Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO wacht af nadat Tihouna op eigen initatief Fulham-stage regelt

Laatste update:
/

Adil Tihouna is in afwachting van een goed of slecht bericht van Fulham. De jonge middenvelder staat in dienst van ADO Den Haag, maar slaagde er via-via in een stage te regelen bij Fulham. De stage zit er inmiddels op, maar Tihouna weet nog niet of hij terug mag keren naar the Cottagers.

Vorige week trainde Tihouna enkele dagen mee bij de club van Martin Jol, zelf Hagenaar. In de Hofstad beschikt de negentienjarige Tihouna niet over een profcontract, maar is hij amateur. Hij maakt ook geen deel uit van de plannen van ADO-hoofdcoach Maurice Steijn.

“Op dit moment niet, vandaar dat we hem ook toestemming hebben gegeven naar Londen te reizen. Voor hem een mooie kans, en via contacten met Martin en Cock Jol is hij aanmerking gekomen voor een paar dagen stage”, geeft Steijn te kennen aan Voetbal International. “We zijn nog in afwachting van de reactie van Fulham.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Toch raar dat hij stage kan lopen bij Fulhum, maar niet goed genoeg is voor Ado...

10 oktober 2012 om 12:02

Dat de coach het niet in hem ziet betekent niet dat hij niet goed genoeg is, misschien past die speler gewoon niet in de opvatting van de trainer. Er zijn daarnaast tal van spelers die bij een club niet goed genoeg bevonden werden en vervolgens bij hun nieuwe club wel lieten zien dat ze veel in hun mars hebben.

10 oktober 2012 om 13:11

Dat klopt, maar als je naar het verschil kijkt tussen het niveau van Ado en Fulham. Dat verschil is toch best wel groot vind ik

10 oktober 2012 om 13:46

Het kan ook zijn dat ze het bij ADO verkeerd zien toch

10 oktober 2012 om 13:52

Als Fulham deze jongen en contract aanbied ben ik bang dat Ado het verkeerd gezien had. Dan is deze speler ook goed genoeg voor Ado.

Ik ken hem niet, maar het is best apart dat hij niet bij Ado in de plannen voorkomt, maar wel bij Fulham.
Dan zou hij vast wel aardig kunnen ballen..

10 oktober 2012 om 11:52

Of de ene club is bereid een risico met hem te nemen en de ander niet...

10 oktober 2012 om 12:35

Zou ook kunnen ja..

Óf ADO staat weer enorm te slapen, óf Fulham haalt maar weer lukraak een speler om hem na 1 seizoen weer van de hand te doen omdat hij het toch niet gaat redden.

10 oktober 2012 om 12:15

Ik denk dat je het simpel moet bekijken. Fulham heeft het geld en de ruimte om "gokjes" te wagen met spelers. Ado heeft dat simpelweg niet.

10 oktober 2012 om 14:12

Waarom weer in ADO staat weer te slapen. Bij ons krijgen talenten juist snel een kans, kijk maar is wie er allemaal uit onze eigen opleiding zijn doorgebroken en op het veld staan. Tihouna heb ik een aantal keer bij de belofte zien spelen en speelde gewoon niet goed genoeg maar hij is nog jong.

10 oktober 2012 om 15:21

Ik zeg toch óf. Ik zeg niet dat het per definitie zo is, maar als deze jongen dadelijk bij Fulham het tot de eerste selectie schopt, dan vind ik dat toch raar dat Ado, een club die weggeblazen wordt qua kwaliteit door Fulham, hem niet geschikt vindt.

Maarrrr, dat is op de zaken vooruitlopen. We zullen zien, het kan net zo goed zijn dat hij bij Fulham geen succes wordt.

10 oktober 2012 om 16:27

Maar je suggereert dat het regelmatig gebeurd dat er spelers bij ons geen kans krijgen en dan ergens anders wel slagen.

mja, in oefenpotjes en jeugd-elftallen was het een aanwezige speler, maar niet een dragende speler, en zeker geen betere speler dan de jongens die nu op het middenveld staan, denk aan Toornstra, Holla en Jansen, met Visser als goeie backup.

Daarbij spelen er meer in de jeugd die erg talentvol zijn, die Broekhuizen, vd Meer, Hevel. Laat ADO maar eens lekker jonge jongens invallen

Ik vind het nog steeds raar dat hij een kans heeft gekregen bij Fulham, maar het kan ook gewoon zijn dat Jol die jongen persoonlijk kent. Is geen toevoeging voor Ado, dus zeker niet voor Fulham..

Ik vind het maar vaag daar bij Ado. Hij speelde in de jeugd samen met Hicham faik, inmiddels uitkomend voor Almere city op het middenveld. Dit waren de enige voetballers met creatief. Ik blijf het maar gek vinden dat deze allebei geen kans hebben gekregen.

Het zijn nog jonge jongens en misschien hadden ze wat geduldiger moeten zijn, maar in potentie zijn behoren ze tot de betere voetballers van ado

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren