Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Kimmich wil niet verlengen en geniet interesse uit Engeland

Laatste update:
/
Manchester United houdt de situatie van Sacha Boey in de gaten. De rechtsback van Galatasaray speelde dit seizoen elke wedstrijd en zou de volgende versterking voor Erik ten Hag kunnen worden. (Fanatik)
/
AC Milan informeert bij Aston Villa naar Clément Lenglet. De voormalig verdediger van FC Barcelona heeft ook in Engeland weinig perspectief op speeltijd en kan in januari mogelijk de overstap naar Italië maken. (Fabrizio Romano)
/
Joshua Kimmich kan mogelijk de overstap maken naar Manchester City. De defensieve middenvelder wil zijn contract bij Bayern München, dat loopt tot 2025, naar alle waarschijnlijkheid niet verlengen, City toonde al eerder interesse. (Mundo Deportivo)
/
Manchester United ontvangt aanbieding voor Casemiro uit Saudi-Arabië. De middenvelder kan zijn niveau van vorig seizoen, mede door blessureleed, nog niet aantikken en kan in de winter mogelijk verkassen naar de Saudi Pro League. (Marca)
/
Kalvin Phillips gaat Manchester City in de winter verlaten. De middenvelder geniet interesse van Newcastle United en Juventus en wil meer speeltijd met het oog op het EK komende zomer. (Fabrizio Romano)
/
Jobe Bellingham kan in de zomer een grote overstap maken. De middenvelder kan Sunderland inruilen voor Real Madrid, waar zijn oudere broer Jude furore maakt. Ook Chelsea en Juventus hebben interesse getoond. (ESPN)
Is Manchester City een geschikte club voor Kimmich?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kimmich past perfect bij City, voetballende verdedigende middenvelder, kan ook als back spelen die naar het middenveld trekt. Wereldspeler !! Kunnen Kovacic en Phillips van de hand gedaan worden !

19 december 2023 om 14:05

Als united slim is gaan ze ook voor kimmich. Dat zou tenminste een keer een aanwinst van niveau zijn.

19 december 2023 om 14:10

Ja maar of kimmich dat wil? Kan het me haast niet voorstellen. Alle goede voetballers worden bij united uiteindelijk matige spelers

19 december 2023 om 14:13

Kan het mij ook niet voorstellen. Al zou een duo Casemiro - Kimmich en ervoor Bruno wel een goed trio moeten kunnen vormen. Kimmich past ook beter naast Casemiro dan een speler als Mount of Mctominay hé.

19 december 2023 om 14:10

Kimmich is als cvm niet van wereldklasse. Anders zou Bayern niet op zoek zijn naar een cvm.

19 december 2023 om 14:11

Kimmich is in mijn ogen wel een wereldtopper op het middenveld hoor. Of je hem dan als 6 of als 8 gebruikt. Voetballend is hij enorm goed, technisch onderlegd, goede pass, wint zijn duels en een gigantische longinhoud. Daarnaast ook af en toe nog eens ''irritant'' of een ''flikkertje'' zoals ze dat wel eens noemen (kom even niet op andere benaming, excuses )

Zou hem graag bij Arsenal zien hoor, ipv de blessuregevoelige Partey. En hij is nog inzetbaar als RB, mits nodig.

19 december 2023 om 14:19

Kimmich als enige 6 is wel een stuk minder. Hij heeft iemand met wat meer fysieke en verdedigende kwaliteiten nodig naast zich.

19 december 2023 om 14:41

Wat Ajaxnl! al zegt hieronder. Kimmich heeft een fysieke verdedigende middenvelder naast zic nodig. Cm is zijn beste positie qua kwaliteiten.

19 december 2023 om 14:48

Ja, als enige verdedigende middenvelder misschien niet nee.
Maar als hij naar City of Arsenal gaat, heeft hij ideale spelers als Rodri & Rice naast zich.

Zou monsterlijk zijn hoor!

19 december 2023 om 21:34

Jullie hebben Rodri al, beetje zelfde rol

Kimmich en Rodri damm heb je wel een blok staan zeg ..

Kimmich bij City... pff die zal de hele premier league waarschijnlijk heet maken.

Boey zou best een degelijke back zijn hoor, maar ik zou als United zijnde nu alleen een absolute topper halen daar (hakimi, Frimpong, Dumfries level) en anders gewoon Dalot en AWB behouden...

Kimmich staat in de interesse van City, maar Arsenal schijnt ook verregaande interesse te hebben.
Als men toch Partey kan verkopen en Kimmich terug kan halen hé, wauw.
Middenveld van Odegaard - Rice - Kimmich zou toch werelds zijn!

Wat moet AC Milan met Llenglet? Die hebben toch ook gewoon 4 Cv's al met Tomori, Kjaer, Kalulu en Thiaw? Die zijn toch top? En Llenglet speelt bij Villa al niet, heeft daar volgens mij normaliter gewoon Pau Torres & Tyrone Mings voor zich. Rare transfer eigenlijk ook...

Phillips naar Newcastle. Weet niet of City dat zomaar wil doen, richting hen.
Juventus zie ik hem eerder heen gaan, maar ik vind niet dat Phillips het niveau voor de absolute top heeft (zowel in Engeland, Spanje, Italie als Duitsland niet). Vind het een vrij overrated speler eigenlijk die vooral gewaardeerd wordt door Southgate. Maar die man heeft wel meer rare ideeën.

Jobe Bellingham naar Madrid? Dat lijkt mij wel een iets te grote stap. Overigens ook naar Chelsea of Juve hoor. Van Sunderland naar die clubs is wel gigantisch hé. Hij doet het, wat ik gehoord heb van een vriend, wel goed bij Sunderland. Maar om dan gelijk die stap te maken? Lijkt mij zwaar overdreven.

19 december 2023 om 14:14

AC wordt geteisterd door blessures. Zal vast tijdelijk zijn. Zelfs Theo speelt afgelopen tijd geregeld als CV.

19 december 2023 om 14:48

Ah oké, dat wist ik niet. Nouja, hem huren zou een tijdelijke optie zijn inderdaad.
Kalulu, Caldara, Thiaw & Pellegrino geblesseerd zie ik.

Dan heb je alleen nog Kjaer en Tomori over. En op de backs alleen Theo, Calabria en Florenzi... Dan mag er misschien wel wat bij ja!

Kimmich is echt een wereldvoetballer, hij heeft werkelijk alles. Als Bayern speelt, let ik alleen op hem, ook zonder bal een genot om naar te kijken.
Hoewel hij in ieder team past, denk ik dat City het beste bij hem past omdat hij dan meer de gelegenheid krijgt om mee te voetballen

Kimmich is een geweldige speler. En past met zijn speelstijl uitstekend bij City hij kan naast Rodri een geweldige dubbele pivot gaan vormen. Toch wil ik Kimmich liever bij Barca zien want Barca heeft enorm veel behoefte aan een echte 6 die goed het spel kan verdelen en Kimmich is daar een topper in.

19 december 2023 om 17:30

Hij is defensief echter te zwak om alleen op 6 te staan. Dan zou je hetzelfde probleem hebben als met Frenkie nu. Los van het feit dat Barcelona hem waarschijnlijk niet kan betalen.

19 december 2023 om 21:00

@Pedri16

Ja dat klopt wel. Maar opbouwend en het spel lezen is Kimmich na mijn mening wel veel beter in dan Frenkie.

Zubimendi is gewoon hard nodig maar die is onhaalbaar ook.

Zn speler zou man United nou naar moeten kijken. Deze spelers maken je team beter. Is de 100 die ze aan iedereen verdampen beter waard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren