Mazraoui lijkt te vertrekken: 'Ik wil niemand voor de gek houden, vul maar in'

Zondag 23 januari 2022 om 18:55 uur.

Noussair Mazraoui was verantwoordelijk voor het winnende doelpunt in de wedstrijd PSV - Ajax. De rechtsachter van de Amsterdammers tekende voor de 1-2, een doelpunt dat ontstond nadat de bal ogenschijnlijk over de lijn was. De VAR besliste anders, tot opluchting van Maszraoui. De 24-jarige speler deelde overigens gelijk mee aan de toegestroomde pers dat de kans groot is dat hij uit zijn contract zal lopen en de hoofdstad zal verlaten.

Reacties

23 januari 2022 om 19:53
#1

Het zal weer eens niet waar zijn...
16 jaar geprofiteerd
16 jaar heeft Ajax je goddelijke Salaris betaald
16 jaar hebben ze je geholpen en gesteund tijdens je Revalidatie..
EN NU..
Weiger je een jaar contract te tekenen
Om zo Ajax te bedanken en dat ze nog wat kunnen cashen Door je de transfer te gunnen.
MAAR NEE weer Raiola..die Enorme
(Ik moet netjes zijn anders krijg je een Ban) Maar het is Godsgeklaagd hoe hij Ajax misbruikt..
En ook JIJ Nousje jij doet het nu ook
17 jaar geprofiteerd En kijk waar je nu staat DOOR AJAX .
Je bent gewoon een klein miezerig mannetje..
Als ik ten Hag met Overmars was geweest Had je op de reserve bank neergezet..Elke wedstrijd laatste 5 min. In laten komen.beslist NIET LANGER...
Want zij worden benadeeld SNAP JE DAT ?? OF IS JE IQ/EQ NIET ZO GROOT.
.
ZE GUNNEN je een grote stap heus wel
Maarbeetje Coulance tegen over Ajax..
Zal wel niet in je pannetje voorkomen..
.
Nu pas je dus perfect bij je misselijk .........zakenwaarnemer ..
Ik had nogal een pet van je op.
Sociaal
Vriendelijk
Meedenkend
Een echte club man

Maar je bent VRESELIJK DOOR de mand gevallen.En voor jou een GELUK dat het Corona tijd is..En dat wij ..de Supporters er niet bij kunnen zijn....

Nousje vreselijke ondankbaar knulletje
Ga maar op de Bank En misluk in de toekomst..

23 januari 2022 om 22:35
#2

Wat ben jij een vreselijk jaloers mannetje jeetje het afgunst druipt van je woorden af in punten en hoofdletters.

Hij heeft zoveel zoveel gegeven het mannetje hij heeft op de juiste momenten Ajax een hele hoop centen bezorgd. En ook ja Massroui moet betaald worden dus het gekke salaris die jij opnoemt is helemaal niet zo gek veel vergeleken bij de andere. Mensen hebben doelen en geven eigenlijk weinig om gelden als ze die doelen bereiken geld is een bijzaak omdat ze al genoeg hebben. Maar zoek eerst een doel uit en ga ervoor zou ik zeggen maar om mensen miezerig en mannetje te noemen noem ik jou jaloers en nog veel meer die ik maar beter bij me kan houden

24 januari 2022 om 10:13
#5

Trieste reactie zeg. Nous was gisteren weer belangrijk, zelfs beslissend in de topper tegen PSV. Had je liever gelijk gespeeld met Rensch op zijn positie?
Als er een speler is die ik een transfervrij vertrek gun, is het Nous wel. Altijd achterin de rij met de contractverlengingen en opwaarderingen. Speelde dacht ik zelfs nog zonder contract in Jong Ajax terwijl iedereen van zijn lichting al goed betaald werd? Dat was op zich niet gek vanuit Ajax gezien: hij was vrij vaak geblesseerd en zijn vervangers (veltman, Dest, Rensch) deden het dan uitstekend als hij eruit lag. Vanuit Ajax begrijpelijk dat ze Mazraoui niet topverdiener maken en mee gaan in de bedragen die hij in het buitenland kan opstrijken. Maar vanuit Mazraoui ook niet gek dat hij voor zijn eigen portemonnee kiest. Als hij in het buitenland tussen de 2 en 5 keer kan verdienen wat hij bij Ajax krijgt bij een mooie club... Eerlijk zeggen, zou jij dat laten lopen?

24 januari 2022 om 11:05
#6

Wat een zielig mannetje,

Misschien weet je dit niet maar Hij heeft altijd geknokt voor zijn plek bij Ajax, ook als anderen niet meer in hem geloofden en een jeugdcontract gaven. Is eigenlijk de laatste jaren al onder betaald geweest. dus ik snap dat hij wel zo iets heeft van ik ga ergens anders ballen en waar ik meer geld kan krijgen. Ik ben zelf een ajacied maar ajax heeft dit vaker in het verleden gedaan jongens die het verdiende geen contract gegeven en spelers die minder zijn wel een contract aanbieden .

De oorzaak dat hij nu vertrekt komt puur door ajax zelf en niet door ze zaakwaarnemer.

24 januari 2022 om 09:05
#3

Heel eerlijk, ik gun het Nous wel.
Balen dat die vertrekt en geen transfersom oplevert, maar ik vind hem wel het type dat lekker 5 jaar in het buitenland gaat ballen en daarna terugkomt.
Jammer dat je gaat vertrekken zonder dat je wat oplevert Nous, maar bedankt voor je bijdrage en succes in het buitenland!

24 januari 2022 om 10:06
#4

Ik had natuurlijk het liefst dat hij zou bijtekenen, maar die hoop heb ik al opgegeven. Hij houdt Ajax niet aan het lijntje, is er gewoon helder over. Hij kan natuurlijk transfervrij bij een grote club tekenen voor enorm salaris en tekenpremie. Ajax kan hem niet datzelfde bedrag bieden of daar serieus bij in de buurt komen zonder scheve blikken in de kleedkamer te krijgen. Nous in vorm is een hele fijne speler, maar is te vaak geblesseerd om hem de grootverdiener te maken. Tsja, dan snap ik van allebei de kanten dat die verlenging er niet in zit.

Maar zolang hij duidelijk de beste is op zijn positie, speelt hij wel "gewoon". Ook gisteren weer erg belangrijk. Als Rensch nagenoeg hetzelfde presteert, zou ik schakelen naar de speler die toekomst heeft bij de club. Maar zolang Nous zo belangrijk is als gisteren, gewoon lekker laten staan en het beste wensen in de toekomst.

24 januari 2022 om 11:44
#7

Er is schijnbaar een verschil in inzicht wat de een verwacht van de voorwaarden en salaris en dat wat de club kan en wil geven. Als je er niet uitkomt dan is dit het resultaat. Vaak komen clubs en spelers er wel uit als je vanuit de jeugd al bij de club zit en soms lukt dat niet.

Nous heeft altijd alles gegeven en ook nu en tijdens de contractonderhandelingen altijd professioneel gebleven. Dan moet je gewoon goed uit elkaar gaan en Nous bedanken en visa versa.

26 januari 2022 om 03:19
#8Natuurlijk tekent Nous niet bij zodat hij transfer vrij kan vertrekken. Dat levert die dikke italiaan meer geld op bij de transfer dat niet betaald hoeft te worden aan Ajax. Zet die egoist maar op de bank want hij is vervangbaar. Donder op Raiola, je hebt niets gedaan voor de ontwikkeling van deze speler en je gaat nu cashen voor de investering van Ajax.

Aangepast op 26 januari 2022 om 03:21 door 2022.

Het is niet meer mogelijk om op deze video te reageren.

Recente video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v