Asensio gaat de fout in tijdens scheren en mist CL-duel met bizarre ‘blessure’

Woensdag, 13 september 2017 om 13:15

Cristiano Ronaldo is weer van de partij bij Real Madrid en daar is trainer Zinédine Zidane erg blij mee. Waar de Portugees niet speelgerechtigd is in LaLiga vanwege een schorsing, kan de sterspeler van de Koninklijke wel in actie komen in het Champions League-duel met APOEL Nicosia woensdagavond. Zidane moet echter wel Marco Asensio missen wegens een opvallende blessure.

De Spaans international, die onlangs wereldkundig heeft gemaakt dat hij weigerde voor het Nederlands elftal uit te komen ondanks een belletje van Ruud van Nistelrooij, zit niet bij de wedstrijdselectie van Real, omdat hij last heeft van een 'geïnfecteerde puist'. Dat laat Zidane voor de wedstrijd weten. De Fransman baalt dat de jonge aanvaller niet kan meedoen in de wedstrijd tegen de Cyprioten.

Asensio moest afgelopen week de training aan zich voorbij laten gaan, aldus een lachende Zidane op een persconferentie, omdat 'hij een puist had die ervoor zorgde dat hij zijn sokken niet kon optrekken'. De coach wil niet zeggen hoe de kwetsuur is ontstaan, maar Spaanse media weten te melden dat Asensio de geïnfecteerde wond heeft opgelopen nadat hij zijn benen had geschoren.Gerelateerd

61 reacties (laatste reactie door vcf-losche-vcf)

Ach ja, tegen APOEL heb je je beste spelers ook niet nodig. Zelfs een koekenbakker als Bale zal de klus kunnen klaren, althans dat hoop ik voor de Madrilenen.

13 september 2017 om 13:23

Hahah grappig, neem aan dat je dit voor de reacties doet aangezien Bale, ondanks dat hij zo vaak geblesseerd is, een absolute wereldtopper is😉

13 september 2017 om 13:28

Daar is anders weinig van te merken als hij speelt

13 september 2017 om 13:29

Bale een 'absolute' wereldtopper dan nog. Soms heb ik het gevoel dat mensen gewoon zaken roepen om anderen te irriteren. Bale is al twee seizoenen geen schim meer van wat hij was. Het oogt ongeïnteresseerd, lui en traag. Nee, Bale is zeker en vast geen 'absolute' wereldtop. Indien hij in vorm is en fit, dan wel, maar dat is hij al twee jaar niet meer

13 september 2017 om 13:29

Bale een absolute wereldtopper? Wat? Wat is Asensio dan? Van een ander planeet? The Welsh Farmer moet toch echt consistent beginnen worden vooraleer hij een wereldtopper genoemd mag worden. Op dit moment schaar ik Lucas Vazquez hoger in dan deze grapjas van Wales.

13 september 2017 om 13:32

Bale al twee jaar niet in vorm? Heb je het EK afgelopen jaar gemist? Toen was hij samen met Ramsey geweldig bij Wales.

13 september 2017 om 13:38

We hebben het hier over clubvoetbal. Bale speelt waardeloos bij Madrid momenteel. Ramsey speelt geweldig bij Wales, maar bij Arsenal is het niet om aan te zien.

13 september 2017 om 15:13

Fout, het gaat hier over de speler Gareth Bale.

13 september 2017 om 17:25

Ik vind wereldtopper toch ook wel ver gaan. Werd gelanceerd door de wedstrijd in San Siro tegen Inter. Bleef even in een flow en ging voor veel te veel geld naar Real.

13 september 2017 om 13:32

Real heeft een grote fout gemaakt door mannen als Pepe, James, Morata weg te doen en daar eigenlijk geen vervangers voor hebben gehaald. In de breedte zijn ze er gewoon duidelijk op achteruit gegaan. Dat kan ze nog wel eens de kop kosten dit seizoen.

13 september 2017 om 13:36

Helemaal mee eens. Vooral het verkopen van Morata vond ik een grote fout van Madrid. Waarom gaven ze hem gewoon geen basisplaats? Benzema is al bijna 30jaar, terwijl hij nog eens als een natte krant speelt. Morata is van de eigen jeugdopleiding, een Madrileen in hart en nieren en heeft een echte strijdersmentaliteit. Pepe wegdoen idem dito.

13 september 2017 om 13:38

Enkel Morata is niet vervangen. Verder klopt het allemaal precies.

Pepe - Vallejo
Coentrao - Theo
James - Ceballos
Mariano - Mayoral
Yanez - Zidane
Morata - ?
en dan nog Llorente erbij.

Dat er een aanvaller mist ziet iedereen inderdaad

13 september 2017 om 13:45

Ja maar ik vind een Ceballos duidelijk niet van het niveau wat een James heeft. Vallejo vorig jaar uitstekend gepresteerd bij Frankfurt, maar Pepe was oh zo belangrijk voor Real en is nog altijd een klasse beter minimaal.

13 september 2017 om 14:53

Eigenlijk ben je dus op elke positie best wel achteruit gegaan. Snap ook de ophemeling van Real niet zo goed. Vorig jaar waren ze veel sterker.

Met name James en Pepe zullen ongelofelijk gemist worden. Morata wat minder, omdat je met Cristiano in de spits kan spelen en dan Asensio op links.

13 september 2017 om 14:56

@elphenomeno

Dat gevoel heb ik ook. Dit kan wel eens een transitiejaar worden voor Real. Mannen als Ceballos, Vallejo, Mayoral, en Theo moeten eerst nog een seizoen (of 2) rijpen.

Heel misschien, als Cristiano een ongelofelijk seizoen doormaakt kunnen we toch meedoen om alle prijzen, maar anders verwacht ik lang niet zoveel van dit Real t.o.v. vorig jaar.

13 september 2017 om 15:49

Al met al is Real flink erop achteruit gegaan, als je die lijst zo bekijkt.

13 september 2017 om 13:40

Is iedereen die net onder de absolute wereldtop zit een koekenbakker? Het is er bij Real nooit helemaal uitgekomen, maar de Bale van Tottenham Hotspur was echt genieten. Wat een snelheid en wat een power... maar jij hebt je moment of fame weer even gehad!

13 september 2017 om 13:47

Wat Bale bij Tottenham heeft laten zien was genieten geblazen. Maar wat hij nu laat zien bezorgt je kiespijn. Een speler wereldtop noemen omdat hij 5jaat geleden bij Tottenham de sterren van de hemel speelde vind ik niet terecht. Een speler die tot de absolute wereldtop behoort laat het jaar in jaar uit zien.

13 september 2017 om 13:55

Je hoeft 'm ook geen wereldtop te vinden (dat vind ik ook niet, als je goed leest), maar hem een koekenbakker noemen slaat natuurlijk nergens op...

13 september 2017 om 14:04

In zijn huidige vorm is het toch wel een koekenbakker.

13 september 2017 om 15:46

Het maakt niet uit tegen wie Bale speelt. Maar als je de ballen niet tussen de palen schiet of kopt dan kun je tegen niemand scoren.

Wat is dit nu weer . Maar goed dat CR7 er wel is vanavond. Ik verwacht een gretigheid van ongekend niveau van hem na het missen van de competitieduels en de dubbelslag van Messi gisteren. Come on!

Hehhh, benen scheren? Waarom zou je dat als voetballer doen eigenlijk?
Zit het haar dan zo erg in de weg dat hij die wildernis eraf moet halen?

On: ik verwacht dat Real Madrid met een sterke opstelling makkelijk van Apoel wint.

13 september 2017 om 13:27

Je zult er nog van opkijken hoeveel voetballers dat doen... Al die mannen hebben gladde armpjes en benen. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die niet zoveel haargroei hebben, maar statistisch gezien kan het niet zo zijn dat alle spelers van Real geen haar op de armen of benen hebben

13 september 2017 om 13:29

Buiten dat...wie heeft er nou puisyen op zn benen? 😅 Bijzonder verhaal, maar hij zal vast niet heel erg gemist worden tegen apoel.

13 september 2017 om 14:26

Heb ze ook wel eens hoor. Meer puisten over de jaren op mijn benen gehad als in mijn gezicht. Heb ik ze toch liever op een plek waar (bijna) niemand ze ziet.

13 september 2017 om 13:30

Wonden herstellen sneller wanneer je een gladde huid hebt, dan wanneer je huid volgepakt is met beenhaar. Wanneer je voor de wedstrijd jezelf laat behandelen door de fysiotherapeut kunnen behaarde benen voor kleine vervelende pijntjes zorgen. Als je geen beenhaar hebt is de kans kleiner dat je een haarwortelontsteking krijgt. Daarnaast zijn kale benen voor de fysio makkelijker om te masseren. En ja ze willen hun gespierde benen laten zien.

13 september 2017 om 13:32

Neem daarbij dat bijna elke voetballer getaped wordt. Tape en haar, slechte combo!

13 september 2017 om 13:31

Is in spanje zelfs redelijk normaal. Sommige mensen houden gewoon niet van haar overal. Zeker spanjaarden kunnen goed onder zitten.

13 september 2017 om 13:36

Het zit allemaal iets lekkerder zonder haar en denk dat het zo ook makkelijker te behandelen is bij eventuele blessures en tijdens masseren, makkelijker dan wnr je echt een bos heb staan. Op mijn bovenbeen heb ik wel eens een ingegroeid haartje gehad, het word een dikke pijnlijke bult en het is echt vervelend alhoewel ik hier nu echt om kan lachen

13 september 2017 om 13:40

Je wordt bijna dagelijks gemasseerd door fysiotherapeuten, dan is dat wel zo handig om geen bos op je benen te hebben staan. Daarnaast worden een boel spelers ook om de wedstrijd ingetapet, ook een reden om je beenhaar te scheren. Zat profs, en ook jongens in de hoogste jeugdafdelingen die dit doen hoor

13 september 2017 om 13:47

Als jij elke dag traint en gemasseerd wordt en het fijn vind waarom zou je het dan niet doen?

13 september 2017 om 13:47

Als profvoetballer hoor je en (meestal) moet je je benenscheren. Ik moest het zelf ook doen destijds bij Sparta. Dat heeft te maken met een versnellende verzuring van je onderbenen door al dat haar en je scheendekker en sokken erop. Dan komt er meer druk vanuit je bovenlichaam op je kuiten en ben je belusseregevoelig. Buiten dat wil je je behaarde benen (enkels) niet ingetaped hebben toch? Nou ik in ieder geval niet.

13 september 2017 om 15:01

mooi verwoord, maar grote onzin. Je ziet namelijk ook op het allerhoogste niveau ook voetallers met beenhaar....maar waarom een teamgenoot dan niet?

13 september 2017 om 14:19

Heeft met vochtverlies te maken. Voor de mensen die zich afvragen waarom profvoetballers altijd hun benen scheren.

13 september 2017 om 14:58

ik zou zeggen....kijk er eens naar, laatste 5 jaar zijn mannen op het voetbalveld opeens hun beenhaar kwijt....knap als je er nog 1 ziet. Evolutie? Welnee....vrouwentrekjes....heerlijk, na een dag vol stoppels....

13 september 2017 om 15:18

Spelers doen dat voornamelijk voor hun massages na de wedstrijd, gladde benen is nou eenmaal wat comfortabeler dan flink gemasseerd te worden met harige benen..

14 september 2017 om 17:11

De reden waarom veel profvoetballers hun benen scheren is voor de sportmassages die ze bijna dagelijks krijgen.

Zou Ronaldo ook kunnen overkomen met zijn 'kijk me mooi zijn' trekjes..

Des ondanks wel zeer opmerkelijk ja. Maar goed, zelfs de B-keus zal moeten kunnen winnen van Apoel..

13 september 2017 om 13:26

Laten we niet te makkelijk denken, we zagen wat er tegen Levante afgelopen weekend gebeurde.

13 september 2017 om 13:30

heel veel atleten scheren hun lichaamshaar om verschillende redenen maarja natuurlijk wel slecht dat hij hierdoor een wedstrijd moet missen.

real kan gewoon met een topteam aankomen dus verwacht een ruime overwinning.

Ja.. Voetballers zijn soms net mensen! Vervelend voor Asensio en Madrid, al zouden ze deze wedstrijd ook wel zonder Marco moeten winnen.

Raar dat zo'n blessure niet sneller behandeld is. Nog nooit gehoord dat een speler hier niet door kon spelen😂. Zal wel meespelen dat de tegenstander niet van het allerhooste niveau is!

Hahaha aparte blessure inderdaad. Asensio word denk ik niet gemist. Ronaldo is er ook weer bij dat scheelt een hoop. Verwacht heel veel van Ronaldo vanavond. Die kleine heeft er alweer 7 goals in liggen dit prille seizoen. Ongelofelijk hoe getergd die twee altijd zijn.

13 september 2017 om 13:30

Hij heeft er al 8 inliggen, niet 7.

En dan binnenkort een reclamespotje zien van Gillette met Asensio

Mensen beschouwen Bale als absoluut wereldtop door zijn prijskaartje. Voor mij meer een hele goeie speler die voor mij nog meer moet tonen om echt in de absolute wereldtop te komen. Beslissend zijn, minimaal +35 goals per seizoen, basispositie afdwingen etc. Dit zijn enkele normen waaraan Bale op dit moment niet aan voldoet. Dus kan ik hem geen wereldstet, superster, absolute ster noemen. Sorry!!!

14 september 2017 om 23:25

35 doelpunten als Rechtsmidden/rechtsbuiten lijkt mij onrealistisch.
Bale moet veel meer gemotiveerd worden dan is hij echt een topspeler maar af en toe is hij veel te lui.
Bale had z'n 100 Miljoen wel waargemaakt in z'n eerste seizoen na z'n beslissende goal in de CL finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4219 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

53 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Real Madrid 32 6 2 0
2016/2017 Real Madrid 23 3 0 0
2015/2016 Espanyol 34 4 3 0
2014/2015 Real Mallorca 36 6 5 1
2013/2014 Real Mallorca 20 1 3 0
Laatste voetbalnieuws

‘Real Madrid heeft twee biedingen afgeslagen, tot 150 miljoen euro’

Real Madrid weigert medewerking te verlenen aan een vertrek van Marco Asensio. Horacio Gaggioli, zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder annex aanvaller, verzekert dat de Spaanse topclub twee bijzonder riante biedingen uit...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 26 mei
Liverpool gaat binnenkort met Mino Raiola om de tafel om een transfer van Gianluigi Donnarumma te bespreken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren