wk2018

Ajax betaalt het meeste in Eredivisie maar keerde wel minder uit

Donderdag, 1 maart 2012 om 23:05

Ajax heeft in het eerste deel van het seizoen ruim vier miljoen euro minder uitgegeven aan salarissen. Dat meldt Voetbal International. De Amsterdamse club betaalt met ruim twintig miljoen euro nog wel altijd veruit het meeste in de Eredivisie. Miralem Sulejmani is topverdiener met 1,8 miljoen euro bruto.

Het ontbreken van plaatsingspremies voor de Champions League is de voornaamste reden voor het verschil. Afgelopen seizoen werd ten koste van PAOK Saloniki en Dinamo Kiev de groepsfase van het Europese miljoenenbal gehaald. Dankzij het landskampioenschap plaatste Ajax zich afgelopen seizoen rechtstreeks.

Door de vervanging van Martin Jol door Frank de Boer is Ajax eveneens goedkoper uit. De inkomsten zijn ook hoger dan vorig jaar. "Doordat wij de enige Nederlandse club in de Champions League zijn", aldus directeur Jeroen Slop. De lagere kosten en hoge inkomsten uit de Champions League leidden in de eerste zes maanden tot een netto winst van bijna twaalf miljoen.Gerelateerd

70 reacties (laatste reactie door calafel66)

Miralem Sulejmani topverdiener?
Ik dacht toch echt dat dit Mounir el Hamdaoui dit was, die nu bij Jong Ajax zit

1 maart 2012 om 23:35

Dacht ik ook! Heeft Ajax geen bod van 13 miljoen ontvangen van Valencia afgelopen transferluik? In het licht van zijn salaris en aanschafwaarde vind ik het eigenlijk onverantwoord dat Ajax dit heeft geweigerd als dat het geval is. Meer zul je er nooit voor krijgen. Zeker omdat het Sulejmani nogal wat tijd heeft gekost om Ajax van waarde te zijn en hij zelfs nu nog niet bepalend is voor de Amsterdammers. Voor een schijntje kan Ajax straks buitenspelers halen die evenveel, zo niet meer brengen dan Miralem Sulejmani!

1 maart 2012 om 23:37

Nee, dat heeft ajax niet gehad.

1 maart 2012 om 23:39

Zoiets las ik, maar kan ook wel weer prietpraat uit de wandelgangen geweest zijn hoor...

1 maart 2012 om 23:41

Hou het maar op een boodschap van piet piraat in de wandelgangen;

Dat had Ajax namelijk in deze winterstop nooit afgeslagen gezien de belangstelling voor Narsingh.

1 maart 2012 om 23:43

Als dat waar zou zijn was Ajax inderdaad helemaal de weg kwijt. Dan had je nog 5 miljoen op de bank gehad en had je Narsingh kunnen halen, of ook nog Assaidi erbij.

2 maart 2012 om 08:47

@recordjampioen Werk jij bij Ajax ofzo? Je zegt wel dat ze dat wel gedaan hadden ivm interesse narsing, maar volgens mij kwam die interesse pas toen sulejmani geblesseerd raakte of tewel. Poepverhaal

2 maart 2012 om 13:45

@ coolrat

ze hadden al interesse in Narsingh alleen doordat Sulejmani geblesseerd raakte wouden ze hem gelijk halen.

1 maart 2012 om 23:37

Volgens mij verdient Mounir 1,5 miljoen bruto. Eigenlijk is Sulejmani zijn salaris niet waard. Hij krijgt alleen zoveel, omdat hij toen voor veel geld is gehaald en waarschijnlijk goede voorwaarde heeft gesteld. Als ik dit zie zou ik hem wel proberen te verkopen in de zomer en Narsingh als vervanger halen. Mickey is een prima speler en kan belangrijk zijn, maar echt beter lijkt hij niet te worden.

2 maart 2012 om 06:51

El Hamdaoui krijgt 2 miljoen of 1.8 bruto op zn minst. Het was al duidelijk na zijn komst dat hij de best betaalde speler van Ajax zou worden. Meer dan Suarez die een goedkoop contract had en ook meer dan Sulejmani.

Genoeg onderzoekers en tv programmas hebben gemeld dat zijn salaris 2 miljoen bruto of 1.8 is op zn minst.

En dan speel je in het 2e pfff.

2 maart 2012 om 06:52

Tel bij de 1.8/2 miljoen bruto zijn vergoeding die hij krijgt voor zijn zaak in Rotterdam en het is bingo.

2 maart 2012 om 09:33

Hij krijgt volgens mij 1,5 bruto, maar door de vele extra onderdelen in zijn contract komt hij ruim boven de 2 miljoen uit.
Sulejmani 1,8 miljoen en ze willen nog verlengen ook? Dat zal tegen minimaal dezelfde voorwaarden moeten zijn voor Sulejmani denk ik, wel vreemd aangezien hij nou niet de speler is die op constant niveau presteert.

1 maart 2012 om 23:37

Sulejmani is een topverdiener ja. El Hamdaoui wordt niet genoemd omdat hij verbannen is naar Jong Ajax.

2 maart 2012 om 00:12

Dat is de grootst mogelijke onzin die jij hier weer uitkraamt.

2 maart 2012 om 01:38

wat zeg jij nou weer, krijg je geen salaris bij jongajax dan?? of hoeft Ajax het salaris van spelers van jongajax niet te betalen ofzo?? als mounir meer had verdiend had het hier wel gestaan hoor.. al speelde hij in de C2

2 maart 2012 om 07:26

Dit gaat over de selectie daar zit el ham niet bij.

2 maart 2012 om 06:48

El Hamdaoui is topverdiener maar die speelt niet he vandaar. El Hamdaoui verdient 2 miljoen bruto.

Dat werd bekend na de heisa rondom Fiorentina en Ajax bij Nieuwsuur met Twan en Arno Vermuelen.

Ongelofelijk Sulejmani topverdiener en de andere el Hamdaoui speelt rustig bij Jong Ajax. Wat een schande!

1 maart 2012 om 23:40

Van El Hamdaoui is een schande inderdaad, maar van Sulejmani kan je moeilijk wat aandoen daar zit je nou eenmaal aan vast voor een paar jaar. Je kan hem ook voor een korter termijn een contract aanbieden alleen de kans dat ze dan gratis de deur uit gaan wandelen wordt vergroot.

Ach, misschien komt er deze zomer een leuke subtoppertje of middenmoter die hem wil overnemen.

2 maart 2012 om 10:49

Van de een is het een schande en van de ander kan je er niks aan doen?
Als je ziet hoeveel kansen onder verschillende trainers Sulejmani heeft gehad en hoe weinig krediet El Hamdaoui heeft gehad... Dan vraag ik me af waar die schande zit.

Sulejmani heeft in het Ajax shirt nog geen 10 goede wedstrijden gespeeld...

en volgend jaar zijn mounir en aisatti weg (al hoop ik dat aisatti voor een minder salaris bijtekent) en zal het nog minder zijn. Het gaat de goeie kant op.

2 maart 2012 om 01:41

en spelers als vdwiel,vertonghen en evt sulejmani vertrekken, scheelt ook heel erg in de salarispost (wss ook enorm in de prestatie's helaas). aisatti mag van mij wel blijven, weet niet wat voor salaris die verdiend maar het zal geen salaris van pak em beet 1.8miljoen zijn.

Die Sulejmani is nog helemaal niet terug op zijn oude niveau. Dat zal hem ook nooit lukken aangezien hij overgewicht heeft. Alleen in zijn gezicht kan die al 3 kilo afvallen. Ajax moet hem zo snel mogelijk verkopen.

1 maart 2012 om 23:42

In zijn gezicht kan hij 3 kilo afvallen? Van der Gijp.tv

Sulejmani heeft zeker geen overgewicht en is ook zeker niet te dik, dat slaat nergens op. dat hij een lakse instelling heeft tijdens de wedstrijden is wel waar. Behalve tegen United toen speelde hij wel met de juiste instellingen alleen slaagde zijn acties niet. Sowieso dit jaar in de CL was Sulejmani veel harder aan het werken dan in de eredivisie. Wellicht om zich in de kijker te spelen.

1 maart 2012 om 23:45

volgens zei hij een keer dat hij zo speelde omdat hij met een blessure moet spelen of vergis ik me hier?

1 maart 2012 om 23:45

Vond je hem bij Heerenveen niet slanker dan? Volgens mij was die toen veel meer afgetraind dan nu.

2 maart 2012 om 01:44

dat klopt idd, hij oogt mischien wat mollig, ik herinner me de micky van heerenveen eerlijk gezegt nietmeer zo goed, hij scoorde iig erg veel en zag er fit uit itt tot nu daarin heb je gelijk, maar mischien is het zijn bouw, want hij heeft wel gewoon hele goede wedstrijden gespeeld (voornamelijk CL wat ali_ajax hierhoven ook al aangeeft) maar hij oogt altijd laks (zo zijn er meer in het team) bij ''mindere'' wedstrijden.

2 maart 2012 om 07:54

Overgewicht? Misschien moet je de breedbeeldfunctie van je TV iets anders instellen want wat je zegt slaat echt als een tang op een varken. Sulejmani is topfit, doet inmiddels ook veel verdedigend werk en is de snelste speler uit de selectie.

2 maart 2012 om 09:56

'dikkie' Sulejmani is helemaal niet topfit. Het is algemeen bekend dat hij in zijn begin periode bij Ajax last had van overgewicht. Op dit moment mogen er ook zeker wel een aantal kilootjes af. De titel 'snelste speler uit de selectie' gaat denk ik toch echt naar Derk Boerrigter. Ik snap dat je die misschien over het hoofd hebt gezien, omdat hij al tijden niet speelt, maar zijn versnelling is ongelooflijk. Sulejmani is redelijk snel. Meer niet.

2 maart 2012 om 19:23

Sulejmani is ook enorm snel, Boerighter ook.

En dat Sulejmani in zijn beginperiode iets te dik was wil niet zeggen dat hij het nu ook is. Gewoon pure onzin, je moet iets beter kijken.

Wat een wanbeleid is er ook gevoerd, één voordeel is dat het alleen maar beter kan...

2 maart 2012 om 00:18

want elk nadeel heb z'n voordeel ;

on: ik dacht dat engelaar net zoveel verdiende?

schandalig dat een speler als sulejmani 1,8 miljoen verdient ongelofelijk man ik ga hier ook verder geen woorden meer aan vuil maken.

2 maart 2012 om 01:46

zo schandalig was dat niet toendertijd, hij speelde geweldig en was de revelatie van de eredivisie, goh wat was die micky goed zeg.. lijkt wel of hij zijn 2lingbroer na ajax heeft gestuurd, wat zit er een enorm verschil in zeg, hij heeft zijn 1e wedstrijden goed gespeeld vooral de wedstrijd tegen willemii toendertijd waarin hij volgensmij geblesseerd raakte en sindsdien is het alleen maar slechter gegaan met micky.

Volgens mij is dit al een tijdje bekend nieuws?
Sulejmani verdient veel omdat hij voor veel geld van Heerenveen is gehaald. Daar was hij de beste speler van de eredivisie. Als hij bij Ajax net zo had gespeeld doet niemand hier moeilijk. Een risico dat verkeerd is uitgepakt.

2 maart 2012 om 00:10

Hij speelt al sinds 2008 bij ajax man we hadden hem al in 2010 moeten verkopen sjonge jonge.
100 wedstrijden en maar 29 doelpunten voor iemand van 16,5miljoen.

2 maart 2012 om 01:49

je moet hem niet op die 16,5miljoen afrekenen.. daar kan je micky niet voor aankijken, dat heeft marco gedaan.. micky kan er toch niks aandoen dat hij zoveel heeft gekost? wel ben ik het met je eens dat hij nooit meer het niveau van heerenveen heeft gehaald na zijn blessure die hij opliep in tilburg in zijn beginperiode bij ajax, daar zit het probleem, sinds die blessure is het een andere micky geworden, helaas...

2 maart 2012 om 00:12

Daar gaat het artikel toch ook niet over, Sulejmani word alleen als grootverdiener genoemd omdat Ajax dit jaar nog steeds bovenaan staat in NL qua salaris kosten.

Verder was dit nieuws al wel te verwachten, wel goed dat ze nu van spelers als Atouba en Mido afzijn.

Er is jarenlang wanbeleid gevoerd waardoor het geld van de goudhaantjes Sneijder, Babel, van der Vaart, Ibrahimovic, Chivu, Huntelaar allemaal verdampt is door slechte aankopen. Wat een aanfluiting. Sulejmani kost 16 (!) miljoen. Dat is de transfersom wat Ajax betaald heeft voor Suarez en Huntelaar bij elkaar!! Voor een speler die het nog niet had bewezen op het allerhoogste niveau. 8 miljoen was al teveel geweest. En dan verdiend hij ook nog 1,8 miljoen per jaar. En dan nog te bedenken dat als hij gewoon voor dit seizoen een werk vergunning in Engeland had gekregen hij bij Westham United had gespeeld.

700.000 voor de beste speler bij Ajax zou al teveel zijn geweest. Gezien de salarissen zijn ze dus verplicht om elk seizoen kampioen te worden. Geen wonder dat er zoveel druk is als je bij Ajax speelt.

De begroting van Ajax valt of staat gewoon met de verkoop van de spelers. Doordat Suarez verkocht was stonden ze ineens in de zwarte cijfers. Spelers verkopen is dus enorm belangrijk, want waar haal je dan zoveel geld vandaan?? Sponsor inkomsten?? Eventuele champions league inkomsten?? televisierechten?? Nee de verkoop van de spelers maakt of breekt de begroting.

Leuk zóiets voor 1 jaar! Maar volgens seizoen gaat die vlieger dus niet op! Dan moet je dus gewoon gaan buffelen voor je geld! Of je moet nog de CL zien te halen. En dan zit je alsnog er niet als enige in want kampioen worden zie ik niet gebeuren

2 maart 2012 om 09:15

Of we nou kampioen worden of niet hoop zoiezo dat er 2 nederlandse ploegen de CL ingaan, dan maar het geld delen maar is sportief gezien voor nederland gewoon het beste.
Zal wat zijn Ajax en Feijenoord de CL in.

Sulejmani lekker verkopen zodra je de kans hebt. Is en blijft een miskoop. Staat leuk hoor al die doelpunten dit seizoen, maar et waren allemaal slappe rolletjes. Elke andere rechtsbuiten die zo vaak naar binnen trekt en altijd voor eigen succes gaat komt er ook wel aan bij Ajax. Sulejmani geeft zelden tot nooit een goede voorzet en valt al om als een tegenstander hem aanraakt. Aan een buitenspeler die wel bruikbare assists af levert en het veld breed houdt heb je veel meer aan.

Mensen hebben het hier over wanbeleid waarschijnlijk vanwege de titel van deze artikel, maar kijken dan wel behoorlijk over het laatste zinnetje heen. 18 miljoen winst is heel behoorlijk over een half seizoen, Ajax zal waarschijnlijk het enigste club zijn/of 1 vd weinige die aan het einde van het seizoen geen verlies draait dus om dan over wanbeleid te praten is een beetje wrang.

Hoeveel verdiend theo dan?

Ajax zal hem natuurlijk in de komende onderhandelingen minder gaan bieden
Zal me niks verbazen als hij er niet mee akkoord gaat waardoor hij verkocht zal moeten worden. Vanwege een 1 jarig contract moet je blij zijn als je nog 6 mln voor hem krijgt. Maak je dus zo een 10 mln verlies plus ook nog salaris. Wat een kapitaalsvernietiging. Niet dat je dit van te voren had kunnen weten, hij was geweldig bij heerenveen.

2 maart 2012 om 09:46

@***ajax

Echter is het aan Mickey of hij verkocht wordt. Niet aan Ajax. Immers als hij niet accepteert en niet weg wil is het simpel.
Dan loopt hij een jaar later transfervrij bij een nieuwe club binnen. En pakt hij ook nog een flink pak tekengeld en een mooi salaris.
Immers die club hoeft geen transfersom te betalen dus tel uit je winst voor zo'n club.

Ben al blij dat ze 4 miljoen minder hebben uitgegeven !

On:

Gaat de goeie kant op met het geven van te grote salarissen , ziet het steeds minder , ook omdat er meer talenten komen in de selectie dan spelers met ervaring .

ben al blij dat het nu de goede kant opgaat, je moet nu gewoon je verlies pakken met spelers als mounir en micky en gewoon in het vervolg nietmeer dezelfde fout maken, er dus van leren. geef frank de tijd en het komt helemaal goed, hij word erg onderdruk gezet door de buitestaanders maar in de club heeft iedereen vertrouwen in hem en terecht! het is een beginnende trainer dus hij maakt fouten, van fouten leer je waardoor je ze in het vervolg wss niet meer maak, en zulke dingen zie je nu al, namelijk ebecilio op de bank bijv en ozbiliz in de basis, je begint de hand van frank al aardig te zien in sommige combinatie's, bijv de 1e goal tegen excelsior wat een prachtige aanval was dat, en zo zijn er veel meer, over 90minuten gezien is het natuurlijk nog onvoldoende maar dat kost tijd en die krijgt frankie dan ook.

Je ziet nog altijd dat Ajax bezig is te herstelen van het eigen wanbeleid van de laaste jaren '00 toen men wanhoopig op zoek was naar een kampioenschap. Nog steeds betaald Ajax de prijs ervan , een zeer wijze les is het geweest. Inmiddels komt er loon na werken , circa 3 jaar na dato werpt het zijn vruchten af. Aissati , Cvitanich , Silva en Sulejmani zijn de overgebleven aankopen van de jaren wanbeleid.

Volgend seizoen wacht een gloed nieuwe start met een vermoedelijk vertrek van :
1 Ooijer (stopt waarschijnlijk)
2 Silva (stopt waarschijnlijk)
3 Cvitanich
4 EL Hamdaoui
5 Aissati
6 Verhoeven
7 Vertonghen
8 Van der Wiel

Misschien vertrekt Sulejmani ook nog , en natuurlijk zullen niet alle huurlingen terug keren (bonevacia, Jozefzoon , Bizot , Castillion en Sneijder)

2 maart 2012 om 02:52

Dmitri Boelykin is aan het eind van het seizoen toch ook transfervrij? Ik neem toch aan dat ze hem niet langer gaan binden. Maar inderdaad, er gaan veel matige voetballers weg. Het vertrek van Vertonghen en Van der Wiel vind ik wel een aderlating.

2 maart 2012 om 05:16

Dan volg jij Ajax duidelijk niet. Bulykin is, vooral de laatste weken, belangrijk voor Ajax. Ook zijn doelpuntenmoyenne dit seizoen liegt niet, ik denk dat Ajax op basis hiervan hem nog een jaar tot zich zal binden.

2 maart 2012 om 10:39

Dat denk ik ook van bulykin, ik ben wel voor dat Ajax Burnett bij Groningen terug haalt. Speelt erg goed daar en die is ook verhuurd. Ik vind die salarissen van belachelijk trouwens kom op Suljemani die heeft al te veel gekost laat staan dat je dit voor hem betaald.

2 maart 2012 om 11:20

@zodoejedat

Burnet is niet verhuurd, die is gewoon weggegaan bij Ajax omdat hij bij Groningen meer perspectief zag om te spelen. Als Ajax hem terug wil zullen ze een flink bedrag op tafel moeten leggen.

2 maart 2012 om 12:58

@shakhtar

In April zal Ajax besluiten of ze gebruik maken van de optie in zijn contract om er nog 1 jaar aanvast te plakken. Je kan een boel van hem vinden , maar hij is zeer nuttig geweest voor Ajax de afgelopen tijd. Hij heeft niet veel tijd nodig om een goal te maken , en is wanneer de nood hoog is erg handig.

Ik moet wel zeggen dat ik de meeste voetballers absoluut niet mattig vind in dit lijstje. Op zich zijn het allemaal (behoudens Verhoeven) prima voetballers. Blessure leed , ruzie met de trainer , niet het niveau halen , pech en ouderdom zijn uiteenlopende redenen waarom ze slechts weinig speelde.

Ik ben benieuwd wat Ajax wil gaan halen als vervangers. Als je Van der Wiel , Vertonghen , Sulejmani , Cvitanich en EL Hamdaoui weet te verkopen dan moet je toch een mooie som geld hebben waar je uistekende spelers van kan halen.

Sulejmani 1.8 miljoen??? En wat krijg je daarvoor terug? Niks nada noppes! Ja iemand die na balverlies eerst 10 minuten op het veld staat te sloffen met hangende schouders! Iemand die nooit eens met een actie zn man voorbij gaat.

Wat een ontzettende miskoop zeg. de Boer vindt hem goed spelen. Ik heb hem nog nooit zo slecht zien spelen als dit seizoen!

12 miljoen overgehouden in de 1ste seizoenshelft, het gaat de goede kant op met de club.
Vorig seizoen is als totaal ook met een behoorlijk overschot afgesloten.

In mijn ogen is Sulejmani wel heel bruikbaar en wil de technische staf ook met hem verder. Gesprekken zullen deze maand plaatsvinden als je de berichten leest.
Geloof stellig dat ook Bulykin een jaar langer blijft, omdat Ajax een eenzijdige optie daartoe kan lichten.

Verthongen en Van der Wiel vetrekken zeker in de zomer, waarschijnlijk Janssen ook.
Aan met name de eerste 2 zal Ajax zo'n 15 miljoen overhouden, 7 voor Van der Wiel en tenminste 8 voor Verthongen.

Verder zal het nodige veranderen in verkopen en verhuur van mindere spelers

Het technische beleid is de basis voor het financiele beleid van de club.
Tegelijk, als Chivu komt zal dat zeker ook geld kosten.

Ieder jaar zal het vermogen van Ajax verder stijgen, ben daarvan overtuigd.

Als Ajax met de salarispost nu gewoon is wat meer opschuift naar het niveau van Psv en Twente dan kunnen ze structueel elk jaar winst maken zelfs zonder Cl.
Waarom zal je 1,8 miljoen betalen aan een Sulejmani? terwijl topspelers als Mertens en Strootman bij Psv niet meer verdienen als een ton of 8.
De topspelers in deze competitie zullen altijd wel voor Ajax willen spelen of dat ze nou 1 of 2 miljoen krijgen.
En een grote speler zal je niet meer bij Ajax en in de eredivisie krijgen ook al wil je 2 of 4 miljoen betalen de Sneiders, van de Vaarts en Huntelaars krijg je echt niet hier heen.
Ajax kan makkelijk nog 10 miljoen bezuinigen als ik naar Psv kijkt, en met dat geld kan je zomers toch weer aardig winkelen, wat in veel gevallen dan ook weer goed is voor andere Nederlandse clubs als er meer geld in omloop komt op de transfermarkt in plaats van de zakken van spelers en zaakwaarnemers.

El Hamdaoui is topversiener maar die krijgt geen premies dit jaar, vandaar dat Sulejmani nu topverdiener is.

Ajax is al heel lang bezig om de salarissen naar beneden te drukken , afgelopen zomer zijn er heel veel grootverdieners weg gegaan , een stuk of 14-15 A Contracten.
De 1e seizoenshelft zag je al in de balans van Ajax , had Ajax al 4,5 miljoen euro bespaard op de salarissen , dus de 2e seizoenshelft zal flink meer zijn , zal het uitleggen waarom.
Het is zowiezo het geval dat ze 4,5 miljoen ook de 2e seizoenshelft besparen , dus besparen ze in een jaar tijd al 9 miljoen euro.
Maar , Ajax was afgelopen jaar Kampioen geworden , en die kampioenspremies kwamen iets van 4 miljoen uit las ik ergens.
Dat betekend indien Ajax geen kampioen is , hoeven ze die premies ook niet te betalen (en dat staat dan anders ook op de balans Salarissen)

Dus 9 miljoen van de dalingen komen van de spelers die weg zijn gegaan 4 miljoen aan kampioensbonussen die er dan waarschijnlijk niet zijn

Kom je op een besparing uti in 1 jaar van maarliefst 13 miljoen!!! euro...

Dus Ajax is echt wel goed bezig , maar het moet nog meer naar beneden , vorig jaar betaalde we met kampioensbonussen iets van 51 miljoen euro , als je daarvan 13 miljoen afhaalt , moet er natuurlijk nog wel wat meer bezuinigt worden.

Maar daar zijn ze nog steeds mee bezig , kijk maar.

Ajax is tegenwoordig veel Jeugdspelers aan het vastleggen , en de jeugdspelers krijgen veel kansen , en daar willen ze ook op bouwen ... de Jeugdspelers hebben allemaal in het begin maar een bescheiden salarisje om te beginnen , dus scheelt dat ook behoorlijk in je portomonee.

Aissati is transfervrij verdiend rond de miljoen
Silva is Transfervrij verdiend rond 7 ton
Vertonghen verdiend 1,5 miljoen en die gaat naar waarschijnlijkheid ook weg
Vd Wiel verdiend 1,5 miljoen en gaat waarschijnlijk ook weg
El Hamdaoui verdiend 1,5 miljoen en die wilt Ajax nog proberen te slijten.
Cvitanich verdiend rond de miljoen en die doet het goed bij Boca Juniors verwacht dat ze de optie tot koop gaan nemen
Ooijer Transfervrij verdiend ook een paar ton
Bulykin Transfervrij verdiend rond de miljoen..
Alleen snap ik niet waarom ze dus de Contract van Sulejmani willen verlengen , omdat die al zoveel verdiend.
Als ze die ook weg doen , heb je je salarishuis flink naar beneden gepeilt en kan je dus ook weer een normaal salarishuis startten.

Als je dat realiseert wat ik hierboven neer zette , dan kan je ook weer inkopen doen , en die een normale salaris geven , in plaats van 1,8 miljoen bruto..
Dan kan er eindelijk weer goede stappen gemaakt worden naar de toekomst , in financieel uitzichtte dan

El Hamdoui heeft exact hetzelfde salaris als Suljemani. De reden om Suljemani te verlengen tegen dezelfde voorwaarde is dat Ajax 16 miljoen moet afschrijven..

Stekelenburgh v erdiende overigens ook 1.8 miljoen, Erby 1.7 en Suarez zelfs 3 miljoen...

Hamdaoui 2,1 en Engelaar zijn de absolute grootverdieners en duurste bank/tribune zitters in NL. Daar is hier laatst nog een topic over geweest. Aisatti verdiende 1 miljoen.

Wat een besparing zou dit aanstande zomer zijn. El hamdoei, Sulejmani, Janssen, V/D Wiel en Vertonghen, Bruno Silva en Aissati allemaal weg. Dat mits je de aankopen eraf haalt heb je toch een structuele besparing van minimaal 5 miljoen per jaar.

Nu nog door met el hamdaoui, bulykin, silva, van der wiel, aissati en verthongen en evt. verthongen.. Moet natuurlijk wel wat bij komen, maar niet extreem veel ik zeg een VM en een Lcv, daar mag je dan ook best wat in investeren, bespaar je nog steeds geld (neem een chivu a 2 miljoen per jaar).. daarnaast opwaarderen en verlengen van eriksen, boilesen en alderweirld.. Ik teken daarvoor..

Ik lees hier gelukkig dat Ajax heel goed bezig is. Kan je nagaan hoe dit straks gaat met een nieu bestuur. Wat goed dat dat enorm slechte bestuur is opgestapt.
Ook de jeugdopleiding is ondanks wanbeleid, nog steeds de beste van Nederland.
Dit moet Europese top gaan worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
NAC Breda mag dromen van de komst van Daniel Arzani. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren