‘Ik weet niet wat Mathijsen verdient, maar daar kijk ik ook niet naar’

Woensdag, 5 december 2012 om 14:30

Terwijl talenten als Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena overeenstemming hebben bereikt over een nieuw contract, is aanvoerder Stefan de Vrij nog altijd in onderhandeling met de clubleiding van Feyenoord. “Gedoe? Het is maar wat je gedoe noemt”, zegt de verdediger in gesprek met Voetbal International. Volgens De Vrij kost het altijd tijd om tot overeenstemming te komen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Stefan de Vrij doet er verstandig aan zijn contract te verlengen


Gerelateerd

26 reacties (laatste reactie door bigal36)

Hij zal bij een contractverlenging toch niet heel ver van het salaris van Mathijsen af zitten.. en terecht, hij is de beste verdediger die we hebben.

5 december 2012 om 18:30

Tevens ook aanvoerder en uit de eigen jeugd.

Als hij zijn contract verlengt , zal hij over een paar jaar zeker vertrekken aangezien hij dan meer is gerijpt.

Als hij 2 seizoenen constant speelt en het elftal draagt dan konen de clubs vanzelf wel

Geweldige speler met een hele goede mentaliteit. Heeft al heel veel ervaring voor een jonge verdediger. Zijn beste jaren moeten nog komen, hoop dat hij nog even in de kuip blijft.

5 december 2012 om 14:42

ligt er mede aan hoe lang de kuip er nog staat

5 december 2012 om 18:16

Dat is een gevoelige plek.

Terecht dat hij zich niet meet met Mathijsen. Ook de Vrij weet best dat hij financieel weinig kopzorgen zal krijgen in de toekomst, met zijn voetbalkwaliteiten. Zoals hij terecht aangeeft moet hij zich vooral focussen op perspectief en niet op wat spelers om hem heen verdienen, aangezien dat voor hem persoonlijk niet van belang is. Geweldige voetballer en een voorbeeld voor andere spelers als het om mentaliteit gaat.

''het gaat erom dat ik me kan blijven ontwikkelen, dan komt er vanzelf een goed salaris bij kijken''

Ik hoop dat de talenten bij Feyenoord(en ook die in de Eredivisie) dit eens goed tot hun laten doordringen.

Heb wel respect voor hem, hij had ook toen niet kunnen verlengen de vorige keer. Hij zou gewoon nog voor 1 jaar bij moeten tekenen, denk dat hij in de zomer toch weg gaat!

5 december 2012 om 16:52

Als hij in de zomer tóch weggaat kan hij wat Feyenoord betreft beter voor meer dan een jaar bijtekenen; dan levert hij nog wat op.

En dat te bedenken dat hij pas 20 jaar is en aanvoerder haha droomscenario topspeler !

Ik vind hem persoonlijk heel statisch en bleu overkomen , nog lang niet de leider die een club als Feyenoord nodig heeft ...

5 december 2012 om 18:23

Ik kan het wel vinden in je opmerking dat hij statisch en bleu over komt maar dat is tot nu toe geen nadeel voor hem gebleken. Hij staat er steeds weer opnieuw ondanks dat hij statisch en bleu over komt.

5 december 2012 om 18:29

Max1984,statisch en bleu ??

Als er iemand als verdediger niet statisch is dan is het de Vrij wel.

Dat het nog niet een aanvoeder is hoe een echte aanvoeder moet zijn dan klopt het wel.
Maar hij is er ook nog niet geschikt voor op zijn jonge leeftijd.

Voor zijn ontwikkeling zou het beter zijn om nog een jaar of twee in de eredivisie te blijven. Dan komt het salaris inderdaad vanzelf.

Kan iemand mij vertellen waar hij als speler dan wel naar kijkt als het niet om zijn salaris gaat en niet om het feit dat de trainer en de andere talenten al hebben bijgetekend? Waar moet hij dan nog over onderhandelen, over een media training cursus?

5 december 2012 om 15:33

Dit is niet het hele interview en als je dit stukje al een beetje doorleest dan zal je lezen dat hij zich verder wil ontwikkelen en dan komt er over enige tijd wel een grotere, rijkere club langs die hem een nog hoger salaris kan geven.

5 december 2012 om 18:28

Volgens mij heeft de Vrij juist ruim een week geleden gezegd nog niet bij te willen tekenen omdat hij eerst wil zien hoe feyenoord er volgend seizoen uit komt te zien. Nu Boetius en Vilhena hebben bijgetekend en voor hem wellicht het meest belangrijk Koeman heeft bijgetekend, komt dat wel goed denk ik. Heb zelfs het idee dat zijn uitspraak er voor heeft gezorgd dat Koeman nu al heeft bijgetekend. Volgens de planning van van Geel zou er pas in de winterstop met koeman gesproken worden over verlenging.

Ik ga er vanuit dat hij bijtekend"na Boëtius, Vilhena en Koeman als je je ergens kan ontwikkelen als de vrij wezende dan is het bij feyenoord.

Ik zie hem zéker bij een club als Chelsea, Liverpool, Bayern lopen straks.

Het mooie is. Hij kan heel z'n leven al fenomenaal goed opbouwen. echt hierin een v/d beste in europa en hij is ook in 2 jaar 2 x sterker geworden.

Wordt samen met Indi een topper.

Wordt nog lastig kiezen hoor in de verdediging van oranje over een poosje!

Met Indi, De Vrij, Kongolo, Rekik, Denswil, Bazoer, Ake heb je potentiele geweldenaren (het is natuurlijk even afwachten of ze het allemaal halen, maar zoals het er nu naar uit ziet worden ze allemaal echt goed) en dan heb je ook nog uitstekende verdedigers als Nuytinck, Van Dijk, Gouweleeuw, (bruma?) Douglas,

Wordt druk centraal! En ook op de flanken met Büttner, Willems, Indi en V/d Wiel, Van Rhijn en Janmaat zitten we gebakken.

We krijgen straks verdedigers à la brazilie op het moment echt waar.

5 december 2012 om 15:25

Allemaal waar wat je zegt, maar op dit moment nog heel pril. Je zegt het heel goed, over een poosje. Nu staan er (nog) geen geweldenaren helaas. Maar je insteek is mijns inziens goed, er komen echt een hele hoop talenten aan de weg timmeren. Is die crisis toch niet zo slecht gebleken!

Er wordt aan iets groots gebouwd in Rotterdam en als ze willen kunnen ze daar onderdeel van vormen. Ik had het wel geweten als ik die kans kreeg, ik bedoel je bent nog maar 20 en bent een belangrijke pion in de toekomst plannen van Feyenoord, dan ga je dan toch niet al gelijk naar het buitenland. De Vrij heeft een goede kijk hierop en welke beslissing hij ook maakt zal in zijn eigen belang zijn, maar hij heeft het Feyenoord belang zeker wel in het achterhoofd.
De jongens die weg zijn gegaan bij Feyenoord toen het slecht ging zouden nu maar al te graag in de schoenen willen staan van de Vrij, maar die zouden dan toch voor het geld kiezen. Ik denk dat de Vrij wel gaat bijtekenen en kiest voor zijn ontwikkeling. Hij is goed genoeg om later ook nog altijd naar het buitenland te gaan. Mensen die zeggen dat zijn carriere er ook zomaar op kan zitten, moeten niet met zo een non-argument komen. De kans dat je een blessure oploopt en je carriere kan vergeten is vrij klein, dus ga niet met dat argument aankomen aub.

Voor het NL elftal is dit een luxe, betekent nog niet als je talent hebt, dat het er ook echt gaat uitkomen en voor langere tijd.
De toekomst zal het wijzen, iig een meevaller, dat er potentiële NL spelers voor handen zijn.

Christus wat is dít een verstandige jongen zeg. Zo zelfkritisch, zó verstandig in zijn carriereplanning. Dat hij al vier seizoenen bij de eerste selecitie zit doet hem vrij weinig. Fantastisch, Feyenoord heeft echt goud in handen met deze De Vrij, uitstekende verdedigerd overigens, opbouwend fenomenaal en verdedigend -buiten wat slippertjes- ook heel sterk, kan me die sliding vorig jaar tegen Twente nog steeds herinneren, niet in de laatste plaats vanwege de reactie van Guidetti

Echt een hele sterke goede verdediger. Hoop echt dat hij zijn contract verlengt! Goed voor hem, Feyenoord en het Nederlands elftal.

De Vrij is een verstandige jongen.. hoop daarom ook gewoon dat hij bijtekent en dat hij niet alleen naar 't salaris kijkt is vrij logisch... hij is immers aanvoeder dus zal zeker wel een van de meest verdienende spelers zijn. Hij is 20 jaar en heeft nog een heel zeker een jaar of 15 voor zich.

Volgend jaar zal Mathijssen wel minder aan spelen toekomen en ik denk dat we dan meer een centraal duo krijgen van de Vrij en BMI met Janmaat en Nelom als backs. Wat ook als potentiele verdediging kan doorgroeien voor Oranje.

't beste voor al deze jonge spelers (de Vrij, Clasie, Bmi, Vilhena, Janmaat, Mulder, Boutius) zou zijn om gewoon met elkaar afspreken om teminste nog 2 of 3 jaar bijelkaar te blijven en elkaar te helpen met door te groeien naar topspelers. Transfers komen daarna vanzelf wel maar voor nu gewoon een afspraak maken om gewoon een aantal jaar nog bijelkaar te blijven. Mooie is ook dat ze alle elkaar kennen van de jeugd dus samen opschieten zou geen probleem moeten zijn. Daarnaast is 't mooie dat dit ook gewoon alle potentiele Oranje klanten zijn voor een basisplaats.

Heb een beetje het idee dat hij niet heel erg blij is met de komst van Mathijssen. Hij is al lang over zijn top. Hij zal best veel ervaring hebben, maar heb niet het idee dat hij de juiste persoon is om dat over te brengen. Vind hem op het moment een matige verdediger. Zonde dat De Vrij daardoor af en toe genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Ik hoop van harte dat deze jongen gaat bijtekenen, is voor de toekomst een geweldenaar. Velen hier zeggen echter dat het voor zijn ontwikkeling goed is om bij Feyenoord te blijven voor een aantal jaren. Ik ben van mening dat het voor zijn ontwikkeling beter is om uiterlijk na volgend seizoen de eredivisie te verlaten. Het is toch een matige competitie zie alleen maar de europese uitslagen van de nederlandse clubs. Het zou voor een De Vrij beter zijn dat ze voor hun top jaren rijpen bij een club waar ze wekelijks spelen in een zwaardere competitie. Als hij bijvoorbeeld eerst twee jaar bij een club als b.v. Everton speelt of Newcastle, kan hij zich doorontwikkelen en zich aanpassen aan het hogere speltempo alvorens zo rond zijn 25ste de overstap te maken naar een topclub ( Man U, Chelsea, e.d) Dan kan hij nog 5-7 jaar op het allerhoogste niveau voetballen en heeft hij zijn carriere goed gepland. Het nadeel is echter wel dat doordat spelers al voor hun beste jaren onze competitie verlaten, deze ook niet structureel naar een hoger niveau getild wordt. Kortom een dubbel gevoel maar ik gun De Vrij een hele mooie carriere.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

256 fans
Verdediger, 26 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Lazio 36 6 3 0
2016/2017 Lazio 27 2 3 0
2015/2016 Lazio 2 0 0 0
2014/2015 Lazio 30 0 4 1
2013/2014 Feyenoord 32 4 3 1
Laatste voetbalnieuws

Onhandige De Vrij helpt nieuwe club Inter richting de Champions League

Internazionale heeft zich zondag op spectaculaire wijze geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Het team van Luciano Spalletti moest winnen op bezoek bij Lazio om de Romeinen van de...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren