Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van 't Hof reageert op vermeende voorkeursbehandeling Ajax tijdens Studio Sport

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor de uitzending van Studio Sport van zondagavond.

Een X-gebruiker wees Studio Sport zondagavond op de indeling van het programma. De volgorde van de samenvattingen wordt, uitzonderingen daargelaten, al jaren gebaseerd op de stand van de ranglijst in de Eredivisie, maar deze keer werd Ajax eerder uitgezonden dan FC Twente hoewel de Tukkers boven de Amsterdammers staan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Waarom Ajax vóór FC Twente uitzenden? Staat de ranglijst de redactie soms niet aan?”, viel er te lezen in de tweet, die inmiddels meer dan zestigduizend keer is bekeken. Presentator Gert van ’t Hof besloot de X-gebruiker uitleg te geven. “Het was logisch om na Feyenoord even de overwinning van NEC op PSV te laten zien.”

“Omdat NEC door de zege Ajax passeert is het weer logisch om Ajax dan te laten zien”, vervolgt Van ’t Hof. “Zoals we ook AZ – Vitesse en de Twentse derby bij elkaar hebben gehouden. Heb je wel kunnen slapen?”, sluit de presentator af met een knipoog.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren