‘Hart weet dat ik vaak zo schiet, daarom deed ik het tegenovergestelde’

Maandag, 11 juni 2012 om 23:15
/

Frankrijk en Engeland openden maandagavond Groep D met een onderling 1-1 gelijkspel. Samir Nasri nam het doelpunt van de Fransen voor zijn rekening, door vijf minuten voor rust zijn ploeggenoot bij Manchester City Joe Hart te kloppen. De aanvallende middenvelder had zich van tevoren voorbereid op het treffen met Hart.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door bago)

England speelde gewoon anti-voetbal met 8 man in de verdediging en vol op de counter je zag Joe Hart ook met de bal spelen om tijd te rekken Engeland ging vol voor de gelijkspel. Hodgson is een verkeerde keuze ze moesten of Capello het EK Af laten maken daarna Redknapp of met die interim-trainer door gaan want wat Hodgson laat zien met zijn team = 0,0

11 juni 2012 om 23:35

Wat zever je nou, Engeland speelde gewoon ge durft naar voren en vrij aanvallend, alleen op het einde waren beide ploegen tevreden met een gelijk spelen, en speelde beiden teams op safe....

12 juni 2012 om 00:30

welke wedstrijd heb jij gekeken?:s. Het balbezit zegt al genoeg de wedstrijd werd 75 minuten lang op de helft van Engeland gespeeld kijk maar eens naar de stats op de uefa site en niet door het Engelse bril. Ze vliegen er gewoon eruit in de 1e ronde met de prachtige spelers van liverpool;

12 juni 2012 om 00:00

Joh kakaleite, Engeland is een team zonder enige vastigheid en vertrouwen, vandaar dat ze een voorzichtige wedstrijd speelden om vertrouwen op te doen. Volledig te begrijpen. Maar ik vond dat ze zeker wel de aanval zochten als daar de kans voor was. Alleen na de 1-0 en 1-1 kregen ze het moeilijker om nog iets positiefs te laten zien en door de warmte ebden de krachten te snel weg. Maar om te zeggen dat ze vol op de verdediging speelden is echt klinkklare onzin.

De Fransen vonden het ook wel prima zo, terwijl zij een team met veel vastigheid en vertrouwen zijn, dus hen kun je dat veel meer verwijten. Maar daar heb je zeker niks over te zeggen?

Nasri speelde echt goed hij nadrukkelijk aanwezig, en verdeelde het spel, hij was echt goed... Hij is echt een held, wat een speler is hij.. Het is leuk om naar te kijken..

11 juni 2012 om 23:57

Ahum, hoe bedoel je ik steek een veer in mijn eigen hol!! Volgens mij werd de bal nog veranderd door Gerrard!! Zou die ook zo laag zijn geweest zonder dat ie was aangeraakt?
Ik vind het een goede speler, maar een naar mannetje met zijn vingertje wijzen aan het publiek, maar ja laat wel zijn benen spreken.

Voor de rest leuke pot om te zien, goed resultaat voor Engeland aangezien ze zoveel pech hebben gehad. De derde wedstrijd doet Rooney gewoon weer mee en dat kunnen ze prima nog ver gaan komen in dit toernooi.

12 juni 2012 om 09:52

Jij hebt i.i.g een heel andere wedstrijd dan ik gezien. Ik vond Nasri de 1 na slechtste man op het veld. Alleen Cabaye heeft geen bal goed geraakt. Afgezien dat ik Nasri 1 van de meest overschatte voetballers op de europese velden vind ook als hij op zijn normale positie staat vind ik het nou helemaal een drama in het centrum. Hij heeft daar de kwaliteiten niet voor. Als je het met de echte toppers vergelijkt Ozil, Sneijder, Iniesta. Die kunnen allemaal een spits vrij voor de keepers zetten met briljante passjes. Nasri heeft alleen maar breedte balletjes gegeven en speelde in een extreem laag tempo. Hij heeft ook het inzicht niet voor die positie. Eventueel kunnen ze hem aan de zijkant posteren maar eigenlijk vind ik Nasri niet goed genoeg voor de basis bij Frankrijk. Maar goed als Stevie Wonder moet bepalen wie de man of the match word krijg je dit he. Gewoon een doelpuntenmaker kiezen. Klaar.

12 juni 2012 om 11:48

@bago

Uitgeroepen tot de man van de wedstrijd en jij vond hem niet alleen slecht, maar zelfs één van de slechtste van het veld ?

Wat een pure larie verkondig je zeg; Nasri was overal in het veld aanwezig en had misschien één keer balverlies.
Hij wisselde slim van posities en probeerde bijna bij iedere linie aanwezig te zijn.

Hij stond natuurlijk aan de flanken opgesteld, maar je hebt moeten kunnen zien dat hij een vrije rol had.

Hij was één van de weinige die op een intelligente wijze de combinaties zocht met o.a Ribery en Benzema, hij was constant dreigend en zijn traptechniek is ook waar je u tegen zegt.

Jij zegt slechts wat je gedachtegoed ondersteunt: breedte balletjes ?
Hoe verklaar jij de combinaties in de zestien ?
Bovendien was het heel erg druk in achterin bij de zestien, geen één speler heeft een steekpass kunnen geven.

Nasri en co. wilde wel, maar zelfs Iniesta of Messi konden slechts de bal doorspelen en een gat zoeken.

Het was juist snugger om vanaf de 2e lijn te schieten, en dit resulteerde in een goal.

12 juni 2012 om 12:00

Goal hoor je me niets verkeerd over zeggen. Ik hoor meer mensen ( gelukkig niet teveel) dezelfde woorden bezigen als jij nou doet. Nasri liep er juist als een zoutzak bij. Zijn motoriek lijkt helemaal nergens op en hij kan alles redelijk maar heeft geen specifieke kwaliteiten. Hij heeft een matige techniek, Heeft geen passeer actie, is niet overdreven snel. Niets. Geen balverlies is onzin want elke keer als hij probeerde te passeren werd hij van de bal gezet. Engeland had geen druk naar voren waardoor andere konden corrigeren maar dat was absoluut niet de verdienste van Nasri. Nasri is eigenlijk een Dirk Kuyt maar dan zonder werklust. Hij kan er altijd een keer een bal inschieten natuurlijk maar je hebt er eigenlijk niets aan. Vond hem bij Arsenal al zeer matig bij City staat hij er niet toevalligerwijs meer naast dan in de basis. Dat had ik al van mijlenver zien aan komen. Wat betreft te ver door combineren heb je gelijk. Dat is ook niet goed. Ik heb het over passes die spitsen vrij voor de keepers zetten. Bijvoorbeeld de pass van Sneijder op Huntelaar of van Silva op Fabregas. Dat zul je Nasri nooit zien doen. Man of the match komt puur en alleen door de goal. Zie je veel vaker. De Man of the match is vaak degene die scoort ook al heeft hij voor de rest geen bal aangeraakt. Maakt ook niet uit want scoren is nou eenmaal het belangrijkste gedeelte in het voetbal. Ik heb het hier puur over de manier van voetballen. Nasri is gewoon een erg middelmatige voetballer en zeker een van de minderen aan franse kant.

12 juni 2012 om 15:31

Matige techniek zeg je ?
Wel; Dan heb je geen oog voor voetbal, want als iemand de basis techniek goed beheerst, is het Nasri wel.

Perfecte controle over de bal en zijn timing is feilloos.
Hij leid zelden balverlies door zijn (basis) techniek, hij houd de bal altijd prima bij zich en kan de bal mooi afschermen.

Ik heb hem slechts één keer de bal verkeerd zien passen overigens, een te korte bal op Ribery en dat was het.

Verder wil je Nasri vergelijken met Kuyt ? Ik neem jou absoluut niet serieus, en het grappige is: Dat je weet dat je momenteel kul verkondigt.

Kuyt moet het hebben van z'n conditie en kracht, hij heeft 0,0 inzicht, 0,0 techniek en 0,0 passeer bewegingen etc.

En jij wilt één van de betere middenvelders/wingers hiermee vergelijken?

Nee echt: Schaam je dood man,.

Overigens was er geen ruimte voor een steekpass of een dieptepass, moet je gezien hebben.
Want de engelsen stonden massaal voor de zestien, zelfs een Messi kan dan geen steekpass geven.

Je bent gewoonweg persoonlijk, zoals de meeste hier op VZ, heel erg teleurstellend.

12 juni 2012 om 15:41

Luister . Jij bent Nasri fan. Ik ben neutraal want ik heb niets met het franse elftal dus ik kan gewoon ongeremd benoemen wat ik zie. Misschien dat jij Nasri al volgt sinds hij in Frankrijk speelt en daar fan bent geworden. Liefde maakt blind dus dan is het logisch dat jij zijn stagnatie in Engeland niet ziet. Dat kan elke psycholoog je vertellen. Als je een eerlijk oordeel wil hebben kun je het beste naar neutrale mensen luisteren dan naar mensen die van 1 of meerde partijen fan zijn. Die hebben een gekleurd beeld. Ik veroordeel jou niet alleen is het niet objectief. Ik heb zelf geen enkele reden om niet objectief te zijn over Nasri. Silva geeft een steekpass terwijl het hele Italiaanse elftal voor de zestien stond. Het is moeilijk inderdaad daarom heb je geniale spelers nodig wat Nasri dus niet is en dan druk ik me nog heel zachtjes uit.

12 juni 2012 om 15:53

Ben geen fan van Nasri, vind het wel een goede voetballer.

Je typt weer veel, maar zegt weinig en beoordeelt hem aan de hand van wat ?

Silva geeft een steekpass en Nasri scoort, maar Silva heeft overigens heel wat betere spelers om zich heen.
Iniesta, Xavi en Fabregas lopen veel slimmer en snappen Silva heel erg goed.

Weet zeker als Nasri met hen speelde, er nog beter gecombineerd werd en hij zeker een steekpass kon forceren.

Benz en Ribery zijn de enige waarmee hij kan combineren en die hem goed begrijpen.

Daarvoor wil ik een Ben Arfa zien i.p.v Malouda.

12 juni 2012 om 16:07

Ik zie graag Ben Arfa ook spelen inderdaad en dan graag voor Nasri.en ik hoop dat M'villa voor Cabaye kan spelen maar weet niet of dat mogelijk is. Wat Nasri betreft komen we er niet uit. Ik vind hem zwak jij vind hem sterk en het lukt me niet je te overtuigen. Let volgende keer nog een keer extra op Nasri en houd daarbij mijn woorden in het achterhoofd dan zal ik dat ook bij die van jou doen en dan hebben we het er nog wel een keer over.

Dit was een mooie wedstrijd met veel amusementswaarde. Vond dat enkele spelers toch wel heel sterk speelden.

Keepers aan beide kanten waren slecht. Hart mag die goal niet doorlaten, hij stond al in de hoek! En aan de Franse kant wordt er ook niet echt effectief uitgekomen. Alleen Neuer, Buffon en Stekelenburg hebben goede gekeept tot nu toe. Als echte topkeepers.

11 juni 2012 om 23:40

Stekelburg goed gekeept? Hij laat zich makkelijk door de benen poorten, Waar Neuer een bal tegen houd en zijn benen dicht doet, en tegen houd.. Steek keept al de hele jaar vrij matig, en pakt bij AS Roma nooit punten voor zijn ploeg, blundert regelmatige voor zijn ploeg...

12 juni 2012 om 00:03

Neuer doet zijn benen dicht en houdt de bal tegen? Kan me dat niet herinneren.
Stekie is in Italie een lijnkeeper geworden en dat is jammer (en ik vind zelfs slecht) en dat bleek wel bij die goal. Aan de andere kant ligt de fout niet bij Stekelenburg, maar bij Heitinga.
Maar, een bal door de benen is voor een keeper lastig te pakken. Denk maar aan je balans om zo'n bal tegen te houden. Het is gewoon uitermate lastig. Verder heb ik hem geen grote fouten zien maken (zoals de keepers van Engeland, Frankrijk, Polen en Griekenland).

Dat hij in Italie een matig seizoen heeft gedraaid valt niet te ontkennen, zeker niet met de rode kaart/ kaarten (?) die hij heeft gepakt.

12 juni 2012 om 00:09

Portugal waar hij een bal tegen houden, en niet zo als Steek doet, zijn benen open doen...zo wie zo vind ik dat Krul eerste keeper moet zijn.. Simpel weg omdat hij een goed seizoen heeft gedraaid, en Steek heeft dit seizoen bij AS Roma zwak gekeept...

11 juni 2012 om 23:41

@ Vishalbec

Los van of die goal van Denemarken een fout was, heeft Stekelenburg iets te doen gehad dan?

11 juni 2012 om 23:57

Stekelenburg heeft vrij weinig te doen gehad, afgezien 1 of 2 reddingen in de 2e helft meen ik mij te herinneren. Ik vond dat hij daar goed bij zat. Verder heeft hij inderdaad weinig te doen gehad, we zullen het tegen de Duitsers zien.

12 juni 2012 om 00:02

De bal door de benen als je zogenaamd een topkeeper bent had hij moeten hebben, Neuer, Iker, houden zulke ballen gewoon tegen, blijven vrij lang staan waardoor de bal niet door de benen kan en ene reflex kunnen maken, dat zijn nou echte top keepers..

12 juni 2012 om 00:04

Rare selectie van keepers vishalbec. Als ik drie goede keepers mag noemen die ik tot nu toe gezien heb zeg ik Buffon, Casillas en Andersen. Stekelenburg vond ik een van de matigste van allemaal.

12 juni 2012 om 00:10

Casillas vergeten ja, die stond er ook goed tegen Italië. Andersen is niet bepaald beter dan Stekelenburg, vond het een beetje vreemd dat Lindengaard er niet in stond.

12 juni 2012 om 00:19

Dat vond ik ook, ik kende hem zelfs niet eens, maar ik heb hem op geen enkele ongelukkige actie kunnen betrappen. In tegenstelling tot veel bekendere namen als Hart, Lloris, Given, Cech en ook Stekelenburg.

Frankrijk viel me echt tegen, zoals verwacht. Er zit geen diepte in de ploeg en er wordt teveel gezworven, posities zijn niet bezet. Bondscoach maakt rare keuzes, team heeft geen leider, geen ervaring, paar enfant terrible's, ik voorspel een kansloos toernooi voor Frankrijk. En dat deed ik al vóór deze wedstrijd.

Ik denk dat ze eerste eindigen in de poule, omdat de rest nóg slechter is, en dat ze vervolgens door Italië worden uitgeschakeld. Mochten die tweede worden in poule C. Iets dat ik hoop en denk, eerste zou nog mooier zijn.

11 juni 2012 om 23:41

Ik snapte sommige keuzes van de bondscoach echt niet gewoon. Hoe verzint die het om Mexes boven Koscielny te zetten. Waarom 2 vleugels zonder diepte?

Verder vond ik ze best oké. Nouja M'villa mag er snel bij want Diarra was echt een drama.

11 juni 2012 om 23:44

M'villa is toch geblesseerd?

11 juni 2012 om 23:45

Ik vind dat je als Franse bond Blanc meteen moet ontslaan na dit EK. Kan men wel overdreven vinden, maar je kunt Malouda er gewoon niet inzetten. Dat is een compleet schandalige beslissing die om keiharde maatregelen vraagt. Het gaat op het EK om kleine dingen, dan zijn dit soort opzettelijke misstappen gewoon onverantwoord. Tot nu toe falen de meeste bondscoaches, ik begin het vak al minder te respecteren. Ik twijfel wie ik tot nu toe de meest belachelijke vind, Blanc of Del Bosque. Allebei de laan uit, en vlug. Dit is schandalig.

11 juni 2012 om 23:46

@tomtom en Afca

Deze bondscoach maakt geen gekke keuzes hoor.. hij is niet voor niets meer dan 20 maal achter elkaar ongeslagen en heeft ook tegen zeer sterke landen gespeeld. Ik vind het meer dan logisch dat Mexes en Malouda spelen.. Mexes heeft ervaring en Malouda speelt altijd goed voor Frankrijk.

Wil je dan Rami-koscielny samen zien? Wie is dan de leider in verdediging? Laat dat maar aan Mexes over hoor.. Waar Rami door Ashley Young gek maakt zorgt Mexes ervoor dat hij buiten spel staat en vangt zijn fout dus op.

Het probleem is wel dat zowel Mexes als Rami niet echt kunnen opbouwen.

11 juni 2012 om 23:51

Ik ben tijdens deze westrijd fan geworden van Alou Diarra, wat een beest.
Hij had prachtige onderscheppingen, paar keer balverlies, maar voor de rest heeft die een prima pot gespeeld.

Ik zou Malouda eruit halen voor Ben Arfa of Gourcuff.

11 juni 2012 om 23:51

Koscielny is een leider' ik zou zeggen kijk vaker naar Arsenal, daar blinkt de jongen uit... Mexes is echt een matige verdediger... Hij heeft niet eens een vaste basis plaats bij Milan, hij werd er wel ene paar keer eruit gelopen, omdat hij te traag is..

11 juni 2012 om 23:52

Koscielny is zowel verdedigend en opbouwend beter als Mexes, naar mijn mening bestaat hier echt geen twijfel over. Een redelijke leider is hij ook al is hij natuurlijk geen Maldini.

Maar ik twijfel ook ten zeerste over Mexes' leiderscapaciteiten als je bij Milan met zulke grootheden speelt als Nesta en Silva.

11 juni 2012 om 23:57

Waar heb je het nou over ?

Jij zegt dus dat Blanc ontslagen moet worden door 1 verkeerde keuze voor speler ?
Dan had je van Marwijk voor de Ek al moeten ontslaan.

Malouda speelt amper bij Chelsea, maar is wel de 12e/13e man daar, plus traint hij op het hoogste niveau.

Ik zou als ik jouw was me meer zogen maken om Chelsea, hun trainers zijn altijd raar.

Avb die te aanvallend wilde spelen, Matteo die zijn ploeg extreem verdedigent laat spelen, en dan die Abrahmovich die belachelijke bedragen neertelt voor slechte spelers.

12 juni 2012 om 00:01

@ Ac_milan22

O gut ik ben voor Milan dus ik bescherm elke speler? Ik heb in principe ook niks tegen Mexes maar Konscielny is echt tien klassen beter, als je dat niet beaamt heb je geen verstand van voetbal, klaar uit. Mexes is ook helemaal geen leider, en je geeft zelf al aan dat hij niet kan opbouwen. Overigens zeg ik niet eens voor wie Konscielny erin moet, voor Rami vind ik ook prima. Hij is de beste van de drie, en moet dus spelen.

En logisch dat Malouda speelt, omdat hij altijd goed is? Mag ik even braken. Jij kijkt zeker elke wedstrijd van Frankrijk in de kwalificatie? Dacht het ook. Malouda was reserve bij de nummer 6 van Engeland en Ben Arfa was een van de revelaties bij de nummer vijf van Engeland, wie moet er spelen? Ook Menez is tien keer zo goed dan die slome, lakse en bovenal drámátische Malouda. He kijk mij nou, ik neem het niet hoe dan ook op voor een speler omdat hij bij Chelsea speelt. Wat apart, dat hoort toch? Het doel van dit forum is toch om subjectief over je eigen spelers te praten? Anders heeft je clubvoorkeur ook geen enkele toevoeging.

12 juni 2012 om 00:09

@ac_milan22

Word jij niet moe van jezelf? Alles wat een rood-zwart shirt aan heeft is fantastisch. Alstjeblieft hè, hou toch op. Heb je die inspeelpass van Mexes gezien? verdomme wat waren die allemaal belachelijk slecht.
Koscielny is 7x zo goed als beide naar die Rami brengt nog body en alles dus Mexes word het kind van de rekening.

Als jij nooit Arsenal kijkt kunnen wij niks aandoen maar ik raad het je aan dan zul je weten waaronder Koscielny zo geprezen word door de PL volgers.

En Malouda speelt altijd goed? Nou hij was fantastisch! Hou toch op.

12 juni 2012 om 00:10

Haha die tomtom. Je analyse van de Fransen is okee maar met de stelling dat Del Bosque ontslagen moet worden maak je jezelf natuurlijk compleet belachelijk, dus eigenlijk kan ik niets wat je zegt serieus nemen. En Blanc evenzo, als je van een dramatisch team met muiterij en onenigheid dat door niemand meer serieus wordt genomen een team met vertrouwen maakt dat als gevaarlijke outsider wordt gezien, dan moet je per direct ontslagen worden omdat je één of twee spelers er in zet die iets matiger zijn dan anderen? Ben je aan het solliciteren naar de functie van voorzitter van Chelsea, Real Madrid of Palermo of zo???

12 juni 2012 om 00:18

@ Geeronimo

Del Bosque heeft onbegrijpelijk gefaald. Het veld is droog en niet gunstig voor passing, ik stel zés passende middenvelders op. Heel slim! Italie speelt zonder linksback, ik stel geen rechtsbuiten op. Zés middenvelders, geen enkele aanvaller. Hiermee neem je de gehele Spaanse bevolking in de maling, dat kan toch niet? Hoe bedoel je de Italianen mogen ons opsluiten en naar de middellijn drukken, aangezien wij toch geen snelheid en diepgang hebben om die afstand te kunnen overbruggen. Compleet schandalige taktiek en opstelling, en dat is niet de eerste keer. Hij heeft in het verleden wel vaker rare keuzes gemaakt, alleen hebben de 11 die hij opstelt hoe dan ook genoeg kwaliteit om elk toernooi te kunnen winnen. De selectie heeft schandalig veel kwaliteit, laten we nou niet alle krediet op het conto van de coach gaan schuvien. Op het WK wonnen ze ook alles netaan, vaak met 1-0. Waarom? Drie controleurs, compleet onnodig. Waarom stel je Busquets, Xavi én Alonso op terwijl Italie niet eens met een nummer 10 speelt. Belachelijk veilige, verdedigende en bovenal tactisch matige opstelling die gewoon een onstlag verdient. Ik weet zeker dat er coaches zijn die veel meer uit deze selectie kunnen halen. In principe moet je iedereen van de mat kunnen spelen.

12 juni 2012 om 00:38

Die malouda mag lekker gaan ping pongen op een strandje ergens in frankrijk.waarom is die gast uberhaupt opgeroepen wat een verschrikking zeg,een beetje gevalletje kalou nul techniek en speelt met oogkleppen op,als die er niet uitkomt gewoon zo vaak en hard mogelijk rossen op het doel wat meestal niet lukt!

11 juni 2012 om 23:58

@t0mt0m18 wat nou rare keuzes? Natuurlijk, Malouda is geen topper op 10 maar Frankrijk mist nou eenmaal een goede nummer 10, in heel het elftal zit geen goede nummer 10. Noch Nasri noch Ribery is een goede nummer 10. Wellicht vindt hij die Martin (ken ik zelf niet goed) nog te licht, een andere mogelijkheid is dat bang is voor onrust als hij Malouda uit het team houdt.

De enige rare beslissing vind ik dat Mexes speelt en toegegven, ik zou zelf ook niet met Malouda spelen maar he, dat gaat echt geen verloren toernooi opleveren hoor. Ik vind dat je zijn werk tot nu toe onderschat. Ze zijn al een hele tijd ongeslagen, op bijna elk team speelt gewoon wie er hoort te spelen en bovendien spelen ze redelijk goed voetbal. Dat ze het ontbreekt aan creativieit op het middenveld tja, daar kan Blanc ook niet zoveel aan doen. Maar hij speelt wel gewoon met Cabeye en M'vila en dat is al heel wat beter dan waar de vorige coach meespeelde.

Je onderschat Frankrijk een beetje naar mijn mening. Bijna geen een ploeg heeft een goede wedstrijd gespeeld dit toernooi en Frankrijk is er redelijk goed vanaf gekomen. Bovendien kwamen ze echt bijna niet in de problemen. Dat de commentator die kans van Milner afdeed als een kans voor open goal, tja, dat is Jeroen Gruter.

12 juni 2012 om 00:08

@ vp10arsenal

Je kunt het proberen te bagatelliseren maar als je met dit materiaal voor Malouda kiest ben je niet 100%. Een andere uitleg gaat er bij mij niet in. Kun je één moment van Malouda opnoemen? Ik betwijfel het, ik namelijk ook niet.

12 juni 2012 om 00:21

Ik ben het er ook wel zeker over eens dat Malouda een drama is en eruit moet alleen om nou te zeggen dat die coach voor de rest een drama is, nee.

12 juni 2012 om 08:08

Frankrijk viel me echt tegen, zoals verwacht... Wat klopt hier niet..

Volgens mij opende Lescott de score voor Engeland en niet voor Frankrijk.

Wat Nasri doet is aslof je eerst een pijl in een baal hooi schiet en er dan een circel omheen tekent.
Toch jammer dat een goede voetballer als hij zo vervelend overkomt, waar sloeg dat vingertje en gescheld bv op?
Overigens was een gelijkspel wel een terechte uitslag, ik had Frankrijk sterker verwacht.

Mvila werd duidelijk gemist, bij de Engelsen is het toch een groot verschil of je met Rooney speelt of zonder Rooney. Geen enkele bal werd voorin goed vastgehouden. De flankspelers vond ik matig en Parker is geen centrale middenvelder.

11 juni 2012 om 23:59

Maakt dat verschil op WK kon Rooney anders ook geen bal vasthouden, dat zou toch geen verschil maken....

12 juni 2012 om 00:02

klopt..maar je kan Rooney in de diepte aanspelen of wegsturen of de bal achter de verdediging leggen. Vanavond lukte dat niet of nauwelijks. Ik vind Engeland ook een team wat eigenlijk met 2 spitsen moet spelen. Rooney - Defoe.

12 juni 2012 om 00:16

vreemde analyse jahweh. Parker is beter dan je denkt, stopt veel aanvallen en geeft passes met overzicht waardoor Engeland soms een aanval kon bouwen. hij verricht niet de daden van Gerrard, maar heeft ook lang niet zoveel balverlies als Gerrard vandaag.

@ vi-oranje: Rooney heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de rol die Ibrahimovic vandaag vervulde. de man achter de spits, die de bal kan aannemen en hem daarna naar de zijkant of naar voren kan afgeven. wat dat betreft kan hij dat veel beter dan een paar jaar terug. ik ben het daarom eens met yahweh dat Engeland met twee spitsen moet spelen, Defoe of Welback (die vond ik best goed vandaag en die heeft natuurlijk al een beetje die klik met Rooney) en Rooney daarachter, kunnen Chamberlain (of Milner als je een laffe bondscoach bent ) en Young ze vanaf de zijkant ondersteunen.

Nasri speelde wel een zwaar goed team maar zoals iemand al eerder aangaf ze hebben een leider in de team nodig en benzema mag best wel wat meer naar voren spelen want met ribbery en nasri krijg je daar heus wel een bal

ik denk dat nasi 1 van de spelers is geweest die het meeste indruk op mij heeft gemaakt.. ik vond benzema behoorlijk tegenvallen. over het algemeen een aardige wedstrijd..jammer dat ze het beide wel een goede uitslag vonden.. al deed frankrijk "harder" zijn best om de wedstrijd toch te winnen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Frankrijk

FIFA ranking: 7
97 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Djibril SidibéVerdediger60
Laurent KoscielnyVerdediger60
Dimitri PayetMiddenvelder62
Hugo LlorisKeeper50
Raphaël VaraneVerdediger50
Moussa SissokoMiddenvelder50
Voor de complete selectie: Clubpagina Frankrijk.

91 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 24 april
Lionel Messi is overtuigd van de kwaliteiten van Jasper Cillessen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren