Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat eist onmiddellijke rectificatie: ‘Memphis betaalde Alves’ borgsom niet’

Laatste update:

Sébastien Ledure, de advocaat van Memphis Depay, is niet te spreken over de berichtgeving rond de vermeende financiering van de borgtocht van Dani Alves. Onder meer de gerenommeerde Mexicaanse sportzender TUDN meldde dinsdag dat Memphis de borg betaald zou hebben om de Braziliaan vrij te kopen, maar dat nieuws wordt door Ledure in gesprek met het Spaanse Telecinco resoluut bestempeld als fake news.

"Dit is nepnieuws, het is helemaal niet waar”, reageert de belangenbehartiger van Memphis op het nieuws uit Mexico. Ledure eist dat de berichtgeving officieel aangepast wordt.

Op 22 februari jongstleden werd Alves schuldig bevonden aan het verkrachten van een vrouw in een toilet van een nachtclub in Barcelona eind december 2022.

De Catalaanse rechtbank oordeelde dat Alves voor vier jaar en zes maanden achter tralies moet zitten, nadat het Spaanse Openbaar Ministerie een gevangenisstraf van negen jaar en een schadevergoeding had geëist.

Geen van de procederende partijen was eind februari tevreden met de rechterlijke uitspraak. Het kamp van de voormalig voetballer heeft de aantijgingen meerdere keren ontkend, al waren Alves’ verklaringen niet altijd waterdicht en paste hij ze meerdere keren aan.

In afwachting van de behandeling van het hoger beroep vroeg Alves om een tijdelijke vrijlating en de rechter besloot dat de Braziliaan zijn beroep in vrijheid mocht afwachten voor een borgsom van één miljoen euro.

Deze borgsom is betaald, maar volgens de advocaat dus niet door Memphis. Het is onduidelijk wie wél betaald heeft. Eerder werd er naar de familie van Neymar gewezen, maar ook die partij ontkent iedere betrokkenheid bij de vrijlating van Alves.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En vele hier wouden hem al uit Oranje hebben.

26 maart 2024 om 17:35

Ja, heel graag. Alleen al vanwege wat hij zegt over Promes en zijn hele houding daaromtrent. Haalt het plezier weg om naar oranje te kijken als er zo'n walgelijk karakter mee speelt. Doorselecteren is broodnodig in oranje en hij als eerste aub.

26 maart 2024 om 17:37

Het Nederlands elftal gaat alleen niet om het plezier van ene henkie antonio.

26 maart 2024 om 17:40

Walgelijk karakter is jouw interpretatie, vind ik sowieso een moeilijke term aangezien niemand van ons hem persoonlijk kent. Het is niet mijn type voetballer, maar om hem te boycotten uit Oranje slaat kant noch wal.

26 maart 2024 om 17:41

Ik weiger te geloven dat dit volwassen, wel denkende mensen zijn. Iemand het het Nederlands elftal uitwillen omdat je hem persoonlijk niet mag, gebaseerd op beelden van (social) media. Ik vind Depay soms een rare vogel, vind Weghorst soms apart overkomen en vind dat we betere opties hebben dan Blind. Jammer dan voor mij, ze zitten er alle drie bij. Ik accepteer het en zit vanavond gewoon te juichen als ze scoren. Wat een armoe zeg..

26 maart 2024 om 17:43



Ah ja tuurlijk iemand die geen afstand neemt van een crimineel zijn daden maar zegt dat het voor hem niet uitmaakt en er onverschillig onder blijft enz. die moet nog weer een kans krijgen natuurlijk om wel aan te tonen een sterke persoonlijkheid te zijn met een werkend brein en een hart op de goede plek.... Wat een onzin

26 maart 2024 om 17:45




Gebaseerd op het steunen van een crimineel als 'vriend' en daar niks negatiefs maar louter verzachtende en overschillige dingen over zeggen... En dan ga jij twijfelen aan volwassenheid van mij? Het moet toch echt niet gekker worden... Heel triest.



26 maart 2024 om 17:46

@Hakim,

Sluit ik me ook bij aan, altijd maar dat gezeik.

26 maart 2024 om 17:49

@Henkie,

Het is een persoonlijke keuze, een ethisch dilemma misschien maar in ieder geval niks strafbaars.

26 maart 2024 om 17:51

Whahahaha "altijd maar dat gezeik"

Ja joh kan gebeuren drugs smokkelen en iemand neersteken en diegene niet veroordelen op wat voor manier dan ook, maar integendeel juist blijven steunen, echt een voorbeeld voor iedereen! Heel fijn! Wat een trieste reacties van jullie zeg schaam je diep

26 maart 2024 om 18:11

Misschien heb je daar gelijk in. Maar als je dan ook even het gedrag en de uitspraken van depay, promes en onlangs zelfs wijnaldum wegzet tegen bv de jong of de ligt dan zit daar toch ook wel degelijk een verschil in? Dat ziet een blinde zelfs. Over dumfries, frimpong, geertruida, ake etc wordt nooit lelijk gepraat, hooguit kritiek op hun voetballende kwaliteiten (in het geval van dumfries). En daar hebben "witte" voetballers ook gewoon last van. Depay krijgt persoonlijke kritiek omdat het gewoon een arrogante kwal is die zichzelf zo stoer en real vindt en denkt dat de hele wereld tegen hem is. Daarbij heeft hij tegenwoordig 0 meerwaarde in het spel van NL. Dit zijn de redenen van kritiek op hem, en niet omdat hij een kleurtje heeft. Want bij psv was het opzich nog best een prima jongen die bescheidenheid toonde

26 maart 2024 om 18:32

Als je Promès niet veroordeelt dan heb je een plaat voor je kop! En dat doet Depay niet maar neemt hem zelfs in bescherming.

26 maart 2024 om 18:37

Je zit echt ongelofelijk uit je achterste te kletsen. Kijk eens naar welke woorden je gebruikt; ''op wat voor manier dan ook'', bovendien praat je alsof je zelf de jurisprudentie van de betreffende zaak hebt opgesteld. Ten eerste heeft Depay zelf aangegeven niet zomaar het gedrag van zijn vrienden goed te keuren. Daarnaast zijn je standpunten zwart-wit, oftewel vooroordelen. Met een argumentatieniveau dat tegen het zorgwekkende aanzit.

Het is zeer terecht dat Promes zijn straf gaat uitzitten voor idiote fouten, maar ken jij de context van die specifieke gebeurtenis? Wat ik weet is dat de naasten van de verdachte al jarenlang verweven zitten in het criminele circuit, al ver voor voetbaleuro's. Promes heeft er geen afstand van genomen... maar is echt geen drugsbaron lol, die op aandringen en onder het mom van familiale loyaliteit, wat eurootjes naar de verkeerde rekening overgemaakt.. Tja, zou ik daar mijn maat altijd voor laten vallen? Nee. Zou ik het terecht vinden dat hij op de blaren moet zitten (jaren)? Ja.

Huilbaby.

26 maart 2024 om 18:38

Quillinho

Mwa, zowel een gezinslid van mij als ik werken geregeld met Memphis zelf (en zijn team) samen omtrent de branding van z’n merk en kleding. Het is niet de makkelijkste persoon en hij heeft soms echt zwaar narcistische trekjes. Absoluut geen fijn karakter op dat gebied, maar goed dat is zakelijk.

26 maart 2024 om 18:39

@Henkie heeft gewoon gelijk over Depay, zou me niks verbazen als dit wel waar is dat hij Dani Alves heeft vrijgekocht. Depay lijkt door alle contacten zelf ook wel in het criminele circuit te zitten.

26 maart 2024 om 18:41



Ik denk dat je wel zo eerlijk moet zijn een kritiek op de voetballende prestaties gewoon moet accepteren als iets wat alle spelers ondergaan (vroeg of laat). Voetballende kritiek heeft niks met huidskleur te maken, dat krijgen namelijk alle spelers over zich heen. Of je nou Memphis bent, Blind bent, Wijnaldum, Wieffer bent of Cillessen bent : je ontkomt hier nooit aan. Zelfs Van Persie, Sneijder en Robben ontkwamen daar niet aan, dus laat staan alle anders voetballers die met veel grotere gebreken in het Nederlands elftal hebben gefunctioneerd.

Dan is er kritiek op persoonlijke gedragingen en daar wringt het bij Memphis. Dat heeft te maken met het beeld in de media wat Memphis van zichzelf neerzet. Het oordeel is aan ieder persoonlijk, maar de gedragingen komen wel op zijn conto. Daarbij komt dat je als international van het Nederlands elftal een voorbeeldfunctie hebt. Die invulling daarin schiet hij wat mij betreft tekort. Of dat voldoende is om hem uit Oranje te weren? Ik denk het niet.

Het is iedere keer weer gezeik rondom Memphis en zijn acties, daarom zou ik het zelf fijn vinden als het gewoon klaar is. Ik wil inhoudelijk zeiken en zeuren over spelers, dat ze te weinig rendement hebben, dat ze geen overzicht hebben of teveel balverlies lijden. Niet dat ze steun betuigen aan messentrekkende drugscriminelen. Dat pas niet bij rolmodellen.

26 maart 2024 om 18:42

Nee henkie😅 hij heeft het over de mensen die memphis direct veroordelen tot het verdachtenbankje

26 maart 2024 om 19:02

Ja natuurlijk joh, huidskleur. Het is niet zo dat een bijvoorbeeld Weghorst continue de grond wordt ingepraat met allerlei misinformatie. En volgens mij is hij niet zwart.

26 maart 2024 om 19:20

Nee het gaat mij om zijn uitspraken omtrent Promes en niet om zijn huidskleur. Het gaat jou vooral om zijn huidskleur en dat vind ik erg jammer.

26 maart 2024 om 19:26


@ Bijna
Hahahaha wat een lachwekkende en hautaine reactie... je vindt jezelf heel wat met je kritiek op het argumentatieniveau, maar echt hoor, kijk eens naar wat je zelf typt. Depay heeft nooit aangegeven dat Promes betere keuzes had moeten maken. Daarnaast is het natuurlijk geen excuus als je omgeving er al jarenlang in verwikkeld is en er een bepaalde context is o.i.d. P

Promes is veroordeeld tot 7,5 jaar lang gevangenisstraf in Nederland. Besef jij dat wel? Dringt dat wel tot je door?

En dan mij een huilbaby noemen nadat je gaat klagen over het niveau... Zeg jij nou maar niks meer, want je zet jezelf voor schut.

26 maart 2024 om 19:55

Voor sommige mensen blijft het toch lastig om normaal te discussiëren met mensen met een andere mening.

Als je simpel op het internet zoekt naar Promes en Depay, krijg je eigenlijk meteen al een rechtstreekse quote waarin Depay zegt "ik steun zeker niet alles wat mijn vrienden doen, maar ik laat ze niet vallen". En geeft hij aan dat hij het voor zichzelf houdt en niet met de media wilt delen. Dat is natuurlijk zijn goed recht.

Met een bepaalde bril naar een situatie kijken zorgt dat altijd dat je ziet wat je wilt zien.

Je weet wat je met Depay binnen haalt. Veel mensen kunnen dat niet aan. De vraag is natuurlijk of je dat moet willen.

26 maart 2024 om 17:47

Ja en nog steeds hoor. Ik zit niet te wachten op vriendjes van criminelen die even ons land gaan vertegenwoordigen.

26 maart 2024 om 18:12

Maar wat is nou precies het probleem? Ik hoorde niemand klagen toen hij zijn broer, die op dat moment nog vastzat, bleef steunen. Nu steunt hij op een niet zo slimme manier een vriend en dan fileert driekwart van het land hem ineens.

Dat je hem weg wilt doordat hij openlijk steun betuigd kan ik nog begrijpen, al voel ik daar persoonlijk weinig voor. Al is het verrevan slim wat hij daar deed. Maar '' vriendjes van een crimineel "', dat was hij al alleen steunde hij zijn broer iets minder openlijk en kwam het minder aan het licht.

26 maart 2024 om 18:33

Promèsvriendje, zegt genoeg,belachelijk!

26 maart 2024 om 18:36

Geen idee of je op mij doelt, maar ik ben zeker geen vriendje en/of fan van de beste man. Maar ik vind Depay afvallen wat simpel.

26 maart 2024 om 18:40

Allereerst zit er een verschil tussen je familie en vrienden. Familie kun je niet kiezen maar vrienden wel. Dat maakt het natuurlijk al een hele scheve vergelijking.

Wat vooral naar voren komt is dat Depay niet even 1 vriendje zoals Promes steunt maar allerlei criminelen. Dat zegt veel over Depay als persoon.

26 maart 2024 om 18:49

Ik vind het geen scheve vergelijking. Hij leerde Promes immers kennen voor zijn daden. Je kunt familie net als vrienden gewoon laten vallen, ook dat is een keuze.

Hmmja, mensen veranderen. Eens een crimineel, altijd een crimineel is niet iets waar ik in geloof. Hij kent toevallig twee mensen die hebben vastgezeten en hij blijft ze steunen. Mag je iets van vinden, natuurlijk. Het is in ieder geval een loyaliteit die ik mijn vrienden ook wel zou waarderen. Al maak ik mij bij mijzelf weinig zorgen dat ik in die positie kom. Dat is vrijwel uitgesloten.

26 maart 2024 om 18:52

Zelf vind ik dat iedereen zelf moet weten wat hij wil doen, en wat hij wil steunen. Promes steekt iemand neer en zat in de handel. Hele domme fouten, maar toch vind ik het anders dan iemand verkrachten. Gelukkig blijkt het nieuws dus niet te kloppen

26 maart 2024 om 18:55

Vrienden kies je en je familie niet. Dat maakt het natuurlijk al heel scheef.

Je bedoelt dat hij een op de vlucht geslagen crimineel kent en steunt, die voor meerdere delicten is veroordeeld? Je bedoelt een crimineel die 7 jaar vast heeft gezeten? Je bedoelt een crimineel die al is veroordeeld?

Dat is echt niet even ‘toevallig’ kennen.

Ik steun mijn vrienden ook. Maar op het moment dat ze criminelen worden wil ik niks te maken hebben met ze. Iets met een moraal kompas.

26 maart 2024 om 19:07

Het is een andere manier van denken, maar ik geloof wel dat je familie kiest. Alleen niet op de manier zoals de meeste mensen hem opvatten. Ik heb vrienden die ik als familie beschouw. Kun je iets van vinden. Maar ook dat is naar mijn mening familie. Je hebt gewoon de keuze om je aangeboren familie te laten vallen. Dat is een keuze.

Ik neem aan dat hij zijn broer en Promes al kende voor dat ze hun daden uitvoerden. Dan ken je die mensen in mijn boekje wel toevallig. Het is niet alsof hij die mensen koos toen ze al waren veorordeeld. Je zou je af kunnen vragen of het komt door het milieu waar hij zich in begeeft, maar dat is een andere doscuissst.

Die keuze staat je vrij. Die laatste opmerking vind ik overigens insinueren dat je jezelf verheven voelt boven mensen die keuzes maken zoals Depay dat doet. Moet jezelf weten, maar dat vind ik nooit zo sterk.

26 maart 2024 om 19:23

Arsenal890 ik vind jou wel wat ongenuanceerd. Memphis heeft ooit gezegd dat hij zonder voetbal zelf misschien ook wel in het criminele circuit terecht was gekomen. Het is dan ook zijn valkuil om voetballers te steunen denk ik of zijn broer wat dan terecht was. Je kent verder nooit de hele situatie, hoe is iemand opgegroeid in wat voor gezin etc.? Schooluitval bijvoorbeeld is bekend als het grootste risico op crimineel gedrag. Wat Memphis betreft hoop ik gewoon dat hij naar Koeman luistert en stopt met het publiekelijk steunen van Promes en zich focust op het voetbal, want we hebben op dit moment geen stand in voor hem. Voor Zirkzee of Brobbey komt het EK te vroeg en Weghorst is meer een supersub.

26 maart 2024 om 17:57

Klopt, omdat hij geen knikker raakt en naar mijn idee een heel irritante manier van voetbal spelen heeft. Daarom heb ik hem inderdaad graag uit oranje.

26 maart 2024 om 18:23

Komt omdat Nederlanders zelf negatief zijn. Die willen liever Noa Lang, Kluivert en Depay in de cel zien. Maar die 3 laten het wel zien dit seizoen als ze in het veld komen. Mensen kijken niet eens meer naar prestaties en wat waar is tegenwoordig. Zo makkelijk te manipuleren allemaal, wordt nog grappig met AI straks. Als Tiktok al zo eenvoudig iemand zijn blik kan manipuleren. Zijn allemaal schapen tegenwoordig. Vroeger ook al, maar toen kreeg je minder mee. Nu wordt er iets geroepen en meteen is het waar.

26 maart 2024 om 19:25

Als AI erin slaagt om Blind, Depay en Wijnaldum prima wedstrijden op de mat te laten leggen, ben ik voor!

26 maart 2024 om 19:33

Logisch toch. Mening was gebaseerd op nieuwsbericht. Dus is nieuwsbericht niet juist dan pas je je mening aan.

Oei, dan mogen sommigen wel wat woorden terugnemen onder het vorige artikel hier.over (mocht dit waar zijn natuurlijk).Maar goed, ze hebben hun zegje wel weer kunnen doen over Memphis.

26 maart 2024 om 17:48

Viel toch allemaal weer mee? Alsof jij nu niet ook meteen anderen komt veroordelen. Maar goed jij hebt je zegje wel weer kunnen doen.

26 maart 2024 om 17:59

Je zat wel helemaal los te gaan zag ik op depay. Geen rectificatie vanuit jou?

26 maart 2024 om 18:03

Waar ging ik dan los?

26 maart 2024 om 18:43

Nouja, elk punt dat je aanhaalt, want het was simpelweg niet geveriveerd. De bron is een roddekrant. Dus het laat je niet heel intelligent uit de hoek komen.

26 maart 2024 om 18:59

Doe eens wat voorbeelden. Overigens zijn heel veel artikelen hier niet geverifieerd. Dan lopen er hier heel wat domme mensen rond, want er wordt wat op gereageerd. Op die niet geverifieerde artikelen.

Ik vraag me af hoeveel reacties nu hierop komen. Net gingen ze allemaal los op Memphis zonder enige bewijs.

26 maart 2024 om 17:54

Ze gingen net los op basis van een artikel. Logisch dat mensen dat voor waar aannemen. Net zoals jij nu ook doet. Uiteindelijk vormen mensen een mening op basis van beschikbare informatie en hebben de meeste hier op vz geen tijd of zin om brononderzoek te doen voordat ze reageren. Lijkt me logisch.

26 maart 2024 om 18:44

Onlogisch, want dit betreft een gevoelige zaak. Onvergelijkbaar.

26 maart 2024 om 19:01

Jij mag dat onlogisch vinden. Ik vind dat logisch. Dat is wel hoe het werkt.

26 maart 2024 om 18:34

Nu zijn ze allemaal stil omdat ze zien hoe verrot hun mindset is.

26 maart 2024 om 18:59

Is er wel bewijs voor deze verklaring dan?

26 maart 2024 om 19:28

Wat als er over een maand of 3 blijkt, dat het verhaal toch waar was? Gaan we weer alle kanten op in de reacties…

Schandalig dat mensen wat roepen en iedereen het ook meteen gelooft… Wat wordt deze man toch onterecht Oranje uitgepraat constant.

26 maart 2024 om 17:38

Nee, door zijn voorgaande acties zou het helemaal niet vreemd zijn als hij dit ook gedaan zou hebben. Dus dat mensen dit geloven ligt meer aan zijn eigen gedrag en slechte journalistiek dan aan het snelle oordelen van mensen

26 maart 2024 om 17:45

Laten we inderdaad het gebrek aan kritisch nadenken van de meeste mensen online gaan relativeren en het wijten aan zijn eigen gedrag. Zo kan je zelf helemaal niet meer verantwoordelijk worden gehouden wanneer je op basis van een slechte bron je mening geeft.

26 maart 2024 om 17:45

FR010FRDAM, dat is een interessante discussie die je hiermee opent, maar ik vind dat je als nieuwsconsument best kritisch mag zijn jegens de journalistiek. De tijd van “als het in de krant staat is het waar” is toch al een tijdje achterhaald naar mijn mening. Ik vind dus wel degelijk dat er te snel geoordeeld wordt, ook in het geval van Memphis.

26 maart 2024 om 17:49

Tsja, maar hoever ga je dan met checken? Zelfs als zijn advocaat nu roept dat het niet zo is, dan kan het nog steeds waar zijn.

26 maart 2024 om 17:57

Ik geef mijn mening gewoon op basis van het artikel. Ik heb geen tijd en zin om alles te onderzoeken voordat ik reageer. Volgens mij geldt dat voor de meeste. Ik heb in het vorig artikel de tegenstanders ook niet de bron onderbouwd ter discussie zien stellen. Dus daar gaat het net zo goed mank.

26 maart 2024 om 17:59

Geen goede beredenering, het is best heftig. Je moet dan altijd voorzichtig zijn met het geloven van heftige berichtgeving, vooral als het van hele rare bronnen komt. Het zou ook niet vreemd zijn als Promes iemand had neergestoken in Rusland, want hij heeft het eerder gedaan, dus als ik dat nu zeg, geloof je me dan?

26 maart 2024 om 18:11

Wat is hier nu weer heftig aan? Ik zal wel van een andere generatie zijn, maar als je dit heftig vindt dan krijg je nog een zwaar leven.

26 maart 2024 om 19:11

Ik sluit me bij jou aan Rochus, als er hier een artikel geplaatst word ga ik er vanuit dat dit door de redactie gecontroleerd en geverifieerd is.
Je reageert op basis van een artikel van VZ, waar je op dat moment van de "feiten" die in het artikel staan uit gaat.
Waarom moeten wij als lezer bron onderzoek doen?

26 maart 2024 om 20:14

/nee, door zijn voorgaande acties zou het helemaal niet vreemd zijn als hij dit ook gedaan zou hebben./

Over welke acties (meervoud) heb je het dan?

26 maart 2024 om 20:38

Ik zeg nergens dat je brononderzoek moet doen, en ook niet dat je niet moet reageren. Ik zeg alleen dat het verstandig is om een beetje terughoudend te zijn met (ver)oordelen als je je op een lukraak artikel ergens baseert. Als je elk geschreven stuk klakkeloos voor waarheid aanneemt, dan is er al een heleboel onzin voor jou werkelijkheid geworden.

26 maart 2024 om 21:00

Als je lang genoeg op deze site komt weet je dat omloopsnelheid van artikelen boven gedegen onderzoek gaat. Achteraf kan er altijd nog wat aangepast worden is een soort credo.

26 maart 2024 om 17:40

Je kan je natuurlijk ook afvragen hoe het komt dat mensen dit soort verhalen geloven. Als ze zoiets zouden zeggen over Virgil of Frenkie gelooft niemand het namelijk.

26 maart 2024 om 17:44

Mensen roepen elke dag iets anders. Ze reageren op dat moment op de berichtgeving die binnenkomt. Maar wie zegt dat er niks van klopt dan? Misschien dat hij wel wat betaald heeft. Zijn advocaat neemt het alleen maar op voor Memphis.

26 maart 2024 om 17:54

Als je 't zo bekijkt.... Hier gaat 't om een advocaat die iets roept, waarom zou dat dan wel waar zijn?
Maar buiten dat... Welkom op 't internet 🤣

26 maart 2024 om 19:01

Er werd duidelijk gezegd in het artikel dat de mexicaanse krant doorgaans goed geinformeerd is, maar dat er nog wel een slag om de arm gehouden moest worden.

Ik mag toch voor Memphis hopen dat dit niet waar is. Zo wel moet de KNVB hem meteen schorsen voor onbepaalde tijd.

26 maart 2024 om 17:35

Hoe bedoel je, ik lees gewoon geheel over de tekst heen om me eigen statement te maken

26 maart 2024 om 17:39

Haha, inderdaad. Overigens ben ik van mening dat Carthago verwoest moet worden.

27 maart 2024 om 10:53

Ff rustig he Cato.

Duidelijke taal, ook voor de mensen in de comments op social media (& ook op VZ), die dit nieuws al voor lief namen. Blijkt maar weer hoe gevaarlijk (zolder) journalistiek en social media kan zijn..

En dan al die reacties van zojuist in het vorige artikel🤣. Makkelijk is de mens, of niet?

Tip voor de haters hier: ken je bronnen voor je gaat piepen.

26 maart 2024 om 17:47

Heb jij dit al gefactchecked?

26 maart 2024 om 17:58

Memphis kennende zal hij binnen niet al te lang deze ontkrachting ontkrachten.

26 maart 2024 om 19:05

Ik heb al gefactchecked dat FR010FRDAM een slechte verliezer is.
Kom op gozer, erken gewoon je fout. Laten we hier allemaal een les uit nemen en niet meteen iemand gaan beschuldigen van alles en nog wat

26 maart 2024 om 20:04

@nr11 Ik heb ik dat andere topic weinig gezegd hoor, enkel op iemand gereageerd dat een borg betalen van een verkrachter wel degelijk moreel verkeerd is en aangegeven dat de normen en waarden van Memphis van een bedenkelijk niveau zijn, dat vind ik al sinds de zaak Promes en om het feit dat hij denkt dat het normaal is om een Lijger in huis te nemen. Dus onzinnig om nu bij mij op de man te spelen

Tsja, de reactie waarop je kon wachten. We gaan zien wat de uiteindelijke waarheid is.

Boeit niet zoveel. Voor zijn uitspraken over Promes moet je deze debiel sowieso uit de selectie zetten en niet meer voor oranje vragen. Walgelijke vent vind ik het en een schande voor ons land als hij in dat shirt speelt. Wijnaldum hoeft van mij ook niet meer na zijn uitspraken, maar Memphis vind ik echt een schrijnend geval van arrogantie en waanzin. Het plezier om naar oranje te kijken en te juichen valt daarmee weg voor mij. Ik vind het geen leuk elftal. Doorselecteren is broodnodig om weer frisse energie en een goed imago te krijgen. Als eerste daarvoor weg met Memphis.

26 maart 2024 om 17:36

Haha is het niet om deze reden, verzin je gewoon een nieuwe! Mooi toch, ga je vanavond lekker first date kijken!

26 maart 2024 om 17:54

"verzin" je toch een nieuwe? Jij verzint hier juist dat het geen reden is, volgens mij. Heel vreemd om dat om te draaien. Ik verzin niks hier, maar jij verzint dat ik iets verzin. Doe normaal en kijk naar de feiten.

26 maart 2024 om 17:40

Dan kijk je toch lekker niet henkie. Ligt niemand wakker van

26 maart 2024 om 17:49

Denk dat het voor Memphis veel boeit of dat er zo'n nep verhaal uit komt.

26 maart 2024 om 18:05

Okay Henkie. Dan maar goede tijden slechte tijden kijken vanavond. Ook leuk

26 maart 2024 om 18:08

Ik ben juist superblij met Depay en virgill hup hup oranje

26 maart 2024 om 19:14

"Debiel", "walgelijke vent", "schrijnend geval van arrogantie en waanzin".
Gaat het goed met je jongen? Aan je reacties hier te zien niet echt namelijk.
Of dit moet je algemene niveau zijn dan kan ik je helaas niks kwalijk nemen.

26 maart 2024 om 19:25

Memphis heeft karakter, durft zijn mening te geven ook als deze niet strookt met de algemene opinie. Ik houd van dat soort mensen. Henkie heeft liever jaknikkers zonder eigen mening. Moet hij zelf weten, ik ga er lekker voor zitten zometeen.

26 maart 2024 om 20:07

/Het plezier om naar oranje te kijken en te juichen valt daarmee weg voor mij./

Waarom vind je het Nederlands elftal geen leuk elftal?

Een heel betoog van Manunitedrvp in de vorige post, maar die keutel kan dus ingetrokken worden.

Goed dat de advocaat direct meldt dat het anders is.

26 maart 2024 om 17:38

Een 'heel betoog' welke begon met de woorden "mocht dit daadwerkelijk waar zijn".

En had het bericht waar geweest, dan had hij naar mijn mening geen plaats meer bij Oranje.

Overigens omschreef hij enkele dagen geleden in een NOS interview Dani Alves (en Mendy) nog steeds als zijn vriend.

26 maart 2024 om 17:44

Haha! Tuurlijk is het een betoog. Een betoog is een verdediging van een standpunt door het geven van argumenten. Jouw argument is dan ook: "Moeten we dalijk nu echt gaan juichen voor iemand die o.a. veroordeelde verkrachters en stekende cokehandelaren tot zijn vriendengroep rekent en openlijk steunt?

Maar daar mogen we waarschijnlijk niks van vinden, omdat hij uit een moeilijk milieu komt en hij Promes en Dani Alves kent zoals de buitenwereld hen niet kent."

Dat doet niks af aan het feit dat je begint met "mocht dit waar zijn."

26 maart 2024 om 17:50

Dekt dat niet 90 procent van alle reacties op een forum? Doe niet alsof je niet impliceerde met een 'heel betoog' alsof het een ellenlange reactie was waar ik met heel mijn ziel en zaligheid het karakter van Memphis probeer neer te sabelen.

"dat doet niks af aan het feit dat je begint met "mocht dit waar zijn."

Wat is je punt nou eigenlijk precies? Wil je het puur over semantiek hebben? Mijn reactie naar jou toe is vooral gericht dat je voor het gemak even het belanrijkste zinnetje vergeet van mijn reactie uit het vorige artikel.

26 maart 2024 om 17:39

Manunitedrvp begon zijn reactie toch met "mocht dit inderdaad waar zijn dan..", of niet?

Memphis is geen dader, die staat niet terecht Lekker bij het voetbal houden en niet met dit soort randzaken bezig zijn. En al zou Memphis betaald hebben dan is het toch zijn eigen keus. Moet die lekker zelf weten.

En ik maar denken dat Memphis vriendschap boven alles zou zetten, zeer teleurstellend dat hij niet even die 1m voor z'n vriend aftikt. Memphis is geen echte

26 maart 2024 om 19:07

Hahaha touche.

26 maart 2024 om 19:09

Dat is het minste wat je kan doen voor een echte vriend. Wie doet dat nou niet? Iedereen betaald toch wel ff 1 miljoen voor een vriend? Zelfs al voor een verre vriend! Jammer dat Memphis geen echte vriend is.

de mensen die het vorige artikel klakkeloos aannamen zijn al niet helemaal 100, maar de mensen die nu hun gram komen halen zijn ook niet echt serieus te nemen.

mensen zijn zo simpel en voorspelbaar. handelen puur op emotie en onderbuik gevoel.

tip voor deze mensen: elke persoon heeft diezelfde emoties en onderbuik gevoelens, maar een rationeel persoon erkent die gevoelens en kiest er voor om met zijn verstand te handelen. en niet gelijk het eerste wat er in je opkomt eruit te gillen. dat is gewoon pure tokkie gedrag.

26 maart 2024 om 21:03

Heb je iets tegen tokkies ofzo??

Die gozer kan toch zijn eigen borg afbetalen? Heeft hij niemand voor nodig..

Wel of niet het blijft een Jezus figuur, hoort niet in Oranje, Promès vriendje, hou toch op!

26 maart 2024 om 18:13

Depay hoort wel in oranje daarom staat hij er altijd in. Hup Depay lekker goaltje vandaag zou mooi zijn

Waarom zou Memphis de borgsom betalen van deze engnek?

Volgens mij hebben ze niet eens zo lang samen gespeeld.

En waar is zijn eigen geld gebleven dan? Heb altijd Dani Alves een walgelijke speler gevonden, nu is die dus ook naast het veld een griezel.

Alves heeft zelf toch ook genoeg geld. Waarom zou een ander dit dan moeten bekostigen?!

Dit is iemand die zijn vrienden nooit laat zitten ongeacht wat er is gebeurt. Daar heb ik al alleen al respect voor. Wij weten niet wat hij tegen Promes of Dani Alves zegt.
Omdat hij zijn vrienden helpt moet hij uit Oranje? Ik vind juist dat hij moet blijven! Is een voorbeeld voor vele vrienden van jullie en jezelf.

26 maart 2024 om 19:18

Ik ben het met je eens dat je respect moet opbrengen voor mensen die hun vrienden door dik en dun steunen, maar dit stopt toch gewoon zodra ze veroordeeld zijn voor criminele activiteiten?

26 maart 2024 om 19:20

Ja en nee... in Dani Alves geval wel bij zulke misdaden zou ik ook niet bevriend blijven

Ik moet heel eerlijk zeggen, Dani Alves is jarenlang een grootverdiener geweest bi Barcelona. Zou hij niet zelf instaat zijn die borgsom te kunnen overmaken? Ik zou het heel apart vinden als Memphis zich met zulke zaken zou bemoeien.

Ik ben heel benieuwd of er rectificatie gaat komen en hoe dit gaat aflopen. Op het eerste gezicht zit er weinig logica in, maar als ze vasthouden aan dit verhaal dan ben ik serieus benieuwd naar de zaak. Laten we asjeblieft hopen dat het niet waar is, zonder dit verhaal sleept Memphis al genoeg negatieve media aandacht binnen met zijn acties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren