Adblockers en Voetbalzone.nl

Bedankt voor het bezoeken van Voetbalzone. We zien dat je gebruik maakt van een adblocker. Graag zouden we je willen vragen om Voetbalzone als uitzondering toe te voegen bij de adblocker die je gebruikt.

Voetbalzone is volledig afhankelijk van advertenties voor haar inkomsten. Hiermee wordt de redactionele kwaliteit gewaarborgd en kunnen we de circa 80 artikelen en content op de sociale netwerken produceren, de reden dat je onze site bezoekt. Door het gebruik van adblockers staat dit verdienmodel onder druk. Om jou als bezoeker te kunnen blijven boeien, vragen we je dus om hulp.
Hieronder zie je hoe je bij een aantal populaire adblockers Voetbalzone als uitzondering kunt toevoegen:

AdBlock

Gebruik je AdBlock? Dan kun je de extensie in jouw browser openen als je op deze pagina zit. Vervolgens kies je voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en druk je op 'uitsluiten'. Je schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van Voetbalzone.nl.

AdBlock Plus

Gebruik je AdBlock Plus? Dan kun je de extensie in jouw browser openen wanneer je op deze pagina zit. Je ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klik je daarop dan schakel je Adblock Plus voor alle pagina's van Voetbalzone.nl uit.

AdBlock Pro

Gebruik je AdBlock Pro? Dan kun je de extensie in jouw browser openen wanneer je op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van Voetbalzone.nl toe te staan.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
De toekomst van Fran Sol ligt mogelijk in Mexico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren