Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Absolute droom komt uit: doelman Sonny Stevens slaat in extremis toe

Laatste update:

Hoornaar Sonny Stevens heeft vrijdag voor het eerst in zijn carrière gescoord. De 31-jarige doelman was trefzeker namens het Indonesische Dewa United in het uitduel met PSIS Semarang (1-1). In blessuretijd wist Stevens de bal met zijn hoofd langs collega-doelman Adi Satryo te knikken.

Bijzonderheden:


Stevens, die sinds juli actief is in de Indonesische Liga 1, ging bij een 1-0 achterstand mee naar voren tijdens de allerlaatste hoekschop. De corner, getrapt door middenvelder Egy Maulana Vikri, belandde precies op het hoofd bij Stevens, die de bal vervolgens in de verre hoek wist te koppen: 1-1. Voor Stevens betekende dat zijn eerste doelpunt in 285 officiële wedstrijden betaald voetbal.

PSIS Semarang - Dewa United 1-1


16’ 1-0 Paulo Gali
90+3’ 1-1 Sonny Stevens (assist: Egy Maulana Vikri)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha wat een treurig gezicht het voetbal zelf daar. Het leven en de ervaring is natuurlijk fantastisch, zou het ook wat opleveren daar? Mooi voor hem dat het in Nederland nieuws is.

23 februari 2024 om 16:24

Waarom treurig gezicht? Bedoel je dan het stadion? Je ziet die fans namelijk nieteens in dit filmpje

23 februari 2024 om 16:29

Ja, stadion, gewoon de hele ambiance, toch? Beetje 1970 ofzo.

23 februari 2024 om 16:40

Dat is wat je ziel noemt, iets wat je tegenwoordig mist bij de grote clubs/competities

23 februari 2024 om 19:36

Wat is er mis met dat stadion? Ziet er gaaf uit hoor.

24 februari 2024 om 01:46

Een sintelbaan? Ik vind dat juist niet thuis horen in het stadion. Daarbij kan ik het wel begrijpen in zo'n groot land dat je het volledig wilt gebruiken indien je andere sporten ook wil/moet vestigen. Ik heb een video gezien van PSS Sleman een daarbij de behorende fans, die adviseer ik Deenb of anderen dan wel gaan te kijken. Documentaire van Al Jazeera English!

24 februari 2024 om 05:18

In Indonesië verdien je al snel meer dan bijv bij een zwolle of Heracles.

Ook belasting technisch (maar dat is vrijwel overal tov NL) is het beter haha.
Ook belasting technisch is het beter.

Hahaha blijven altijd mooie beelden als een keeper scoort. Eerlijk is eerlijk, hij kopt hem prima binnen. Luuk zou trots op m zijn.

Hij kopt hem fantastisch binnen ook!

Leuk om te zien, een kop groter zijn dan iedereen op het veld. In Nederland was hij toch niet één van de grootste keepers, meen ik.
Knap binnengekopt, dat wel!

Om Nico van Zoghel in het halen moet ie nog 7 keer scoren als keeper

Hoornaar? Horinees bedoelen jullie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren