Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Absolute rampmiddag voor Chelsea; Fulham boekt monsterzege op West Ham

Laatste update:

Chelsea heeft zondagmiddag een absolute rampmiddag beleefd op bezoek bij laagvlieger Everton. In Liverpool ging de ploeg van Mauricio Pochettino dankzij doelpunten van Abdoulaye Doucouré en Lewis Dobbin met 2-0 onderuit. Daarnaast viel ook sterspeler en aanvoerder Reece James uit met een blessure. Tegelijkertijd haalde Fulham in Londen keihard uit tegen West Ham United: 5-0.

Pochettino had bij Chelsea een basisplaats ingeruimd voor Armando Broja. Het was voor de voormalig Vitessenaar pas de derde keer dit seizoen dat hij aan de aftrap verscheen in de Premier League. Ian Maatsen moest wederom genoegen nemen met een plekje op de reservebank.

Aan de kant van Everton was er een basisplaats voor onder meer ex-PSV'er Jarrad Branthwaite, die dit seizoen zijn definitieve doorbraak beleeft in Liverpool. Arnaut Danjuma kreeg van trainer Sean Dyche geen plekje in de basiself.

De eerste helft resulteerde voor beide ploegen in weinig grote kansen. Chelsea had een licht overwicht, maar de Londenaren konden dat amper omzetten in mogelijkheden.

Het meest memorabele moment van de eerste 45 minuten was het uitvallen van James. De rechtervleugelverdediger liep naar alle waarschijnlijkheid een hamstringblessure op. Hij werd na een klein halfuur vervangen door Levi Colwill.

Aan het spelbeeld veranderde weinig in het tweede bedrijf, maar de stand zou wel wijzigen. Uit een snelle uitbraak wist Dwight McNeil spits Dominic Calvert-Lewin oog in oog met Chelsea-doelman Robert Sánchez te zetten, maar de Spanjaard bracht redding. In de rebound was het via Doucouré alsnog raak: 1-0.

Ook na de openingstreffer bleef Chelsea de sterkere ploeg, maar the Blues kwamen niet meer tot scoren. Everton deed dat wel: een afgeslagen bal uit een hoekschop werd binnengeschoten door Dobbin: 2-0. Door de overwinning neemt Everton afscheid van de degradatiezone, terwijl Chelsea een plekje zakt op de ranglijst en nu bovenaan het rechterrijtje van de Premier League bivakkeert.

Fulham - West Ham United 5-0
Op Craven Cottage kende Fulham geen enkele moeite met West Ham. Al in de eerste helft stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord dankzij doelpunten van Raúl Jiménez, Willian en Tosin Adarabioyo. Na rust liepen de Londenaren via Harry Wilson en voormalig PSV'er Vinícius zelfs uit naar 5-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een hele selectie renoveren en vervolgens volproppen met 18-25 jarigen heeft niet gewerkt. En dan hebben de meeste geen tot amper PL ervaring. Zonder ervaring gaan die jongens het niet doen. Enige spelers met ervaring zijn Sterling en Silva. Sterling is allesbehalve een mentor en Silva met zijn beperkte engels is ook niet optimaal.

Ben benieuwd wat de mensen die het beleid bepalen nu gaan doen. Makkelijkste is om de coach eruit te gooien en weer miljoenen uit te geven waar ze dan weer 0 ervaring mee gaan halen. Maar dan zit je volgend jaar December weer met hetzelfde probleem.

10 december 2023 om 17:05

Ben het volledig met je eens.
Maar Pochettino kon zelfs met Psg geen landskampioen worden.
Laat staan dat hij met dit Chelsea ooit de top 4 zou behalen.

10 december 2023 om 17:29

Ik hoop dat ze de club gaan verkopen aan iemand die wel een beleid weet uit te stippelen.

10 december 2023 om 17:59

Nou ja, het kan wel alleen Chelsea heeft en teveel spelers en verkeerde aankopen gedaan. Het team van Arsenal vorig jaar was jonger en had minder ervaring en werd bijna kampioen. Maar dat waren wel de juiste spelers en aankopen die ook daadwerkelijk passen in het systeem van Arteta. Het helpt ook niet dat Poch een heleboel spelers heeft geërfd van vorige trainers/het management. Zo’n Caicedo voor 133m is gewoon belachelijk en zo kan je door blijven gaan..

10 december 2023 om 18:19

Arsenal heeft vorig jaar welgeteld net zo veel gewonnen als Chelsea, dus om de boel nu op te gaan hemelen alsof daar de heilige graal is uitgevonden tijdens Chelsea’s malaise is een beetje misplaatst. Caicedo heeft nog 10 jaar te spelen dus die kan je moeilijk nu al beoordelen. Havertz voor 80 miljoen was bijvoorbeeld wel een miskoop geweest als Arsenal daar geen break even voor had geregeld. De echte grandioze miskoop vind ik Cucurella, de rest is gewoon zonder beleid aangekocht maar zijn niet per definitie slechte spelers.

Dat Chelsea…. Eind Poch ben ik bang. Al is hij zeker niet de schuldige aan wat er allemaal mis gaat binnen deze club.

Wat was dit weer slecht zeg, gewoon even slecht als op United.
Dik verdiende overwinning van Everton.

Word elke week erger & erger.
Er zit letterlijk niets in, ja je kunt zeggen veel geblesseerde maar dat is allemaal maar praatjes.
Ik zeg het niet zo snel wat betreft met coaches maar Pochettino mag er echt uit.
Trekt allemaal op niets, je ziet het word slechter en slechter.
Herken deze club echt niet meer grote schande is het.

En dan te beseffen dat hier 1 miljard in gegooid is. Triest, ben bang dat binnenkort einde poch is met de 12e plek momenteel.

10 december 2023 om 18:06

Mooiste v alles is dat ie zegt dat hij januari nog meer aankopen wilt gaan doen

Frank Lampard zal vanaf deze week zijn telefoon toch wat beter in de gaten gaan houden denk ik zo.. Het gemor is begonnen, #pochout gaat weer trending en om eerlijk te zijn: met 7 verliespartijen in 16 wedstrijden kan ik me dat ergens ook wel voorstellen.

Het spel is om te huilen, er zit geen enkele gedachte achter. Niet met bal en ook zonder bal is Chelsea kansloos. De 12e plek is meer dan terecht in 70% van de wedstrijden, de wedstrijden die wel met een voldoende werden afgesloten zijn “toevallig” de “leuke” potjes. Ik weet niet wat de oplossing is, de mooiste oplossing zou zijn om die Amerikanen te lozen. Misschien moet je dan maar een degradatie op de kin nemen..

10 december 2023 om 17:06

Zou ergens graag Conte terugzien. Terug een beetje een systeem en defensieve zekerheid.
Onder Poch zie ik weinig vooruitgang.

10 december 2023 om 17:09

Probleem is dan is het volgend seizoen weer drama.
Zou graag de Zerbi willen zien kent ook paar jongens Mudryk, Caicedo, Cucurella...
En dan zijn we zeker dat Sanchez op de bank zit

10 december 2023 om 17:10

Ik heb afgelopen zomer heel duidelijk gemaakt dat ik het absoluut niet in Pochettino zie zitten, maar ik betwijfel of je nu al moet willen wisselen naar een trainer. Conte zou een optie kunnen zijn, maar wat mij betreft wachten we tot juli en ga je dan voor Mourinho.

10 december 2023 om 17:28

Kunnen we nog en half jaar kijken naar dit hopeloos spel

10 december 2023 om 17:50

Je maakt het ook niet beter als je om de 6 maanden van manager wisselt, de reden dat het werkte voor Abramovich was de ongelofelijk sterke spelersgroep. Die hebben we nu niet, dus maak je het probleem alleen maar erger.

10 december 2023 om 17:07

Moeten eerder onder ons kijken dan boven ons.
Met Abramovitsj had Poch er al uit geweest denk.
7 verlies partijen in 16 wedstrijden is echt en schande.
Seizoen is nog niet in de helft

10 december 2023 om 17:12

Onder Abramovich zouden Pochettino en Potter überhaupt geen baan gekregen hebben.

10 december 2023 om 17:17

Ik hoop toch van harte dat jij dit een grotere wanvertoning vindt dan tegen United, wat je gister verkondigde?

10 december 2023 om 17:30

Het was op 2 heel verschillende manieren allebei heel erg sneu ja..

10 december 2023 om 17:50

Jij nog gister United de grond in boren (geheel terecht tho), om vervolgens je eigen clubbie net zo hard te zien falen..
Both in the mud, alleen heeft United de ranglijst nog om op terug te vallen, Chelsea gaat als het zo doorgaat degradatie voetbal spelen

10 december 2023 om 17:51

Misschien is dat de oplossing? Als Chelsea in de Championship terechtkomt gaat Clearlake er misschien wel vandoor.. Als dat het geval is heb ik het er zeker voor over.

10 december 2023 om 19:20

Moet je niet willen, Championship is fraai pittig om je als club eruit te voetballen.

Puntaftrek lijkt Everton wel goed gedaan te hebben, zonder zou het plaats 10 zijn nu..

Maar wat een teamspirit en strijdlust heeft Everton zeg! Fantastisch

Die Jackson is echt een aanfluiting.. wat een matige speler en ontzettend kinderachtig gedrag

Oprechte vraag: wanneer is 5-0 een monsterscore geworden? Vroeger was dat altijd pas boven de 6-0.

10 december 2023 om 17:51

In de PL gebeurd het niet vaak dat er 5 doelpunten verschil is dus in dit geval is monsterscore wel van toepassing naar mijn idee

Nou dat was weer een heel moeizame zit.
Everton stond verdedigend goed en er was niemand van Chelsea die dat kon doorbreken. Telkens diezelfde trechter in en als er dan een geslaagde teruggelegde bal kwam, is er niemand die kan afdrukken. De spitspositie is echt zó slecht bezet, Chelsea onwaardig. En des te triester als je de uitgaven ernaast houdt en bedenkt dat daarvan geen 1 capabele spits uit kon komen. Overigens speel je uiteindelijk ook weer met een CV op linksachter (wat Colwill niet ligt) en een rechtspoot op linksback (al is dat wel enigszins pech door blessures).

Enige positieve puntje is dat Jackson in het halfuurtje dat hij speelde geen eens een gele kaart had gepakt voor zeuren/ruzie zoeken! Na afloop pakte hij z’n rol echter wel weer op door compleet onnodig ruzie te zoeken. Echt, haal die gozer uit de club. Als er schijnbaar toch een onbeperkte limiet aan geld is, verscheur zijn contract dan maar. Buiten dat ook gewoon een karikatuur op een voetballer.

10 december 2023 om 17:27

Hopelijk krijgt Petrovic de komende weken zijn kans.
En kom Sanchez niet meer in de goal

10 december 2023 om 17:37

Ook zoiets die Sanchez. Je weet na jaren een zwalkende Kepa gehad te hebben (met een pauze van een goed presterende Mendy) toch wel hoe belangrijk een keeper is? Dan kom je met een reserve-keeper van Brighton op de proppen die evenveel kost als elke 18-jarige uit dat hele dozijn aan ‘talenten’ dat gehaald is.
Ach ja, Sanchez kan tenminste wel een schitterende duik naar niets doen, dat hebben we wel maar mooi gezien bij de 1-0.

10 december 2023 om 17:40

Die gaf wel een prima assist bij de 2-0...

10 december 2023 om 18:34

Dat is waar maar heb het over elke wedstrijd van Sanchez.
Elke wedstrijd krijg ik buikpijn als Sanchez de bal krijgt op en redding zou moeten maken

Chelsea is echt een parodie op een voetbalclub. Meer dan 1 miljard uitgeven en dan de ene na de andere wanprestatie op de mat leggen. Ergens ook wel mooi dat blijkt dat zonder enig beleid blind geld uitgeven niet alles behalve loont.

Everton is helemaal geen laagvlieger, gewoon een middenmoter. Ze hadden voor deze wedstrijd al meer punten gepakt dan Chelsea. Alleen zijn er weer 10 afgetrokken.

Blijft zo gãªnant wat Chelsea sinds die overname van Boehly gepresteerd heeft. 300 miljoen voor Enzo, Caicedo en Mudryk en kunnen er nog geen pepernoot van. Als je al niet kan imponeren tegen ploegen zoals Everton zegt dat genoeg. Ook Pochettino is gewoon een matige coach zeg. Heeft moeite tegen elk team lijkt het. En ook incasseren ze heel makkelijk goals. Daarnaast Reece James een contract geven tot 2028 terwijl die om de 3 wedstrijden al in de lappenmand ligt. Een ploeg met geen winnaarsmentaliteit en ook met bijzonder weinig ervaring.



10 december 2023 om 18:19

Begin bijna te hopen dat Real weer interesse gaat tonen in James. Je kunt gewoon niet bouwen op die jongen op deze manier.

10 december 2023 om 19:01

Mag hopen dat die ver er vandaan blijft haha. Reece James is echt veel te blessuregevoelig om überhaupt te overwegen…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren