Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
2
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Coppa Italia
Datum: Dinsdag 2 april 2024
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: -
Stadion:
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
2 april 2024 om 20:14

De beker die niemand wat boeit. Zul je maar zien dat deze gewonnen gaat worden. Waardoor onze grote vriend wat meer lucht krijgt. Waarom is Allegri nog niet ontslagen? Het is mij een raadsel.

2 april 2024 om 20:30

Niet voor juventus zelf maar ik hoop dat vandaag weer verloren word.. dat ze er niet onderuit komen om allegri op straat te zetten morgenvroeg.. maar nu zul je vandaag zien dat er gewonnen gaat worden!

2 april 2024 om 21:32

Gatti speelt weer als aanvaller. Hoe kan je dit toch verzinnen. Hoe kan je een speler die niet kan voetballen zoveel naar voren laten gaan. Hoe kan je een linkspoot op rechts zetten die zijn beste wedstrijden heeft gespeeld op links.
Hoe kan je Kostic laten spelen die dit jaar nog 0 wedstrijden goed heeft gespeeld. Hoe kan je je beste speler in de spits opstellen terwijl hij een flankspeler is.
Hoe kan je een topspits zo weinig voeden met ballen waardoor wij niet scoren.

Snap er niks meer van.

2 april 2024 om 21:50

Het spel is weer niet om aan te zien.. kostic zo slecht he pff

2 april 2024 om 21:56

Echt zelf iemand die geen trainer is hoort te begrijpen dat dit niet werkt. Elke wedstrijd hetzelfde doen en iets anders verwachten kan niet. Het nieuwe bestuur is hard op weg om een lachertje te worden. Of je dwingt Allegri het anders te doen. Of hij vliegt er uit. Het is allemaal niet zo moeilijk.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren