'Racistische' opmerking Derksen valt verkeerd: 'Schandalig dat het nog voorkomt'

Vrijdag 19 juni 2020 om 13:21 uur.

Ron Vlaar en Calvin Stengs laten zich uit over de Black Lives Matter discussie die vandaag de dag woedt en over de uitlating van Johan Derksen.

Reacties

19 juni 2020 om 15:37
#1

Alweer een flutjournalist die alleen vragen stelt over de uitspraken van Derksen. Nog geen enkele keer gezien dat er vragen worden gesteld over de uitspraken van Akwasi. Die waren in mijn ogen vele malen erger dan wat Derksen heeft gezegd.

22 juni 2020 om 11:53
#3

Leuk dat je dat vraagt. Voor zover ik weet is Akwasi geen voetballer? Dus weet niet zo goed waarom een sportjournalist vragen zou moeten stellen over hetgene wat Akwasi heeft gezegd? sportjournalist, Johan Derksen, Calvin Stengs: ik zie de link. sportjournalist, Akwasi, Calvin Stengs: ik zie Totaal Geen link.

Aangepast op 22 juni 2020 om 11:53 door LeMessias.

20 juni 2020 om 12:23
#2

En daarnaast: zijn al die heerlijk feestende antilianen op de ABC eilanden bij de intocht van de Sint racistisch? Gaat Akwasi daar ook kopschoppen?

4 juli 2020 om 11:02
#4

@lemessias Hij heeft het over flutjournalisten, niet over sportjournalisten. Daarnaast, waarom mag Stengs wel Derksen aanvallen als het om `sport`journalistiek gaat? Waar was de `journalistiek` overigens toen Ali B tijdens zijn roast zei: "als ik had geweten dat er zoveel negers in de zaal zaten, dan had ik mijn schoen gezet". Was toen ineens niemand `gekwetst`?

Aangepast op 4 juli 2020 om 11:03 door BralBal.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren.

Populairste video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v