Ronaldo: ‘Tegen wie we spelen maakt niet uit, maar wij staan in de finale’

Dinsdag, 24 april 2012 om 14:34

Bayern München won de eerste halve finale in de Champions League van Real Madrid en verdedigt woensdag in het Santiago Bernabéu een 2-1 voorsprong. De sterspeler van de tegenstander, Cristiano Ronaldo, is er echter van overtuigd dat hij in München zal terugkeren om er de finale te spelen.

/

Dinsdag bepalen Barcelona en Chelsea welke ploeg zich als eerste plaatst voor de eindstrijd, maar daar interesseert de Portugese aanvaller zich niet echt voor. “Het maakt mij niet uit tegen wie we spelen, maar wij zullen in de finale staan”, voorspelt de vedette in gesprek met TZ. “Ik weet het zeker: wij gaan winnen”, kijkt de Portugees vooruit naar de return tegen Bayern.

Ploeggenoot Esteban Granero verheugt zich ook op het duel in Marid. “Het is het uur van de waarheid, waarin we moeten laten zien dat we de eindstrijd willen bereiken”, vertelt de middenvelder aan AS. “We hebben een kleine achterstand, maar we zijn er klaar voor. We willen de fans laten weten dat we alles zullen geven, zowel de basisspelers als degenen die op de bank zitten.”


Poll

Gaat Real Madrid de Champions League-finale halen?


Gerelateerd

116 reacties (laatste reactie door neutraal123)

Grappig genoeg heeft Real nog nooit in Beieren gewonnen, dus zelfs als ze de finale halen zouden ze die verliezen gezien de geschiedenis.

24 april 2012 om 14:40

als je je op zulke statistieken doodtuurt, dan zou je ook nog zeggen dat ajax thuis van barca zou winnen.

24 april 2012 om 14:42

Real heeft in 2011 van van Bayern gewonnen uit ja.

On: Laat je voeten maar spreken morgen avond Cristiano.

24 april 2012 om 14:59

Iemand is verliefd op Ronaldo precies

24 april 2012 om 17:10

Ja ik ben verliefd op Ronaldo z'n voeten ja.

24 april 2012 om 17:15

grappig genoeg heeft madrid in 2010 tegen bayern en op bayern gewonnen met penalty's, frans beckenbauer cup...

En zo hoor ik dat graag, en het gaat ons nog lukken ook!!

24 april 2012 om 17:47

Tikkeltje arrogante uitspraak weer van CR, maar denk wel dat hij gelijk krijgt. Verwacht wel dat Madrid gewoon gaat winnen van Bayern. Met de steun van het publiek, 3-0 denk ik. Zou Bayern winnen of gelijkspelen dan kun je dat toch wel een stuntje noemen! Finale: Barca - Real

24 april 2012 om 19:01

Dus in jezelf geloven is tegenwoordig al arrogantie? Of zeg je dit nu alleen omdat Ronaldo die uitspraak maakt?

ON: hopelijk neemt Ronaldo zijn ploeg op sleeptouw. Ze hebben de klasse om Bayern gewoon weg te spelen, nu alleen nog laten zien dat ze het kunnen. Ik geloof er iig in dat ze de finale bereiken morgen!

24 april 2012 om 20:05

Tikkeltje arrogant zei ik. Zijn uitstraling alleen al maakt deze uitspraak arrogant. Maarja dat zijn de meeste voetballers(!)

25 april 2012 om 21:42

Finale: Chelsea - Real zul je bedoelen... Barca ligt er uit!

26 april 2012 om 11:14

Ja en Real ook! Wie had dat gedacht,, niemand denk ik.

Persoonlijk houd ik altijd wel van een beetje bluf. Iets wat je vaak ziet bij Real Madrid, soms gaan ze hierdoor keihard onderuit. Maar vaak hebben ze gelijk!
Hala Madrid

Dit zijn weer uitspraken waardoor Ronaldo meer gehaat wordt als Messi. Onterecht naar mijn mening.
Hij zegt gewoon wat hij denkt en Messi probeert de publieke opinie te bespelen door 'bescheiden' te doen. Is opzich ook geen verkeerde tactiek maar ikzelf zie liever iemand zoals Ronaldo.

ON: Hopelijk gaat Bayern door. Zou mooi zijn voor Robben en is natuurlijk fantastisch als je in je eigen stadion de finale mag voetballen,

Edit: Schijnheilig in bescheiden veranderd

24 april 2012 om 14:44

ik weet niet of het schijnheilig is wat messi doet of het uit bescheidenheid is...

maar je hebt toch die eeuwenoude arm-rijk vergelijking...

ik zie messi ( een van de best verdiendende voetballers) meer een symbolisatie voor het volk/plebs hoe jet het ook wil noemen
en C. ronaldo meer iemand van de rijke kant, the looks, ijdelheidn de uitspraken gedrag stijl etc..... komt arroganter over enz voor mij dan...

een vergelijking tussen hun voetbalstijl kan je niet maken ze zijn beiden zeer goed en beter op andere vlakken... maar qua karakter en doen ( volgens jou,schijnheiligheid) voel ik me dichter bij een messi...

24 april 2012 om 14:51

Ja ik bedoelde eigenlijk Bescheidenheid, maar kon even niet op het woord komen. Maar iedereen ziet Messi als symbool voor de bescheiden werkers zegmaar.

Om het met een bedrijf te verglijken:

De meeste mensen zien Messi als de hard werkende arbeider die net genoeg verdiend om zijn gezin te onderhouden, en ze zien Ronaldo als de man die zijn benen op het bureau legt en toch bakken met geld verdient.
Teminste, dit is het beeld wat ik ervan krijg.

Maar naar mijn mening is het qua voetbaltalent juist andersom. Naar mijn mening doet Messi veel meer op talent en Ronaldo veel meer op getraind. Bevoorbeeld, het schot van Ronaldo. Daar moet je op trainen. Messi daarintegen heeft een fantastische geplaatste schot. Dit heb je of heb je niet. Dat kan je ook wel trainen maar om het perfect te kunnen is puur talent.

EN qua gedrag denk ik dat het een beetje aan cultuur ligt. Portugezen zijn toch Zuid-europeanen. Staan toch wel bekend als mensen die veel aan hun uiterlijk doen. Zie Grieken en Italianen. En je kan het arrogant noemen. Of gewoon proberen er altijd goed uit te zien. Terwijl Messi juist de 'just out of bed look' heeft.
Dat van Messi straalt toch meer sympathie uit.

24 april 2012 om 16:24

Eindelijk iemand die het goed verwoord !
Ben het hier 100% mee eens !

24 april 2012 om 17:49

Ben ik wel met je eens, al vertoont Messi soms ook wel wat arrogante trekjes. Bij CR spat de arrogantie ervan af, maar dat past precies bij Real Madrid (en Murinho). Heb eens gelezen dat CR niet met een fan op de foto wilde, omdat hij diegene te lelijk vond(!) Weet niet zeker of het waar is, maar zou het zo geloven!

24 april 2012 om 19:17

Dat zou ik me niet kunnen voorstellen, hij komt misschien arrogant over maar als je hem ziet in interviews is het gewoon een hele sympathieke kerel.

24 april 2012 om 22:01

@schv20.

Lijkt me ook niet het geval. Hij komt gewoon heel arrogant over maar naar mijn mening komt dat omdat hij zo gevormd wordt door zijn sponsors. Je ziet Messi nooit zonder shirt ergens in een commercial liggen, terwijl Ronaldo dit vaker doet.

24 april 2012 om 14:49

Knappe prestatie Futureboss, om ook in dit topic weer Messi er bij te betrekken. Maar goed, je punt is duidelijk.

24 april 2012 om 14:54

Ik ben normaal ook een tegenstander om altijd de Messi Ronaldo vergelijking te maken, maar bij dit topic dacht ik. Als ik het niet doet dan doet iemand anders het wel dus wat kan mij het schelen. En ik werd er een beetje simpel van dat iedereen altijd Messi verdedigd dus dan probeer ik Ronaldo een keer te verdedigen.

De vergelijkingen zullen altijd blijven. Wen er maar aan

Laat maar zien dan! Ik zou niets liever willen, bovendien heeft Mourinho dan weer in zijn 2e seizoen de titel en de cl.

24 april 2012 om 14:46

Je weet dat dit pas de halve finale is en dat er nog een finale gespeeld gaat worden?

Aan zelf vertrouwen geen gebrek zullen we maar zeggen...
Had Ronaldo dit niet beter op een wat sluwere manier kunnen zeggen? We gaan nu ongetwijfeld meerdere mensen horen zeggen dat hij arrogant is.

:correctie

24 april 2012 om 14:42

Guardiola zegt precies hetzelfde, dus het zou best hypocriet zijn om te zeggen dat Ronaldo arrogant is. Het zal nog een zwaar avondje worden voor Real Madrid, ze speelden niet erg goed tegen Barcelona, en al helemaal niet in Beieren. Ik ben echt benieuwd.

24 april 2012 om 16:28

Waarom vond je real niet goed spelen tegen Barca? Ben benieuwd hoeveel het dan gworden zal zijn als Real wel goed zou spelen.

On: Ronaldo zegt wat die denkt, alleen i denk dat het toch een zware avond gaat worden voor Madrid.

Volgens mij is dit intervieuw niet helmaal goed vertaald want ik dacht hem te horne zeggen dat hij hoopte dat ze de final zullen gaan spelen maarja dat gebeurt wel vaker

24 april 2012 om 16:39

Real Madrid verdedigde tachtig procent van de tijd, en kwam door de dodelijke efficiëntie van Ronaldo op voorsprong. Real wilde niet voetballen, Barcelona maakte de kansen niet af. Barça is gewoon simpelweg overklast op het afmaken voor de goal. Ik denk dat een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest afgelopen zaterdag.

Wat betreft het interview, het gebeurd veel te vaak dat er uitspraken verkeerd vertaald worden. Net als Puyol en Valdés na de wedstrijd tegen AC Milan, waar ze hele andere zaken zeiden dan het zeuren om de penalty. Hier zal Ronaldo ook wel iets anders hebben gezegd. Zo zie je maar, kijk eerst zelf het interview, en oordeel dan de uitspraken.

24 april 2012 om 14:42

Dat roepen mensen toch wel over Ronaldo of hij zich nou gedraagt of niet. En met deze reactie laat hij de fans wel weten dat ze alles zullen geven.

24 april 2012 om 14:45

Geen gebrek zul je bedoelen
Maar wat je zegt, mensen zullen dit weer als arrogant bestempelen, helaas..
Dit is gewoon zelfvertrouwen en dat is logisch als je van Barca hebt gewonnen. Alleen zijn ze even vergeten dat ze in Munchen als een natte krant speelde, mocht dit weer zo zijn dan maken Robben en co veel meer kans. Ik moet het nog maar zien en verwacht dat Bayern aan het langste eind zal trekken.

24 april 2012 om 14:51

Dank u;, heb het direct aangepast.

Lijkt mij inderdaad niet meer dan logisch dat hij vertrouwen tankt uit het duel met Barcelona. Overigens vond ik niet dat Real als een natte krant heeft gespeeld. Ze hebben juist gedaan wat ze moeten doen bij een uit duel in de halve finale van de Cl..

Alleen het gedrag hoorde daar niet echt bij..

25 april 2012 om 13:57

Dat doelpunt in een uitwedstrijd is van vitaal belang, maar ik vond het schrijnend om te zien dat ze moeite hadden met het overspelen van de bal naar elkaar. Ik had nog nooit een wedstrijd gezien van Real waarin zoveel foute passes zaten. Uitgezonderd de wedstrijden tegen Barca, maar dat vind ik dan meer de verdienste van Barca.
Nu kregen ze tijd en ruimte en om het dan nog voor elkaar te krijgen om ballen bij tegenstanders zo in de voet te schuiven?! Zal wel aan de druk gelegen hebben.

Edit: Maar als het aan de druk lag, vind ik dit bericht weer vreemd. Als ze daar niet mee om kunnen gaan op het allerhoogste podium, waarom dan dit soort uitspraken doen.

24 april 2012 om 15:22

"i hoop we play this final" dat wordt er gezegd in deze video...

youtube video "real Madrid-bayern Munich: Cristiano Ronaldo's interview with Bwin.com "

Ik hoop zo dat Real de deksel op z'n neus krijgt. Zou het verschrikkelijk vinden als Real in de finale komt. Zeker als ze tegen Barca in de finale komen met hun afbraak voetbal. Een team dat 500 miljoen+ waard is en dan lekker met 6 a 8 man verdedigen.

Als Chelsea dan ook nog in de finale komt, dan heeft het anti-voetbal weer gewonnen dit jaar. Nee geef mij maar Bayern en Barca in de finale.

24 april 2012 om 16:05

Real heeft in de competitie meer doelpunten gemaakt dan Barcelona. Bayern heeft in een mindere competitie 38 doelpunten minder gemaakt dan Real. Veel succes nog met haten!

24 april 2012 om 19:24

Met afbraakvoetbal 109 goals maken is wel een Hele knappe prestatie vind je ook niet ?

25 april 2012 om 09:24

Tegen de kleintjes ja, maar dan tegen Barca met 10 man in eigen 16 staan. Is toch beschamend?

25 april 2012 om 15:26

Niet als je 3 punten mee naar Madrid neemt.
Moet je dan gaan aanvallen als je voor staat ?

Madrid heeft een beetje teveel zelf vertrouwen, ze presenteren laatste tijd echt niet goed hoor? Ik bedoel tegen bayern en barca uit speelde ze echt slecht, en nog paar competitie wedstrijden ervoor waren ze ook niet echt goed. Denk dat madrid doorteveel zelf vertrouwen het net niet gaat halen.

Wat een arrogante zak!!

Haha nee, hij heeft gewoon vertrouwen. Dat hoort ook zo. Het zal me niks verbazen als Ronaldo Real Madrid hoogstpersoonlijk naar de finale schiet.

24 april 2012 om 16:21

Ik zou het wel arrogant vinden als hij zou zeggen dat ze de finale zouden spelen zoals VZ hier fourtief vertaald. Hij zei dat hij hoopt in de finale te staan namelijk

Pep praat ook zo, maar niemand klaagt erover. Het zou me verbazen als mensen zouden zeggen: Arrogante uitspraak.

24 april 2012 om 16:08

Haha, weet je wat ik zo grappig vind, is dat Madridista's roepen dat heel veel mensen zouden roepen dat hij arrogant is, maar dat is helemaal niet zo! Misschien één of twee gefrustreerde jongetjes, maar ook de Barçafans gedragen zich heel normaal.

Het lijkt mij dat het moeilijker voetballen is tegen Barcelona dan tegen Chelsea maar goed.

Ik zou het wel weten tegen wie ik in de finale zou willen staan, een Londense club.

Overigens word Real - Bayern ook nog spannend

Barca tegen Real leek mij een droomfinale, maar van mij mogen Robben en co deze arrogante Portugees afstraffen.

24 april 2012 om 14:45

Wat ben jij een hater zeg.. Arrogant ?? Hij maakte wel de winnende tegen Barcelona en liet zien dat hij beter was dan Messi en liet Real zien beter te zijn dan Barca !

24 april 2012 om 14:51

Wat blaaskaak jij nou allemaal. Is Ronaldo beter dan Messi, is Real Madrid beter dan Barcelona. Als ik naar de prijzen kijkt die er de afgelopen jaren zijn verdeeld zijn duidelijk Messi en Barcelona beter. Laat Ronaldo en Real Madrid dat eerst maar is na doen en denk niet gelijk dat ze na een onderlinge confrontatie beter zijn.

24 april 2012 om 14:59

Beter dan Messi? Droom lekker verder. Niemand is beter dan Messi. Barca won de afgelopen jaren veel meer prijzen. Veel beter voetbal. En jezelf de finale in praten terwijl de tweede halve finale nog gespeeld dient te worden, zie ik inderdaad als arrogant. En dat is deze jongen. Goede voetballer, zelfs absoluut de nummer twee. Maar wat een anaar mannetje is het, net als zijn trainer.

24 april 2012 om 15:19

@papillonn

Hoezo is het arrogant? Respect heeft deze jongen wel voor Munchen moet je de persconferentie lezen/kijken hoe loven hij is. Dit is puur vertrouwen voor zichzelf zijn teamgenoten en fans.

Gaurdiola zei vanmorgens ook wij gaan naar Munchen dat is niet arrogant, maar vol vertrouwen.

Niemand is beter als Messi is geen feit maar een mening

24 april 2012 om 16:28

Ronaldo is beter dan Messi.
Veeel completere voetballer en als hij met Messi van team had geruild de afgelopen jaren dan had Ronaldo al die prijzen achter zijn naam staan.
Ze zijn beide top maar Ronaldo vind ik toch net effe wat beter !

24 april 2012 om 16:22

Arrogant ? of gewoon eerlijk. Noem het hoe je wilt !

24 april 2012 om 18:40

Als hij het in zijn glazen toekomst bol al heeft gezien dan zou het eerlijkheid zijn ja xD, het getuigt hooguit van veel zelfvertrouwen hehe

24 april 2012 om 19:09

-.- nee ik had het over dat mensen hem arrogante zak noemen omdat mensen suggereerde dat hij zichzelf goed vindt, maar het is gewoon de waarheid, hij is steengoed !

We zullen zien. Ik hoop echt van Harte dat Bayern woensdag doorgaat. Hoe maakt mij niet uit als ze maar doorgaan.

24 april 2012 om 14:46

Waarom Bayern dan ? Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit wie er doorgaat, als Barcelona maar doorgaat. En daarbij, als Real Madrid tegen Barcelona moet vind ik het wel mooi, kunnen we mooi revanche nemen .

Het is wel gewoon arrogant. Zelfvertrouwen is 1 ding maar hij doet net alsof Bayern Munchen 1 of andere kut club is waar hun wel ff overheen lopen. En nee ik ben geen Ronaldo hater vind hem een geweldige speler.

24 april 2012 om 14:49

Ze hebben zwaar veel respect voor Bayern in Madrid, maar verwachten dat ze thuis wel gaan winnen. Dat is niet arrogant dat heet zelfvertrouwen. Ik zie het niet gebeuren, maar er is niks mis met denken dat je beter bent dan de tegenstander. Als zij beter onder die druk kunnen voetballen, moeten ze vooral die druk op zichzelf leggen.

hoezo arrogant mensen hij mag toch zeggen wat hij vindt

Ik wil Chelsea - Real als finale, dat lijkt me mooi !

24 april 2012 om 15:01

Bang voor de echte revanche?
Ik hoop dat Real Madrid een dreun krijgt van Bayern Munchen en op zn Duits wint, anders zie ik Barca revanche nemen in de finale en hun echt op plek terug zetten.

24 april 2012 om 16:28

Dan hoop ik Bayern - Chelsea als finale ; Dat lijkt me echt (ook) een goede wedstrijd. Bayern in eigen huis tegen Chelsea die al 10 jaar eindelijk die beker wil winnen. Dit lijkt me pas echt een mooie finale waarbij al die spanjaarden, en fans, de mond gesnoerd worden.

OT: Tja, een gewone uitspraak waarbij hij zijn verwachting uitspreekt. Bayern is toch in een lichte crisis. Denk wel dat het hele mooie wedstrijden worden.

Dun lijntje tussen arrogantie en zelfvertrouwen, ik kan dit wel waarderen overigens. De beste man zegt wat ie denkt, mooi toch.

arrogant ja zeker!!!!! Ik begrijp dat ook wel, als je ziet wat Real Madrid allemaal presteert op het veld mag het ook wel. Als men nou slecht zou spelen dan had ik er wel wat van gezegd, maar ze spelen super dit seizoen en dat zeg ik als Barca fan.

24 april 2012 om 15:04

Super effectief ja. Maar of ze ook super spelen? Tot vandaag de dag nog steeds geen herkenbare lijn in het spel van Real. Denk daarom dat ze het enorm moeilijk gaan krijgen tegen een goed georganiseerd Bayern met 2 giganten op de vleugels.

24 april 2012 om 16:31

Dan is het wel de vraag of die lijn er niet is, of dat hij hem niet ziet.

Ik denk dat er wel degelijk een lijn is maar dat Real Madrid er heel goed op getraind is om in verschillende tactieken te spelen. Als je alleen al het enorme aantal goals ziet wat ze gemaakt hebben, ongelooflijk.

24 april 2012 om 19:20

Met nog 4 wedstrijden te gaan al 2 doelpunten over het spaanse doelpuntenrecord heen en dan nog durven beweren dat Real niet super speelt. 't IS Toch On-ge-loofelijk MAN !!!

Fantastisch dit om dit te horen zo veel zelfvertrouwen hoop dat we ook de finale halen ben ook blij dat ze hij zo erg in de team gelooft. Mooiste vind ik van hem hij zeg wat die denk daar hou ik van !

volgens ronaldo en pep ? zien we dus classico finale hmm..

Robben gaat morgen meer ballen krijgen en vanaf rechts vaker aanvallen! en dan is het over en uit voor Madrid!

24 april 2012 om 15:04

Als Robben teveel de bal krijgt geeft Ribery hem een knal op zijn kop.

Ik ben waarschijnlijk 1 van de weinige barca fans die hoopt dat real de finale zal halen. Dan kan barca wraak nemen.

Jammer Ronaldo. Morgen gaat Bayern door. Die zijn erop gebrand te winnen. Zeker omdat de finale thuis is. Robben maakt Real af denk ik!

Chelsea-real zou een prachtige finale zijn waar iedereen op zit te wachten echt een geweldige affiche. Maar dan moet chelsea vanavond wel de nul houden en dat zie ik persoonlijk niet gebeuren Barca scoort thuis altijd.

24 april 2012 om 15:11

Als Chelsea in de finale komt, kan het -in mijn optiek- nooit een prachtige finale worden. Chelsea gaat gewoon weer met 10 man voor het doel liggen, Drogba 24 keer op grond, en uiteindelijke de 0-1 scoren. Iedereen zijn eigen mening, maar ik kijk liever naar een finale tussen Barcelona - Real of Bayern, dat maakt mij niets uit, als het maar geen Chelsea wordt..

gedurfde uitspraak van ronaldo ik denk dat het morgen avond een enorm moeilijke opgave word om te winnen en geen doelpunten tegen krijgt tricki ma we zullen zien als real zn koppie dr bij houdt dan is het de beste team ter wereld

on: die reclame aan zijkant die met de pagina mee omlaag gaat is echt zoo ******** irritant

Ronaldo: ‘tegen wie we spelen maakt niet uit, maar wij staan in de finale’

Dus hij is er nog niet zeker van dat hij de finale gaat winnen valt me tegen van c ronaldo

Hij mag toch wel zijn mening geven? Als Ronaldo vindt dat ze de kwaliteiten ervoor hebben om in de finale te staan, mag hij dat doen. Hij dekt zich tenminste niet in.

volgens mij zegt hij hier dat ze gaan proberen om te winnen, en niet dat hij zeker weet dat Real in de finale staat.

"i hoop we play this final" youtube video "real Madrid-bayern Munich: Cristiano Ronaldo's interview with Bwin.com "

http://www.youtube.com/watch?v=ys6_xzhzoes

Ronaldo, doe nou niet zo zelf verzekerd,

Bayern gaat echt alles op alles zetten, want wat is er mooier dan een Champions Finale, gespeeld in eigen stadion, te winnen. Ze weten dat voor deze spelers die kans 1x in hun carriere voorbij komt(bij Bayern) dus ze zullen er voor vechten als leeuwen. verder is het maar de vraag of Bayern echt een slechter elftal heeft dan Real Madrid, ze zullen kwalitatief iets minder sterk zijn, maar als elftal? ik vraag het me af.

Ik gun het bayern van harte en dan met name Robben, want hij heeft toch eigenlijk een redelijk klote jaar gehad, lang geblesseerd geweest, Kampte een tijdje met een vormcrisis, kwam geweldig terug, kreeg de hele lading overzich heen van Franz Beckenbauer, onterecht vind ik overigens, en dan nog het opstootje met Ribery, wie zou er nou niet gaan twijfelen over het bijtekenen? terecht, zeker als je ziet wat hij er voor terug krijgt, na alles wat hij voor bayern heeft gedaan.

Succes beide teams.

Vertrouwen is goed, maar te veel vertrouwen is vaak een oorzaak van een nederlaag van een club met status. Wat Ronaldo hier zegt, moet hij tegen zijn medespelers zeggen, niet tegen de media. Door deze uitspraak voert hij indirect de druk op zichzelf op. Mochten ze dan toch niet doorgaan naar de finale, is dat niet alleen een enorme domper voor Real Madrid, maar zullen ook deze uitspraken van Ronaldo belachelijk worden gemaakt.

Hoe dan ook vind ik ontzettend fijn dat Barça de eerste wedstrijd van de returns mag spelen. Vanavond weet ik al of ze door zijn: Zo ja, kan ik morgen ontspannen toekijken wie ons tegenstander word. Zo nee, dan is mijn interesse in de Champions League verdwenen en hoef ik niet 90 minuten van mijn tijd te verspillen aan een wedstrijd waarin de winnaar mij niet boeit.
Misschien beïnvloedt dat ook het motivatie van Real. Barça zint op wraak, dus dat zou een grotere 'angstgegner' zijn dan Chelsea, als je dat al een 'angstgegner' kunt noemen...

24 april 2012 om 15:37

je hebt gelijk, als het zo zou zijn, maar hier zegt hij echt wat anders...

"i hoop we play this final"

youtube video "real Madrid-bayern Munich: Cristiano Ronaldo's interview with Bwin.com "

24 april 2012 om 15:49

Dus wat je bedoelt is dat VZ hier onzin plaatst? Dat doen ze de laatste tijd namelijk steeds vaker.

24 april 2012 om 15:51

zie het filmpje zelf op youtube, dan kan je zelf zien wat hij daar zegt.

of VZ liegt weet ik niet maar in dit filmpje zegt hij iets heel anders.

ronaldo moet eerst ze kansen maken tegen bayern een op 1 tegen de doelman en schiet kinderlijk
mis. hij moet wedstrijden beslissen iets wat hij moeite mee heeft.

maar bayern is niet kansloos want als hun een maken dan moet real echt aan de bak!
barca ook maar ik hoop dat barca wel door gaat.

zo chelsea is tog niks in de finale

Ik denk dat Real de finale niet gaat halen. Het wordt Bayern München - Chelsea FC. Dan wint Bayern voor eigen publiek de CL.

Ik gun het Bayern om door te stromen naar de finale en dan vooral tegen Barca. Dat zal dan gewoon een waanzinnige pot worden omdat de voorhoede van Bayern in topvorm net zo goed is als de voorhoede van Barca. Dat is dan echt een op en neer spelletje en niet wat we vorige week te zien kregen met Real's countervoetbal.

En zo is het maar net. Ik heb er ook vertrouwen in! Real Madrid heeft het kampioen waarschijnlijk binnen en heeft daardoor een enorme boost zelf vertrouwen. De eerste keer in volgens mij vier jaar dat we in Camp Nou winnen. De eerste thuis nederlaag van Barcelona sinds de 0-2 tegen Hercules op 11 september 2010.

Daarnaast is de titel voor Dortmund en misschien schaad dat het zelfvertrouwen van de Duitsers wel. Al kan dat natuurlijk ook een keer zijde hebben. Misschien zijn ze nu wel extra gemotiveerd, we zullen zien. Ook helpt het mee dat Robben en Ribery mot met elkaar hebben gehad in de kleedkamer na de wedstrijd.

Als we zo gecontreerd spelen tegen El Clásico heb ik er vetrouwen in. Wat speelde verdediging goed. Gewoon zo geconcentreerd. Misschien was het wel de beste wedstrijd voor de verdediding van Madrid.
Ook speelden Xabi en Khedira heerlijk op het middenveld. Ben soms wel wat sceptisch over Khedira maar die wedstrijd was hij een heerlijk blok met Xabi.

Niet zo arrogant he, eerst moet je nog een achterstand wegwerken. Het zijn Duitsers, dus die gaan door tot het eind(voorbeeld heenwedstrijd). Zo lang er niet afgefloten is, is de finale nog niet bereikt. En Real speelde nou niet echt super om nu direct te zeggen dat ze het morgen wel even klaren.

24 april 2012 om 16:18

hier zegt hij echt wat anders...ik zie hier niet dat hij arrogant is...

''i hoop we play this final''

youtube video ''real Madrid-bayern Munich: Cristiano Ronaldo's interview with Bwin.com ''

24 april 2012 om 16:36

Zegt hij echt 'i hoop'?. Dat is echt stoer Als een hoepel swingend het veld over.

Heel vaak worden zulke zinnen er uit gepakt en zo neer gezet dat ze prikkelend overkomen. Vooral VZ doet dat heel vaak.

24 april 2012 om 16:40

Als je het zo zegt is het inderdaad niet arrogant. Maar zoals Voetbalzone het hier neerzet lijkt het wel arrogant.

Bayern gaat morgen gewoon door!! een gelijkspel moet morgen kunnen. Hoop dat Robben zn dag heeft en gaat schitteren.

Lahm heeft je in zn zak Ronaldo we zullen zien

Bayern moet in ieder geval gaan scoren want een 0-0 zal het waarschijnlijk niet worden. Ik zie ze daar met Ribery, Gomez, Robben wel toe in staat.

Bayern zal verdedigend zich gaan ingraven, bal onderscheppen en dan gelijk naar Robben of Ribery die de actie kunnen maken om zelf te gaan of voorzet op Gomez.

Ik vind Ribery, Gomez, Robben gelijkwaardig zo niet beter dan Ronaldo, Benzema, di Maria.

Ach, als je kijkt naar de wedstrijden waar Madrid tegen de echte toppers moet dan komen ze er eigenlijk zeer bekaaid af.

Ook tegen Barcelona zaterdag vond ik ze eigenlijk heel erg zwak en lieten ze hun lot volledig afhangen van de tegenstander. Dat Barcelona die keutels van kansen niet pakte was hun geluk, maar ik zie Ribery / Gomez / Robben niet hetzelfde doen, Bayern heeft wel echte " knipsers ".

Ik hoop dat Bayern doorgaat, maar ik denk wel dat ze dan heel goed moeten voetballen

24 april 2012 om 16:44

Ben je bang, wil je niet dat Barca revenge kan nemen in de CL finale… of heb je er niet zo veel vertrouwen in. ;

24 april 2012 om 16:51

Ja dat zou ook leuk zijn maar tegen Bayern is wat anders dan 10 classicos per jaar

24 april 2012 om 17:23

Dat is ook zo, om heel eerlijk te zijn ben ik die hype en de rest rond de classicos van de laatste jaren ook een beetje zat.

Dit kan als arrogant gezien worden, ware het niet dat Ronaldo gewoon vertrouwen heeft in een goede afloop.

Het wordt zeer spannend maar ik hoop dat Real aan het langste eind kan trekken in het eigen Bernabeu.

Als Bayern 1x weet te scoren denk ik dat ze zo goed als door zijn eigenlijk, of Real moet morgen ineenkeer ontketend zijn en meerdere malen scoren maar dat zie ik niet snel gebeuren eigenlijk tegen Bayern.

HIj zegt dat hij er zeker van is dat ze gaan winnen maar met een winst ben je niet bepaald geplaatst voor de finale aangezien Real Madrid bij een 3-2 of een 4-3 uitgeschakeld is.

Ben ik de enige die op een finale Bayern - Barca hoopt? Het is niet dat ik Real haat maar Bayern is gewoon 1 van m'n favoriete clubs en ik moet zeggen dat ik niet de grootste fan van Barca ben (integendeel) maar Chelsea in de finale lijkt me al helemaal niks. En dat 'barca - Real' gedoe komt ook me neus uit. Geef mij maar Bayern als Cl-winnaar.

Real zal moeten aanvallen iets wat ze zaterdag jl niet hebben gedaan(knap op de counter gewonnen )en daar zal bayern zeker door een goal(s) gaan maken.ik denk dat het daarom een mooie open wedstrijd gaat worden en Real in de 70min de kluts bijster raakt..

Ik hoop ook bayer-barca. Want real verdedigt alleen maar net als chealsea. Bayer doet dat niet voor eigen publiek. Wat irriteer ik me aan de portugezen, achja moet maar aan wennen binnenkort ned-por.

Ik hoop dat Bayern wint .. denk toch meer aan een gelijk spel of een 3-2 verlies.
Ben sowieso voor robbery ipv ronazil

25 april 2012 om 15:05

Gast een 3-2 verlies voor bayern is eigenlijk een indirecte win want in feite staat het dan 4-4 met de 1ste wedstrijd meegerekend, maar uit doelpunten tellen een halve punt meer mee als het gelijk staat!

Ben benieuwd hoe het vanavond gaat verlopen, ik hoop persoonlijk op een winst van Realm zonder een tegen doelpunt te krijgen. Zou wat zijn als Realm ook nog eens de champions league wint samen met de titel.. zotezien flikt Mourinho het weer(in zijn 2e seizoen zoals gewoonlijk) om minimaal een hoofdprijs aka de spaanse beker te pakken.

Spannnendd! Word een heerlijk voetbal avondje! Misschien nog Maccie er bij te halen om het nog smakelijker te maken nomnomnom .

Als ronaldo gaat spelen zoals in bayern zal dat niet veel soeps zijn, was in mijn opzicht de slechtste man op het veld.

zeker weten komt real in de finale

ze halen de finale en winnen de finale !!

Hala madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4218 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9069
4.Valencia7026
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3726 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
2013/2014 Real Madrid 30 31 4 1
Laatste voetbalnieuws

Real Madrid laat op laatste speeldag punten glippen met Zidane op doel

Real Madrid kan zich volledig gaan focussen op de Champions League-finale tegen Liverpool, volgende week zaterdag in Kiev. Het team van trainer Zinédine Zidane kwam op op de allerlaatste speeldag niet...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren