Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Journalisten zien één absolute geweldenaar in Oranje tegen IJsland

Laatste update:

Diverse Nederlandse journalisten zien Joey Veerman als absolute uitblinker tijdens de eerste helft van het oefenduel tussen het Nederlands elftal en IJsland. Halverwege leidt Oranje in De Kuip met 1-0 dankzij een doelpunt van Xavi Simons.

Simons maakte maandagavond zijn eerste doelpunt in het shirt van Oranje. De aanvallende middenvelder had veertien interlands nodig om zijn bevrijdende goal te vinden. De aangever was Denzel Dumfries, maar de pass richting Dumfries was het mooiste moment van de aanval. De bal kwam van Veerman.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De journalisten en analisten zijn halverwege enorm te spreken over het optreden van de middenvelder van PSV.

“IJsland smelt als Joey Veerman zijn ploeggenoten voorin kan vinden”, concludeert journalist Rik Elfrink. “De chef voetbal van PSV lijkt zich nu echt in de huidige EK-basiself van Oranje te spelen. Dat kan bijna niet anders.”

Ook Jeroen Kapteijns laat via X weten te hebben genoten van Veerman. “Uitblinker in de eerste helft bij Oranje was Joey Veerman. De PSV'er zorgde met zijn passing voor veel dreiging.”

Tegelijkertijd laat ook Pierre van Hooijdonk voor de camera van de NOS weten geïmponeerd te zijn door de middenvelder.

“Veerman zijn passing is fantastisch. Deze goal is dertig procent Veerman, dertig procent Dumfries en dan is het mooi dat Xavi daar is. Die ballen achter de laatste lijn is waar Nederland op getraind heeft en dat komt er geweldig uit”, aldus Van Hooijdonk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 juni 2024 om 23:30

Haha precies wat ik ook dacht, die Pierre heeft eigenlijk geen idee wat die zegt.

Speelt een goede wedstrijd zeker weten. Maar wat hebben we in Nederland gauw de neiging om iemand de hemel in te prijzen na een goede wedstrijd en met de grond gelijk te maken na een matige wedstrijd. Geen enkele nuance.

We spelen tegen Ijsland. Geen wereldploeg. Niet het niveau waar we ons mee moeten meten. In Duitsland, dan moet hij er staan. Dan ben ik verkocht. Want voetballen kan hij absoluut, nu de vraag of hij kan aanhaken bij het tempo en de intensiteit van de absolute wereldtop. Als hij dat kan, dan gaat hij een geweldige transfer maken naar een Europese gigant. Anders wordt het subtop Europa denk ik, waar ook helemaal niets mis mee is.

10 juni 2024 om 22:48

Tja, op deze manier wordt je als journalist opgepikt, en krijg je clicks. Met gematigde reacties val je niet op.

11 juni 2024 om 07:16

Veerman is al heel het seizoen top en stabiel....en tegen de wereldtop. Ach Frankrijk won ook niet van Canada, Engeland verloor van IJsland en Duitsland speelt ook matig.

Vind dit geen beoordelingsmoment voor Veerman, Ijsland zet geen druk op de bal Veerman kan doen en laten wat hij wil. Over z'n voetballende kwaliteiten zijn nooit twijfels geweest.

10 juni 2024 om 22:30

ben ik mee eens, maar hoe veel landen zetten veel druk op nederland en tegen wie is nederland de mindere? zijn op 1 hand te tellen (in europa).
dus een veerman is naar mijn mening bij het gros van de wedstrijden gewoon prima te gebruiken.

10 juni 2024 om 22:51

Exact

Het is de oude dynamiek tegen ijsland. Erg erg teleurstellend.

10 juni 2024 om 22:40

Wat?

Dit zijn niet de momenten waarop Veerman op moet staan. Hij kan in alle vrijheid een balletje op de 16 geven. Dat daar zijn kracht ligt en dat hij goede dingen kan, dat weten we. Hij moet het op beslissende momenten onder druk doen. Waarop hij die ballen inzet als wapen tegen landen als Duitsland, Frankrijk. Waarbij je dus echt tegenstoten kan geven op het moment dat de ploeg het nodig heeft. Dat niveau heeft hij nog niet structureel gehaald. Dat wat hij nu doet kon Jordy Clasie ook (zie goal RvP tegen Equador). Nu moet hij wat extra brengen.

Vind Schouten juist geweldig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren