CL-loting: Real Madrid treft Atlético, AS Monaco tegen Juventus

Vrijdag, 21 april 2017 om 12:18

In het Zwitserse Nyon is vrijdagmiddag de loting voor de halve finales van de Champions League verricht. Op weg naar de finale in Cardiff neemt Real Madrid het op tegen Atlético Madrid, AS Monaco moet zien af te rekenen met Juventus. De winnaar van Monaco-Juventus mag zich de thuisploeg noemen in de finale.

Real Madrid en Atlético Madrid troffen elkaar vorig seizoen in de finale van het Europese toernooi. De Koninklijke trok toen aan het langste eind. De twee Spaanse topclubs stonden ook in de finale van 2014 tegenover elkaar. Ook toen was Real Madrid de winnaar.

De heenwedstrijden worden afgewerkt op dinsdag 2 en woensdag 3 mei. De returns staan een week later op het programma: 9 en 10 mei. Net als Real Madrid begint ook Monaco met een thuiswedstrijd. De finale wordt gespeeld op 3 juni in het Millennium Stadium in Cardiff.

Dit zijn de halve finales van de Champions League! Welke clubs gaan er naar de finale? #realmadrid #atletico #juventus #asmonaco #ucl

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on


Poll

Wie wint de Champions League?


Gerelateerd

150 reacties (laatste reactie door kartal1)

Mooie loting! Toch juventus of Monaco sowieso in de finale zoals ik had gehoopt!

21 april 2017 om 12:32

Sterker nog voor een Juventino de best mogelijke loting. Monaco mag niet onderschat worden, maar is toch wel de minste ploeg die nog in het evenement zit. Vooral blij dat er geen Spaanse finale komt, daar ben ik namelijk helemaal klaar mee (ondanks ze het elke keer gewoon verdienden). Zeer tevreden met deze loting en op naar Cardiff!

21 april 2017 om 12:38

Inderdaad, Monaco is er mooi overal tussendoor geglipt en hebben ook prachtige wedstrijden gespeeld in dit toernooi. Punt is wel dat Monaco erg veel doelpunten tegenkrijgt, en er veel maakt. Aangezien Juve er amper één tegenkrijgt zie ik hun ook wel doorgaan. Kijk erg uit naar beide halve finales! Een keer wat anders dan de vaste ploegen in de finale. Vind Monaco ook een mooi elftal met veel power voetballers gecombineerd met technische jongens als Lemar, Silva en Moutinho. En dan nog de voorhoede met Mbappe en Falcao, zeer benieuwd hoe dat ventje gaat spelen tegen de enorm sterke verdediging van Juve.

21 april 2017 om 14:29

Niet perse blij met Monaco, wel blij dat we ze niet in de finale treffen. Zo'n jong team dat speelt zonder dat ze iets te verliezen hebben is gevaarlijk in een single match. In 90 min kan alles gebeuren. Over twee wedstrijden heb ik wel vertrouwen dat we het redden. Al had ik liever eerst thuis gespeeld. Ik begrijp nooit dat mensen het een voordeel noemen de tweede wedstrijd thuis te spelen. Mocht het verlengen worden, tellen de goals die het uitspelende team scoort dubbel in de return. Het zelfde geldt natuurlijk voor de 90 min. Bovendien kun je eerst lekker thuis een oorwassing uitdelen. Zeker Juventus dit jaar in het Juventus Stadium. Iedereen vreesde ook Barça tweede uit. Ik zag het juist positief in. Nu Monaco eerst uit is toch lastiger. Hoe ga hevde wedstrijd in? Uit scoren is super belangrijk maar het hoeft nog niet in Zo'n eerste wedstrijd. Dan krijg je achteraf in return spijt dat je niet harder op zoek naar goals bent gegaan. Ach alle scenario's zijn denkbaar...als we maar doorkomen!! Forza la Juve! #finoallafine

21 april 2017 om 12:33

Juventus wint in de finale van real. Remember wat ik zeg

21 april 2017 om 12:39

Dat is toch ook helemaal niet gek? Juve heeft een ijzersterk elftal en Real heeft niet meer de vorm van de eerste seizoenshelft.

21 april 2017 om 12:56

real heeft de slechste eerste seizoenshelft gehad sinds benitez.. real en vooral ronaldo hebben juist de krachten gespaard en gewacht op dit eindsprint van het seizoen.

21 april 2017 om 15:13

Hahaha de slechtste sinds Benitez? Toevallig ook de beste hoor, we zijn pas het eerste seizoen sinds Benitez

21 april 2017 om 13:21

Superblij hiermee. Als wij geen Blessures krijgen, dan moeten wij absoluut in staat zijn om de finale te halen. Juve is over 2 wedstrijden in beginsel te sterk voor Monaco.

21 april 2017 om 16:26

Je hebt helemaal gelijk . Mijn landgenoot 👍👏 Forzaaaaa Juveeeee

Balen! Had graag Juventus-Real gezien en Atleti-Monaco! Dan met een finale tussen Juve en Atleti/monaco. Nu hopen op Juve in de finale, gun Buffon dir CL!

21 april 2017 om 12:23

Deze loting was te verwachten, want de Uefa wil natuurlijk niet weer een Real-Atletico als finale.

21 april 2017 om 12:29

Het is altijd weer wat... Als het geen Atleti was dan zou het zijn : Real loot altijd makkelijke clubs als het tegen Monaco.

21 april 2017 om 12:31

Serieus? Voor elke loting is wel een theorie te bedenken. Ik hoorde mensen ook zeggen dat het juist Atletico-Real was zodat er zeker 1 Spaans team in de finale zou staan, of dat Real juist Monaco zou loten omdat ze op papier het makkelijkste zijn.

21 april 2017 om 12:38

Hmmm en ik las steeds terug na de wedstrijd tegen Bayern dat de uefa weer een Spaanse finale wil. Het is ook nooit goed. Maar des te zoeter de 12e champions leaugue zal smaken. Ik hoop dat real in de finale tegen juve komt en dan als eerste club de champions leauge 2 keer achter elkaar weet te winnen.

21 april 2017 om 13:01

als barcelona een titel gegund wordt door de scheids, dan is t de beste ploeg van de eeuw,, en als elk ander team ook maar 1x geluk heeft met de scheids is het de grootste schande wat ooit is meegemaakt met voetbal.. de tranen van de hypocrieten doen de 12e indd beter smaken,, heerlijk 😋

21 april 2017 om 13:33

Ik geloof niet dat de scheids Barca en Real bewust naar een volgende ronde hielp, want imo had dat vooral te maken met het (lage) niveau van die arbiters.

Maar de loting wordt ongetwijfeld (enigszins) gestuurd. In het verleden zijn er al meedere niet-internationale finales geweest (2x Real-Atleti, Bayern-Dortmund, Man U-Chelsea) en dat heeft gewoon minder aantrekkingskracht. De charme van de CL en EL is juist dat je krachtmetingen ziet die je niet altijd ziet.

Je zag het nu ook in de EL. Schalke-Gladbach, Gent-Genk.. dat zorgt ervoor dat je meerdere competities vertegenwoordigd hebt in de laatste fases van het toernooi.

21 april 2017 om 13:39

@ajax10madrid, Ik weet niet op wie je reageert, maar ik heb helemaal geen voorkeur voor Barca of Real (of atletico). Niet iedereen die reageert op topics van Real is perse voor een van die twee clubs.

Die schijnvertoning in Camp Nou vond ik net zo erg als die in Bernabeu, maar daar heb ik het hier niet over. Ik zeg alleen dat je deze loting kon voorspellen (en ik heb er aardig wat geld mee gewonnen op mijn werk ).

22 april 2017 om 01:01

Ik hoop dat real eruit vliegt,ze hebben elke keer geluk gehad,het geluk mag nu aan de kant van atletico komen,die verdienen het om en keer die beker te winnen

21 april 2017 om 12:25

Maar wie speelt er als eerst thuis bij beide halve finales? Dat kan ook de doorslag geven natuurlijk

21 april 2017 om 12:27

Monaco en Real beginnen thuis.

21 april 2017 om 12:38

Sorry dat ik het zeg, maar Juve tegen Atletico lijkt me wel een doemscenario. Het zou niemand verbazen als dat na 120 minuten nog 0-0 staat.

21 april 2017 om 12:43

Qua amusementswaarde inderdaad de minst finale-waardige, dus daar hoop ik ook niet op.

21 april 2017 om 12:45

En ook al zou dat niet het geval zijn lijkt het me heel sterk dat zo'n finale nou aantrekkelijk zou zijn voor het grote publiek. Enige pluspunt is dat er dan geen topfavoriet de CL wint. Zou wel sneu zijn voor de verliezer. Mocht Juve verliezen hebben ze hun laatste 5 CL finales verloren en 7 finales in totaal verloren (met 6 hebben ze nu al de meest verloren finales van alle teams). Mocht Atletico verliezen hebben ze 4 van de 4 finales verloren.

21 april 2017 om 12:59

Zolang ik maar mooi voetbal zie of veel goals ben ik (en denk ik ook het grote publiek) tevreden. Juve Atletico is de enige combinatie waarbij ik daar geen mogelijkheden zie, al laat ik me graag verrassen. Opmerkelijke statistiek overigens.

21 april 2017 om 14:19

bijna goed; benfica zucht al 55 jaar onder de vloek van Bela Gutmann, ze hebben de afgelopen 7 finales verloren als ik het goed heb, Juventus zou op gelijke hoogte kunnen komen

21 april 2017 om 14:32

Zitten daar niet ook Uefa cup/Europa league finales tussen?

21 april 2017 om 14:43

Ik praat enkel over de Champions League, waarin benfinca er 5 verloor. Jij telt alle Europese finales mee, dan heb je gelijk.

Gelukkig geen Spaanse finale

21 april 2017 om 12:25

Haha ook het eerste dat ik dacht. Ik vind een finale tussen teams uit verschillende landen sowieso het leukst. En dan maar duimen dat daar dan uberhaupt geen Spaanse ploeg tussen zit :P. Die hebben de afgelopen jaren meer dan genoeg gewonnen. Tijd voor een nieuw voetbaltijdperk!

Heel erg jammer had gehoopt op finale monaco Juventus. Maar dan maar juventus tegen atletico. Eindelijk een nieuwe winnaar voor de cup met de grote oren. Mijn persoonlijke voorkeur Monaco of Juventus !

mooie loting voor Real Madrid , Atletico is in 2 wedstrijden wel te verslaan door real denk ik en dan hopen op een mooie finale tussen monaco en real madrid

21 april 2017 om 12:32

Niet vergeten dat het de laatste wedstrijd in de CL in Vicente Calderon is dat kan het stadion en de spelers vleugels geven. Word een prachtige pot hopen dat ik een kaartje kan scoren. Atleti 😍

21 april 2017 om 14:20

Idd vooral als Kassai fluit dan staan al zeker in de finale ik persoonlijk gij het Juventus het meest

Dit is precies wat ik wilde. Atletico niet te onderschatten, maar naar mijn mening de zwakste van de 3 die Real kon tegenkomen.

Hopelijk finale juventus tegen atletico

Mooie loting. Grote kans op de droomfinale Juve-Real!

Zonde, had erg graag een finale gezien zonder clubs uit Madrid. Denk nu een finale Real - Juventus. Wat denkt de rest?

21 april 2017 om 13:04

de rest denkt dat jou pijn heel diep zit.. 😂

21 april 2017 om 13:04

de rest denkt dat jou pijn heel diep zit.. 😂

21 april 2017 om 13:06

Juve - Real

Goede halve finales. Zeer efficient ook wat betreft reistijden. Real en Atletico zijn elkaars buren, Turijn en Monaco worden slechts door de Alpen gescheiden.
Het zal interessant worden om te zien hoeveel Monaco is gegroeid sinds 2 jaar terug. Nu spelen ze een heel stuk aanvallender dan onze vorige ontmoetingen. Hopelijk voor ons zal het eenzelfde scenario zijn als tegen Barca.

21 april 2017 om 12:33

Daarentegen stonden ze de vorige ontmoeting bekend om hun solide verdediging, deze ontmoeting is het team weer compleet anders en hebben ze een zeer jong, creatief en aanvallend team. Ik verwacht echt een heel ander Monaco dan 2 jaar terug. Juve moet erg waken voor onderschatting, maar ik denk niet dat ze dat zullen doen.

21 april 2017 om 12:25

Want Juve en Monaco zijn zoveel zwakker dan Atletico?

21 april 2017 om 13:01

Monaco wel degelijk. Juve is dan weer een stuk sterker dan Atleti imo

21 april 2017 om 13:18

Niet mee eens. Er is een soort structurele onderschatting van Atletico op VZ. Gebeurt al jaren dat die ploeg niet op waarde wordt geschat. Juve begint nu pas te lijken op een ploeg die de top 4 kan challengen. Daar waar Atletico al jaren wedstrijden wint tegen Bayern, Real, en Barca.

Het is jammer dat Juve Atletico niet heeft geloot, dan hadden we het kunnen zien.

21 april 2017 om 13:42

Ik vind Monaco anders een erg sterke indruk maken en geen 1 van de andere halve finalisten zou makkelijk van ze winnen. Hoewel Atleti al jaren laat zien bij de Europese top 4 te horen, vind ik ze op dit moment een (iets) mindere indruk maken dan in de afgelopen twee jaar. Qua kwaliteit vind ik ze zeker niet minder dan Monaco, maar qua vorm zou ik als Real liever tegen hen spelen dan tegen Monaco.

21 april 2017 om 13:48

Precies dit.

Ik vind Atletico een kleine stap hoger dan Juventus, omdat Atletico al jaren de absolute top clubs uitgeschakeld en/of het erg lastig maakt.
2 CL finales in 3 jaar is niet niks.

21 april 2017 om 14:34

Uhm Juventus versloeg Real in de halve finale twee jaar geleden.

21 april 2017 om 15:21

Dat is in mijn geval toch anders hoor chi7. Ik onderschat atleti nooit en heb al 2-3 seizoenen ontzag voor ze, ik schatte de Madrileense onderonsjes als moeilijkste wedstrijden in voor Real. Echter vind ik atleti dot seizoen gewoon een stuk zwakker dan voorgaande jaren. Ook in de onderlinge confrontaties in de liga vond ik real veruit de betere partij. Terwijl juve het real altijd enorm moeilijk maakt en ik ook tegen barca vond imponeren. Geen tegendoelpunten tegen msn is niet niks. Hoelang is dat atleti al niet meer gelukt?

22 april 2017 om 06:59

Ik zeg atletico vs Juventus in de finale .

21 april 2017 om 13:13

Gast het is een halve finale niemand is hier makkelijk

Juve maakt nu echt een grote kans! Ik onderschat Monaco niet, maar dit moet te doen zijn!

Forza Juve!

21 april 2017 om 12:27

Dit is het moment dat het moet gebeuren, het mag niet mislopen voor Juve en Buffon. Een unieke mogelijkheid. Maar vergeef mij dat ik het underdog Monaco en mijn nieuwe chouchou Mbappe gun haha. Zeer benieuwd wat hij kan tegen echte topverdedigers.

Wel leuk dat we sowieso niet opnieuw Atleti-Real als finale krijgen.

21 april 2017 om 12:36

Inderdaad, zou wat zijn, het jaar dat mijn zoontje geboren is het jaar dat Juve eindelijk nog eens de CL wint, ik ben nu al aan het stressen haha. Dat snap ik hoor haha vele zullen het Monaco erg gunnen, logisch, ze hebben momenteel een enorme gunfactor.

21 april 2017 om 12:44

Als da gebeurt, maakt ge volgend jaar nog maar ene!

21 april 2017 om 12:46

Jimmmm

Haha deal!!!

21 april 2017 om 13:11

Haha bij mij hetzelfde Alex! Zei het gisterenbog tegen de vrouw dat het daardoor een practhtjaar kon zijn haha

21 april 2017 om 14:07

Trezeguet

Haha werkelijk? Super man gefeliciteerd in ieder geval! Er gaat niks boven vader worden, zelfs geen CL winst

21 april 2017 om 14:37

Hahaha gefeliciteerd jongens! Ikzelf geboren in het jaar dat Italië het wk won. En ik ben niet 11

21 april 2017 om 16:34

Haha dankuwel Amico! In oktober zou onze kleine Juventino geboren worden. Hij krijgt meteen zijn eerste outfit aan met de gouden nummer 1 Gigi vanachter. Jijzelf ook een dikke proficiat. 2017 gaat de boeken in als een nieuwe generatie supporters die zijn opwachting maakt. Pff genieten. En ik geef je gelijk... maar een CL winnen leunt er toch heeeelll dichtbijaan.

21 april 2017 om 16:35

Edit: zag ook dat je Genksupporter bent. Je bent van goede huize dan=p. Grapje=)

21 april 2017 om 16:38

Van harte gefeliciteerd met het geboorte van jullie zoon. Nog nieuwe Juventino die bij .👍⚽⚽

21 april 2017 om 16:40

We zitten hier met echte winnaars dan haha. Forza Juve! Hopelijk lukt t ons!

21 april 2017 om 16:40

Dankuwel!

21 april 2017 om 16:43

Ik ben ook geboren in het jaar van eerste juventus CL 💪💪👌

21 april 2017 om 14:35

Fino alla fine!!!

Ik denk dat we de makkelijkste tegenstander hebben. Niet dat ik Monaco onderschat, maar toch liever Monaco dan Atleti of Real. Monoca is een team van jonge honden. Het voordeel daarvan is dat Juve meer ervaring en gogme heeft. Tevens heeft Juve een betere verdediging. Monaco heeft de afgelopen 4 wedstrijden in de CL stuk of 8 doelpunten geincasseerd.

Echter verwacht ik niet dat we ze zomaar opzij zullen zetten.

Forza Juve!

Perfect! In ieder geval clubs uit 2 verschillende landen in de Cl finale: mijn voorkeur gaat naar Juventus, maar ik vind AS Monaco een hele leuke club die goed voetbal speelt, dus het Zou toch jammer zijn als die eruit gaan. En ik hoop op Atletico Madrid, maar alleen omdat ik niet wil dat Real voor de twaalfde keer de Cl wint, want dan wordt het verschil met AC Milan zo groot, niet normaal

21 april 2017 om 12:24

Het verschil met AC is sws al groot, dat gaan ze nooit meer inhalen en andere clubs gaan AC ook voorbij.

21 april 2017 om 12:37

Onmogelijk te zeggen, voetbal is een sport van cyclussen, voor je het weet staat Milan weer in een finale.

21 april 2017 om 12:49

Zoals Alexdelpiero al voor mij zegt: dat kun jij niet weten. Er zijn altijd verschillende teams en/of landen die bepaalde periodes regeren in het voetbal. De laatste acht tot tien jaar zijn het vooral de Spaanse clubs die domineren, maar de jaren daarvoor waren het vooral de Engelse clubs. Toen had je halve finales waren drie en soms zelfs vier teams uit Engeland kwamen. Zo heb je ook tijden gehad dat AC Milan en Ajax het Europese voetbal domineerde.

Het kan zo maar zijn dat over een paar jaar de Franse of Duitse clubs ineens geweldig gaan presteren.

21 april 2017 om 13:00

Ik bedoel ook niet in de zin van dat AC, real moet inhalen. Maar andere clubs ook

Pfff pittige loting hoor.. ook nog thuis beginnen. Toch heb ik het gevoel dat we de 12e gaan pakken Hasta el final vamos real

21 april 2017 om 12:38

Dat verwacht ik niet. Juventus-Real zou een prachtige finale zijn. Ik hoop dat Juventus de finale overtuigend van Real gaat winnen want een levende legende als Buffon verdient het gewoon om een keer de CL te winnen.

21 april 2017 om 12:55

Tja, mocht real het niet halen zal ik in de finale zeker voor Juve zijn. Gun Buffon het zelf oook erg hoor, maar ik ben nu eenmaal een madridista haha.
Kwalitatief gezien zou Real ook gewoon moeten winnen, maar Juve is verdedigend ijzersterk [mocht real de finale halen natuurlijk]

Mooie loting. Monaco is erg gevaarlijk en heeft dit seizoen al 141 doelpunten gemaakt in alle competities, enkel Barca meer met 143. Monaco ligt Juve wel goed en ik ben benieuwd of Monaco het ook kan tegen Juve. Met alle respect, maar de verdediging van Juve is toch wel veel beter dan die van BvB en City. De overwinning op Barca geeft ook veel vertrouwen tegen teams met zo'n aanvaal. Ik ben benieuwd.

Forza Juve!

21 april 2017 om 12:33

Wow, 141? Dat zijn echt veel doelpunten zeg. Dan zal Juventus echt moeten uitkijken. Ze hebben een sterke verdediging maar ze kunnen er zo uit geknikkerd worden dan.

21 april 2017 om 12:36

Ja, echt niet normaal hoeveel Monaco scoort. Aan de andere kant houdt Juve wel 2 keer de 0 tegen het team met 143 doelpunten en het team dat in de laatste 15 thuiswedstrijden 3+goals maakten. In de CL won Barca alle thuiswedstrijden met 21 voor en 1 tegen. Dat geeft natuurlijk wel vetrouwen. Juve krijgt in de CL, met Porto, Barca en nu Monaco steeds een team dat erg makkelijk scoort. Het geeft vertrouwen dat Juve nog maar 2 goals heeft tegen gekregen deze CL en 0 in de knockout fase.
We gaan zien of ze Monaco ook van het scoren af kunnen houden.

21 april 2017 om 12:33

Ik gun jullie wel de titel! Geweldige team met spelers als Dybala, Buffon, Chiellini, Sandro en ga zo maar door! Ik ben onder de indruk van jullie verdediging en aanval en mochten jullie tegen Real spelen in de finale dan zou dat geweldig zijn!

21 april 2017 om 12:39

Zou een prachtige finale zijn inderdaad en zou denk ik ook erg spannend zijn. Beide teams erg gebalanseerd, Real wel iets meer kwaliteit, maar Juve historisch het voordeel. Laten we eerst maar zien of beide teams de halve finale overleven. Monaco kan zomaar vleugels krijgen en Atletico is altijd erg moeilijk, zeker als Real de eerste wedstrijd thuis moet spelen.

Op zich wel blij met deze loting. Bij voorkeur had ik Monaco gehad, maar Atlã©tico is niet meer zo sterk als het de afgelopen seizoenen was. Real kan het nu beter bespelen.

Al met al mooie wedstrijden!

Hoop op finale Atletico - Juve

Ah daar hoopte ik al op, heb echt geen zin meer in een all Spanish finale..

Hij speelde vals toen hij atletico trok hij had zijn hand al op de bal toen pas ging die rond draaien

Was te verwachten. Kon me niet voorstellen dat er in 4 jaar 3x een Spaanse finale kon zijn. Tot nu toe is Real heel succesvol tegen Atletico in de CL 2x finale gewonnen en 1x kwartfinale doorgekomen door een beslissende goal van Chicarito. Had gehoopt dat As uit in Turijn kon beginnen. Hoop namelijk dat zij de finale halen. Mooie talentvolle ploeg.

Monaco heeft echt wel indruk gemaakt afgelopen rondes!!

Een hele mooie ploeg met een paar uitmuntende spelers. Ze incasseren wel (te) makkelijk tegengoals. Tegen een gelouterde ploeg als Juve is het toch een stuk moeilijker spelen dan tegen een City of Dortmund, maar geef Monaco zeker een kans.

Real zal over 2 wedstrijden wel de finale halen ten koste van Atleti. Al kan de strijd op 2 fronten met veel topwedstrijden in hele korte tijd ze evt wel opbreken...

Door gestoke kaart dit Ze moesten het verdelen Juve -real Monaco - alt Waren de 2 spainse team er gegaan Want dit jaar zijn al die spainse team geholpen door de scheids

21 april 2017 om 12:29

@jciliokeys,

Of je had dan weer een volledige Spaanse finale gekregen... dat is volgens mij al helemaal niet wat jij wil.

21 april 2017 om 12:34

Doorgestoken kaart? Het was 50/50 loting. Ik had wel graag Juve athletico willen zien. vergelijkbare ploegen waar juve een beter middenveld heeft.

Jammer dat juve monaco nu tegen elkaar moeten ipv in de finale. Toch de 2 leukst voetballende ploegen i.t..t tot de madrileense ploegen. (Mijn mening guys,relax) nu is het alsnog hopen dat monaco of juve de CL wint... ik gun het monaco 100000%

21 april 2017 om 12:31

Ik weet dat het je mening is en ik respecteer dat, maar volgens mij speelt Real gewoon prima voetbal toch? Speelde Bayern er soms wel heel erg uit. Maarja het is jouw mening natuurlijk en ik respecteer dat, maar alleen even een opmerking.

21 april 2017 om 13:13

Hoe kan je hopen dat Juventus de CL wint? Is Milan zover weggezakt dat rivaliteit geen issue meer is?

21 april 2017 om 13:37

@chi7 Ik hoop gewoon op italiaans succes? Is dat zo moeilijk te verteren?

21 april 2017 om 14:21

Ik probeer het te begrijpen (laat staan verteren ). Het is mijn inzien geen kwestie van landen namelijk, dat heb je op het EK en WK. Dit gaat om club voorkeur. Ik zie mezelf in ieder geval niet voor Barca juichen als ze de CL winnen. Maar goed, ieder zijn ding he.

21 april 2017 om 14:33

Ik denk er hetzelfde over als Chi7. Het gaat hier om clubs. Voor nationale trots heb je de landenteams.

Fijn, Monaco.. was ook wel verwacht.. uefa wilt echt niet weer een Spaanse finale met twee ploegen uit Madrid..

Ik hoop echt op een finale tussen Atletici-Juventus. Ik gun het beide van harte.

Ik ben toch wel blij met deze loting! Ik hoop wel op Juventus - Real als finale! Zou geweldig zijn. Maar eerst zien door te gaan tegen Atletico; wordt moeilijk, maar ik denk dat Real wel de favoriet is! Hala Madrid!

Monaco vliegt er keihard uit. Tot nu toe hebben ze niet tegen een top top ploeg gespeeld die defensief sterk is en op de counter goed kan spelen.

Ik had liever een clash gezien tussen Athelico en Juve 2 goed verdedigende ploegen.

Real- Athletico is 50/50. Real wint laatste jaren amper of moeizaam van Athletico en die hongerig zijn.

21 april 2017 om 12:44

Klopt maar Real heeft Ronaldo en dat is bij dit soort wedstrijden een belangrijke factor. Een messi of Ronaldo.

Persoonlijk hoop ik op een Monaco Atletico finale. Wordt een spektakel stuk en Atleti als winnaar, want laten we eerlijk wezen die verdienen echt een CL beker. 3 finales laatste 4 jaar of zo?

21 april 2017 om 12:48

Monaco vliegt er keihard uit? Dat meen je niet hoop ik, want ik denk toch dat Monaco het Juventus erg moeilijk gaat maken. Dit gaat zeker een interessante wedstrijd worden.

Nu nog ontoppic: Ik verwacht veel van deze wedstrijden, Atletico Madrid is een moeilijke ploeg maar ik heb alle vertrouwen in Real dat ze voor de volle 100% kans gaan. En Juventus vs Monaco gaat een heel erg interessante wedstrijd worden kijk ik wel naar uit eerlijk gezegd.

Toch wel lachwekkend dat de Juve fans hier spreken van de makkelijkste loting. Ik denk dat Monaco de moeilijkste ploeg is die je kunt loten vanwege hun onvoorspelbare voetbal. Hopen op CL winst door Monaco!

21 april 2017 om 13:06

Als ze dat zeggen zullen ze dat op papier bedoelen. Ik had liever real geloot want ik zie ons hen kloppen over 2 wedstrijden. Monaco is zeker een sterke tegenstander, maar dan zijn ze allemaal.

21 april 2017 om 13:10

Niet alleen Juve fans, iedereen met een gezond verstand. Als je Monaco boven Real en Atletico schaart, dan heb je iets heel sterks genomen.

21 april 2017 om 13:18

Monaco is prachtig om naar te kijken maar niet onvoorspelbaar. Die hebben namelijk maar 1 tactiek waar clubs als Juve, Real en Atleti zich kunnen aanpassen naargelang de wedstrijd daar om vraagt. Verder zijn ze defensief veruit de zwakste van de 4. Ze hebben natuurlijk een aanval om van te smullen maar met alleen aanvallen kom je er niet, en dat is precies wat Monaco tot nu heeft gedaan.

Monaco is zeker de zwakste ploeg van deze 4, al was het alleen maar vanwege hun gebrek aan ervaring terwijl die andere 3 teams met enkele oude rotten zitten en in de voorbije 4 jaar minstens 1 keer in de finale en minstens 2 keer in de halve finale van de cl zijn gekomen.

Daar komt ook nog eens bij dat ik Monaco in de voorbije wedstrijden vaak naar adem heb zien happen vanaf de 60e minuut. Dat heeft ze nog bijna de kop gekost tegen City. Ik denk dan ook dat die andere 3 teams fysiek veel sterker zijn.

Beter georganiseerd, fysiek beter en meer ervaring. Ik zie het somber in voor Monaco hoor.

Maar ik laat me graag verrassen uiteraard. Een underdog zien winnen is altijd leuk

21 april 2017 om 14:31

Exact dit. Monaco nul ervaring in het team, dat is in zo'n fase toch ook wel belangrijk. Tuurlijk monaco is aanvallend sterk, maken veel goals, maar dat speelt een ploeg als Juventus alleen maar in de kaart. Juventus vindt niets leuker dan tegen dit soort ploegen te spelen.
De verdediging van Juve kan een off-day hebben uiteraard en dan kunnen ze er zomaar invliegen, gelukkig speelt Juve eerst uit. Met alle respect voor City en Dortmund, maar die hebben beide de zwakkere verdedingen van Europa dusja dat Monaco daarvan won in geen wonder te noemen.

Juve moet waken voor onderschatting en Higuain mag ze er dit keer wel in gaan leggen zeg en vervolgens de Finale tegen Real winnen met 3-0

Mooie loting. 2 wedstrijden waar ik nu al ongelooflijk veel zin in hem. Juventus Monaco gaat het duel worden tussen de geweldig getalenteerde aanval van Monaco tegen de muur van Turijn. Ik ben heel benieuwd of Monaco deze wedstrijd aankan. De aanval is goed natuurlijk maar de verdediging is toch twijfelachtig. En bij Real - Atletico heb je het kwalitatief betere real tegen de vechtende stadsgenoot. Ik denk alleen niet dat Atletico 180 minuten vol kan houden dus ik voorspel dat Real doorgaat

Het werd ooit gevraagd aan Luis Felipe hoe komt het dat Atletico wint in La Liga van Real maar In Europa Is Real de baas.hij antwoorde: in Europa Is Real andere team met veel kracht en moed en daarom kunnen wij hun niet verslaan

Juve atletico lijkt mij geen mooie finale zelfde speelstijl verdedigend wordt dan een hele saaie finale real tege Monaco hoop ik lekker aanvallend

21 april 2017 om 12:36

Min en min is plus hè. Daarom ben ik daar nog niet zo zeker van.

21 april 2017 om 13:56

Voetbal is geen wiskunde. Dat zou maar saai worden.

Monaco- Juve wordt echt een prachtige strijd. Ook fijn dat we sowieso geen herhaling van vorig jaar krijgen als finale. Ben persoonlijk geen liefhebber van Real- Atletico vanwege de grote partij aan theater die erbij komt kijken, maar het voordeel is dat 1 van beiden dus uitgeschakeld gaat worden. Ik geef toch Real vanwege haar kwaliteit en Juve vanwege haar ervaring de meeste kans. Al vind ik deze 4 halve finalisten wel heel erg aan elkaar gewaagd qua kwaliteit van met name de eerste 11. We gaan het zien!

Mooie loting. 12e CL cup voor Real wordt een feit. Laat die haters weer gaan onderschatten dat real t niet pakt.. Zo begonnen ze ook met Bayern - Real. Hala Madrid

21 april 2017 om 12:55

Hahaha hoor hem dan😂

21 april 2017 om 13:35

Lag niet aan real maar aan de scheies dat real hier nog mee doet

Mooie loting. 12e CL cup voor Real wordt een feit. Laat die haters weer gaan onderschatten dat real t niet pakt.. Zo begonnen ze ook met Bayern - Real. Hala Madrid

Onthoud dit maar...real wint van atletico, juve wint van monaco. In de finale wint juve van real en dus juve wint deze beker. Remember

21 april 2017 om 12:38

Hahah geef je zelf maar een goed gevoel ... Laat juv maar eerst winnen van Monaco dan gaan we praten over finale.. Je bent diep van binnen bang dat real dit CL pakt maar dat geeft niet ( we the best in Europe 11e CL 12e wordt een feit)

24 april 2017 om 09:44

Mijnheer albert333, ik ben Besiktas fan mij maakt het niet uit wie wint maar ik schat Juve de favoriet in op dit moment, denk aan mij als Buffon de beker omhoog gaan houden als kapitein.

21 april 2017 om 12:47

Dit kan heel goed Kartal1.
Sowieso denk ik dat Real gehakt maakt van Atletico. Ze hebben een goede (vechters) ploeg maar ze zijn dit jaar niet zo geweldig sterk. Sterker nog..ik voorzie dat ze in de loop van komende jaren zullen zakken naar beneden zeker als Simeone weg zal gaan. Zal me niks verbazen als er dan weer een jarenlange periode komt waarbij Atletico niet van Real kan winnen. Maar goed das nu nog niet aan de orde.

Monaco scoort elke match zowat 3 goals.. ik durf te wedden dat dat ze niet zal lukken bij Juve.. zelfs niet over 2 wedstrijden.
Juve is andere koek.. en ook ik zie Juve zeker wel de CL winnen.
Ze hikken er sws al wat jaar tegenaan en ik denk niet dat het heel lang kan duren voor ze die cup weer eens winnen.

Echter...is dit ook wel een seizoen waarbij Real een enorme kans heeft om als 1e club die beker 2x achter elkaar te winnen. Als er een seizoen is waar in dat serieus zou kunnen is het wel dit seizoen. Dus dat kan best motivatie geven mochten ze daadwerkelijk die finale halen.

Enfin de finale kan natuurlijk ook anders worden alles staat nog open maar ik gok op een finale Real - Juve.. en imo zijn dat ook de clubs die ik tot nu toe het sterkst vind.
Wie dan wint durf ik niet zo te zeggen het zijn altijd 2 teams die zeer gewaagd zijn aan elkaar.
Maar eerst maar focus op halve finale.
May the best win.

Lekker atletico gaat sowieso wel naar de finale!!!

21 april 2017 om 12:47

barryballs,

Inderdaad. Want de laatste jaren heeft Atlã©tico ook alleen maar gewonnen van Real in de Cl...

21 april 2017 om 13:21

Dat ging over 1 wedstrijd! Over 2 wedstrijden is Alteti beter sowieso!

21 april 2017 om 13:35

Ben je de kwartfinale vergeten in 2015. Hadden we atletico ook 2x verslagen. Zidane heeft overigens ook nooit verloren van Atletico als trainer.

21 april 2017 om 13:41

De laatste keer dat Atletico en Real tegen elkaar speelden in een tweeluik in de CL won Real. Dat was in de kwartfinale van 2015. Het is wel altijd erg spannend tussen die twee en dat verwacht ik weer, ondanks dat Atletico dit seizoen minder is. Toch zie ik Real over twee wedstrijden doorgaan naar de finale in Cardiff, maar ik laat me graag verbazen.

21 april 2017 om 13:55

Modricmagic


Eerste keer dat Real onder Zidane tegen Atleti speelde, verloor Real met 0-1 in eigen huis.

21 april 2017 om 12:56

Zie jou altijd heel anti real reageren haha is niet erg. je bent voor atleti neem ik aan?
Veel succes iniedergeval, moge de beste winnen

21 april 2017 om 13:22

Ik ben inderdaad voor atletico en niet barcelona zoals veel mensen denken haha
Inderdaad! Ik hoop echt op een scheids die gewoon goed fluit dat vind ik het belangrijkst.

hoop op leuke wedstrijden en dan voornamelijk als winnaar Monaco. Vind het altijd leuk dat teams onverwacht zover komen.. net zoals toen met Borussia Dortmund.

Leuk om te zien dat Juventus of Monaco in de finale gaat komen! Ik begin steeds minder te kijken naar de Champions League omdat hij vooral gedomineerd wordt door dezelfde teams de laatste jaren, dus het is wel eens leuk om andere clubs dan Madrid, Barca of Bayern het zo goed te zien doen.

Gelukkig dus niet weer een finale Real - Atletico. Ik ben benieuwd of Monaco ook tegen een verdedigend sterke tegenstander als Juventus vaak kan scoren.

Zou een droomfinale zijn, Real Juve, opzich maakt mij niet zoveel uit wie hem wint maar gun het Juve wel en met name Buffon.

Niemand kan nu nog Real beschuldigen van een makkelijke loting te hebben gehad. De sterkste ploeg geloot van de kwartfinales, en nu wederom de sterkste ploeg van de overgebleven halve finalisten.

Erg jammer, ik verwacht nu niet dat het publiek het voetbal spektakel van Real - Monaco voorgeschoteld gaat krijgen. Monaco gaat zich stuk lopen op een muur, en Juve wint op ervaring. Atletico tegen Real worden wel boeiende potten, maar ook geen spektakel denk ik. Vervolgens wordt de finale vrij saai, er van uitgaande dat Juventus zich kwalificeert.

21 april 2017 om 13:10

Ik vind Juve toch net wat sterker dan Atleti hoor. Maar de zwakste hebben we zeker niet geloot

Real-Juve lijkt me de droomfinale. 2 Prachtige clubs uit de elite van het voetbal. Al zou het ook prachtig zijn mocht dat onbevangen Monaco de finale halen en ook Atleti gun ik het wel na de afgelopen 4-5 jaar enorm veel werk te hebben verricht en te groeien als team onder Simeone. Zolang het geen Atleti-Juve wordt, dat lijkt me qua amusementswaarde de minste optie.

Als Madrid-fan ben ik zeker blij met deze loting. Natuurlijk was Monaco nog een betere optie geweest maar over Atletico valt niet te klagen. Ik vind Atleti dit seizoen aanzienlijk zwakker dan voorgaande jaren en in beide onderlinge confrontaties in La Liga dit seizoen had Atleti eigenlijk weinig tot niets in te brengen tegen Real, ook al kwamen ze in Bernabeu toch nog op een gelijkspel. Die wedstrijd had Real allang moeten beslissen.

Daar komt ook nog eens bij dat Real toch weer verre verplaatsingen wordt bespaard. Ookal zijn Turijn en Monaco nou niet zo ver. Het kost toch altijd wat energie en vooral tijd om over-en-weer te vliegen. Iets wat nu dus niet hoeft, Real kan zich gewoon rustig thuis voorbereiden en op Valdebebas blijven trainen. Ik zoe het rooskleurig in en ik hoop dat we op weg zijn naar die 12e en als eerste de cl kunnen verlengen. Maar eerst eens zien of we voorbij Atleti geraken uiteraard.

Edit: overigens is de heenwedstrijd 3 dagen na de thuiswedstrijd tegen Valencia. Hopelijk houdt Zidane het rouleren een beetje aan de normale kant dit keer want anders verspeel je de titel nog door zulke dingen. Een beetje rouleren moet uiteraard. De komende 12 dagen speelt Real weer 4 wedstrijden...

Tegen Monaco een eeerst uit? Mooie loting voor Juventus!

Forza Juve!

Hopen op winst van Atletico, dan krijgen we in ieder geval weer eens een andere winnaar dan de afgelopen jaren. Gok alleen dat Real van Atletico gaat winnen, is ze in de CL al 2x eerder gelukt, maar goed je weet het niet, Atletico maakt zeker ook een kans.
Juventus - Monaco kan ik weinig over zeggen, mijn gevoel zegt Juve, maar Monaco doet het ook erg goed.

Het wordt een prachtige finale. Real tegen Monaco. Met 3 a 5 Portugesen topvoetballers en een top coach.
Het wordt weer een mooie zomer.

Eerlijk een loting voor: voor welke team supporter je? Rekening houdend als je team er al uit is en team B steunt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Monaco

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
2.AS Monaco8040
5.Rennes586
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
Djibril SidibéVerdediger20
Kamil GlikVerdediger21
Voor de complete selectie: Clubpagina AS Monaco.

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Als Conte deze zomer wel bij Chelsea blijft, wil Willian vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren