en eventueel Schone. En dan heb je nog Nouri en Van der Beek. Ik zie liever een middenvelder vertrekken dan erbij komen. Volgens mij was de interesse echt alleen voor Kadlec en niet voor Kliment.

29 juni 2015 om 14:32

Gnabry het is rechtermiddenvelder die tijdens de wedstrijd in de spits stond.

29 juni 2015 om 14:32

@ Papillonn

En dan vergeet je Daley Sinkgraven nog...

Lam: Sinkgraven - Andersen - vd Beek
Ram: Klaassen - Bazoer - Nouri
Cvm: Gudelj - Serero - El Mahdioui

Goed genoeg, vol genoeg.

29 juni 2015 om 14:55

Hij speelt op de: Cm/rm/rw, met voorkeur op de Rm.

Andersen is misschien te licht, Serero schiet te kort en ik vind El Mahdioui nou ook niet het grootste talent wat er rond loopt..

Daarbuiten zou hij een prima alternatief vormen voor Schone, deze jongen is sneller en heeft ook een verfijnde trap.

Daarentegen vind ik dat ze eerst gewoon een degelijke spits moeten aantrekken, maar Kliment blijft een interessante speler.

29 juni 2015 om 15:10

Ik zou met een valse spits spelen:

VM: Heitinga, Bazoer, El Mahmoudi
RM: Gudelj, Serero, van de Beek
LM: Sinkgraven, Andersen, Warmerdam, Nouri

Klaassen dan als valse spits.

29 juni 2015 om 16:28

Prima keuze ! Stuttgart was welhaast gedegradeerd, maar is alsnog een betere ploeg dan Ajax.

29 juni 2015 om 18:31

Slechte

Gudelj is stijf rechts, die moet je niet linkshalf zettenb

29 juni 2015 om 18:57

@saudade

Keuze? Ajax zat niet achter deze speler aan, heeft nimmer een bod uitgebracht. Ajax wil Kadlec hebben.

29 juni 2015 om 17:15

Helemaal eens, denk niet dat we middenvelders nodig hebben

30 juni 2015 om 02:41

Idd, maar is die speler niet door z'n enkel gegaan? Ik neem aan dat Ajax een spits wil die vCL kan spelen?

Naar mijn mening niet iemand die ze nodig hadden.

Jammer, maar met Czerny en Muric hebben we in potentie al grotere talenten in huis denk ik. Uitstekende aankopen van Overmars. Pione Sisto mag die van mij ook halen!
Verder denk ik dat El Ghazi en Fischer zich sterk gaan doorontwikkelen en met van der Beek en Klaassen (en iets later in het seizoen ook Nouri) voor de nummer 10 positie gaan we eindelijk weer wat mooier voetbal zien.

Heb er nu al zin in. Bovendien zal Trustfull hoogstwaarschijnlijk echt een toegevoegde waarde zijn in het positiespel voor komende seizoen!

29 juni 2015 om 15:12

Juist en ik wil Menig ook nog wel eens zien in het eerste, prima talent. Overmars is weer goed bezig, type als Gudelj, Dijks en Heitinga hadden we hard nodig en vullen ook de nodige gaten in de selectie, zowel qua ervaring als qua positionele bezetting. Geeft Frank ook weer wat meer opties.

Prima, zat ik ook niet op te wachten. Heeft nog weinig laten zien in zijn carriere.

29 juni 2015 om 13:57

Dat is natuurlijk een kul argument, er zijn maar heel weinig spelers die een hele rits prijzen gewonnen hebben op zijn leeftijd.
De kunst van het scouten is nou juist de kwaliteit van een speler erkennen op het moment dat andere clubs dat nog niet erkent hebben. Als het een speler is met 20 A interlands dan is hij sowieso onbetaalbaar.

29 juni 2015 om 15:33

Guikstra heeft gewoon gelijk, deze jongen kan vooral teren op één wedstrijd op een jeugdtoernooi. Voor het overige heeft hij bij zijn club Jihlava nou niet bepaald denderende statistieken. Als hij echt zo goed was geweest had hij al eerder in de belangstelling gestaan van Duitse teams, die zijn daar nogal actief namelijk qua scouting. Daarnaast komt hij bij Ajax volgens mij ook niet in aanmerking voor het middenveld, terwijl hij meer middenvelder is dan spits. Niet echt iets om rouwig om te zijn dus.

Prima, Ajax heeft geen behoefte aan weer een jonge speler, met Milik en Zivkovic hebben ze twee jonge spitsen en verder komt er uit de jeugd ook nog wat aan zoals Walian.

Hier hebben we dus niets aan en ze kunnen in mijn ogen dan ook beter een ervaren spits halen die in de top gespeeld heeft en zodoende de jonge spelers in het veld wat bij kan brengen!

Als Overmars daardwerkelijk Moussa Dembele van Spurs binnen haalt is iedereen zijn falen weer vergeten.

29 juni 2015 om 14:04

Ajax heeft geen interesse in Dembele hoor. Die gast gaat ook echt niet naar Ajax toe. Hij kan naar betere teams.

29 juni 2015 om 14:14

De geruchten gingen ook niet over de Moussa Dembele van Tottenham maar om de Moussa Dembele van Fulham. Andere leeftijd, andere positie

29 juni 2015 om 14:34

Als hij Cardozo weet binnen te halen misschien, maar nog een talent is gewoon onzinnig!

Vooral een nietszeggend gerucht dat Ajax in hem geinteresseerd was. Ze waren daar voor Kadlec.

29 juni 2015 om 14:34

Idd, maar als je gewoon een andere speler ook linkt als media heb je opeens 2 verhalen en nu nog eentje omdat ajax zogenaamd afgetroefd wordt.........

HHH Ajax,is gewoon gierig,ze willen alles alleen maar gratis hebben,

bah bah bah wat een rot club...

29 juni 2015 om 14:38

Want? Kadlec en Kliment zijn gratis ofzo? En waarom halen ze Sinkgraven en Gudelj dan?

29 juni 2015 om 15:16

Gierig of gewoon heel slim. Bij Dijks hadden ze bewust een optie in zijn contract gezet om hem terug te halen, Heitinga is gewoon slim en bij Gudelj heeft Ajax slim gebruik gemaakt van de clausule in zijn contract, 6 miljoen was een koopje. Niet voor niets heeft ajax de financien zeer goed op orde, komt door een uitermate goed en slim beleid.

slim beleid?? en wat doen ze met die slimme beleid,zodat ze soms in het jaar een bedrijfs uitje hebben,hhh slimme beleid,laat me niet lachen ze zijn gewoon gierig, en verder kunnen ze niet voetballen,daardoor hebben ze niks in europa niks te zoeken,in 1994 hebben ze geluk gehad omdat seedorf,kluivert;rijkaard;davids en nog een paar hadden die goed konden voetballen;een blanke ajax zoals nu winnen nog horloges bij de kermis..

29 juni 2015 om 17:14

Kampioen worden en strijden in europa, dit jaar weer aardig ver gekomen en net uitgeschakeld door de finalist. Ajax is en blijft de best, ook dit jaar weer en dan zit jij weer in een hoekje te huilen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren