Treffers in eerste helft blijken voldoende voor Barcelona in Sevilla

Zaterdag, 17 maart 2012 om 21:54

Barcelona weet dat de kans dat de landstitel geprolongeerd kan worden niet groot is, maar weigert om de strijd te staken. De ploeg van Josep Guardiola bracht het verschil met Real Madrid weer voor in ieder geval een dag terug tot zeven punten, door met 0-2 te winnen van Sevilla. Xavi opende de score en Lionel Messi verzorgde nog voor rust het slotakkoord. Met die treffer kwam de Argentijn op 150 competitiedoelpunten in de Primera División. Real Madrid speelt zondag pas, tegen nummer vier van de ranglijst Málaga.

/

De zege van Barcelona was verdiend, maar toch was Guardiola niet erg tevreden over het spel van zijn ploeg. De bezoekers, met Gerard Pique terug in de basis, begonnen wel sterk en kregen in de zevende minuut de eerste kans van het duel. Een van richting veranderd schot van Adriano kon net worden over getikt door Andrés Palop, die even later Pedro van scoren moest houden. Het eerste wapenfeit van Sevilla kwam na een kwartier spelen op naam van Julien Escudé, die net naast kopte. Het bleek geen voorbode op meer voor Sevilla: sterker, vier minuten later kwam Barcelona op voorsprong. Palop zette nog wel zijn hand tegen een directe vrije trap van Xavi, maar kon de inzet niet keren.

Hierna was het weer de beurt aan Messi. Nadat Andrés Iniesta al net naast had geschoten, bediende hij de op snelheid liggende Argentijn. Messi speelde Emir Spahic door de benen en liet Palop vervolgens kansloos met een opnieuw schitterende lob, die in de bovenhoek binnenviel. Barcelona leek daardoor al redelijk snel op rozen te zitten, maar Sevilla weigerde om de handdoek in de ring te gooien. Gesteund door het fanatieke publiek in het Sánchez Pizjuan probeerde de thuisploeg nog wat van de wedstrijd te maken en Manu kopte op de lat, voordat Victor Váldes gestrekt moest bij een knappe volley van Frédéric Kanouté. De rebound werd niet opgepikt door een speler van Sevilla.

/

Ook in de beginfase van de tweede helft ging Sevilla op jacht naar de aansluitingstreffer. Barcelona moest zich even beperken tot verdedigen, maar kwam al snel weer onder de druk uit en werd vervolgens zelf gevaarlijk via Messi, die net niet bij een goede voorzet van landgenoot Javier Mascherano kwam. Aan de overkant had invaller Diego Perotti ruim twintig minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd de 1-2 op zijn schoen, na een goede voorzet van Piotr Trochowski, maar bij de tweede paal wist hij de bal niet in het net te krijgen.

Een ruim kwartier voor tijd had Iniesta de wedstrijd in het slot moeten gooien. De middenvelder werd vrijgespeeld door Messi en dwong Palop met een schijnbeweging naar de grond, maar slaagde er vervolgens niet in om de bal over de keeper te wippen én het speeltuig tussen de palen te krijgen. De inzet van Iniesta ging net naast, waarna in de slotfase ook Alexis Sánchez er niet in slaagde om de 0-3 te maken. Messi scoorde hierna nog wel, maar zijn doelpunt werd afgekeurd, zodat de teller op twee doelpunten bleef steken. De druk ligt nu weer bij Real.

Bekijk hier de samenvatting van Sevilla - Barcelona:Gerelateerd

151 reacties (laatste reactie door messi barca)

Wat een geluk heeft Barcelona gehad, dat Sevilla hun kansen niet afmaakte. Mascherano en Piqué stonden te blunderen, werkelijk niet normaal. Het had een stuk spannender kunnen zijn als Sevilla al vroeg een tegengoal had gemaakt, het had makkelijk 1-2 of 2-2 kunnen worden. Toch blij dat we gewonnen hebben, ookal was het niveau verdedigend om te huilen.

Hierboven heb ik het natuurlijk wel vooral over de tweede helft, Barcelona heeft namelijk ook meer dan genoeg honderd procent kansen gehad om de wedstrijd voortijdig te beslissen. Xavi, Iniesta, Messi, Pedro en Fabregas hadden gewoon moeten scoren, maar lieten dat na. Als Sevilla dan in de tweede helft die kansen erin schiet, had de wedstrijd heel anders kunnen lopen.

17 maart 2012 om 21:59

barcelona had geluk dat Sevilla de kanzen niet afmaakte bedoel je?

17 maart 2012 om 22:01

Idd! Barca speelde slordig maar 2-2? Denk dat ze het wel geloofde bij Barcelona na de eerste helft.

Een ding is zeker. Barca heeft veel meer kansen laten liggen dan Sevilla dus van geluk hoef je hier zeker niet te spreken.

17 maart 2012 om 22:05

Inderdaad was Sevilla de betere ploeg

17 maart 2012 om 22:15

Sevilla had dikke kansen maakt het niet af ,waren die erin gegaan had Barca dik verloren

18 maart 2012 om 00:18

wat dacht je dan van inesta allen op de keeper af en cesc eerste helft allen voor de keeper kan zo inschieten maar hij mist en alexis ook allen op kepeer af. normal zijn all die kansen 100% goals

20 maart 2012 om 16:35

dat moest de opstelling van barca zijn

valdes
abidal
piceu
puyol
alves
inesta
fabregas
xavi
villa
messi
pedro
17 maart 2012 om 21:59

Helemaal mee eens. Barcelona moet zich in de transferperiode bekommeren om het versterken van de verdediging. Er komen leuke jonge talenten aan, maar zoals de term 'talenten' al aan geeft, kun je die naar mijns inziens nog niet voor de leeuwen gooien. Een Thiago Silva, zoals vaak wordt genoemd in de wandelgangen, is een zeer welkome versterking lijkt mij.

Mooi goaltje van Messi overigens en die vrije trap zat er ook wel lekker in, al had de keeper die wel mogen hebben. Al met al tevreden over de overwinning, maar het had er heel anders uit kunnen zien als Sevilla eerder had gescoord, zoals jij al zegt.

17 maart 2012 om 22:02

Thiago Silva is een uitstekende versterking, volgend seizoen de verdediging aanvullen met Muniesa, Montoya en Bartra en je bent klaar. Ik heb één talent die vaak wordt genoemd, maar ik denk dat hij er echt klaar voor is; Marc Muniesa. Laat hem maar de kans krijgen op linksback bij absentie van Abidal.

Die goal van Messi was overigens een droomgoal, een heerlijke panna en toen die 'klassieke' lob. Geweldig!

17 maart 2012 om 22:06

Ik vond Adriano het anders redelijk goed doen vandaag op linksback. En verder moet de trainer - hopelijk Pep - zeker die jonkies langzaam brengen (in bekerwedstrijden en minder belangrijke duels), maar mochten ze er echt niet klaar voor zijn is Jordi Alba ook nog steeds een goede optie om te halen.

Je gaat die goals van Messi bijna onderwaarderen omdat hij zo frequent scoort met een lobje. Echt heerlijk ja!

17 maart 2012 om 22:10

Nou, Adriano deed het aanvallend wel goed, dat moet ik hem meegeven. Maar het trio Piqué, Mascherano, Adriano vond ik niet goed genoeg vandaag, verdedigend gezien. Jordi Alba zou een goede aankoop zijn, Rosell moet alleen niet teveel betalen voor die jongen.

17 maart 2012 om 22:15

Verdedigend was het sowieso zwak van Barcelona vandaag, dat ben ik met je eens. Piqué voetbalt de laatste tijd echt ondermaats, heel jammer. Jordi Alba moet ook alleen gehaald worden als de jeugd het stokje niet kan overnemen en tegen een niet te hoge prijs inderdaad.

17 maart 2012 om 21:59

Barcelona speelde op 50%. Als Barca even had aangezet was het zo 4/5-0 geworden. Ik denk niet dat Barca in de problemen was gekomen.

17 maart 2012 om 22:03

Ach man Sevilla had er dan ook minstens 4 moeten maken,

17 maart 2012 om 21:59

helemaal mee eens! De kansen werden niet benut door sevilla, saaie wedstrijd...

17 maart 2012 om 21:59

Bwa, verdedigend vond ik Masch nog wel een goede match spelen. Adriano en Pique zijn een andere zaak. En als je alle kansen bij makaar telt was er toch een duidelijk overwicht voor Barça.

17 maart 2012 om 22:04

Adriano vond ik nog best aardig spelen, maar ook niet best. Dani Alves was de enige verdediger die een voldoende haalde. Tuurlijk was er een overwicht voor Barcelona, maar de kansen werden toen niet afgemaakt. Daarna verslapten ze en pakte Sevilla het initiatief.

17 maart 2012 om 22:11

Uhu, als je Keita erin brengt voor Cesc lijkt me dat ook een bewuste keuze van Pep. Adriano liet verdedigend een steekje vallen, aanvallend vond ik hem wel goed. Om nu te zeggen dat Barça veel geluk heeft gehad gaat wat te ver. Bekijk de smaenvatting nog eens zou ik zeggen.

17 maart 2012 om 22:14

Kijk dan nog maar eens de kansen van Sevilla terug, Barcelona heeft geluk gehad dat ze die niet afmaakten de tweede helft, anders had de wedstrijd zomaar anders kunnen lopen.

17 maart 2012 om 22:19

Als dit, als dat...leg even alle kansen in de weegschaal en die zal dan duidelijk overhellen in het voordeel van Barça. Case closed.

17 maart 2012 om 22:07

Geluk? Je bent toch niet vergeten hoe groot onze kansen waren? Cesc, Alexis, Pedro, Messi en Xavi. Vier daarvan waren 100% kansen.

Verder was Pique weer slaperig, maar Masch speelde een sterke pot.

17 maart 2012 om 22:12

Ik heb het eigenlijk vooral over de tweede helft. Tuurlijk heeft Barcelona de kansen wel gehad om de wedstrijd te beslissen, maar de verdediging liet het ontzettend afweten. Sevilla heeft gigantische kansen gehad, met een beetje pech schieten ze er zo twee in! Maar je hebt gelijk, Cesc, Alexis Pedro, Messi, Xavi maar ook Iniesta hadden hun kansen af moeten maken.

17 maart 2012 om 22:19

O ja, dat ik die van Iniesta was vergeten! Keeper lag al op de grond.

17 maart 2012 om 22:26

Ik kon echt niet geloven dat hij die miste! Ik telde hem eerlijk gezegd al, maar toen zag ik tot mijn grote verbazing dat de bal naast de paal belandde. In ieder geval is de achterstand nu nog maar 7 punten. Al zal dat morgen wel weer veranderen...

17 maart 2012 om 22:41

Probeer nou niet de moraalridder uit te hangen. Barcelona zelf had ook drie 1 op 1 kansen.

17 maart 2012 om 22:43

Heb je ook deel twee van mijn reactie gelezen? Want daar geef ik juist aan dat Barcelona de kansen heeft gehad om de wedstrijd voortijdig te beslissen.

17 maart 2012 om 22:46

Eindelijk hebben zelf de Barca fans je door hoe fake jij bent .

17 maart 2012 om 22:50

Ik zie het nu. Excuses.

20 maart 2012 om 16:36

barca is 100% beter dan madrid

18 maart 2012 om 04:00

Ja als als .
je weer toch dat als in het voetbal niet telt.

Barca was weer fenomenaal en messi is met geen pen meer te beschrijven. elk doelpunt van hem is weergaloos en zie je elk weekend mundiaal maar een keer of 3 en alleen bij 1 man : Lionel Messi

18 maart 2012 om 09:30

Ik weet niet welke wedstrijd jij gezien hebt, maar als barca al haar kansen had afgemaakt, hadden er 10 ingevlogen. Sevilla stuk of 4, dus dan is het 4-10. Barca had zeker 7-8 uitgespeelde opgelegde kansen.

Barcelona speelde goed, maar Sevilla had ook een paar kansjes... En weer Messi, wat een prachtige voetballer.

Messi was in slechte doen

17 maart 2012 om 23:48

Moet je eens voorstellen als hij in goede doen is.. Dan tikt hij Madrid helemáál van de kaart..

18 maart 2012 om 00:41

Als Messi in slechte doen zo'n geweldig doelpunt kan maken als de 2-0 van deze wedstrijd dan zou hij in goede doen in staat moeten zijn om Argentinie naar de wereldtitel te leiden. Zeker als je dan ook nog spelers hebt als Tevez, Aguero, Higuain, Di Maria, Lavezzi, Mascherano en Cambiasso.

18 maart 2012 om 09:31

hoe goed is ie dan wel niet als ie in goede doen is? En hij passeerde weer eerst een mannetje.

Nee, de fraaie doelpunten waren de hoogtepunten. De prachtige goal van Messi deed mij echt glunderen. Want ik vind dit persoonlijk een van zijn mooiste, hij speelt hem ongelofelijk mooi door de benen, en dat lobje past echt precies. De goal van Xavi (die gast die nooit scoorde toch?) was ook van klasse natuurlijk. Jammer dat Cesc al een tijdje matig speelde, ook deze wedstrijd krijgt hij niet meer dan een zes. De tweede helft was gewoon matig en het balbezit was wel een beetje verdeeld. Zo rond de 45 - 50.

Al om al, genoten van de fraaie goals, helaas dat er nog 3 honderd procent kansen werden gemist.. Nu maar rustig afwachten wat Real Madrid morgen doet!

Overigens ben ik echt benieuwd wie de top drie gaan vormen voor de goudenbal.

Ik denk dat het kiezen word tussen: Messi, Iniesta, Xavi, Ronaldo, Van Persie en Özil?

Goede uit overwinning van Barcelona.
Niet het beste spel vandaag, maar toch weer 3 punten, de nul gehouden en een doelpuntje voor Messi erbij.

Genoten van de eerste helft, geweldig doelpunt van Messi. Ik vond Adriano ook positief verrassen. Tweede helft was een beetje saai, Barcelona hoefde niet meer en Sevilla kon niet meer.

17 maart 2012 om 22:12

Sevilla kon nog makkelijk hoor en ook Barça had toen kansen. Ik denk dat als ze een beetje minder vreselijk afmaken deze wedstrijd geëindigd was op 5-4 of iets dergelijks.

Geen fantastische wedstrijd van Barça. maar in mijn ogen wel verdiende overwinning.
Iniesta en Messi waren weer eens geweldig, vooral Iniesta, wat een baas !

Heerlijke vrije trap van Xavi en een fenomenale goal van Messi. Het was weer eens genieten vandaag.
Het was te verwachten dat ze zouden winnen, nu wij morgen nog!

Het publiek van Sevilla was heerlijk vanavond, dat wou ik even kwijt.

17 maart 2012 om 21:57

De vrije trap van Xavi was geluk omdat de keeper slecht stond opgesteld, bij 9/10 van de doelmannen had die niet gezeten.

18 maart 2012 om 12:47

Ga eens ergens anders gaan haten. De vrije trap was gewoon goed en Palop is niet zomaar een doelman. De bal gaat over de muur, dan is het voor een keeper altijd zeer moeilijk.

Als je alleen maar wil bekritiseren, ga dan gewoon op een andere site gaan zitten, of beperk je tot topics over Madrid, gloryhunter.

Messis goal was gewoon weer fenomenaal, we zijn ook niet anders gewend van hem
Goede overwinning, geen geweldig spel maar wel 3 punten.

Onverdiend, Sevilla speelde geweldige 2e helft en verdiende hier gewoon een gelijkspel, achja Real de grootste die worden kampioen dusja. Hala Madrid

17 maart 2012 om 22:03

Barca heeft altijd mazzel vandaar , Messi is echt een jankbal .

Wat een eerste helft van barcelona, in de 2de helft iets minder en begon sevilla met de kansen maar maakten het niet af :s de kans van fabregas en alexis moester er normaal wel in :-)

Wat een heerlijke doelpunt van Messi!!
Voor de rest een matige wedstrijd.

Dat doelpunt van Messi was adembenemend mooi. Hoe is het mogelijk dat hij dit elke week toont. Ik vond Sevilla nog goed spelen na de 0-2, maar net dat ietsje te kort komen. En Barca met een vracht vol kansen, had het moeten afmaken in de eerste helft zelfs. Goed, nu hopen dat Malaga kan stunten morgen.

Een mooie eerste helft. Kansen genoeg maar ze werden niet allemaal benut. Er werd in dat opzicht echt wel laks omgegaan. Voor het zelfde geld maakt ook Zevilla een doelpunt, want dat zat er wel in . 1-2 en het kan weer gaan spoken in de hoofdjes..

De scheidsrechter vond ik vandaag echt goed fluiten. Wel speelde Sevilla hard , maar de scheids liet goed doorspelen en floot de wedstrijd niet kapot zoals de meeste spaanse scheidsrechters dat wel vaak doen.

Ot: Pep moet die man tegen wie hij een fles gooide een dag laten meetrainen met de jongens als compensatie...

17 maart 2012 om 22:03

Beste samenvatting die ik tot nu toe gelezen heb.

17 maart 2012 om 22:04

Nou ik denk dat het niveau met die man dan niet echt omlaag gaat

In mijn reactie bedoelde ik natuurlijk 45 - 55 voor FC Barcelona.

Barcelona was deze wedstrijd niet echt heel dominant aanwezig.br Ze creërden we heel veel kansen.. Sevilla ook

Messi EN Xavi Hernandez DE Goal WAS Gewoon DE Mooiste

17 maart 2012 om 22:14

Het waren ook de enige goals, dus het waren zeker de mooiste.

Ik heb de eerste helft amper gezien, maar kan iemand me vertellen of die beter was dan de 2e? Die was namelijk verdedigend dramatisch en daar had Sevilla ook gewoon makkelijk 3x kunnen scoren. Barça had trouwens ook veel kansen, maar Cesc en Alexis faalden 1-op-1 met de keeper. Hoe dan ook ben ik blij dat er weer eens in een moeilijke uitwedstrijd 3 punten worden gepakt en de 0 wordt gehouden. Ik had hier om eerlijk te zijn gedacht dat Barça puntverlies zou lijden, maar gelukkig is dat niet uitgekomen.

17 maart 2012 om 22:02

Eerste helft was het verdedigend ook niet fantastisch, maar wel een stuk beter dan de tweede helft.

Verdiende overwinning van Barca...
Ik denk dat Barca vanaf nu weinig of geen punten zal laten liggen, want ze zijn terug in vorm..
Maja kampioen worden zal dit jaar niet meer lukken, de voorsprong is te groot..

17 maart 2012 om 22:11

Terug in vorm? Ik vond deze wedstrijd nou niet echt een voorbeeld daarvan. De verdediging was positioneel gezien dramatisch. Ook had je de mis communicatie tussen Váldes en Pique waardoor het bijna 1-2 werd.

Verder moesten de aanvaller van de rechter kant komen of door het centrum. Linkerkant was nergens. (pedro dus)
Vind dat jullie je eigenlijk een beetje zorgen moeten maken over de linkerflank positie. Pedro is echt dramatisch laatste paar maand, Villa geblesseerd. Cuenca en Tello doen het leuk maar daar win je het ook niet mee. Maar misschien ben ik ook te pessimistisch.

17 maart 2012 om 23:34

Verdiend? Nou nou, Sevilla had in ieder geval een stuk meer kansen. Maar ja ze benutten ze niet, dus Barca wint. Of het verdiend was, nee.

18 maart 2012 om 00:51

Dat Sevilla kansen kreeg is vrij normaal, Sevilla speelde thuis, en is een vrij sterke ploeg..
Tegen Real hadden ze ook een paar 100% kansen, maar ze verloren wel met grote cijfers..
Trouwens Barca had ook een paar grote kansen, zoals die van Pedro, Cesc, Iniesta, en Sanchez...

Barca was zeker niet op haar best, mooi die shirts voor Abidal weer zoals ze daar altijd doen. Toch gewoon 0-2, beide mooie goals. Competitie doet er toch niet echt meer toe; ze worden 2e, volgend jaar dus uiteraard verzekerd van CL. Kunnen ze zich helemaal op AC Milan richten en de Copa finale.

Mooie wedstrijd 0-2 Jammer dat Barca niet alle kansen had benut.

Je zag wel dat het een uit wedstrijd voor Barcelona was. Wat speelden ze ongeconcentreerd. Eerste helft ging nog wel. Maar in de tweede helft kreeg Sevilla ook genoeg kansen om een treffer te maken. Wat staat Barcelona dit seizoen verdedigd eigenlijk slecht. Het zelfde geld voor Real Madrid. Er wordt zo ongeconcentreerd verdedigd.

Eigenlijk wel een verdiende overwinning van Barcelona. Barcelona was de betere en maakte het zichzelf eigenlijk moeilijk. Sevilla had hier zeker nog wel een puntje kunnen halen. Jammer genoeg is dat niet gebeurd.

18 maart 2012 om 09:32

ik vond ze eigenlijk alleen begin 2e helft tot 60e minutt slecht spelen en de overige tijd heel erg goed. Mooie combinaties, alleen ze maakten hun kansen niet af. Maar slecht spelen, nee dat niet.

Goede overwinning tegen een sterk Sevilla met als uitblinker Iniesta!

Off: wat een zwaar trieste reactie weer van sommige Realsupporters (chicka, Madrid,, en Castillaboy) die het voor de andere gewoon verpesten! VZ doe daar eens iets aan a.u.b.!

17 maart 2012 om 22:25

Deze zege zag ik al aankomen. Sevilla is niet meer wat het was. Allebei veel kansen gemist. Morgen moet Real weer de voorsprong tot 10 punten terugbrengen.

17 maart 2012 om 22:27

0-2 uiteindelijk maar had zomaar 3-6 kunnen zijn als ze gewoon de kansen hadden afgemaakt .

Wat een goal van Messi, eerst een Panna en dan nog een heel mooie lob!

Het begint gewoon normaal te worden, Messi met zijn lobjes.

Valdes had ook een paar mooie save's, alleen Pique is een beetje uit vorm.
Pedro begint steeds meer mee te doen en zijn vorm te zoeken, msichien dat een goal hem helpt.

17 maart 2012 om 22:26

Pedro is inderdaad de persoon die meer dan ooit een doelpunt verdiend om zijn zelfvertrouwen op te krikken. Hij heeft bij momenten wel lekker gekaatst met Messi en heeft 93 minuten als een gek achter die bal gehold. Hopelijk blijft hij deze stijgende lijn vasthouden.

17 maart 2012 om 22:31

Idd, als hij zo blijft werken, dan volgende de doelpunten, assits vanzelf wel.

Was wel een mooie pass van Valdes op Pedro, als Pedro die had gemaakt, had Valdes nu één assist op zijn naam.
Zou wel leuk zijn!

Barça heeft de 3 punten beet en legt de druk bij Real. Messi had weer eens één van zijn briljante ingevingen met die stifter,schitterend gewoon. Iniesta liet weeral zien wat een weergaloze techniek die heeft,die bal plakt bijna letterlijk aan zijn voet. Benieuwd wat Real morgen doet.

Xavi is de beste wat een goal

Pff Messi, wat een doelpunt

Barca heer en meester tegen een sterk Sevilla, als je naar de namen van Sevilla kijkt doen die niet onder voor The Spurs en zeker niet voor Liverpool..

Ah die Messi, ongelooflijk zeg. Ik vind Spahic echt een geweldenaar dit seizoen, bikkelhard en een goede verdediger. Maar hij werd daar zo vernederd dat hij gewoon stopte met lopen en naar beneden keek. Je doet er niks aan, het is zo snel en slim. En dan die lob, prachtig. Hij is echt in bizarre vorm. Een complete aanvaller en middenvelder.

Overigens had Sevilla hier niet moeten verliezen, die kregen echt bizarre kansen. Maar ja Manu was bijzonder slecht vandaag. Dat je die al op de lat kopt is apart maar dan de rebound helemaal missen?

Pique weer eens de slechtste man op het veld, lekker Ramos en Puyol centraal op het EK want die jongen is dramatisch. Is sowieso overschat maar sinds Shakira hem heeft gedumpt gaat het nergens over. De één na de andere fout en allemaal door gebrek aan denkvermogen.

18 maart 2012 om 00:11

Heeft Shakira Pique gedumpt? :O

Ik hoop dat C.ronaldo nog heeft gekeken.
Kan tie tenminste nog wat leren van de doelpunten.

Kan iemand mij vertellen hoe vaak Messi al met zo'n boogballetje/stiftje heeft gescoord?
Want de laatste tijd zie ik volgens mij niks anders dan zulke doelpunten van hem

18 maart 2012 om 04:38

@joentje

Lob Goals:

Albaceta (2005). Mallorca (2006), Atletico Madrid (2007), Celtic (2008), Shaktar (2008), Real Madrid (2008), Atletico Madrid (2009), Mallorca (2009), Athletico Bilbao (2009), Zaragoza (2009), Tenerife (2010), Valencia (2010) *, Arsenal (2010), Villareal (2010), Tenerife (2010), Tenerife (2010), Panathinaikos (2010), Racing Santandar (2010), Villareal (2010), Betis (2011). Atletico Madrid (2011), Almaria (2011), Real Madrid (2011), Santos (2011), Valencia (2012), Leverkussen (2012), Leverkussen (2012), Sevilla (2012). Totaal 28 van 231.

Kop Goals:

Zaragoza (2006), Sporting Gijon (2008), Manchester United (2009), Getafe (2009), Deportivo Lacaruna (2009), Zaragoza (2010), Mallorca (2011), Bate Borisov (2011), Osasuna (2012), Malaga (2012). Totaal 10 van de 231.

Penalty's Goals:

Lyon (2007), Sevilla (2007), Almeria (2007), Recreativo (2007), Valencia (2008), Racing (2008), Espanyol (2008), Atletico Madrid (2009), Athletico Bilbao (2009), Athletico Bilbao (2009), Mallorca (2009), Osasuna (2010). Racing Santander (2011), Arsenal (2011), Almeria (2011), Real Madrid (2011), Mallorca (2011), Viktoria Plzen (2011), Ac Milan (2011), Betis (2012). Racing Santander (2012). Totaal 21 van de 231.

* Chip tussen de armen van de keeper heen

Alsjeblieft

18 maart 2012 om 08:51

19messi33,

Mooie statistieken zijn dit,

Geweldigg.. hij heeft meer lobjes gescooord dan penaltys

18 maart 2012 om 11:14

Haha, held!
Maar ik dank u vriendelijk voor uw heldere antwoord!

18 maart 2012 om 12:17

En de rest van de goal dan.

Zijn dat normale of heeft ie ook wel eens vrije trappen gescoord geloof ik.

18 maart 2012 om 18:57

Peeskens hij zal een vrije trap of 8 a 9 hebben gescoord heel wat simpele goalen heel wat dribbel goals... maar dat doe ik wel een andere keer daar heb ik op dit moment even niet zoveel zin in... Hij is heel veel gaan scoren sinds Guardiola aan het roer is bij Barcelona...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4861 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Lionel MessiAanvaller3634
Ivan RakiticMiddenvelder351
PaulinhoMiddenvelder349
Jordi AlbaVerdediger332
Luis SuárezAanvaller3325
Sergio BusquetsMiddenvelder311
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3559 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0
2013/2014 Barcelona 31 28 2 0
Laatste voetbalnieuws

Coutinho maakt wereldgoal bij afscheidsduel van Iniesta

Barcelona heeft het afscheid van Andrés Iniesta opgeluisterd met een overwinning. De kampioen van LaLiga won zondagavond door een schitterend doelpunt van Philippe Coutinho met 1-0 van Real Sociedad, de nummer...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren