‘Ajax stelt Tottenham teleur en laat Sánchez deze zomer niet gaan'

Zondag, 13 augustus 2017 om 19:10

Ajax zal deze zomer hoe dan ook niet meewerken aan een transfer van Davinson Sánchez, zo zou de club hebben laten weten aan Sky Sports. Tottenham Hotspur heeft zich met een bod van veertig miljoen euro gemeld in Amsterdam teneinde de Colombiaanse centrumverdediger op te pikken, maar Ajax zegt Sánchez voor nog minimaal één seizoen te willen behouden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Davinson Sánchez deze zomer bij Ajax blijft?


Gerelateerd

111 reacties (laatste reactie door nmekenkamp)
13 augustus 2017 om 19:46

Goed nieuws, maar op de een of andere manier zie ik Sanchez in de aankomende weken toch nog vertrekken.

En of Sanchez nou wel of niet blijft, duidelijk is na de wedstrijd van gister tegen Heracles (en eigenlijk al langere tijd) dat Ajax in elke linie minimaal 1 versterking nodig heeft. In mijn ogen moet er 'n linksback, een middenvelder en een vleugelaanvaller erbij komen en als Sanchez alsnog vertrekt, dan ook nog een centrale verdediger.

Ik zie graag Arana, Nigel de Jong (in een Poulsen-rol) en Everton Felipe komen. Van die Johnson verwacht ik niet dat hij dit seizoen al veelvuldig in het eerste van Ajax zal spelen en Dijks speelde gister niet slecht tegen Heracles, was zelfs een van de betere aan de kant van Ajax, maar het liefst heb ik toch een nieuwe linksback en dan hoop ik dus op Arana, want Viergever heb ik liever centraal en Sinkgraven heb ik liever op het middenveld.

En ook als Sanchez gewoon blijft, dan zou ik ook overwegen om Cuesta binnen te halen. Die zou ik dit seizoen dan rustig brengen, door regelmatig in te laten vallen, vaste basisplaatsen geven in de Knvb Beker en laten spelen als Sanchez (of de centrale verdediger die er naast staat) geblesseerd of geschorst is en als Sanchez alsnog bij Ajax blijft, dan verwacht ik wel dat hij gewoon de knop kan omzetten en zich door zal ontwikkelen en dan verwacht ik dat Sanchez volgend jaar zomer al helemaal onhoudbaar zal zijn voor Ajax en dan hebben ze met Cuesta een vervanger klaarstaan.

Hetzelfde zou ik ook met Everton Felipe doen en Everton Felipe zou ik wel vaker minuten geven, aangezien Younes toch best vaak als een natte krant speelt en zelfs als Younes 1 maand vakantie had gehad, ipv 10 dagen, zelfs dan zou hij denk ik als een natte krant spelen en ik zou dan regelmatig rouleren tussen Everton Felipe, Younes, Neres, Kluivert en Cerny op de vleugels en volgend seizoen zou ik dan ook Younes verkopen, terwijl ik Johnson zo af en toe ook mee zou laten spelen in het eerste van Ajax en hopelijk weet hij dan volgend seizoen definitief de stap naar het eerste te zetten.

Onana
Orejuela
Sánchez
Viergever
Arana
F.de Jong
vd.Beek
Ziyech
Kluivert
Dolberg
Younes
13 augustus 2017 om 20:01

Ik twijfel nog een beetje over Sanchez, volgens mij was hij wel geïnteresseerd in Tottenham maar zou hij nog een seizoen blijven ook niet zo erg vinden. Ik ben het met je eens wat je zegt over de verdediging, Dijks speelde inderdaad prima maar toch het liefst een versterking daar. Eigenlijk ben ik ook niet zo'n fan van onze captain, maar die blijft toch wel staan denk ik. Op het middenveld heb je misschien wel een extra iemand nodig, maar ik ben niet voor Nigel de Jong. Hij is een heel nuttige speler en ik hou van zijn vechtlust, maar op de positie waar hij dan zou moeten spelen, de nummer 6, begint in dit systeem heel vaak de aanval en ik vind de Jong niet de juiste persoon daarvoor, die denkt niet genoeg naar voren. Ik vind het sowieso een lastige positie om in te vullen, Schöne en Frenkie hebben wel die drang naar voren en inzicht om een aanval te starten maar vooral Europees komen die verdedigend weer te kort. Ziyech en van de Beek vind ik fantastisch als de spelers daarvoor. En ja, Younes lijkt geen pepernoot te raken, maar ik laat me ook graag verassen door die Johnson die van Heerenveen kwam, daar werd heel lovend over gepraat. Met hem erbij heb je dan 5 spelers voor de vleugels.

13 augustus 2017 om 20:45

Goede opstelling. Al zou ik Neres erin zetten ipv Kluivert. Kluivert is onbetwist een talent maar je ziet dat hij het niveau nog niet aankan. Neres daarentegen is veel verder in zijn ontwikkeling.

Voor Sanchez is het denk ik beter als die blijft. Tottenham is een leuke club maar als die nog even wacht komt straks Barcelona voor hem en daar doe je het als speler voor.

Moet die nu alleen niet een barslecht seizoen draaien want dan komt Barcelona niet meer en zakt zijn waarde ook in 1 keer naar een dieptepunt...

14 augustus 2017 om 02:05

Ik ben het eens met Rochester mbt de versterkingen, maar geloof niet dat Sanchez te houden is. Ik hoop dat Ajax een deal kan maken en hem verkoopt om hem vervolgens weer terug te huren. Als hij naar Spurs gaat zie ik dit niet gebeuren, maar bij Chelsea of Real begint hij gewoon op de bank of in het tweede.

Dan had je hem beter kunnen opstellen tegen Heracles lijkt mij. Ik denk dat hij uiteindelijkt toch vertrekt.

13 augustus 2017 om 19:28

Mee eens... had minimaal een punt gescheeld dan op de ranglijst

13 augustus 2017 om 20:12

Tja, en zo'n punt kan verstrekkende gevolgen hebben, zo heeft recent verleden ons geleerd

13 augustus 2017 om 20:26

Ah joh. Je moet gewoon winnen tegen Heracles, met of zonder Sanchez. Je hebt op 8 plekken de zelfde opstelling als vorig seizoen en daarbij is iedere Ajacied drie keer zo goed als zijn directe tegenstander. Deze wedstrijd heb je op tactisch vlak verloren en mijn gevoel zegt dat dit niet de laatste keer gaat zijn dit seizoen..

13 augustus 2017 om 19:40

Natuurlijk vertrekt hij wel, dit is gewoon een transfer spelletje. Zo zorgt Overmars dat Ajax het onderste uit de kan haalt. Als zijn aankopen zo sterk zouden zijn als zijn verkopen zouden we het Bayern uit Nederland zijn, echter bezuinigen we op trainers en backs waardoor het spel weer als vanouds lijkt onder de Boer. Tegen de tijd dat keizer Frenkie en Neres basis heeft gezet lopen we weeral 12 punten achter de nummer 1 aan.

13 augustus 2017 om 19:58

Ja jammer dat Overmars zijn aankopen zo slecht zijn want Milik 30+ en Sanchez 40+ zijn slechte aankopen toch? Die waan vd dag mentaliteit hier is schrijnend. Mensen die nog steeds denken dat Ajax nr.1 in Europa moet zijn. Niet meer trots kunnen zijn op onze eigen jeugd als Kluivert en de Ligt en Donny etc. Ik benijd Overmars niet met al die zure so called supporters die al na 1 wedstrijd klagen over de hele selectie.

13 augustus 2017 om 20:21

Mooi he Er meld zich een club met veel geld voor een speler en zelfs dat is Overmars zijn schuld Ik ben blij en trots dat is dat cluppie altijd in mijn hart heb en begrijp echt niet wat er allemaal nou zo verkeerd aan het beleid van Ajax is Verleden jaar 2de met 1 puntje achterstand en finale europa leage maar basiselftal is weer niet goed sommige roepen hier om 4 of 5 versterkingen terwijl er maar 1 basisspeler weg is gegaan .kritisch over je club ok maar altijd afzeiken en het beter weten bah bah bah

13 augustus 2017 om 20:25

Die de club altijd gelijk afzeiken die noemen zich supporter, maar ze zijn zielig.

13 augustus 2017 om 21:18

Dit hoorde we ook bij Zlatan, Sneijder en Milik. Prijs opdrijven heet dat

13 augustus 2017 om 22:04

Zijn nogal wat aannames die je daar doet. Ten eerste ben ik een fan van Overmars, echter wilt dat niet zeggen dat ik dan maar alles recht moet lullen wat krom is. Ten tweede vind ik al jaren dat we fatsoenlijk voetballende backs moeten kopen / opleiden. Ik ben persoonlijk fan geworden doordat ik verliefd werd op het sprankelende aanvallende voetbal jaren geleden en je kan dit simpelweg niet spelen met 4 centrale verdedigers. Verder zijn er een aantal prima aankopen gedaan maar nogmaals: we hebben geen enkele voetballende back in onze selectie (behalve die nieuwe colombiaan). Blijkbaar mag ik mezelf alleen supporter noemen als ik maar blind overal achteraan hobbel. Het is toch frappant dat je nu voor het 5e seizoen op rij zonder aanvallende backs aan een seizoen begint, helemaal als je je bedenkt dat onze vleugelspelers niet in staat zijn een mannetje te passeren en een voorzetje richting onze verzopen spits af te leveren.

13 augustus 2017 om 20:35

Ze kunnen wat de prijs betreft beter nu verkopen. Volgend jaar zijn ze het EL- seizoen alweer vergeten. Zonder Europees succes dit jaar zal hij denk ik aanmerkelijk minder opbrengen dan nu. Maar ja, de sportieve gedachte is ook wat waard. Ben wel benieuwd wat Sanches hier van vindt.

13 augustus 2017 om 21:19

We hebben geen geld nodig maar goede spelers. Verkopen zou het domste zijn wat Ajax nu kan doen, de verdediging is onderbezet en we kunnen geen versterkignen vinden die in ons salarishuis past.

Sky sports is meestal wel betrouwbaar. Laten we hopen dat dat deze keer ook het geval is.

13 augustus 2017 om 19:30

Maar de bron is Ajax en Ajax heeft wel vaker verteld dat een speler niet vertrekt, waarna dit alsnog gebeurd.

13 augustus 2017 om 20:02

Millik als voorbeeld vorig jaar, maar daardoor kreeg Ajax wel 35 miljoen euro

13 augustus 2017 om 19:31

Bij Sneijder werd al geproost met champagne....

13 augustus 2017 om 19:58

Sneijder kon naar de absolute wereldtop EN hij had zich al meerdere jaren bewezen bij/voor ajax. Sanchez kan naar subtop en is pas 1 jaar bij ajax. Nogal een verschil

13 augustus 2017 om 20:18

Sanchez kan ook na de wereldtop. Na verluid zijn Tottenham, Chelsea, Barcelona en Real geïnteresseerd. Dat zijn de nummer 1 en 2 van de PL & La Liga. Veel beter kan niet.

Tja, nu hij toch wil laat hem dan maar gaan voor 60 miljoen. Een slecht seizoen en je krijgt niet eens de helft. Dit wordt een lange soap...

13 augustus 2017 om 19:34

Ook al is dat nog steeds meer dan genoeg en maak je 25 miljoen winst. Daar heb ik hem graag nog een jaar voor in Amsterdam.

13 augustus 2017 om 19:40

Inderdaad, Ajax hoeft door jarenlang goed beleid helemaal niets meer voor het geld te doen. Ajax moet leren om haar poot stijf te houden. Gewoon als andere clubs dat ook doen. Hopelijk kan Sanchez zijn kop leeg maken en er staan donderdag.

13 augustus 2017 om 19:46

Hij is toch geschorst?

13 augustus 2017 om 20:35

Als het goed is is hij geschorst ja.

13 augustus 2017 om 21:20

Juist als je hem laat gaan, krijgen we een slecht seizoen, Je kan niet je beste spelers verkopen en verwachten dat je kampioen wordt. Klaassen, Tete en Riedewald is al teveel. Meer kunnen er niet weg.

Toch nog een keer goed nieuws de laatste weken. Maar of het echt zo is of dat het een onderhandelingstactiek is moet nog blijken.

13 augustus 2017 om 20:05

Daarom is het pas op 1 september een feit dat Sanchez er wel of niet is.

13 augustus 2017 om 21:22

Of Sanchez echt blijft of het is onderhandelingstactiek. Beide scenario's zijn in ieder geval beter dan dat hij nu al weg zou zijn.

Hopelijk wordt dit niet ook zo'n soap.

13 augustus 2017 om 19:35

Ben bang dat je daar op kan wachten. Tot het moment dat hij verkocht is, zal je ook nog niets anders kunnen kopen.

Dat zou toch wel lekker zijn. Gewoon een bod van 40 miljoen weigeren omdat je hem niet kwijt wilt. Ben toch eigenlijk bang dat die alsnog wel gaat...

13 augustus 2017 om 19:34

Tuurlijk. Maar de uitverkoop is ten einde.

Volgende soap die begonnen is. Ben benieuwd of Ajax dit kan en zal blijven volhouden. Hoop het wel maar ben er bang voor.

Poot stijf houden en anders de ultieme jackpot. 40 miljoen voor een wereldbekend talent is tegenwoordig "gewoon". Als het dan toch moet, kom dan maar lekker met 50-60 miljoen aan.

13 augustus 2017 om 20:28

Aan geld heb je niet zoveel als er geen elftal staat.

13 augustus 2017 om 20:45

In frankrijk lopen genoeg talenten rond bij niet al te grote clubs die je voor een goed bedrag gwn op kan halen hoor. Bij toulouse alleen lopen er al 3 toptalenten waaronder 1 centrale verdediger.

13 augustus 2017 om 20:54

Maar probleem is salarissen. In Frankrijk verdient men 2x meer dan in de Eredivisie.

Als dit waar is ben ik zeer blij maar in het voetbal weet je het nooit. En nu nog de transfers Overmars. We moeten zsm versterken!

Als dit waar is een goede zet van Ajax.. Als Sánchez hierna moeilijk gaat doen zoals bijvoorbeeld Dembele en Virgil zou Ajax hem de volgende 4 contract jaren op de tribune moeten zetten en zo zijn carrière na de klote helpen.

13 augustus 2017 om 20:02

Dit dus en niet anders maar eens laten zien dat je contract een contract is en de verhaaltjes dan wil niemand meer komen klopt misschien een heel roedel die puur en alleen voor de springplank komen niet. maar laten we daar dan ook lekker niet rouwig om zijn.

13 augustus 2017 om 20:49

Breekijzertje, jij leeft nog in een tijd waarin een club als ajax europees werd gezien als een topclub. Tegenwoordig is de eredivisie niet meer dan een springplank net zoals dat de subtop in de pl en andere competities dat is. Southhampton moet dus ook gwn hun plek kennen. Zelfs borussia dortmund is een springplank naar de absolute top, al zullen talenten daar gebruikelijk wat langer blijven hangen aangezien BD op een hoger niveau acteert en mee kan doen om de prijzen.

13 augustus 2017 om 21:49

Sanchez heeft toch direct gezegd dat Ajax een tussenstap voor hem is. Dat hij een contract heeft getekend van 5 jaar is nu heel lekker voor Ajax, maar als ze nu bij een prachtig bod te moeilijk doen, zullen veel spelers die komen minder snel dit soort contracten tekenen.

13 augustus 2017 om 20:21

Onzin. Dan willen de toptalenten ook niet meer naar Ajax, omdat ze weten dat ze bij een goed seizoen en interesse van topclubs 3/4 jaar op de tribune kunnen zitten als ze weg willen. Verder ga je echt geen 50 miljoen door je neus boren met zo'n actie.

13 augustus 2017 om 21:21

Je hent niet aan toptalenten als die naar een jaartje weggaan, dat is te snel. Minimaal twee jaar Ajax is geen onredelijke eis.

13 augustus 2017 om 22:56

Zoiets zouden ze ook meteen duidelijk moeten maken op een alleszins redelijke wijze, dan weet iedereen waar ze aan toe zijn en heb je geen of nauwelijks last van dit soort taferelen.

Als Ajax fan weet je dat hij toch nog gaat vertrekken en Dolberg waarschijnlijk ook. Verkopen voor 50 miljoen met 1 jaar huren.

13 augustus 2017 om 19:46

"Gelukkig" speelt Dolberg al wekenlang zaadpartijen. Denk dat de interesse wel wat gezakt is, vooral vergeleken met vorig seizoen.

13 augustus 2017 om 20:04

ik heb liever dolberh weg voor 35-40 dan sanchez voor dolberg hebben we huntelaar nog en kun je een jongere de kans achter hem geven. Bij Sanchez ontstaat er een ongeloofelijk groot gat in de toch al uiterst matige verdediging.

Waarom is dat niet al eerder gezegd dat Ajax hem sowieso niet wil verkopen? Eerst wordt er een minimum bedrag genoemd en nu opeens wil Ajax hem hoe dan ook houden.

Benieuwd hoe Sanchez hier mee om zal gaan.

13 augustus 2017 om 19:49

Ajax heeft al eerder gezegt dat hij niet te koop is, tenzij er een extreem bedrag geboden wordt.

Marc zou niet eerder gaan praten dan bij een begin bod van 40 miljoen, conclusie is dat Levi( Tottenham) waarschijnlijk ruim onder die 40 miljoen zit qua bieding.

Ben bang dat het sein groen nog niet gegeven kan worden, zal nog wel billenknijpen worden.

Hoop dat hij toch vertrekt. Zou een goede versterking zijn voor Tottenham en hun helpen om dit jaar een gooi naar de titel te doen.

13 augustus 2017 om 19:37

Zou mooi zijn als ze hem verkopen en vertongen terug halen. Ook Vermaelen zou een goede aanwinst zijn, of heeft die al een club

13 augustus 2017 om 19:44

Vermealen kan, maar heeft 2 jaar zeer weinig gespeeld en wat blessureleed gehad. Ik weet niet of Vertonghen wel haalbaar is, lijkt míj eerlijk gezegd niet.

13 augustus 2017 om 19:48

Haha vertonghen heeft een basisplek bij de spurs. Waarom the f*** zou hij nu terug keren?

We weten allemaal wat morgen de headline gaat zijn. "sánchez verlaat Ajax na 1 seizoen".

Nu hopen dat Sánchez gewoon blijft, en marc ook zijn woord houd.

Op zich goed en logisch vanuit Ajax want een vertrek van sanchez zou wel echt een aderlating zijn. Maar de vraag is hoe Sanchez hierop reageert. Als hij echt graag weg wil en lastig gaat doen dan kan ajax zomaar de grootste verliezer kunnen worden

13 augustus 2017 om 19:53

Heeft een geweldige aanbieding van Ajax op zak, waarbij hij twee keer zoveel per week gaat verdienen dan Jansen die momenteel bij Tottenham speelt?

Maar het zal afwachten worden Dammie, denk dat Ajax hem wel verteld heeft dat hij mogelijk wel weg kan.

Maar eerst even afwachten wat er mogelijk geboden wordt.

Heb uiteraard liever dat hij nog minimaal een jaar bij ons blijft.

13 augustus 2017 om 20:11

Ik las ergens dat Janssen 3 miljoen per jaar verdient dus het lijkt me stug dat Ajax dat gaat verdubbelen. Dan trek je echt je volledige salarishuishouding scheef. Daarnaast heb ik niet het gevoe dat Sanchez puur voor het geld speelt maar gewoon graag zo hoog mogelijk wil spelen.

Maar het is inderdaad gewoon afwachten wat er gebeurt

Hier kun je ook niks van op aan. Er wordt zo vaak gezegd dat clubs iemand niet willen verkopen, waarna hij een week later in een ander shirt staat. Gewoon proberen zoveel mogelijk geld eruit te krijgen.

Van der Sar heeft half juli ook aangegeven dat er niemand weg zou gaan. 4 uur later deed Riedewald niet mee tegen Werder Bremen omdat hij bezig was met een transfer naar Palace. Ik neem dit soort uitlatingen met een korreltje zout. Als morgen Real Madrid met 50 miljoen op de stoep staat is ie gewoon weg.

13 augustus 2017 om 20:16

Dat heb ik vd Sar nooit horen zeggen. Hij heeft voor de camera zelf gezegd te hopen dat de selectie na vertrek Klaassen intact blijft. Dat is heel wat anders dan stellig verkondigen dat niemand te koop is. Ook Overmars heeft gezegd dat Ziyech, Youness en Dolberg niet te koop zijn en dat voor Sanchez wel een heel goed bod moet komen. Tot nu toe allemaal waar.

Mooi! Hopelijk blijft hij dit seizoen zodat ze hem voor een mooi bedrag kunnen verkopen, dat zal in deze transfermarkt wel 60 miljoen ofzo zijn

Rare ontwikkeling als dit waar is. Voor sanchez ga je hierna nooit meer 40m krijgen. Helemaal als ajax niet prestatie van vorig jaar EL evenaart waar opvallen van hem nodig is. Maar ajax kiest dit keer voor ambitie en dat is dan wel weer goed teken. Toch zou ik een speler die ik voor 5 mio heb gehaald bij een aanbieding van 40 mio wegdoen^^

Eerst maken een hoop mensen Overmars met de grond gelijk dat hij Sanchez zou verkopen en nu hij dit weigert is het ook niet goed. Schiet mij maar lek😉🤗

13 augustus 2017 om 21:02

Zoals ik gisteren heb gepost, hij doet het bij velen nooit goed. Nu krijg je onzin te horen als, 'hij is alleen goed in verkopen'. Nu heeft Marc Overmars al vele goede verkopen gedaan, die hij ook had gekocht. Maar ook dat zien velen niet, helaas.

Gewoon een statement maken en 5 jaar alleen maar laten meetrainen en dan maar een keer jammer dan van die 40 miljoen. Als je hier aan toegeeft krijg je iedere keer dat geneuzel. Contract is contract en daarmee basta

13 augustus 2017 om 19:46

Leuk en aardig, maar 40 mio voor een NL club is zowat een begroting. Halve begroting ajax. Ik denk dat een beleidsbepaler dingen toch iets anders benadert

Het is te wensen voor Ajax dat Sánchez nog minimaal een jaar blijft, wil je nou een goed team opbouwen , of een speler in korte tijd veel geld laten opbrengen. Iedereen weet ondertussen wel dat er genoeg geld in het laatje zit bij Ajax , laat ze nou eens een goed team neerzetten. De fans die ieder jaar veel geld uitgeven aan Ajax verdienen ook wel weer een prijs.

Ajax wil hem dolgraag verkopen, mits de prijs juist is.
Elke speler van ajax is te koop voor de juiste prijs.
Ik zie Sanchez het liefste nog jaren in ons shirt voetballen maar het is niet reeël.
Sportieve honger, financiële onafhankelijkheid. Je kan een speler gewoon niet tegenhouden wanneer hij omhoog kan.

Maarrrr 40 miljoen dat is natuurlijk te weinig, Sanchez is 1 van de aller grootste talenten internationaal op verdedigend gebied, is gewild bij meerdere topclubs en de markt is compleet doorgeslagen. Ajax Kan wil en moet minimaal 50 miljoen vragen en daarna is hij denk ik niet meer te houden.

Hoe kut ik het ook vind, het is onverantwoord om dit bedrag niet te accepteren want stel hij haalt lang zijn niveau niet in 2017/18 of raakt geblesseerd....

Ajax heeft Sanchez ook een sterk verbeterd contract aangeboden. Dat lijkt me prima, als je hem een jaar een paar miljoen meer biedt, met de verzekering dat hij na volgend seizoen bij een bepaald bod mag vertrekken, kun je in ieder geval een jaar lang - die tijd heeft Overmars minimaal nodig - zoeken naar een echte rots in de branding. Stel, je krijgt dan 50/60 miljoen voor hem, kun je voor zo'n 20/25 miljoen een volwaardige vervanger halen. Gaat niet gebeuren, weet ik, eind augustus of eerder is hij vertrokken. En kan Marc een jaar kang geld tellen, dat doet hij graag. Wel zonder prijzen, maar spaart ook weer winstpremies! Je moet alles van de zonnige kant bekijken...

Als sanchez wil vertrekken kunnen ze hem wel beter laten gaan zo niet dan gewoon behouden ik vind sanchez nog wel tekort komen in inzicht voor spurs

13 augustus 2017 om 20:19

Inzicht is juist zijn grootste kwaliteit. Hij staat vrijwel altijd goed opgesteld, net als Alex eerder bij PSV en Jaap Stam.

13 augustus 2017 om 20:40

Dat ben ik niet helemaal met je eens want je zag bijvoorbeeld tegen Nice dat hij een aantal keer heel erg uit positie stond. Een kwaliteit die Sanchez wel heeft is dat hij snel en sterk is en dus veel kan corrigeren. Daarnaast is hij natuurlijk nog erg jong en kan hij veel leren en ik denk dat hij misschien niet meteen in de basis zal steen bij de Spurs maar daar op termijn absoluut naar door kan groeien

Ik denk niet dat Sanchez nog met veel motivatie voor ons gaat voetballen als ik eerlijk ben, als dit waar is.

Welke clubs hebben intresse in Sánchez? Dacht dat ik, Tottenham, Chelsea, Real, Barcelona en andere langs zag komen.
Allemaal leuk maar Sánchez gaat zeker geen basisplek bij Real en Barcelona krijgen. Bij de spurs misschien als hij deze vorm houd.
Bij Ajax is hij de Grote MAN in de verdediging en gaat gewoon alles spelen. Davinson moet nog een jaar lekker leren en groeien in amsterdam en daarna bij een grote club als "geariveerde" basis speler naar binnen lopen.

Gisteren is wel pijnlijk duidelijk geworden dat de achterhoede zonder Sanchez ver onder de maat is. Een vertrek van hem zou dramatisch zijn voor de titelkansen van Ajax. Begrijpelijk dat Ajax hem niet wenst te verkopen, ongeacht het bedrag.
Wat wel zorgelijk is voor de club, is dat Sanchez zelf wel de stap wilt maken. In hoeverre wilt Ajax het risico kopen om met een ontevreden Sanchez te zitten. Het is veelzeggend dat hij gisteren al niet meespeelde.
En dan nog het financiële aspect. Ajax hoeft niet per se te verkopen gezien hun situatie, maar 40 - 50 miljoen afwijzen... Een minder seizoen of een zware blessure en dan is het nog maar de vraag wat Ajax voor hem vangt.

Zou toch maar naar 2 centrum verdedigers erbij blijven zoeken. Geloof er nog niet zo in en anders alvast voor volgend seizoen of na de winter.

Ajax fans moeten echt bidden dat sanchez blijft, anders word het echt een hopeloos seizoen, hebben we tegen heracles alweer gezien

13 augustus 2017 om 20:19

Ja want Heracles is de maat staat voor de rest van het seizoen?? Kom op zeg. Was een slechte pot voetbal maar er zit kwaliteit genoeg.

Nu maar hopen dat er woord wordt gehouden ....

Volgend jaar komen die topclubs wel terug. En kan er nog flink winst gemaakt worden.

Nu nog een snelle, felle linksback en een technische linksbuiten met diepgang erbij !

Onderhandelingstactiek, zogenaamd niet laten gaan, alleen maar om de prijs op te drijven.

waar hebben we dit eerder gehoord... prijs opdrijver en hopen maar dat ze inmiddels iemand anders al hebben gestrikt

Sanschez moet dit seizoen afmaken Maar Ajax had dit duel Gvd ook zonder hem moeten winnen. Laat overmars nu maar aan ze woord houden straks komt Chelsea met 55mil dan uh ja uh laat maar gaan

Knap van Ajax dat ze bij machte zijn om zo'n bod te kunnen wijgeren. Dat zegt wel iets over Ajax. Het is ook mooi dat er weer een Nederlandse club die weer aanhaakt.

Tuurlijk niet laten gaan. Loopt straks lekker gratis de deur uit. Spierballenvertoon van Ajax en meer niet. Straks raakt die jongen ernstig geblesseerd en wat dan... Geld Weg! Snap alleen niet dat Juve zich niet mengt in deze strijd

Ik denk dat dit een onderhandelingstactiek is.

Ajax weet ook wel dat je Sanchez zo'n stap niet kunt weigeren - als hij dit zou aanvechten bij een rechter dan is er een kans dat de rechter zegt dat dit een stap vooruit is in zijn carriere en dat, mits een vergoeding word betaald, deze stap hem niet ontnomen mag worden.

We zullen zien, ik hoop dat hij 55 miljoen op gaat leveren, je wil ook niet met een minder gemotiveerde speler gaan werken, dan is hij volgend seizoen sowieso nog maar 25 miljoen waard.

Ik hoop dat dit waar is maar waarschijnlijk is dit onderhandelingstactiek. Graag Sanchez nog behouden tot 31 augustus behouden zodat hij voorronde EL en competitie kan spelen. Ondertussen zoeken naar vervanger en hem op 31 augustus voor 50+ miljoen verkopen. Het alternatief is ook goed namelijk namelijk hem nog een jaar bij Ajax laten voetballen!

goed gedaan Ajax. nog een jaar van hem genieten en de tijd nemen voor het zoeken van een opvolger. ik had m alleen gewoon tegen Heracles laten spelen. maar dat is achteraf natuurlijk. bij de eerste goal zagen de ligt en onana er niet goed uit. bij de tweede geen druk van viergever en vd beek.

Naast dat Sachez gewoon moet blijven mag Ajax ook wel op zoek naar een backup voor de CV. Was er niet zo'n CV uit colombia in beeld? Zou natuurlijk top zijn als hij gehaald kan worden om achter Sanchez te wennen zodat hij er volgend seizoen staat. Een fatsoenlijke LB erbij zou niet verkeerd zijn, al denk ik niet dat daar je problemen liggen. Eerder aan het scorend vermogen van de voorhoede. Dat je maar 1 keer scoort tegen Heracles is natuurlijk ook vrij weinig.

Mjah Overmars zei eerder dat Sanchez not for sale was en een week later is dat opeens zo zeker niet meer en ontbreekt Sanchez in de eerste wedstrijd. Ik ben er pas gerust op als de transfermarkt gesloten is en Sanchez dan nog bij Ajax zit.

Gewoon Sanchez houden en die 18 jarige colombiaanse cv halen waar ze geintresseerd in waren. Hem laten wennen en af en toe laten invallen. Volgend jaar Sanchez verkopen en de andere colombiaan doorschuiven (hopen dat je dan nog wel 40mil minimaal krijgt) . Verder hebben we gewoon een goede linksback, een middenvelder voor de breedte en een goede buitenspeler nodig die concurreert met Younes.

13 augustus 2017 om 23:08

Precies. Sanchez nog 1 seizoen behouden. Alvast Cuesta kopen en in Jong Ajax alvast laten wennen. Dan kan die volgend jaar de plek van Sanchez overnemen. Ajax moet zelf nog inkopen gaan doen en zelf niemand meer laten gaan.

Sanchez zal misschien een paar wedstrijden minder gemotiveerd zijn maar op gegeven moment zal hij ook moeten realiseren dat hij alleen een toptransfer kan maken als hij zijn best doet.

Ik zit net even naar de halfjaarcijfers 2016 te kijken. Eigen vermogen van 138,7 miljoen. Nadien nog verkoop van El Ghazi (9 mln) en de verkopen van deze zomer (42 mln ?). Als daar nog de winst op Sanchez (ca 45-5= 40 mln?) bijkomt gaat het eigen vermogen per 31/8 richting de 230 miljoen. En dan reken ik de EL-winsten niet eens mee.
Let wel de jaarcijfers worden opgesteld per 30/6 en daar zit de verkoop van Sanchez nog niet in.

Alleen, wat heb je er aan als je verliest van een krakkemikkig ploegje als Heracles.....?

Hopelijk vragen ze wel 60 miljoen ipv 40. Anders haal je echt niet het onderste uit de kan.

Het is heel simpel in mijn ogen. Door dit te zeggen hopen ze gewoon op een veel hoger bod. Ik denk dat Ajax bij 60 miljoen gewoon toe hapt en terecht. Als er iemand nog de ilusie heeft dat Ajax spelers van dit caliber kan behouden dan ben je wel heel naief. Dan is het gewoon lekker om zo'n bedrag op te strijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV7140
2.Ajax6450
3.AZ5925
4.Feyenoord4821
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

58 fans
Verdediger, 21 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 22 maart
Chelsea denkt aan de komst van Péter Gulácsi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren