wk2018

'De basiself van Mourinho riep gevoelens van lafhartigheid bij mij op'

Donderdag, 19 januari 2012 om 20:20
/

Ramón Calderón deinst er de laatste jaren, na zijn omstreden voorzitterschap bij Real Madrid, niet voor terug om stevige kritiek te uiten. De ex-sportbestuurder zet zijn vraagtekens bij de manier waarop het team van José Mourinho woensdagavond tegen Barcelona ten strijde trok. Ook heeft Calderón geen goed woord over voor Pepe, die na rust bewust op de hand van Lionel Messi ging staan.

"Barcelona is voor Real Madrid en Mourinho tot een obsessie uitgegroeid", oordeelde Calderón in gesprek met ONA FM. "De basiself van Mourinho riep gevoelens van lafhartigheid bij mij op. Hij zette gewoon een muur voor het doel van Iker Casillas, meer niet. Hij vindt maar niet de manier om van Barcelona te winnen." Calderón denkt dat Mourinho steeds meer ter discussie komt te staan. "Men was al niet tevreden over de manier waarop hij zich continu uit, maar door de zeges werd dit wel geaccepteerd. Nu is er mijns inziens wel sprake van een debat. Mourinho wil trainer en voorzitter van Real Madrid zijn, dat moet niet getoloreerd worden."

/

Calderón denkt te weten waarom Pepe in Clásicos vrijwel altijd de sportieve grenzen overschrijdt. "Mourinho voert de druk op zijn spelers op. Hij eist het maxinale van zijn spelers, niet alleen fysiek maar ook psychologisch. Dat is niet normaal. Ik vind de actie van Pepe ook verwerpelijk en hij moet zijn excuses aanbieden. Een van de manco's van Mourinho is dat hij agressief gedrag van zijn spelers verwacht. Ik ken Pepe goed, het is een ontzettend aardige jongen. Maar dit is niet goed te praten. Ik denk dat hij zich heel erg laat beïnvloeden door de aanwijzingen van Mourinho."

"Natuurlijk is het niet leuk om zelf een speler te straffen, maar er moeten maatregelen worden genomen", besluit Calderón. "Real Madrid had sowieso al ervoor moeten zorgen dat Pepe publiekelijk zijn excuses aanbiedt. Dat zou onze verontwaardiging over zijn gedrag echter niet hebben weggenomen. Pepe zal zich vandaag ongetwijfeld niet goed voelen. Hij zal de beelden hebben gezien, de kranten hebben gelezen en heel erg balen. Dit mag hem hoe dan ook niet meer overkomen."Gerelateerd

76 reacties (laatste reactie door amaprofboy)

Dit is een goede zaak. Calderón en andere belangrijke mensen verwant aan Real Madrid mogen best en moeten eigenlijk als klankbord fungeren. Mourinho blijft in mijn ogen een geweldige coach. Sinds hij in de Spaanse competitie actief is, valt het me echter wel tegen dat hij Özil geen vaste basisplaats toekent. Die jongen is in mijn ogen de toekomstige Wereldvoetballer van het jaar.

19 januari 2012 om 21:26

Calderon is gewoon nog altijd enorm gefrustreerd dat hij destijds is weggebonjourd ten faveure van Perez daarom zegt hij in dit in de media. Anders had hij zijn kritiek, waar zeker een kern van waarheid inzit, nooit zo de ether ingeslingerd. Natuurlijk hoop ik ook Real volgende week wel Barca vast durft te zetten en bijvoorbeeld Kaka' er bijzet.

19 januari 2012 om 21:50

Dat hoop ik ook ten zeerste. Kaká is mijn favoriete voetballer aller tijden en ik hoop echt dat hij de vorm uit zijn succesjaren bij Milan weer helemaal terugvindt!

19 januari 2012 om 21:55

Dat hoop ik ook alleen zie ik dat niet zo snel gebeuren in het Madrilaanse shirt en al helemaal niet onder Mourinho. Misschien dat hij zijn oude vorm kan hervinden onder good old Ancelotti bij PSG al zou ik hem ook wel graag een keer bij Chelsea willen zien.

20 januari 2012 om 10:14

Bij PSG zou hij een dodelijk trio kunnen gaan vormen met bijvoorbeeld Pastore en Nenê, maar ik ben bang dat de kwaliteiten van Kaká - wanneer in vorm - simpelweg te exceptioneel zijn voor de Ligue 1. In de Premier League zou hij waarschijnlijk beter tot zijn recht komen, ookal hoop ik nog steeds dat hij bij "de Koninklijke" zal slagen. De onderlinge strijd is daar ongekend, als iemand successen kent bij Real Madrid, dan kan diegene haast nergens anders meer falen. Om terug te komen op de PL, bij teams als Chelsea en Manchester United zou een creatieveling als Kaká niet misstaan.

Dat derde filmpje, OMG die man is gewoon echt niet goed bij zijn hoofd! Wat een laffaard!!

Dit zal wel niet allemaal door Mourinho komen, want niet alle spelers gedragen zich als een achterlijke idioot!

paar draadjes los, maar voor de rest een schat van een jongen

Wat een dorpsidioot is die Pepe ook!

Real Madrid heeft gewoon niet de verdedigers van Inter en van Chelsea. Dat zijn clubs van het alle hoogste niveau in het verdedigen. Real heeft zulke spelers niet en moet aanvallen. Daarom worden ze haast elke wedstrijd scheel getikt of krijgen ze onnodige tegengoals.

19 januari 2012 om 20:48

Inderdaad. Real speelt tegen welke club dan ook aanvallend voetbal waar ze een van de beste in zijn. Deze defensieve manier heeft nu ook al vaak genoeg gefaald dus waarom zou Mourinho niet van eigen kracht uitgaan...

19 januari 2012 om 21:22

Misschien omdat hij met een aanvallende tactiek met 5-0 van de mat is geveegd. Het is heel leuk dat iedereen dingen roept, maar Mourinho is ook geen magiër. Hij probeert de dingen uit die hem het beste lijken, dat het dan mis gaat, dat kan. Maar daarvoor neemt hij de schuld ook op zich.
Met 'n verdedigende tactiek heeft die in ieder geval al enkele malen gelijk gespeeld en ook een maal gewonnen. Dus de oorzaken voor het niet aanvallend spelen lijken me redelijk voor de hand liggend!

19 januari 2012 om 22:32

Daar heb je op zich wel gelijk in, maar ondanks dat gaat dit helemaal nooit werken. Pepe is geen middenvelder en het voetballende vermogen voor de counter waar Real dodelijk in is wordt daardoor enorm verminderd. Daarnaast kan Diarra wat Pepe doet op het middenveld ook en daarbij komt dat hij wel kan voetballen. Ik zie het volgende week in Camp Nou veel liever op de volgende manier (zie opstelling). Hoeft niet per se in de beker, maar in ieder geval wel in de volgende competitie wedstrijd.

Casillas
Ramos
Pepe
Carvalho
Marcelo
Alonso
Özil
Diarra
Di Maria
Benz/Higuain
Ronaldo
19 januari 2012 om 23:35

Ben het bijna helemaal eens met je opstelling, alleen vind ik carvalho te langzaam om de aanvallers van Barca af te stoppen. Daarom zou ik het achterin zo neer zetten.

Coentrao-----ramos----pepe----marcelo

Coentrao is misschien geen RB maar kan daar best spelen denk ik.

20 januari 2012 om 10:15

Of Lass rechtsback en Coentrao op linksmidden.
Lass heeft vaker bewezen prima op rechts te kunnen en Coentrao is aanvallend top.

Ja wie moet je daar de schuld voor geven. Mourinho komt toch met zo'n tactiek. Ronaldo Benzema en Higuain worden geslachtofferd door het defensieve spel. Het is idd een obsessie voor hem geworden. Ow wat was Pellegrini dichtbij met leuk voetbal en dat doet Mourinho ook, maar niet tegen Barcelona. terwijl ik mij kan heugen dat Real goed speelde in beiden wedstrijden van de Spaanse Supercup. Zo zonde en ja wat mij betreft ga ik mee met Tristan. Pepe nooit meer laten voetballen bij Madrid. Hij is een schande voor de sport. Hij moet een voorbeeld nemen aan Casillas en zelfs Ronaldo. Meestal de twee heren die je nooit rare dingen ziet doen tijden de El Clasico's.

19 januari 2012 om 22:36

Wat is nou precies anti voetbal? Je hebt gelijk dat Mourinho altijd en overal de oorlog aan gaat met Barcelona, maar er is bij Inter zeker geen sprake geweest van anti voetbal. Daar vertrouwde hij op de kwaliteiten van Inter en die lagen achterin. De defensie van Inter was gewoon ijzersterk en met Milito in vorm en natuurlijk Eto'o hadden ze twee dodelijke spitsen rondlopen. Counter voetbal is een tactiek en geen anti voetbal. Anti voetbal is in mijn ogen dingen doen die totaal niet bij voetbal horen. Dingen die Pepe doet, maar ook dingen die Barcelona doet. Om dan maar even terug te gaan naar Inter - Barcelona: de stervende zwaan Busquets die niet eens geraakt werd door de arm van Motta. En zo zijn er nog veel meer voetballers die dingen doen die niet bij voetbal horen, maar counter voetbal of verdedigend spelen is absoluut geen anti voetbal.

Pepe kan gewoon niet normaal voetballen, hij mag nog blij zijn dat hij geen rood kreeg, ongelovelijk, ook als je dat filmpje ziet, van mij mag hij gewoon een dikke schorsing krijgen!

Dat laatste filmpje was ik gelukkig vergeten.

Real Madrid moet afstand van deze gozer doen. Hiermee wil je als club toch nooit meer mee geassocieerd worden.

19 januari 2012 om 21:26

Ja haha ik krijg spontaan pijn aan mijn kont als ik dat filmpje weer zie .pepe zou eigenlijk niet eens een nieuw contract krijgen maar mourinho heeft dat toch goed voor mekaar gekregen .heeft alleen niet zoveel aan hem gehad tegen barca,vind hem wel een goede verdediger hoor maar lijkt soms een losgeslagen stier ,met 10 redbulls in zijn mik .Ik moet er soms maar om lachen tsja....

als je dat derde filmpje kijkt en hij zal niet die laatste trap nog eens geven was het nauwelijks een overtreding maar damn!! wat ging hij toen door het lint, daar hoef ik liever niet bij te staan op het voetbalveld!!

Zoooo...calderon zegt precies wat ik gister allemaal zei:

1. Echte Madrid fans of spelers met een madrid verleden weten dat in Bernabeu altijd aanvallend gespeeld moet worden, ongeacht de tegenstander. Michel Salgado was gister een van de analyticus bij Skysports en hij gaf ook meteen aan dat het niks zal worden.. Hij keurde het elftal af. Er zaten nogmeer analyticus bij en die keurden het elftal van Mourinho wel goed. Je zag meteen dat ze geen echte Real Madrid fan waren. of dat ze het cultuur van Real Madrid niet kennen.

2. Mourinho gaf gister aan na de wedstrijd. Dat hij nooit naar de ''madridismo'' zal luisteren. WTF is dat nou weer? HEt zijn wij die voor de salarissen etc betalen?

3. Hij vraagt teveel van zijn spelers, wat soms fataal kan zijn.
Mourinho gaf aan dat het zijn schuld was. Maar hoe deed hij dit? Door sneer uit te delen. Hij zei: de spelers die normaal goed spelen, speelden vndg heel slecht. Daarmee bedoelt hij Benzema, Higuain etc. Maar ik bdoel, als je zo'n elftal het veld opstuurt, kan je ook niet meer verwachten. Ik weet niet wat Mourinho probeerde te doen met die blok van 7 verdedigers. Mssn wou hij gewoon niet verliezen. ''zijn reputatie''.

Zijn trainer-capaciteiten staat helemaal niet ter discussie, maar..................

Dit is idd een obsessie geworden. Ze kunnen het blijven negeren maar dat is the hardest truth...

En dat gedoe over Pepe.. mensen moeten nu wel ophouden..iedereen weet dat het niet correct was. Je wordt er wel gek van.

Idioot voor het leven, hoe kan dat zo'n aardige jongen zijn naast het veld maar op het veld toch flippen. Moet gewoon een stadionverbod krijgen, een half jaar schorsing. In België kreeg er eens een speler 3 jaar schorsing (waarvan 4 maanden onvoorwaardelijk) omdat hij naar een speler had gespuugd en daarna z'n truitje naar de scheidsrechter gooide.

http://www.youtube.com/watch?v=1jp-wndo1qe

Pepe geeft in 1 wedstrijd een elleboog, trapt express een speler op zijn voet, schopt alles en iedereen aan en krijgt daarvoor wellicht... niets?

In dat derde filmpje schopt hij 3x na elkaar op een speler die neerligt en daarna loopt hij op hem alsof hij er niet eens ligt. En daarvoor kreeg hij maar 6 wedstrijden. Of 7, ik weet het niet meer precies. Die actie is even belachelijk als die van Cantona of Roy Keane ooit. En hij kreeg maar 6 wedstrijden... nu waarschijnlijk niets....

En Pepe, die is heilig. Geef die jongen nog een kans...

19 januari 2012 om 20:56

Dus? Als ik een compilatie maak over de valbeurten van Sergio Busquets zou die langer zijn dan Transformers 3. Je moet het over het gehele seizoen bekijken, niet tot enkele wedstrijden. Daarnaast zijn de irritaties die tegen Barça op het veld ontstaan volkomen begrijpelijk. Ik wed dat jij ook doodziek van wordt als iemand je continu een kaart probeert aan te naaien. Pepe is een van de beste verdedigers ter wereld en naar mijn mening hoort hij gewoon te kunnen voetballen. Bikkelhard en een beetje anders, maar we kunnen niet allemaal dochterlief Messi zijn

19 januari 2012 om 21:15

Laat het voor eens en voor altijd duidelijk zijn. Real Madrid naait zichzelf kaarten aan! De schuld afschuiven op Barcelona is inmiddels wel afgezaagd en het verwijzen naar kaartennaaien maakt al helemaal geen indruk meer. Als er aanslag op je lichaam gepleegd wordt ga je neer en hoop je inderdaad dat de dader bestraft wordt met een kaart of niet?? Overigens heeft Real niets te klagen want er hadden gisteren minstens 2 rode kaarten kunnen vallen, en dan ben ik nog heel mild. Je mag Barcelona van alles en nog wat beschuldigen, maar de harde realiteit is dat niemand zich daar een moer van aantrekt. De voetbalwereld herinnert zich enkel het mooie voetbal dat ze gebracht hebben, de eindstand en de zoveelste mislukte poging van Mourinho om resultaat te boeken tegen het team van Guardiola.

Ik heb het al een paar keer gezegd. Met zo'n debiele opstelling, sta je als aanvaller machteloos. Ronaldo, Bezema en Higuain moesten het maar uitzoeken daar voorin en de rest mag de middellijn niet eens oversteken.

Als je Messi (hypothetisch gezien) daar neerzet, gaat hij er ook he-le-maal niets van bakken. Maar die 'kenners' zeggen dan wel doodleuk dat Ronaldo weinig heeft laten zien

je ziet bij die actie naar de Barca-fans na die goal, dat de haat bij hun heel diep zit00
ze worden gek van Barca...
Die andere 2acties van hem zijn gewoon gestoord, vooral die 3de filmpje, om zoiets te doen moet je toch echt gek zijn..

T is w88 tot ie eens de verkeerde tegenkomt die zn been breekt..

Calderon is typisch een voorbeeld van een amateuristische klootzak die eens lekker natrapt. Dat hij ooit deel was van Real Madrid betwijfel ik.

Men moet eens ophouden met het verheerlijken (1000x om de uur) van Barça en het afschilderen van Pepe als beul, moordenaar en gek. Hij is een van de beste verdedigers in de wereld, en als iemand constant kaarten uitlokt dan is het vrij normaal om boos te worden. Het is abnormaal om dan iemand neer te steken met een mes of iemand te bijten. Maar Pepe deed ze allebei niet.

19 januari 2012 om 20:56

Nee want Pepe doet gewoon alles schijnheilig en gaat dan met zijn armpjes in de lucht staan van Huh ik? Maar ik deed niks!!
En dan ook nog als een idioot naar de grond vliegen als hij over zijn schouder word geaaid door Fabregas! Nou dat is pas acteer werk
En dan Barca schijnheilig noemen, nou hahahaha ik lach me rot echt waar!!

19 januari 2012 om 22:02

Met zo'n nickname zou ik me ook rotlachen hahaha
Wat Pepe deed stelt niets voor vergeleken met sommige, andere Barça spelers die om de wedstrijd schwalbes vertonen. Om van te kotsen.

19 januari 2012 om 22:19

Wat is er mis met mijn nickname ?

Nee joh, wat Pepe deed, niks mis mee, zo ga je echt met mensen om! Lief jochie hoor die Pepe!

Heb van Real aardig wat acteer werk gezien gister, kunnen ze zo een film van maken!

Ja Barca kan er ook wat van, geef ik best toe hoor, maar dan moet je niet net doen alsof er bij Real nooit iemand een swalbe maakt. Want ik heb er toch aardig wat gezien.
Dat is wel erg zwak! Jammer van je.

On; Compleet mee eens, behalve dat dit Mourinho zijn schuld zou zijn, da vind ik niet, niet alle real spelers gedragen zich als idioten! Dus het zal echt wel aan Pepe zijn gedrag liggen, niet aan die van Mourinho

19 januari 2012 om 20:59

Idd, gelukkig kwam Pepe niet zwaar bewapend het veld op. Respect dat hij alleen maar een beetje doelloos om zich heen ging trappen, op een hand ging staan en als een klein kind ging rollen toen hij een licht duwtje kreeg.

19 januari 2012 om 21:02

de enige die gisteren schwalbes maakte was toch wel Pepe..
Pepe is gewoon gek, en moet levenslang geschorst worden, ik zou er niet van verschieten, dat als je hem laat doen dat hij dan iemand doodschopt, hij is in staat om iemand te vermorden..

19 januari 2012 om 21:19

De eerste die een kaart wou aannaaien was toch echt Fabio Koeentraoe met een lekkere snoepduik. Pepe vond het maar niks en liet de tweede helft zien dat je vooral moet blijven gaan liggen en doen alsof je in je hoofd geschoten bent.

19 januari 2012 om 21:20

Hij was zeker deel van Real Madrid. Geen speld tussen te krijgen.

Ik vind het wel belachelijk dat dit tig keer wordt herhaald. Het is niet goed nee, maar er waren ook andere dingen gebeurt? Laat ik bijvoorbeeld dat stukje met Dani Alves en een real speler noemen, toen ze wilden koppen werd de real speler bij keel genomen en meegesleurd. Daar heeft niemand 't over, maar ik vind wel dat er een straf moet komen voor Pepe en alle misdadigers gister op 't veld. Daarbij moet deze discussie wel gesloten worden en ik hoop dat Pepe in de eerst volgende wedstrijd met Barcelona z'n excuses aanbiedt.

19 januari 2012 om 21:21

Bedoel je het kopduel tussen Callejon en Alves waarbij Callejon naar z'n gezicht greep waardoor Alves z'n arm verwikkeld geraakte met die van Callejon?? Haha als jij de fase bedoelt die ik denk vrees ik dat jij toch dringend eens een afspraak moet maken bij de oogarts. Er werd niemand bij de keel gegrepen en er werd al helemaal niemand 'meegesleurd'.
De reden dat 'niemand het er over heeft' is het feit dat jij de enige bent die zoiets gezien heeft.

20 januari 2012 om 16:03

Dat moment ja, en ik denk dat jij even langs de oogarts moet om je Barcelona-bril eraf te gooien. Zelf vind ik dat Real Madrid ook in de fout is gegaan, dat verdedig ik niet. Maar er wordt niet over Barcelona's fouten gesproken. Dat is jammer, maargoed.

Messi moet hier gewoon geel krijgen. Probeert Pepe overduidelijk een kaart aan te naaien, angsthaas!

Langznaam vind ik het ook wel genoeg geweest.. Bij elk bericht dat nu over de el Clasico gaat zitten die 3 filmpjes van Pepe bij.. Ik bedoel we weten het nu toch wel of niet?

Wat Pepe betreft..

Pepe is als men even niet kijkt naar die nare trekjes gewoon een goede verdediger en Real moet hem echt niet weg doen.. Want wat heb je dan? Net niks meer Carvalho wordt er ook niet jonger op..

Maargoed hij heeft van domme en onnodige trekjes.. en toevallig altijd tegen Barca.. Daar moet hij eens echt vanaf want hij benadeeld zijn team ook gewoon als je in de 16min als geel pakt.. Dan is de kans dat je de 90min vol maakt tegen Barca toch echt klein..

Dat tegen Getafe.. ik wil het niet goedpraten.. maar het maakt niks uit hoe rustig iemand is of wat dan ook ooit 1x kan het gebeurd dat je helemaal door draaid.. Duidelijk dat daar alle zekeringen door waren gebrandt..

Hoe dan ook hij moet zich echt leren te beheersen ook tegen Barca.. want dat zijn belangrijke ontmoetingen en wat heb je er in godsnaam aan als jij je team zwaar benadeeld door op een of andere domme en vooral onnodige manier rood te pakken..

19 januari 2012 om 21:34

Pepe schorsen en intern ook straffen zou het beste zijn, gebeurt dat niet? Ach het is de voetbalwereld en er is niets oneerlijker en krommer dan dat, was volgens mij al wel even bekend toch? Laten we ons weer lekker op voetbal gaan focussen, bijvoorbeeld op de return want met een 0-1 is Real gewoon nog door :'

En natuurlijk moet je hem niet wegdoen Pepe is een geweldige verdediger en een meerwaarde voor heel veel teams alleen kan hij het blijkbaar niet opbrengen om gewoon geconcentreerd te voetballen tegen Barcelona. Als Mourinho slim is zet hij hem volgende week op de bank en dan gewoon Varane naast Ramos. Is misschien wat jong maar hij is groot, snel, anticipeert uitstekend en heschikt bovendien over een goede opbouw. Ramos en Varane kunnen over een paar jaar een van de beste duo's vormen.

Het blijven een stelletje criminelen bij elkaar: Pepe, Ramos, Coentrao, die kleine lijmsnuiver op links, Mr. Bask die voor de koninklijke uitkomt..., wanneer gaan ze eindelijk eens voetballen? Volgens mij heeft Ronaldo ook spijt als haren op zijn hoofd dat hij daar ooit gaan spelen is. Vergeleken met het sportieve spel in Engeland speelt hij als superpro en topper met zulke associalen. Zelfde Kaka en Ozil, allen gentlemen op het veld. Triest!

Mourinho ontslaan vanwege enkel de duels tegen Barcelona gaat wel erg ver.
Wanneer hij kampioen gaat worden met Real Madrid is het alsnog goed in orde..

Enkel dient Mourinho wel aangesproken te worden op de manier van spelen, daar kan geen enkele Real Madrid fan achter staan..

19 januari 2012 om 21:31

Ik ben niet bepaald een fan van het Realspel in de Clasico's omwille van verschillende redenen en de tactiek is er maar een van.
Feit is wel dat ik van de meerderheid van de bijna 30 andere wedstrijden in de eerste helft van het seizoen wel genoten heb.

Wat ik dan wel weer mooi vindt om te zien, is dat Xabi Alonso wel meteen naar Messi toe rent toen hij het zag. Zoals het ook hoort tussen rivalen.

De manier van spelen is voor Morinho niet veel veranderd alleen kon hij er bij clubs als Porto en Inter mee wegkomen omdat die spelen om te winnen en niet om het publiek te vermaken. Dat lijkt me duidelijk. Morinho gaat gewoon voor de overwinning en als het niet goedschiks gaat dan maar kwaadschiks. Vind niet dat ze nu moeten gaan zeuren over z'n speelstijl. Dat ie het nu eenmaal moeilijk heeft met Barca is ook niks meer dan normaal die spelen voetbal van een andere planeet.

Hij heeft natuurlijk gelijk over Pepe. Die moet echt leren van zich te gedragen.
Maar denkt hij dat er een trainer is die het met deze selectie of eender welke andere beter zou doen tegen Barcelona?

Mourinho moet gewoon een man wezen, En gewoon zeggen Ozil kaka Ronaldo Benzema Di maria Ga lekker voetballen. Ga goals scoren geniet. Terwijl hij zegt Diarra Khedira Pepe Coentrao Carvalho laat messi niet lopen maak slijding op iniesta hij maakt zich meer zorgen om de verdediging dan de aanval. Wie stel nou Higuaine linksvoor een pure spits met aanvoer van Pepe. Gister heeft Mourinho gefaaald. Was ik coach dan wist ik het wel.

Je hebt geen boomlange verdedigers nodig aangezien barca zonder spits speelt. gewoon druk zetten

Casilias
Ramos
Pepe
Coentrao
Lass
Xabi
Kaka
Ozil
Marcelo
Benzema
Ronaldo
19 januari 2012 om 22:04

'' Ga goals scoren geniet. ''

Dit zegt al genoeg over je reactie; het slaat nergens op. Je speelt een wedstrijd om te winnen, niet om te genieten. Denk je dat het Fifa 12 is ofzo, waar scores als 5-3 en 6-10 normaal zijn? Mou heeft niet gefaald, maar Real speelde slecht in de tweede helft.

19 januari 2012 om 22:16

Meen je dit nou echt. Realmadrid is geen Inter dat ze zo spelen Realmadrid is de grootste club van de wereld met de meeste prijzen van de wereld. En dan speel je met zo een opstelling terwijl je 200 miljoen op de Bank hebt. Ben je wel lekker Altintop heeft 5 minuten gespeeld in half jaar en staat basis zelfde geldt voor Carvalho en Granero. Hij heeft Kaka Ozil Sahin Benzema Ronaldo Higuaine Callejone gister allemaal laten stikken. somige kregen geen speeltijd anderen moesten aanvoer krijgen van lass en pepe. Dit is Realmadrid dat speelt in het Bernabeau Altijd maar dan ook Altijd op de Aanval.

Het enige witte shirt wat Pepe nog moet dragen is er een met hele lange mouwen.

"mourinho vindt maar geen oplossing voor Barcelona." Euhm en welke coach of ploeg dan wel? Dit is zo gemakkelijk praten van buitenaf. Geen enkele andere trainer zou hierin wel slagen. De reden dat er onder Calderon zn leiding gewonnen werd was omdat Barcelona veel minder sterk was toen.

Op welke andere manier dan compact verdedigen en scoren op de counter heeft Barcelona de laatste jaren verloren? In welke ploeg heeft het voetballend zijn meerdere moeten kennen? ( Hierbij praat ik de zware fouten niet goed, die mogen wel achterwege blijven)

20 januari 2012 om 00:11

Dan moet Mourinho en Real Madrid maar bekennen dat Barcelona de beste ploeg van de wereld is momenteel en niet altijd de schuld zoeken bij Barcelona zelf (omkoping Fifa, bevoordeling scheidsrecher of pech). Je hoort de Real spelers voor een classico altijd beweren dat ze Barcelona kunnen verslaan en dat zij de beste ploeg zijn en dat ze het niveau van Barça als team bereikt hebben enz..

Hiervan is echer niets te merken tijdens de classico's dus zou het veel wijzer zijn als Real niet zo veel hooi op hun vork nam want dat resulteert meestal in frustratie bij de Real spelers zoals bijvoobeeld bij Pepe en Ramos.

Caldéron heeft toch wel een punt hier. Mourinho heeft invloed op zijn spelers want hij is tenslotte de trainer. Hij kan Pepe in toom houden indien hij dit zou vragen want zijn spelers gaan toch altijd voor hem door het vuur zoals ze zo mooi zeggen.

Ik denk ( en ben bang) alleen dat Mourinho dit met opzicht niet doet hoe anders kan je de verhoogde agressiviteit verklaren van de laatste jaren tijdens de classico's. De classico waren vroeger ook hevig maar ontaarden nooit en op het einde van de dag had men tenminste respect voor de tegenstander ook al was het je aartsvijand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4219 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Hirving Lozano heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren