Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag haalt achtste versterking weg uit Premier League

Laatste update:

ADO Den Haag heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een speler aangetrokken. Met de 34-jarige middenvelder Mark Duffy haalt de degradatiekandidaat een schat aan ervaring in huis. De routinier komt per direct over van Sheffield United. De achtste winterse versterking wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van de club uit de Premier League.

Duffy was vorig seizoen een vaste waarde bij Sheffield United toen promotie naar de Premier League werd afgedwongen. Met 36 wedstrijden en 6 goals leverde hij een belangrijke bijdrage aan het succes van de club. Afgelopen zomer maakte hij op huurbasis de overstap naar Stoke City. In de Championship kwam hij echter niet verder dan een basisplaats en vijf invalbeurten.

In 2015 stond hij al eens tegenover ADO Den Haag. Met voormalig ADO-speler Nasser El Khayati werkte hij met Burton Albion een oefenduel af tegen zijn nieuwe club. “Dat was een leuke wedstrijd, die wij met 0-1 wisten te winnen. Het klopt dat Nasser destijds mijn teamgenoot was. Hij is echt een goede speler, die het hier ook uitstekend gedaan heeft. Hij is dus een mooi voorbeeld voor mij”, reageert Duffy op de clubwebsite. “Ik heb een zeer positief gevoel bij ADO Den Haag en haar fans. Ik kan niet wachten om hier te spelen.”

ADO wist eerder deze maand al Tudor Baluta, Mick van Buren, Laurens De Bock, George Thomas, Sam Stubbs en Jordan Spence naar de club te halen. Op de slotdag van de transfermarkt haalde de club ook nog Omar Bogle in huis. De aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Cardiff City. “Het voelt goed om hier te zijn”, aldus Bogle. “Ik heb geen moment getwijfeld om deze stap te maken. Het gevoel was vanaf het eerste moment goed. Natuurlijk heb ik de huidige stand in de Eredivisie gezien, maar ik ben ervan overtuigd dat ADO Den Haag de weg omhoog gaat inzetten."

Verwacht jij dat ADO Den Haag zich handhaaft in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Woooowww premier league speler bij ado! Lekker, veel ervaring ook!!

31 januari 2020 om 23:25

Voor zo ver ik het kan zien heeft hij nog nooit een wedstrijd in de Premier League gespeeld. Wel een hoop wedstrijden in League One en de Championship, ook niet verkeerd natuurlijk.

Vreemdelingenlegioen, verder wel een hele goeie aankoop hoor! Brengt een karrevracht aan ervaring met zich mee.

31 januari 2020 om 23:18

Achja je moet wat toch, die stubs en van buren zijn wel heel matig overigens. Duffy en Bogle kunnen misschien nog wel een paar leuke dingen laten zien.

31 januari 2020 om 23:23

Wat vinden ADO-supporters van al deze 'vreemdelingen'? Blij dat ze ADO komen helpen of is het wellicht een beetje te veel nu?

1 februari 2020 om 00:38

Weet je wat het is met het team van het afgelopen halve seizoen zouden gegarandeerd degraderen. Dus of je blij moet zijn met deze spelers of niet weet ik niet want het zijn allemaal redelijke onbekende namen maar we zijn in ieder geval blij met de verandering en ADO had niet veel andere keuzes dan dit te doen, ik vind het knap van onze directeur dat die toch nog een goede trainer en 8 versterkingen heeft gehaald dat laat tenminste wel zien van we gaan ervoor het komende half jaar. En die duffy en goble zijn opzich leuke spelers die nog wel is zouden kijken verassen. Laten we hopen dat we erin blijven want in mijn ogen is degradatie toch een verlies voor de eredivisie en niet alleen omdat het mijn club is maar we hebben een groot stadion een groot aantal supporters en er zit zeker potentie in de club alleen is de club gewoon heel slecht geleid dr afgelopen 3 jaar.

1 februari 2020 om 09:55

Maar was de selectie dan zo slecht dat er wel 8 nieuwe spelers moesten komen?!

1 februari 2020 om 10:53

Wat ik er van vind, is eigenlijk heel simpel alles beter als degraderen.

wat zijn ze bij ADO allemaal aan het doen? omdat je een Engelse coach hebt wil dat nog niet zeggen dat je allemaal nikszeggende Britse spelers moet halen. haal dan een paar jongens met Eredivisie ervaring die weten wat er hier gevraagd word bij degradatievoetbal. ik zie ze met dit beleid niet in de Eredivisie blijven

1 februari 2020 om 00:03

Hee Japie, dit is (op de rest na) geen nietszeggende speler hoor. Neemt niet weg dat ADO momenteel op zijn Roda’s als een kip zonder kop spelers aan het halen is.

1 februari 2020 om 08:48

@flotow dat zou kunnen maar die andere namen die ze hebben gehaald vind ik nou niet heel indrukwekkend. misschien ben ik van de oude stempel maar vroeger was het zo dat je pas in het buitenland ging kijken als je hier in Nederland niks beters kon vinden voor een bepaalde positie

1 februari 2020 om 08:29

@jaapieee zoals wie? welke spelers met eredivisie ervaring zijn haalbaar voor ado? ik vond ado altijd al een beetje engelse ploeg. vooral met haags kwartiertje. ballen naar voren en knallen maar. leuk sfeertje daar straks met die engelsen die als een tgv gaan

1 februari 2020 om 08:37

@mrkrillin ik vind het een raar beleid. waren al die Engelse spelers ook gekomen als passant Pardew ze niet had aangedragen? het lijkt nu net of ADO hun oren volledig naar hem laten hangen en zelf geen beleid aan het voeren zijn en dat vind ik geen gezonde situatie. als FC Emmen en VVV goede spelers in Nederland weten te vinden dan zou ADO dat ook moeten kunnen. verder zijn er ook nog andere landen als Engeland waar goede spelers rond lopen maar ik zie ze alleen nog maar Britse spelers halen. ze kunnen straks beter hun naam veranderen naar ADO The Hague op deze manier

1 februari 2020 om 10:40

@japieeeeee haha mooie naam! stel ze halen een Engels talent en die ontwikkelt goed. Kassa!!!!

Ado Den Haag doet dit uitstekend! Ze hebben niks te verliezen. Nacompetitie spelen zouden ze sowieso moeten doen. Dit is een gok, het kan goed uitpakken, dan heb je een win situatie. En als het slecht uitpakt, speel je nacompetitie, wat overigens ook al vaststond voor de trainerswissel. Bovendien hoor ik telkens het woord 'vreemdelingenlegioen' alsof het bij een andere club anders is! Ik verwacht dat Den Haag punten gaan pakken.

1 februari 2020 om 00:01

Maar die komen uit de Premier league en zijn een flink salaris gewend, dus de grote vraag is wat kosten die jongens en trekt Ado niet een te grote broek aan op dit moment... Het zou niet de eerste onervaren bestuurder zijn die de boel wil redden, maar daarin teveel risico neemt. Vreemd beleid en zou hier als Ado supporter niet al te blij mee zijn...

1 februari 2020 om 11:39

Hoe kom je hier bij? ADO heeft een paar gasten uit Engeland gehaald maar dat zijn geen PL spelers met hoge salarissen toch? Baluta (Brighton) en deze Duffy zijn überhaupt de enige 2 die van een PL club kwamen maar geen van beiden heeft ooit ook maar 1 minuut in de PL gespeeld. Nog eentje uit de Leicester jeugd die verhuurd is aan enkele Championship/League One clubs en de rest van die gasten die ze gehaald hebben komen niet (veel) aan spelen toe bij clubs als Leeds, Cardiff en Middlesbrough U23. Dat zijn wel spelers uit Engeland, maar geen (dure) PL spelers!

Klinkt op zich goed Maar PL / league one ervaring zegt ook niet alles, die Cattlemore heeft iets van 200.wedstrijden ervaring en doet het bij vvv ook niet denderend. Ado moet wat proberen want met de selectie die ze hadden redden ze het sowieso niet. Hoop voor ze dat het goed uitpakt met die engelsen en geen brexit wordt voor hen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren