'Onrust bij Real Madrid: Florentino Pérez nodigt vier aanvoerders uit'

Zondag, 23 december 2012 om 23:35

Florentino Pérez maakt zich zorgen over de sportieve toekomst van Real Madrid. Hoewel de voorzitter zich tot dusver in het openbaar positief over de continuïteit van José Mourinho heeft uitgesproken, kampt de hoogste sportbestuurder van los Merengues met hoofdbrekens. In de eerste week van januari hoopt Pérez meer duidelijkheid over de sfeer binnen de spelersgroep te verkrijgen.

/

Volgens Cadena SER staat er voor de eerste week van volgende maand een vergadering tussen Pérez en de vier aanvoerders van Real Madrid op het programma: Iker Casillas, Sergio Ramos, Gonzalo Higuaín en Marcelo. Pérez wil weten hoe de aanvoerders over de sportieve malaise oordelen. Na de nederlaag in en tegen Málaga van zaterdag bedraagt de achterstand op Barcelona liefst zestien punten.

Het is nog onduidelijk of Mourinho en zijn technische staf ook uitgenodigd zullen worden voor de vergadering. Mocht dat niet zo zijn, dan zullen de geruchten over een voortijdig vertrek van de oefenmeester uit het Bernabéu alleen maar toenemen. De reserverol van Iker Casillas in La Rosaleda, én de nederlaag, zijn niet in het voordeel van de oefenmeester, die bij geen enkele club langer dan drie seizoenen heeft gewerkt.

José Marí Gutiérrez, ook wel bekend als Guti, baalt van de onrust rond zijn oud-werkgever. "Casillas? Hij is de beste doelman ter wereld. En dat weet Iker ook. Hij zal snel weer in het doel staan en dan zal alles weer normaal zijn. Maar het gaat hier niet om Casillas óf Mourinho. Real Madrid is het belangrijkste. Het is belangrijk dat er weer wedstrijden worden gewonnen, zo snel mogelijk."Gerelateerd

129 reacties (laatste reactie door garrincah)

Higuain en Marcelo aanvoerder voor mensen als Alonso en Ronaldo?

Verder is dit seizoen wel gelopen hoor, gewoon vol voor de CL gaan.

23 december 2012 om 23:41

Zie jij ze met de huidige vorm Man United verslaan?

23 december 2012 om 23:44

Met deze huidige vorm heeft Real Atletico ook verslagen. Wie weet? Man United is pas in februari nog tijd zat. Eerst die domme kwal Mourinho eruit gooien.

23 december 2012 om 23:46

atleti is ook niet van het niveau manu natuurlijk, barça is ook gewoon over atleti gewalst en gisteren had atleti het ook al weer niet makkelijk..
maar je hebt gelijk februari is nog lang

23 december 2012 om 23:53

Real hoeft niet persée in vorm te zijn om United te verslaan... de kracht van dat elftal is dat die individualisten het in welk geval dan ook kunnen beslissen. Zolang je die jongens maar vertrouwen geeft! Ik denk dat Mourinho ze dat momenteel gewoon niet geeft...
Zal ook de reden zijn dat de 'aanvoerders' zich moeten melden; ik vrees/hoop dat Mourinho wordt ontslagen... Die gaat ze er niet meer bovenop helpen! Nieuw jaar; nieuw begin.

Ik zeg overigens niet dat Real van United gaat winnen! Dat gaat een 50/50 worden denk ik, heerlijk pot moet dat worden!

23 december 2012 om 23:56

De aanval van United is natuurlijk fantastisch, maar hun verdediging is niet super, daar kan Ronaldo wel tussenlopen denk ik, het hangt er van af of Fergie nog wat winteraankopen doet voor zijn verdediging, want als ze hun verdediging versterken schat ik ze het hoogst in om te winnen

24 december 2012 om 00:09

@sergi Roberto

Al is het geen team de individuen van Real zijn nog steeds levensgevaarlijk. En wie weet hoe ze spelen na de winterstop. Ik bedoel ik heb Manchester United vandaag gezien en die zijn uitermate zwak achterin, en laat dat nu net het sterkste gedeelte zijn van Real Madrid. Daarnaast wilt Ronaldo laten zien dat ze hem in Manchester United weer moeten terug nemen.

En voor Mourinho? Tsjaaa hij heeft het nergens langer volgehouden dan 3 jaar dus het zal me verbazen als hij het dit keer wel langer volhoudt bij Real Madrid. Zeker na al die perikelen van de afgelopen tijd.

24 december 2012 om 00:49

Manchester united verslaat Madrid gewoon heel makkelijk hoor, met RVP en Rooney voorin hebben wij gewoon de beste aanval in de wereld. Onze verdediging is ook niet eens slecht met Smalling, Rafael, Jones, Vidic, Evra, Ferdinand, vidic is net terug beetje wennen en dan is onze verdediging misschien zelfs beter dan Madrids. Ggmu.

24 december 2012 om 01:53

Jullie aanval is mooi, maar ik vind Ronaldo - Benzema wel iets gevaarlijker dan Rooney - Rvp.

Plus jullie middenveld is chaotisch. Jullie hebben nieteens een geweldige spelmaker die jonger is dan 38 :P Kagawa misschien, maar wat voor vorm hij zal hebben na zijn blessure is ook niet bekend.

Real heeft Ozil en Modric. Dat scheelt al wat.

Manu kan alleen winnen van Real als Özil en Modric hun benen verliezen. Anders wordt het gewoon een aggregate van 6-2 in het voordeel van Real.

24 december 2012 om 02:05

Als Real net zo voetbalt als gisteren, zijn Benzema en Ronaldo echt niet gevaarlijker dan Rooney en Rvp. Bovendien brengen Rooney en RVP meer voetbal dan Ronaldo en Benzema, die toch wat fysieker spelen. Mourinho weet ook niet dat hij met Benzema de perfecte spits heeft om in een voetballende tactiek te spelen.

24 december 2012 om 02:09

Omdat hij in 3 jaar geweldige prestaties neerzet. Heeft niks met volhouden te maken.

Ik snap de hele ophef niet rondom Mourinho, ja hij heeft rare trekjes en een persoonlijkheid waar je eigenlijk alleen U tegen kan zeggen, Maar hij heeft Real na 3 jaar wel weer kampioen gemaakt.

Juist de spelersgroep en de fans vertonen arrogantie. Bijna geen enkele speler die onder Mou heeft gewerkt praat slecht over hem.

En een tijdje zei iedereen dat Mou hoe dan ook altijd zn spelers beschermd.
Beetje vaag allemaal en hoe snel alles ook kan draaien.

24 december 2012 om 05:40

@c.smalling.
Man-u zal Marid helemaal niet zeer makkelijk verslaan. De beste aanval van de wereld heeft Manu zeer zeker niet en het middeveld is natuurlijk niet al te best (eigenlijk Scholes,giggs en Valencia zijn de enige lichtpunten.) de verdediging is ook niet al te best met jonge onervaren jongens als Smalling,jones,evans,rafael en een versleten Fedrinand. Vidic is een topper maar is nog niet fit en dan valt het ook naar maar af te wachten. Dan staat er een clown als De Gea in het doel die niet Manu waardig is. Ik begrijp niet dat je tegen Real Madrid durft te stellen dat je makkelijk gaat winnen. De indivuduele kwaliteit van spelers bij Real kunnen gewoon doorslaggevend zijn. Real is niet in vorm en mag in hun handen knijpen dat er geen Borussia Dortmund, Barcelona, Bayern Munchen of Juventus uit de loting is gekomen maar een Manchester United is een totaal andere zaak. Manu heeft niet de kwaliteit (geen enkele Engelse ploeg dit seizoen) maar vooral niet de verdediging die ervoor zorgt dat je een toernooi wint.

23 december 2012 om 23:42

Alonso en Ronaldo spelen er nu 3,5 jaar. Marcelo en Higuain zitten er al vanaf hun achttiende.

23 december 2012 om 23:45

Natuurlijk leuk en aardig, maar Marcelo is geen echte aanvoerder hé. Gonzale Higuaín, Sergio Ramos en Iker Casillas dan weer wel, echte mensen met een hart voor de club. Ik zou eerder Callejon of Xabi Alonso kiezen als vierde aanvoerder, die hebben een iets rustiger karakter.

23 december 2012 om 23:47

Geloof me, Marcelo heeft hart voor de club. Daar kun je niet over redetwisten. Dat hij geen aanvoerderstype is, kan ik wel beamen. Is ongeveer hetzelfde als je Pinto aanvoerder maakt.

23 december 2012 om 23:48

Wel apart dat zij puur en alleen om hun langere carrière bij Real worden verkozen boven een Alonso of Ronaldo. Marcelo en Higuain lijken mij ook totaal geen types die captain kunnen zijn. Maar goed de trainer bepaalt...

Edit: Guaporta was me voor

23 december 2012 om 23:50

Dit is toch wel een antwoord dat er iets zal gebeuren de komende dagen.

24 december 2012 om 00:55

Dat zeker, maar wat. Ik persoonlijk denk dat iker misschien weg moet gaan niet Mourinho, Iker denkt dat die groter dan de club is en dat is nou gewoon niet goed voor de kleedkamer hij viert nooit Ronaldo's goals, hij stemt voor Iniesta voor ballon d'or het is duidelijk dat hij Ronaldo haat om dat Ronaldo groter dan hem word

24 december 2012 om 01:00

C. Smalling, wat zeg je me nou? Ten eerste heeft Casillas voor zijn ploeggenoot en medeboegbeeld Sergio Ramos gestemd, maar daarnaast is hij de aanvoerder en de beste keeper ter wereld. Voor geen goud zou Pérez hem voor Mourinho laten wijken!

24 december 2012 om 01:58

@ C.smalling

Haha hou je anders gewoon bezig met je eigen club.in geen 1000 jaar zou ik ooit Mourinho boven Iker kiezen.iker Casillas is een kind van Madrid.mourinho is een kind van de duivel

24 december 2012 om 02:28

Hij heeft alleen voor ramos gestemd omdat hij het Ronaldo niet gunt, en sorry hij is nooit de beste keeper ter wereld. Iker is gewoon overrated hj ziet er goed uit omdat hij in een goed team zit, een buffon, cech, neuer zijn allemaal beter. Casillias is de zelfde level als de Gea, Courtois, Hart.

24 december 2012 om 05:47

Hier ben ik het gedeeltelijk met je eens. Hij is niet de beste keeper ter wereld en in schat oook Buffon, Cech en Neuer minimaal gelijkwaardig in. Daarna kom je met keepers waar Casillias dan wel zou moeten tussenpassen en noem je De Gea..

Casillas is in mijn ogen niet de beste vanwege de fouten die ik heb hem zien maken. Ik vind een keeper als Buffon en Cech een stuk constanter. Toch is Casillias niet tot de beste rekenen wel een fout, het is een geweldige keeper maar inderdaad wel overrated. Keeper die underrated ismaar wel gelijkwaardig zijn aan deze toppers is voor mij Handanovic. En een keeper als De Gea,courtois komt niet voor in mijn beste keeper top 20.

23 december 2012 om 23:46

Wie het er langst speelt is de aanvoerder bij Real

23 december 2012 om 23:46

Bij Real Madrid gaat het erom wie het langste bij Real Madrid speelt. Diegene is aanvoerder. Dat zijn dus Iker, Ramos, Higuaín en Marcelo.

23 december 2012 om 23:49

Is Pepe dan nummer 5 moesten er 5 zijn? of ik mis ik er een paar ?

23 december 2012 om 23:56

Pepe is inderdaad nummer 5.

23 december 2012 om 23:57

Stel je voor Pepe als aanvoerder van de koninklijke.. Dat zou wat zijn haha

24 december 2012 om 00:07

Is al een keer gebeurd. Paar weken terug.

24 december 2012 om 00:23

Inderdaad, in de Champions League tegen Ajax nog geloof ik? Was Adan keeper en kreeg hij de aanvoerdersband om zijn arm toen de aanvoerder van dat moment eruit ging maar toen zei Mourinho wat en eiste Pepe de aanvoerdersband op!

24 december 2012 om 02:47

Adan speelt er ook al een tijdje volgens mij? Langer dan Marcelo? Ik weet het niet zeker maar denk ook wel langer dan Pepe. Of de jaren van Castilla tellen niet mee.

24 december 2012 om 00:40

Bij Real gaat het om spelers die het langst bij de club zitten. Higuaín, Ramos en Marcelo zijn spelers die al langer als 5 jaar bij de club zitten. Casillas is vanzelfsprekend uiteraard. Laten Ramos en Casillas ook nou net de spelers zijn die het meest in 'aanraking' zijn gekomen met Mourinho (gepasseerd worden etc).

24 december 2012 om 02:40

Je kijkt naar namen kijk naar persoonlijkheden en karakter. Juiste mannen voor reserve-captain.

24 december 2012 om 15:57

Jah Higuain en Marcelo zijn al een pak langer bij Real dan Ronaldo en Alonso!

Zo komt er dan misschien toch schot in de zaak? of zou dit weer maar een gerucht zijn?

Onrust omdat Iker op de bank zit? Adan is gewoon een betere keeper, zelfs de beste keeper van de wereld... Mourinho doet het goed door hem heeft Madrid de titel gewonnen... Ik hoop dat Mourinho nog 12 jaar in Madrid blijft..

23 december 2012 om 23:46

jou kan ik echt niet serieus nemen je bent gewoon een eersteklas clown

23 december 2012 om 23:49

Hij heeft nog een kater van gister

23 december 2012 om 23:50

Als je mij niet serieus neem, waarom reageer je dan op mij?

23 december 2012 om 23:52

ik denk toch dat hij echt zo dom is hij loopt overal te provoceren

23 december 2012 om 23:52

Oftopic: Ja dat gelukkig niet, maar stevig drinken heb ik dan wel gedaan...

Adan is in mijn ogen de terechte eerste keeper van Madrid.

23 december 2012 om 23:52

om ff te zeggen dat ik je niet serieus neem

24 december 2012 om 00:00

@ klak,

Heb jij een ziekte ofzo??

24 december 2012 om 00:05

Klak dat jij 46 Jaar bent?
Ik ben ook nog best jong 13 Jaar.
Maar jij 46

23 december 2012 om 23:50

Ik heb Adan best een paar aardige wedstrijden zien keepen, maar kan me niet voorstellen dat je hier serieus bent? Adan is een aardige keeper voor in de Primera Division, niks meer en niks minder. Casillas zie ik samen met Hart als beste keeper van de wereld, sommige reddingen va die man zijn buitenaards. Natuurlijk maakt hij niet zij beste periode door, maar hij blijft tot de top van de wereld behoren.

Hopelijk blijft Mourinho nog even. Op deze tour kan barca met 2 vingers in de neus blijven domineren.

Die gaan dus stemmen tegen Mourinho. Alleen Marcelo denk ik niet. Die kan goed opschieten met iedereen en is de grote lolbroek van de groep.

Higuain, Ramos en vooral Iker zien het sowieso niet meer zitten met hem. Perez zal genoodzaakt worden hem te ontslaan. Goddank.

23 december 2012 om 23:55

Haha, altijd die foto's van Marcelo op twitter met z'n big smiles op de trainingen. Haha, ik hoop echt dat ze gaan tegen stemmen maar idd alleen Marcelo zal wel niet want die kan met iedereen omgaan.

24 december 2012 om 00:20

Laten we het hopen. Alleen dan is de grote vraag, wie word zijn vervanger?
Toril? Of Michel van Sevilla?

Low helaas onhaalbaar haha

24 december 2012 om 02:06

Ik hoop eerlijk gezegd op Wenger of Pellegrini.. en in de toekomst Zidane of Raul.

24 december 2012 om 02:38

Denk dat een Pellegrini niet haalbaar is.
Nja, tenzij Perez vertrekt...
Wenger zou ook goed kunnen ja.

Ik ben benieuwd, alhoewel ik denk dat Marcelo hem zal beschermen, maar Iker en Sergio Ramos gaan zeker weten instemmen met een vertrek voor Mourinho. Die twee hebben al vaker in de clinch gezeten met Mourinho. Vond het grappig dat Perez past wist dat Casillias niet speelde tijdens een interview. Hij moest zelfs zijn bril erbij pakken. Doei Mourinho, Hala Madrid!

23 december 2012 om 23:53

Hey Marcelo, ben blij dat je bij de vergadering zal zijn. Stem a.u.b. tegen Mourinho.

Oh en beterschap nog met je blessure, hopelijk ben je gauw terug.
Vamos.

24 december 2012 om 00:01

Ja, ik zal inderdaad tegen Mourinho stemmen. We hebben een gentlemen als coach nodig. Bedankt voor je steun ik zal snel weer terug keren op het veld en sterker dan ooit!!

Dit lijkt mij het begin van het einde voor Mourinho. Tenzij dit viertal zich achter hem schaart.

Een voorzitter heeft anders niets met de vier aanvoerders te maken.

is het dan niet duidelijk genoeg pérez? casillas en ramos zijn de twee spelers waarvan ik zeker weet dat het niet botert met mourinho. al met al vind ik dat dit gewoon onnodig is. geef mourinho zijn oprotpremie en laat hem lekker genieten van zijn status als 'the special one'.

Moet die Perez serieus eerst een gesprek hebben met 4 spelers... Je ziet gewoon dat Mourinho er niks van bakt en dan moet hij maar weg. Niet zo moeilijk doen joh.

23 december 2012 om 23:51

hij moet ook weg maar denk dat perez in zijn maag zit met de oprotpremie wat in zijn contract staat. als goed is moeten ze 20 miljoen betalen om hem te ontslaan.

23 december 2012 om 23:53

Je kan hem beter meteen ontslaan, want als Real zo doorgaat missen ze zelfs Champions League volgend jaar en dan loop je nog meer geld mis. Of ze gaan tegen Man United niet door en dan lopen ze ook geld mis. Real Madrid moet gewoon opnieuw beginnen met een nieuwe trainer.

24 december 2012 om 02:08

Weetje wat het is ik heb Mourinho het liefst zo snel mogelijk weg maar wie weet pakt het verkeerd uit en word het alleen maar erger..

Jongens niet zo negatief, iedereen: Doei mourinho ga weg, doe dit beter doe dat beter.
Als hij de CL gaat winnen zijn wij allemaal stil ja, dus ze moeten nu gewoon vol voor de CL gaan. Dan is het gewoon een compensatie tegen over the liga, jongens komt goed (hoop ik)

23 december 2012 om 23:56

Met het spel dat ze de afgelopen paar wedstrijden hebben vertoond, geloof jij dan echt dat ze de CL kunnen winnen? Ik zelf geloof er namelijk niet in dat ze dan al voorbij Man. United gaan komen.

Misschien bespreken ze dat nu wel, het volgende ijkpunt: Cl.

We wachten het maar af, maar kloppen doet dit niet.

24 december 2012 om 00:29

Nope, dan wil ik hem alsnog weg.
Hij heeft het imago van Real eigenhandig verkloot.
Daar zal een CL niks aan veranderen.

24 december 2012 om 00:35

Ik weet dat hij het imago heeft verkloot maar de CL verandert zeker wel, is namelijk de 10e heel speciaal.

Mourinho moet gewoon oprotten. Hoe durf je nou cassilas op de bank te zetten, en ook nog zonder uitleg. Kan maar 1 reden bedenken en dat is dat hij een transfer wilt of een oprotpremie. Dus het is zielig wat hij doet hij heeft real madrid imago zwaar beschadigd real zou eerder een schadevergoeding van hem moeten eisen haha

24 december 2012 om 00:25

Die uitleg heeft hij wel gegeven, hij heeft gezegd dat op dit momen Adan de betere keeper van de twee is. Dit heeft hij daags na de wedstrijd gezegd.

Voor de rest denk ik dat je gelijk hebt, in het belang van de club zal Mourinho weg moeten.

24 december 2012 om 00:51

Als je zegt dat Adan de betere keeper is dan heb je gewoon geen verstand

24 december 2012 om 10:52

Als dit een reactie op mijn post is: leer lezen.
Is dit een reactie op het artikel; reageer dan niet op mij.

Nergens zeg ik dat ik dit vind, ik zeg dat Mourinho dit als reden heeft gegeven.
Misschien heeft hij gelijk, misschien niet. Ik weet niet hoe Casillas traint de laatste tijd. Als dat bijzonder onder de maat is dan snap ik Mourinho. Zo niet, dan is dit een doortrapte truuk om van zijn contract af te komen met een aardige afkoopsom in de zak.

Waarom die 4? Oke San Iker en Ramos zijn logisch. Maar doe er dan nog een Alonso en Ronaldo bij. Maar niet die twee, die al blij mogen zijn dat ze voor Madrid spelen..

23 december 2012 om 23:52

Blij dat ze voor madrid mogen spelen?!
Sinds Marcelo en Higuain weg zijn gaat het met Real toevallig heel slecht.
De linkerflank is nu helemaal niet goed zonder Marcelo waardoor Ronaldo ook in sommige wedstrijden een stuk minder speelt, Ronaldo heeft Marcelo nodig, Real heeft ze beiden nodig.
Alonso en Ronaldo zijn er nu 3,5 jaar, Marcelo speelt daar al sinds zijn 18e en Higuain ook daarvan.

24 december 2012 om 00:19

Ach kom op voor Higuain 10 andere spitsen die Real kan halen. Marcelo is niet mis maar geen leider en geen speler die bepaalt of een trainer wel of niet blijft..

24 december 2012 om 02:09

Higuain kan je misschien wel vervanger maar niet met 10 andere spitsen want zoveel beter dan Higuain zijn er niet maar Marcelo is onmisbaar hoop dat jij dat ziet.

24 december 2012 om 00:06

Je bent wel bezig over de beste LB ter wereld en (in vorm) 1 van de beste aanvallers ter wereld.
Alonso en Ronaldo zijn meer leiderstype dan Higuain en Marcelo, maar het gaat om wie het langst bij de club speelt.

24 december 2012 om 00:20

Weet ik ook wel, maar dat zegt me niet zoveel!

24 december 2012 om 02:06

Enkele weken geleden heeft Marca een artikel gepubliceerd over de cijfers van Real Madrid zonder Marcelo.en die cijfers waren alles behalve overtuigend.de aanval van Real Madrid verzwakt met bijna 40 zonder Marcelo.ronaldo speelt slechter zonder Marcelo.dus ik denk dat Real juist blij moet zijn dat ze een Marcelo hebben.die jongen is op weg om de aller beste te worden.hij word nu al door sommige gezien als aller beste

Je weet toch dar Marcelo op sommige vlakken aanvallend zelfs beter is dan sommige aanvallers.op technisch vlak zijn er in deze wereld niet veel die kunnen wat Marcelo kan.

Hmm, dat heeft ook te maken met de status van de coach, ik denk niet dat de voorzitter van United de aanvoerders bijeenroept om het over SAF te hebben, of bij Arsenal over Wenger of bij Everton over Moyes. En ik had als voorzitter eerder de meest invloedrijke spelers gevraagd, niet de aanvoerders. Eerder dit viertal: Casillas, Ramos, Alonso en Ronaldo

Ondanks de vergadering denk ik niet dat Mourinho zal buitenvliegen.

Hopelijk komt het koninklijke terug in madrid als mou vertrokken is.. Ik kan die foto van Ronaldinho en Ronaldo die elkaar knuffelen in el classico maar niet uit mijn hoofd krijgen, toen was er respect

Het is nu wel heel duidelijk. Morgenochtend is Mou weg

23 december 2012 om 23:57

De vergadering is pas volgend jaar toch?

24 december 2012 om 00:01

Verkeerd gelezen Sergi Maar dit is wel een heel duidelijk teken

Yes dit kan haast 1 ding betekenen. Gelukkig zijn ze alle vier geen portugezen, dus minder kans dat ze mourinho zullen steunen.

Maar op de vraag van iemand hierboven over het winnen van de cl door mourinho.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik dan wel blij zal zijn. Niet omdat mourinho het gedaan heeft maar omdat real het gedaan heeft. Maat of real eruit liegt of niet, mourinho Moet weg. Het is namelijk duidelijk geworden dat hij geen r**t om real geeft, maar alleen daar is om zijn eigen belangen te behartigen.

Hij moet oprotten welke idioot haalt Casillas der uit en claimt dat zij denken dat Adan beter is. Respectloze m*** is Mourinho toch en hij vind zichzelf zo belangrijk. klootzak is het.

Wat bezielt de beleidsbepalers bij Real eigenlijk om 20 miljoen oprotpremie te accepteren in het contract van Mourinho?

24 december 2012 om 01:25

Ja dat noem je de wet van vraag en aanbod. Messi zul je ook niet voor een voor 9000,- per maand aan je club kunnen binden. Terwijl dat een directeur salaris is waar sommige mensen jaren voor studeren.

@klak je bent niet serieus te nemen
maar ik hoop dat mourinho nog 12 jaar blijft want dan is real al helenmaal niks meer
al is het wel zonde voor zo een grote club als real dat een goede trainer dat is mourinho wel het verpest door machtspelletjes ik verwacht zoals iedereen dat hij word ontslagen en dat real weer is gaat voetballen iker en ramos zullen ook niet positief over hem zijn bij die vergadering
verwacht ik .barcafan

Ik hoop dat de aanvoerders samen met Florentino een weloverwogen en op de toekomst gerichte keuze maken. Want één ding is zeker en dat is zoals het nu gaat, kan gewoon niet langer. Ik denk dat dit het einde van Mourinho betekent. En mocht Mourinho nog dit seizoen ontslagen worden dan ik hoop dat er dan een goede tussen oplossing wordt gevonden voor de rest van dit seizoen.

24 december 2012 om 00:31

Indien Mourinho in de winterstop word ontslagen, gewoon Toril in de tussentijd aanstellen.
Kijken hoe die het doet. Indien het goed uitpakt, gewoon zo laten.
Indien het slecht uitpakt, jammer. Haal je een vervanger, en zet je Toril als assistent trainer neer.
Kan die het in de toekomst opnieuw proberen.

rmfc12 precies hoelanger morinho bijft hoelanger het slecht blijft gaan


Badaboem. Het einde is nabij voor Mourinho.
Althans, dat mag ik hopen. Perez geef hem zijn oprot premie.
Want dit gaat je op lange termijn meer schade kosten dan die 20 miljoen.

Denk sowieso dat San Iker, Higuain & Ramos zich negatief zullen uitspreken.
Marcelo niet. Is de lolbroek van de selectie, en die zie ik zich ook
niet zo snel negatief uiten. Hoop nog steeds op een Low, maar dat zal hem niet worden.
Misschien een Toril dan aanstellen. Of een Michel.
Ah well, who knows.

In ieder geval eerst Mourinho dumpen.

24 december 2012 om 00:34

Het lijkt een beetje op een gevangenisuitbraak. Zo snel mogelijk er uit willen ( Mourinho ontslaan) maar vervolgens geen plan hebben wat je eenmaal doet als je buiten bent.

De trainers die ik graag zou willen zien zijn onhaalbaar, misschien toch maar Toril dan? Zie het eigenlijk al gebeuren dat Benitez komt...

24 december 2012 om 00:40

Klopt. Ook absurb dat die zo een hoge oprot premie heeft.
Maar het is het beste in mijn ogen voor de club. Want op lange termijn zal de (imago) schade steeds groter en groter worden. Het liefst zou ik Pellegrini zien.
Als die alleen maar wat langer de tijd had gekregen...
Zie hem ook niet zo snel terug komen nu...

Ik zou inderdaad een Toril als vervanger instellen.
Alles behalve Benitez..
Zal dan waarschijnlijk meer jeugd gaan toepassen.

24 december 2012 om 10:45

Ik hoop het liefste op Toril als Mou al in de winterstop ontslagen wordt. Kijken hoe hij het doet tot de zomer, doet die het goed dan gewoon hen laten aanblijven. De spelers hebben dan al tijd gehad om aan hem te wennen.

Benitez zou mij niet verbazen, hij komt oorspronkelijk van real Madrid en heeft het daar goed gedaan bij Castilla. Tactisch die een van de sterkste maar als je ziet hoe hij met Liverpool en chelsea presteerde. Liever niet hem dan, we hebben iemand nodig voor de lange termijn en niet iemand die in korte tijd ontslagen kan worden.

24 december 2012 om 10:49

Over de oprotpremie en dat Mourinho daarom ontslagen wil worden daar geloof ik helemaal niks van. Mourinho lijkt mij niet iemand die zo laag zakt. Volgens mij was het ook zo dat RM en Mourinho elke jaar weer uit elkaar kunnen gaan zonder een premie te moeten betalen. Daarvoor moeten ze dan wel wachten tot de zomervlgens mij of het moet uit de contract gehaald zijn na de verlenging van zijnneuwe contract.

Het feit dat Mourinho zo moeilijk te ontslaan geeft al aan hoe groot hij is. Hij is momenteel de Messi van de coaches. Er is maar 1 persoon die beter wordt van zo'n ontslag en dat is Mourinho zelf. Want na zijn ontslag (met een enorm hoge ontslagvergoeding) zal zijn volgende bestemming zijn Manchester Utd, Manchester City of Psg.

Verder ben ik het Met Mourinho eens dat Casillas eruit moest jammer dat Ramos, Arbeloa en di maria nog in de selectie zaten. Hun vieze trucjes om op beslissende momenten van de wedstrijd minder te presterenb is een oude truc om paniek in een team te zaaien. Niks voor niks wilt ronaldo weg.

Verder jammer dat mensen met 1/1000ste deel van de salris van Mourinho hier net doen of ze het beter weten dan hem. Als dat zo was dan zat hij hier achter voetbalzone en zij daar als de coach van madrid.

Wat Guti zegt, het moet om Real gaan. Helaas gaat het bij Mourinho momenteel om Mourinho, anders zou hij Casillas niet op de bank zetten. Ongelofelijke keuze.

soccer 100
warom zou man united hem willen het gaat zo al heel goed die laten mourinho dat niet verpesten

24 december 2012 om 01:13

A Omdat hij de CV ervoor heeft.
B. Een goede band met Ferguson.
C. Niet voor niks vaak wordt genoemd als de oplvolger.

Mourinho heeft vaak rare trrekjes als hij wedstrijden verliest maar dat heeft Ferguson ook. Zie laatste wedstrijd.

Ik vind het daarom raar dat mensen het niet begrijpen. Mourinho is niet voor niks de best betaalde coach in de wereld. En hij zal dat na zijn ontslag ook gewoon blijven.

Dat Xabi alonso hier niet bij zit, hij zit er misschien minder lang maar is toch veel meer een leiderstype dan Marcelo of Higuain?

24 december 2012 om 00:46

Gaat op hoelang je bij de club speelt; Higuaín en Marcelo spelen beide langer bij Real dan Alonso, maar inderdaad Alonso is meer een leiderstype.

24 december 2012 om 00:47

Ik vind Alonso juist erg introvert. Laat voornamelijk zijn fluwelen voeten spreken. Marcelo en in mindere mate Higuain zijn wel degelijk leiderstypes hoor. Vooral Ramos en Casillas

Ik zei het al eerder, Mou op straat zetten is de oplossing!

Casillas, Ramos, Marcelo en Higuain gaan praten met Perez dus.
Ronaldo is de vedette, dacht dat hij ook wel enige inspraak zou hebben aangezien hij de prijzen voor Real heeft gepakt vorig seizoen

Hmmm ja, zodra de aanvoerders bijeen worden geroepen weten we genoeg. Mourinho gaat de kerst niet halen. Ik denk ook dat het voor alle partijen het beste is om uit elkaar te gaan. Mourinho kan dan terug naar Engeland. Waar hij ongetwijfeld bij Chelsea of City met open armen zal worden ontvangen. En ik denk dat Real Madrid voor een wat minder extravagante trainer moet gaan, gewoon een goed tacticus die verder voor weinig opschudding zorgt.

Al hoewel ik Mourinho erg respecteer, zeker al vakman heeft hij Real Madrid met al zijn toneelspel en soms over the top gedrag niet echt een bijdrage geleverd aan een goede naam. Hoe je het ook went of keert, Real Madrid is de grootste club in de wereld en die moeten gewoon een trainer hebben die fatsoen uitstraalt.

Het grote geheim van Mourinho is dat hij spelers voor zich door het vuur kan laten gaan, dat is wat Mourinho uniek maakt. Dat is de basis van al zijn successen. De spelers gaan niet meer voor 110% voor hem door het vuur. Als hij dat niet meer kan bewerkstelligen blijft er net zoveel van Mourinho over als wat er van Huntelaar over blijft als hij niet scoort, vrij weinig.

De rust moet weer terugkeren bij Real Madrid, ik denk dat er een trainer is die hier heel geschikt voor zou zijn, Manuel Pellegrini. Pellegrini heeft van Villarreal met bescheiden middelen een prachtige club gemaakt. Bij Real Madrid kwam hij in een ongelukkige periode terecht, met een machtstrijd waar hij slachtoffer van werd, hij deed het met een totaal van meer dan 100 punten in de competitie namelijk helemaal niet zo slecht. En hij heeft van Malaga toch ook een hele goede ploeg weten te maken terwijl het daar, vooral dit jaar, ook helemaal niet meezat. Daarbij lijkt mij het een hele sympathieke rustige man, een prima uithangbord voor je club.

24 december 2012 om 01:18

Real Madrid mag de grootste club van de wereld zijn maar fatsoen hebben ze nooit uitgestraald. Alleen maar spelers blijven kopen, coaches binnen een seizoen ontslaan daar stonden ze bekend om.

Verder geef je aan dat de rust weer moet terug keren net of dat het geval was voor Mourinho. Voor Mourinho tijdperk haalden ze al jaren de kwartfinales van champions league niet meer en waren bij voorbaat al kansloos voor de titel. Iedere wedstrijd zag je witte vlaggen in de wedstrijden.

Verder noem je de grootste geheim van Mourinho dat mensen voor hem door vuur gaan. Dat is geen geheim maar een kwaliteit. Het grootste geheim van Messi is ook dat hij sterk is in de kleine ruimtes maar die geheim weten we al jaren toch is die nog steeds top.

24 december 2012 om 01:49

Dat komt door die beruchte Galacticos project, elk seizoen een wereldspeler kopen. Daar ben ik als Madridista nooit blij mee geweest, hoewel het natuurlijk wel prachtig is om een Figo, Bechham, Zidane in topvorm in een team te hebben. Ik zie zelf liever de jeugd doorstromen net zoals bij Barça en Ajax, en als er dan nog versterkingen nodig zijn, de portomonee open trekken.

Je overdrijft wel overigens, Real werd in 2007 en 2008 nog kampioen

Met een nieuwe technische staf bouwen aan een nieuwe team, mix van eigen kweek en spelers die er nu rond lopen:

Casillas ©
Nacho
Varane
Pepe
Marcelo
Rodriguez
Xabi Alonso
Jesé
Özil
C. Ronaldo
Morata
24 december 2012 om 01:54

Niet meteen doorslaan, Nacho is echt niet goed genoeg. Haal dan Carvajal terug van Leverkusen.
Morata heeft daar ook nog niks te zoeken met Benzema in het team.

Ook snap ik niet waarom je Pepe opstelt i.p.v. Ramos.

24 december 2012 om 02:12

Noem dan eens wat voorbeelden wat je met fatsoen bedoelt? Misschien hadden ze niet veel sympathie van de publieke opinie, maar dat heeft niks met fatsoen te maken.

Jij koppelt rust gelijk aan het halen van succes. In een selectie vol met onrust kan je prestaties al helemaal vergeten. Kijk nou eens, Mourinho ligt constant overhoop met Ozil, Ronaldo wil weg, en met Ramos en Casillas is hij ook niet de beste vrienden. En laat dat nou juist de spelers zijn die punten voor je kunnen pakken.

Maar jij stelt dat als je onrust hebt geen prijzen kan winnen. Terwijl er bij clubs als Ajax en Bayern ook constant onrust is. Dat in inherent als je de grootste club van het land bent. Dan wordt alles onder een vergrootglas gelegd, en als Mourinho dan ook nog eens van die streken uithaalt, ja als je succes behaald dan wordt dat gedrag door de vingers gezien, haal je geen succes dan gaat dat heel snel tegen je werken.

Geheim, kwaliteit, kom op, ga je me nou een hele alinea wijden aan 1 woord? Geheim, kwaliteit, noem het zoals je wilt, het kan mij aan me reet roesten hoe je het noemt. Het komt op hetzelfde neer.

Maar goed, misschien moet je het nog eens opnieuw proberen wat je neemt de moeite om op mijn verhaal in te gaan en je probeert 3x een punt te maken maar 3x lukt het niet helemaal of kom je met een zwaktebod.

24 december 2012 om 02:13

2007-2008 dus daarna niet meer. Je ziet nu al de problemen die zijn ontstaan nu het duidelijk is dat de kampioenschap er niet meer inzit.

Verder zit Ronaldo in je opstelling haal die er maar beter eruit halen. want hij ziet het echt niet meer zitten bij Real. Dus blijft er een team over die elk jaar om de derde plek zal strijden. Tenzij ze Falcao halen en nog een grote naam. voor het middenveld.

Zolang Barcelona Iniesta, Xavi en Messi in de ploeg heeft kan Real het zich niet permitteren om eigen jeugd zomaar op te stellen. Daarvoor moeten ze wachten totdat het magie van deze 3 is uitgewerkt.

24 december 2012 om 02:27

Nee klopt en jou lukt het wel zie ik.

Je zegt dat je het geheim van Mourinho's succes weet. Dus ga dan maar solliciteren bij de topploegen zou ik zeggen.

Als een stuk onbenul mensen afzeiken is makkelijk maar kijk eerst waar je zelf staat.

24 december 2012 om 03:00

Waar heb je het allemaal over?

24 december 2012 om 10:56

Als je niks weet over Real praat er dan ook niet over aub. Ik kan niet tegen die zomaar wat praten en het als een feit neerzetten.

24 december 2012 om 01:52

Denk je serieus dat Pellegrini terug wilt naar Real? Nadat ze hem vernederd hebben? Ontslagen ondanks dat hij mooi voetbal speelde. Hij heeft geen eerlijke kans gekregen.

Hij wenste Real nog degradatie toe toen hij vertrok, die man komt echt niet meer terug hoor.

24 december 2012 om 02:16

Oke, dat er nog zoveel wrok zat tussen Pellegrini en Real Madrid wist ik niet, daar zal jij als fan vast meer vanaf weten dan ik. Dus dat neem ik dan van je aan dat hij niet terug zal keren.

Maar dan zou in elk geval een trainer van het type Pellegrini goed zijn voor Madrid. Wellicht Klopp, Low of Wenger.

24 december 2012 om 03:42

iedereen praat over mou.
weet je welke klootzak gladjanus moet vertrekken? Perez!!.
Pellegrini liet Madrid geweldig aanvallend voetbal spelen 98 punten d8 gehaald een geweldig Madrid. Madrid had alleen de pech dat Barca dat seizoen nog iets ggeweldiger was..
Perez heeft Pellegrini ontslagen,valdano,zidane,laudrup(weglaten jagen)laudrup zat al jaren bij RM jeugd..
vergeef het deze man nooit hiervoor..

24 december 2012 om 11:01

Hij heeft inderdaad geen eerlijke kans gekregen en dat vind ik erg jammer. We hadden een goede coach met fatsoen en die hebben we laten gaan. Als je ziet hoe hij nu presteert met Malaga dan kun je alleen maar respect voor hem hebben. Maar ik vind dat de spel in zijn tijd bij Real wat overdreven wordt. Het spel was ook toen niet zo sprankelend, als hij wat meer tijd had gehad kon hij er wel een team met aanvallend spel ervan maken.

Jose Mourinho is een geweldige trainer die bij elke club waar hij kwam uitzonderlijke prestaties heeft geleverd en als je als club resultatenvoetbal wil spelen is hij daar de perfecte trainer voor. Mourinho is intelligent, een goede tacticus en kan met psychologie de tegenstander op een manier provoceren waardoor ze meer met Mourinho bezig lijken dan met de wedstrijd. Ik had altijd niets dan lof voor deze man, en verdedigde hem vaak als hij weer eens kritiek te verwerken kreeg. Maar nu gaat Mourinho te ver door Casillas, aanvoerder en clubicoon van Real Madrid, buiten de basisopstelling te laten tegen Malaga. Mourinho kon altijd terugvallen op zijn uitzonderlijke prestaties maar nu de resultaten ook nog eens tegenvallen en er onrust heerst binnen de club moet Moirinho niet zoiets belachelijks doen als Casillas op de bank plaats te laten nemen ten koste van Adan. Mourinho wil nu te duidelijk zijn stempel drukken en voelt zich blijkbaae groter dan de club want Mourinho zelf weet ook dat hij idioot bezig is door Casillas wissel te zetten. Op deze manier zal het huwlijk tussen Mourinho en Real Madrid snel scheiden... En dat zal misschien grote gevolgen hebben voor de toekomst van de club aangezien Ronaldo dan ook wel zal willen vertrekken.

Zijn dat de 4 captains? Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik denk niet dat Mourinho ontslagen zal worden, het is gewoon te duur om hem op straat te zetten.
Sportief zal de focus gelegd worden op de CL en dus zie ik Madrid als grootste kanshebber om de finale te halen in Wembley. Een finale is altijd een wedstrijd op zich natuurlijk, maar in de finale zullen ze sowieso wel geraken denk ik.

Dit moet maar eens gedaan zijn. Mourinho moet gewoon weg. Ik weet niet wat die vent van plan is, maar iets positiefs is het absoluut niet. Betaal dan die 20 miljoen en laat hem oprotten.

Marcelo beschikt niet over de juiste mentaliteit om aanvoerder te zijn.

Na Iker, vind ik Ramos en Xabi het beste. Gewoon Spanjaarden. Anders mensen me al captain ervaring zoals Ronaldo.

24 december 2012 om 16:00

Wat bedoel je met juiste mentaliteit om kapitein te zijn?
Als je mij vraag gedraagt hij zich altijd als een capi wnr hij het bandje aanheeft. Marcelo wordt heel hard gemist in de kleedkamer! Hij brengt gewoon sfeer. Hij doet iedereen lachen op training maar werkt onmin even hard!

24 december 2012 om 20:48

Marcelo is niet goed bij zijn hoofd en niet volwassen.
Als hij Busquets al aap noemt, dan ben je geen aanvoerder waardig.
En zijn schwalbes niet te vergeten.

26 december 2012 om 13:46

Ik weet niet welke beelden jij gezien hebt! Maar Busquets noemde hem een aap! Niet volwassen? Nou geen coach zou een onvolwassen speler een Capi band geven

Wanneer WIJ de fans van Real eens gaan zwaaien met onze befaamde witte zakdoeken zal Jose wel weten dat het om ons club gaat niet the one man show! Hij is werknemer dat moet hem eens duidelijk gemaakt worden! Iker is al lang de stadia van Werknemer voorbij, zelfde geldt voor Marcelo, Ramos, Arbeloa, Pipa en Alonso.

Dit zijn namelijke spelers die ondertussen deel uitmaken van onze Dna. mensen zullen nu gaan zeggen en Ronaldo dan?
Ronaldo is een super speler, maar moet zich nog bewijzen tegenover de fans niet door prestaties maar door zijn liefde aan Real te laten zien!

Ik lach me echt kapot om de madrid fans hiero, ik schaam me voor jullie medefans.
Stuk voor stuk zijn jullie gloryhunters, nu het slecht gaat mag Mou oprotten, maar toe het goed ging was het allemaal goed.

Hala Madrid, hala Mourinho.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4218 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

843 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
2004-2007 Chelsea

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
De toekomst van Fran Sol ligt mogelijk in Mexico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren