Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Kort: Santiago Gimenez maakt kans op prestigieuze individuele prijs

Laatste update:

In VZ Kort houdt Voetbalzone je op de hoogte van alle nieuwtjes in de (inter)nationale voetbalwereld.

Santiago Gimenez ontvangt fraaie nominatie


Feyenoord-spits en Mexicaans international Santiago Gimenez is genomineerd voor Speler van het Jaar in Noord- en Midden-Amerika. De prijs wordt uitgereikt door de CONCACAF aan de beste speler die uitkomt voor een land uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika of de Caraïben.

Gimenez, die zijn nominatie te danken heeft aan zijn winnende goal op de Gold Cup, neemt het op tegen Christian Pulisic (AC Milan, Verenigde Staten), Alphonso Davies (Bayern München, Canada), Jonathan David (Lille, Canada), Leon Bailey (Aston Villa, Jamaica) en Adalberto Carrasquilla (Houston Dynamo, Panama).

Lionel Messi mist All-Star Game


Lionel Messi komt woensdag niet in actie namens de MLS All Stars, die het in Columbus opnemen tegen de sterren uit de Mexicaanse Liga MX. De Argentijnse superster werd opgenomen in de voorselectie voor het prestigieuze duel, maar staat wegens een enkelblessure inmiddels op de lijst met spelers die niet beschikbaar zijn. Onder meer Jordi Alba, Sergio Busquets en Nijmegenaar Maarten Paes zijn dat wel.

Laura van Leeuwen vertrekt als algemeen directeur van MVV


MVV Maastricht moet op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Laura van Leeuwen, die sinds een jaar die functie bekleedde bij de Limburgers, en de club gaan uit elkaar. Dat bevestigt MVV in een persbericht.

"Het contract liep aanvankelijk nog tot het einde van het nieuwe seizoen. Ondanks dat beide partijen dit betreuren, is er een gezamenlijk inzicht ontstaan dat er de komende jaren een andere leiderschapsstijl nodig is die past bij de nieuwe situatie waarin MVV Maastricht verkeert. Laura van Leeuwen blijft vooralsnog aan, maar zal haar taken op korte termijn intern gaan overdragen", laat MVV onder meer weten.

Kasper Hjulmand treedt af als bondscoach Denemarken


De Deense bond moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. Kasper Hjulmand heeft besloten zijn taken neer te leggen na de evaluatie op afgelopen EK. Daar strandde Denemarken in de achtste finale tegen Duitsland, dat met 2-0 te sterk was. Hjulmand wordt tijdelijk vervangen door Morten Wieghorst, die aankomende zes Nations League-duels de honneurs waarneemt.

Hjulmand had vier jaar lang de leiding over het nationale team van Denemarken. Op het EK van 2020 kwam hij nog tot de halve finale, strandend tegen Engeland. In het verleden trainde Hjulmand onder meer FC Nordsjælland over twee periodes en FSV Mainz 05.

Lucas Vázquez verlengt bij Real Madrid en gaat achttiende contractjaar in


Het huwelijk tussen Lucas Vázquez en Real Madrid blijft voorlopig voortduren. De 33-jarige vleugelspeler, die al sinds 2007 rondloopt in Santiago Bernabéu, heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd, zo bevestigt de club.

In zijn negen jaar bij het eerste team verzamelde Vázquez al 349 officiële optredens. Daarin was de Spanjaard 36 maal trefzeker. Vázquez geniet bij Real een wisselende rol, daar hij doorgaans schommelt tussen bank en basis. Afgelopen seizoen schopte hij het tot 38 duels.

Thiago gaat stage lopen bij Barcelona

.
Hansi Flick heeft Thiago Alcántara tijdelijk toegevoegd aan zijn staf bij FC Barcelona. De 33-jarige middenvelder, die onlangs zijn voetbalpensioen aankondigde, gaat bij zijn oude liefde in Catalonië ervaring opdoen als trainer. Thiago blijft normaliter de gehele voorbereiding aan. Of er een definitief dienstverband bij Barcelona in zit, is vooralsnog onbekend.

Nick van der Velden naar Castellón


AZ en CD Castellón hebben een akkoord bereikt over Nick van der Velden. Volgens De Telegraaf ontvangen de Alkmaarders tienduizenden euro’s van de Spaanse club. Het 42-jarige trainerstalent, dat afgelopen seizoen AZ Onder 16 onder zijn hoede had, wordt toegevoegd aan de staf van de Nederlandse coach Dick Schreuder en diens assistent Johan Plat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren