Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO gaat nieuwe kandidaat aanbieding doen na blauwtjes bij Buijs en Weijs

Laatste update:

ADO Den Haag gaat Darije Kalezic op zeer korte termijn een officiële aanbieding doen, zo meldt De Telegraaf woensdagochtend. De 53-jarige Waalwijker is al enkele weken in gesprek met de clubleiding van ADO, die hem voor het weekend al hoopt aan te stellen. Maandag beginnen de ambitieuze Ooievaars aan een nieuw seizoen, waarin de opmars naar boven moet worden ingezet. In Den Haag wordt Kalezic de opvolger van Dick Advocaat.

Kalezic stond in het afgelopen seizoen voor de groep bij Jong Utrecht, met wie hij kansloos als hekkensluiter eindigde in de Keuken Kampioen Divisie. Bij het beloftenelftal van de Domstedelingen draait het echter vooral om de ontwikkeling van spelers, waardoor hij de functie komend seizoen opnieuw had kunnen bekleden. Kalezic koos er echter voor om zijn nog één jaar doorlopende contract als hoofdtrainer van Jong Utrecht te ontbinden, omdat hij zich volgens De Telegraaf weer wil manifesteren als prestatiecoach.

Bij ADO kan Kalezic die kans krijgen, indien hij akkoord gaat met het naderende contractvoorstel. Na een afwijzing van de clubloze Danny Buijs kwam de Bosniër in beeld. Technisch directeur Joris Mathijsen is op zoek naar een ervaren trainer en Kalezic voldoet aan de profielschets van de club. In het verleden wist hij met De Graafschap te promoveren naar de Eredivisie. ADO hoopt op termijn ook weer terug te keren op het hoogste niveau van Nederland, al lijkt die ambitie momenteel ver weg. In het afgelopen seizoen eindigden de Hagenezen op de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie.

ADO begint het seizoen met een uitwedstrijd bij De Graafschap, waarna een thuisduel met Roda JC volgt. Toevalligerwijs zijn dat beide clubs waarbij Kalezic in dienst was als hoofdtrainer. Mogelijk staat hij maandag op het trainingsveld in Rijswijk voor de eerste sessie van ADO in het seizoen 2023/24. ADO oefent komende maand tegen SV Velo, Laakkwartier, Dender, SK Beveren en Sparta Rotterdam. Op vrijdag 11 augustus gaat de Keuken Kampioen Divisie van start.

Is Darije Kalezic de juiste trainer voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch altijd wel grappig hoe dat wordt uitgesproken bij die coaches van 'jong' elftallen dat het draait om 'ontwikkeling', en in dit geval zelf Kalezic zelf die aangeeft weer een 'prestatiecoach' te willen zijn. Weet niet precies wat voor materiaal jong FCU tot zijn beschikking had (en daar zal waarschijnlijk veel aan gelegen hebben) , maar een jong team ontwikkeling je natuurlijk ook door de spelers op een wedstrijddag zo goed mogelijk voor te bereiden en mee te presteren.

van de wedstrijden van jong utrecht afgelopen seizoen kon ik nou niet heel blij worden (oke ook niet van het "grote" Utrecht maar dat terzijde) maar kon van deze trainer nooit echt hoogte krijgen, spelers werden niet beter en qua automatismen werd er ook niet veel ingeslepen. hoop voor hem dat hij kan presteren met ado, maar ik betwijfel of het aan de manier van coachen ligt, prestatie of opleiden, volgens mij moet je gewoon beiden doen, dan worden en de spelers beter en komen de resultaten, geen van de twee dingen lukte hem bij jong utrecht

Ik ben wel blij dat het geen Buijs is geworden wat een irritante man is dat. Die had zoiezo elke wedstrijd dat we verliezen en dat zijn er een hoop als een wilde gestoorde langs de lijn gestaan.

Darije Kalezic is toch geen Waalwijker? Volgens mij geboren in Zwitserland en opgegroeid in Bosnië. Kalezic zou een prima coach kunnen zijn. Een heel modale trainer, maar de zoektocht wordt er niet makkelijker op voor ADO Den Haag met alle clubs die op zoek zijn naar een coach.

28 juni 2023 om 21:41

Volgens mij woont ie al 23 jaar in Waalwijk als het niet langer is. Speelde destijds voor de plaatselijke trots.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren