Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AD: PSV start zonder Doan en Mitroglou; Afellay naar Wales

Laatste update:

De rentree van Ibrahim Afellay in het eerste elftal van PSV komt dichterbij. Waar de selectie van trainer Mark van Bommel het donderdagavond in de Europa League opneemt tegen Sporting Portugal, reist de aanvoerder van de Eindhovenaren met Jong PSV af naar Wales. Daar speelt hij met de beloften mee in de Premier League International Cup.

Jong PSV speelt in Groep D tegen met de beloftenteams van Swansea City, FC Porto en Everton. Donderdag staat het duel met Swansea op het programma en behalve Afellay doen ook Lars Unnerstall en Ryan Thomas mee met Jong PSV.

Selectie Jong PSV voor duel met Swansea Onder-23: Unnerstall, Roulaux, Ledezma Daverveld, Ngonge, Sidibe, Zeegers, Thomas, Theunissen, Soulas, Afellay, Gloster, Gomes, Wallenburg, Lauwers, Schoonbrood, Horvath.

Bekijk hier de voorbeschouwing van Opta op de Europa League-duels van de Nederlandse clubs

De hoofdmacht van PSV begint donderdagavond aan de groepsfase van de Europa League. Om 18.55 uur staat het duel met Sporting Portugal op het programma. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Mark van Bommel kiest voor een voorhoede bestaand uit Armindo Bruma, Donyell Malen en Steven Bergwijn.

Laatstgenoemde speelde dit seizoen vaker als ‘tien’, maar gaf aan liever als linksbuiten te spelen. Tegen Vitesse kreeg hij zijn zin, waardoor Mohamed Ihattaren zijn positie overnam achter de spitsen. Laatstgenoemde start naar verwachting ook donderdagavond in de basis.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli; Rosario, Ihattaren, Hendrix; Bruma, Malen, Bergwijn

Vermoedelijke opstelling Sporting Portugal: Ribeiro; Rosier, Coates, Mathieu, Acuna; Doumbia, Wendel; Jesé, Bruno Fernandes, Vietto; Luiz Phellype

Wat verwacht jij van PSV - Sporting Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik verwacht toch wel een (misschien redelijk makkelijke) overwinning voor Psv. Sporting net trainer ontslagen en heeft niet veel geweldige voetballers in het team. Bruno Fernandes is zowat de enigste die er echt iets van kan.

19 september 2019 om 11:52

Toch blijven t portugezen, verlies liever deze en zondags winst.

Ik denk dat PSV vanavond wel wat wijzigingen doorvoert. Van de wissel Gakpo - Bruma of Baumgartl - Schwaab hoef je bijvoorbeeld niet minder te worden. Over 3 dagen staat Ajax op het programma, dus ik verwacht wel wat wijzigingen.

19 september 2019 om 10:29

Ik hoop er een beetje op. Gun jongens als Gakpo en Schwaab minuten. Hoop verder dat Van Bommel Malen en Ihattaren er na de 70ste minuut uit haalt. Die jongens zijn niet gewend om zo veel wedstrijden te spelen. Misschien Lato wat minuten geven en Boscagli ook wat rust gunnen

19 september 2019 om 12:31

Bedoelde het ook niet op een manier dat hij te weinig minuten heeft gemaakt. Maar ik gok dat Bergwijn - Malen - Bruma de vaste basis zal gaan worden. Dus in een wedstrijd waar het naar mijn idee kan zou ik lekker met Gakpo starten. Vind hem ook in de basis prima wedstrijden spelen. Hij brengt iets wat PSV verder niet heeft op de vleugels. Hij is niet al te snel maar is creatiever in zijn acties en bewegingen en heeft de beste voorzet in de selectie

19 september 2019 om 12:55

Nee joh, Hendrix had in het eerste kwartier al 3 ballen verloren waardoor vitesse eruit kon komen. Die jongen is gewoon veel te matig voor psv, zelfs voor clubs als az en utrecht. zijn niveau ligt zon beetje bij Heerenveen, Groningen. en zelfs daar zal hij niet uitblinken.

19 september 2019 om 11:10

Ik hoop dat PSV heeft geleerd van het verleden en dat ze gaan begrijpen dat de ervaring in Europa, zeker na de winter voor de selectie waardevoller is dan een potje tegen Ajax winnen in september. Het zou toch ook volkomen ridicuul zijn als de Knvb schuift met het programma om PSV goed te laten presteren in Europa om vervolgens niet met je sterkste 11 te starten. We zullen vanavond afwachten, maar ik hoop dat PSV Europa dit jaar niet laat versloffen.

19 september 2019 om 11:22

Daarom heb ik het ook over wissels die niet per definitie een verzwakking betekenen. Ik snap ook wel dat je nu niet met Robin Ruijter en Luckassen moet gaan spelen.

19 september 2019 om 12:36

PSV heeft op dit moment op een aantal posities jongens van een nagenoeg vergelijkbaar niveau in de selectie. Zoals eerder al werd gemeld. Bruma - Gakpo, Baumgartl - Schwaab, Hendrix - Sadilek (guti is wel beduidend beter), Boscagli - Lato. Dit zijn jongens die wat mij betreft een vrij vergelijkbaar niveau hebben laten zien. Dan kan je juist als PSV eindelijk eens rouleren en jongens wat eerder naar de kant halen. Vorig seizoen hadden we eigenlijk alleen Malen en Guti die standaard konden invallen zonder dat het team beduidend minder werd. Gakpo en Ihattaren kwamen eraan maar werden nog niet als volle selectie spelers gezien. Ajax rouleert ook constant tussen Neres, Van de Beek, Ziyech, Promes, Tadic en Huntelaar op 4 posities. Op het middenveld rouleerden vorig seizoen ook jongens als Schone, Blind, Mazraoui en Van de Beek. Eigenlijk was alleen Frenkie de eerste helft van het seizoen zeker van een plaats op het middenveld. Ik ben echt enorm blij dat PSV wat meer kan rouleren. Natuurlijk wil je met de sterkste 11 op het veld staan. Maar als Baumgartl nog last heeft van een enkel van afgelopen weekend zou ik liever een fitte Schwaab op de positie neerzetten

19 september 2019 om 13:09

Ajax rouleert in de ED inderdaad, maar in de CL starten ze altijd met de sterkste 11. Dat ze afgelopen week de luxe hadden om na 70 minuten mensen rust te geven is mooi meegenomen.

19 september 2019 om 12:51

Dumfries was vorig jaar rond en na de winterstop ook gewoon op. Als het even kan zou ik die ook wat rust gunnen en Teze laten spelen.

Hendrix is duidelijk de zwakke schakel maar verder staat er wel een team dat van Sporting moet kunnen winnen.

19 september 2019 om 10:32

Afgaande op het afgelopen seizoen en hoe Guti zich heeft ontwikkeld zeker. Afgelopen weekend speelde hij echter een hele lekkere wedstrijd tegen Vitesse... als hij deze lijn doortrekt en Ihattaren doet hetzelfde op de 10 positie denk ik dat Hendrix nog wel eens kan gaan verrassen

19 september 2019 om 10:36

Hendrix komt op alle fronten te kort. Zondag was het ook alleen balletjes breed en terug, daar waar Rosario regelmatig de oplossing vooruit zocht. Nee, ik zie Hendrix absoluut niet verrassen.

19 september 2019 om 10:48

Ben ik het totaal niet mee eens. Rosario speelde inderdaad ook een betere wedstrijd. Maar Hendrix speelde juist constant Ihattaren vrij of gaf de bal diep op Boscagli. Begrijp me niet verkeerd ik zie veel liever Guti, tot nu toe mijn MVP voor PSV dit seizoen. En eerlijk gezegd zie ik later dit seizoen ook liever jongens als Thomas en Afellay de kans krijgen boven Hendrix. Maar ik vond hem afgelopen zondag echt niet tegenvallen. En hoop vooral dat hij vandaag zich staande houd tegen Sporting. Zodat hij alsnog deze winter naar Italie kan vertrekken

19 september 2019 om 11:07

Wat hebben mensen toch tegen Hendrix. Volgensmij is PSV vaker kampioen geworden met hem in de basis dan zonder. Daarnaast in de top 3 van spelers met in verhouding de meeste overwinningen voor hun club als die speelt. Hij wordt echt zwaar onderschat. Dat het vorig jaar niet altijd lukte was meer omdat Rosario er bij stond dan omdat Hendrix erin stond. Ik heb veel liever Rosario uit de basis, let maar op dat het dan beter gaat.

19 september 2019 om 11:11

Muilie. Rosario en Hendrix hebben vorig jaar 3/4 seizoen samen op het middenveld gestaan en er is geen enkele wedstrijd geweest waarin Hendrix beter was dan Rosario. Hij heeft zijn waarde zeker wel gehad in het verleden, maar nu is hij gewoon niet goed genoeg meer.

Weet iemand hoe het zit met Guti? Hij zou toch niet lang uit de roulatie zijn?overigens hoop ik dat we voorzichtig zijn met Bergwijn, stel dat PSV op een 2-0 voorsprong zou komen dan Bergwijn gauw wisselen voor Mitroglou of Bruma/gakpo. Die kleine blessure die Bergwijn had mag niet groter worden door overbelasting

Ik begrijp dat Afellay ritme moet opdoen, maar is het niet een beetje raar om je aanvoerder (want dat is hij) tijdens een belangrijke Europacup-avond zo'n tripje te laten maken? Een niet-basisspeler aanvoerder maken doe je toch vooral om zijn waarde in de kleedkamer voor een jong elftal Idem voor de reservekeeper, alleen weet ik niet of die al volledig fit is

19 september 2019 om 12:30

Ik denk dat je liever hebt dat Afellay wedstrijdfit wordt en binnen 2-3 weken zijn rentree voor PSV kan maken, dan dat hij vanavond lekker op 't bankje zit te kijken. Afellay mag namelijk in de KKD niet meespelen met Jong-PSV (net als Unnerstall), tenzij ze tegen een ander Jong team spelen. En die wedstrijden zijn er de komende paar weken niet meer.

Vermoedelijk opstelling van Sporting klopt voor geen meter. Mathieu, Jese Rodriguez en Luiz Pheylippe zijn in Portugal gebleven. Wegens de vele blessures heeft Sporting bijna geen aanvallers meer, daarom is voor het eerst Pedro Mendes van het tweede team opgenomen in de selectie.ik denk persoonlijk dat Sporting zo zal spelen:ribeiro; Rosier, Coates, Neto, Acuna; Doumbia, Wendel, Bruno Fernandes, Vietto; Bolasie en Pedro Mendes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren