Schmidt en Götze blij na overwinning PSV: 'Nu winnen tegen Ajax'

Dinsdag 3 augustus 2021 om 22:12 uur.

PSV won met 3-0 in eigen huis van FC Midtjylland en liet met name de eerste helft fantastisch voetbal zien. De trainer en middenvelder van de Eindhovenaren waren na afloop dan ook tevreden.

Reacties

3 augustus 2021 om 23:54
#1

eh... loopt lekker bij PSV dat wel maar kwalitatief is Ajax echt beter. Voorhoede komt nog redelijk in de buurt van elkaar al Spitsen zijn aan elkaar gewaagd en Gotze heeft een stempel die Tadic bij Ajax geeft en Berghuis is vergelijkbaar met Mdueke. MOet ik wel zeggen dat het middenveld van Ajax echt een paar klassen beter is en ook nog meer spelers mist . Achterin is ajax ook sterker.

4 augustus 2021 om 01:09
#2

Ik weet het niet. Soms zie ik tegenstanders wel heel makkelijk door de Ajax middenveld en verdediging heen snijden. Het zal er om hangen aanstaand weekend. Ik denk dat Alvarez dan nog niet terug is en die vind ik toch wel belangrijk voor de balans op het middenveld. Ik denk ook dat PSV verder is in de voorbereiding. Ik denk alleen dat PSV niet een heel seizoen de tactiek van Schmidt kan volhouden.

4 augustus 2021 om 05:52
#3

Als je iedere keer met de rust 3-0 voorstaat, scheelt dat een berg energie ;-) Ajax heeft een bredere selectie, daardoor meer kwaliteit. Blijft psv grotendeels blessurevrij (en dat is met Ginkel, Götze bv geen gegeven) kan het wel echt spannend worden denk ik. Ik heb al drie keer kunnen genieten, dat is al bijna net zoveel als vorig seizoen bij elkaar, haha.

4 augustus 2021 om 10:12
#4

Onze totale selectie is absoluut beter, maar we hebben nog niet alle spelers terug en sommige spelers zijn net aangesloten. PSV staat er daarom op dit moment gewoon beter voor. Een overwinning voor PSV sluit ik daarom ook totaal niet niet uit. Ik ga trouwens niet mee met de v CL hype dat PSV even kampioen gaat worden, want ik ben tot heden over het veldspel namelijk niet onder indruk. We gaan het zien. Ik heb zin in het nieuwe seizoen

4 augustus 2021 om 12:02
#5

PSV moet niet overmoedig worden speelde tot nu goed maar Ajax is veel beter dan die Denen . We zullen het Zaterdag zien.

4 augustus 2021 om 14:52
#6

Nou ja PSV heeft nu al 3 wedstrijden om de knikkers kunnen spelen en voor Ajax is het de eerste wedstrijd waar je iets van mag verwachten. PSV ligt in de voorbereiding dus al wel voor.

4 augustus 2021 om 14:54
#7

Arogantie in Eindje? Nee toch 😳

4 augustus 2021 om 16:24
#8

Of je kijkt de video voordat je domme opmerkingen maakt... die zogenaamde quote uit de titel wordt door niemand uitgesproken. Het enige wat Schmidt zegt is dat zaterdag een finale is en dat ze die graag willen winnen om een prijs te pakken, voetbalzone verzint er zoals tegenwoordig gebruikelijk weer eens een sensatie kop bij.

Het is niet meer mogelijk om op deze video te reageren.

Recente video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v