Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville

Laatste update:

Leeds United heeft de gouden kans om terug te keren naar de Premier League zondagmiddag op Wembley niet gepakt. In de finale van de play-offs bleek Southampton met 1-0 te sterk. Crysencio Summerville, tijdens het reguliere seizoen zo vaak de grote smaakmaker bij Leeds, kon zijn stempel niet drukken. Toch gloort voor hem een fraaie transfer.

Engelse clubs dingen nadrukkelijk naar zijn handtekening, schrijft het Algemeen Dagblad. De top van de Premier League hengelt naar verluidt naar Summerville’s diensten. Door de ochtendkrant worden Chelsea, Aston Villa en Liverpool genoemd als clubs die de Nederlander al langer op de korrel hebben.

Ondanks de pijnlijke nederlaag van zondag kan de 22-jarige Summerville persoonlijk terugkijken op een uitstekend seizoen. In de reguliere competitie bleek hij veelvuldig een plaag voor zijn tegenstanders. Het resulteerde in 19 goals en 9 assists. Tijdens de halve finales van de play-offs noteerde hij ook nog een treffer tegen Norwich City.

Summerville werd medio april uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Engelse Championship. Ook in het Elftal van het Jaar was een plekje voor de jeugdinternational van Oranje ingeruimd.

De transferwaarde van Summerville wordt door Transfermarkt momenteel geschat op twintig miljoen euro. Zijn contract bij Leeds United loopt door tot medio 2026.

Fabrizio Romano meldde eind april al dat Summerville in de zeer nadrukkelijke belangstelling van Liverpool staat. Volgens de transfermarktexpert is de aanvaller door meerdere scouts bekeken al ligt de prioriteit van the Reds volgens hem bij het versterken van de defensie.

Summerville doorliep de volledige jeugdopleiding van Feyenoord, maar werd in 2020 voor vlak voor zijn debuut in de hoofdmacht verkocht aan Leeds United. In 89 officiële duels namens the Whites kwam hij tot 25 goals en 12 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mij lijkt een stap naar de Engelse subtop of middenmoot de juiste voor hem. Wekelijks spelen. Lees dat hij gisteren ook niet het verschil heeft kunnen maken, dus hij moet bij een nieuwe club niet meteen afgerekend worden op een of twee mindere wedstrijden, waardoor hij mogelijk weer op de bank komt

27 mei 2024 om 07:15

Gozer heeft het hele seizoen het verschil gemaakt als buitenspeler. Dan mag er echt wel een wedstrijd tussen zitten, waarin het een keer niet van hem moet komen. Maar dan zie je dat Leeds direct afhaakt.

Summerville zou best een leuke stap kunnen maken. Ben benieuwd. Als het in zijn hoofd goed zit, komt de rest wel.

27 mei 2024 om 09:52

Nouja niet het hele seizoen anders waren ze wel gepromoveerd. 19 goals en 9 assists zijn prima statistieken maar hij heeft dan ook 43 wedstrijden gespeeld.

Adam Armstrong was vorig seizoen helemaal niks in de Premier League en is nu met 21 goals en 13 assists bij het meest aantal doelpunten betrokken geweest in de Championship. Dat zegt dus niet heel veel.

27 mei 2024 om 17:56

Danjuma en Akpom hebben ook furore gemaakt in de Championship

Ben benieuwd waar zijn top ligt… de stap van het Championship naar de top van de PL is groot, maar hij heeft iets speciaals waardoor ik denk dat hij het wel in zich heeft om ook daar te slagen.

Deze jongen is nu veel te duur maar wat heeft de top 3 NL hier weer liggen slapen

27 mei 2024 om 08:14

Een slechtere comment kon je niet plaatsen. Wanneer hadden ze hem moeten aantrekken? Summerville wilde koste wat kost weg bij Feyenoord en koos al vroeg puur het grote geld, dat lijkt me nou niet het teken dat hij gemist is door de scouting van de top3

27 mei 2024 om 08:33

Niet zo met je onderbuik reageren. Er is natuurlijk wel wat meer gebeurd. Daarbij heeft zijn transfer naar Leeds heel goed uitgepakt. Rustig gebracht en dit seizoen echt als vaste basisspeler gespeeld en goed ook. Ondanks dat het vaker gebeurt, vind ik het stempeltje "hij is voor de knaken gegaan" te makkelijk, want met een verstandige keuze en een hoede ontwikkeling kan het dus wel gewoon. Aké, Maatsen en in mindere mate Van Aanholt zijn 1 van die spelers die het bewezen hebben dat het gewoon kan.

27 mei 2024 om 09:05

Ja het kan gewoon. Maar ik kan je ook zo een hele lange lijst spelers opnoemen die het niet 'gewoon' konden.

27 mei 2024 om 10:11

@gryudo, niet om te provoceren of iets, maar dat 'grote geld' had Ajax hem ook kunnen bieden. Hij verdient nu nog steeds onder de 1 miljoen en hij heeft daar al een keer bijgetekend. Van de jongens die vroeg zijn gegaan, verdiende hij op zijn 18e zo'n beetje het minst

27 mei 2024 om 08:53

Jij denkt niet dat Feyenoord hem in het vizier had?

27 mei 2024 om 10:05

Je bent slecht op de hoogte. Feyenoord wilde in eerste instantie verlengen maar er zijn dingen gebeurd die je als werkgever niet kan toelaten. Er is dus gewoon voor gekozen om hem te verkopen. Dat het nu zo goed voor hem uitpakt is fijn voor hem, maar door z’n gedrag en dat van familieleden was er bij Feyenoord in ieder geval geen mogelijkheid om te blijven.

27 mei 2024 om 10:32

Feyenoord sliep niet, ze konden hem niet betalen.

Gister voor het eerst zien spelen bij Leeds. Die kan er niets van joh. En wie draagt er nou handschoenen eind mei.

Heft zich eigenlijk vanaf het 1e moment bij Leeds al laten zien waar hij de 1e 2 seizoenen redelijk rustig werd gebracht. Vorig seizoen in de PL al aardig wat glimpen laten zien. Ik verwacht dat Liverpool wel op het vinketouw zal blijven hangen.

27 mei 2024 om 09:19

Leuk dat liverpool hem wil maar die hebben toch Diaz, gakpo voor links (Ook al speelde gakpo onder klopp vaker centraal). Summerville moet de keuze voor minuten maken. Tottenham zou een prachtige stap zijn. Son centraal neerzetten, en dan is er op links een plekje open.

27 mei 2024 om 09:31

Er zal bij Liverpool het eean gaan veranderen aanvallend gezien. Salah gaat 1 groot vraagteken worden of die wordt verkocht aan een team uit SA. Luis Diaz zou op de nominatie staan om verkocht te worden. Gakpo mag van mij persoonlijk verkocht worden die komt echt te kort voor Liverpool voetballend gezien.

Jota en Darwin Nunez zullen allebei wel blijven maar zijn of blessuregevoelig of maken zijn niet de echte goalgetters.

27 mei 2024 om 14:39

Je schrijft de hele voorhoede even weg bij liverpool haha. Dat gaat niet gebeuren hoor, daarnaast is summerville dan beter dan ook maar 1 iemand van die namen?

Misschien zijn de mensen hier vergeten waarom hij niet bij Feijenoord speelt, en dat is een reden die hij compleet met aan zichzelf te danken heeft. In zijn jeugd periode kwam hij ongeoorloofd met zijn broer de kleedkamer in waar zijn broer dus even verhaal kwam halen waarom hij zo mondjesmaat opgesteld werd. Waardoor hij aan Dordrecht en ADO uitgeleend werd. Wat mij betreft had een kans mogen krijgen in het eerste maar er werd op een vertrek voorgesorteerd.
Niemand in de NL top heeft liggen slapen, maar niemand durfde het aan met een eventuele lastpak.
Dat is het verhaal.

27 mei 2024 om 10:04

Was 1 incident toch? En volgens mij was het niet een echte lastige jongen.. maar dat maakt de media snel ervan. Ging ook over een vechtpartij dacht ik. Er wordt altijd te snel geroepen, lastige jongen, probleem jongen, blablabla.. dan gaan deze gasten zich er ook naar gedragen. Voorbeeld is Depay, hoe die op begin van zijn carriere was en nu. Iig dat is mijn kijk, deze jongens hebben net een andere benadering nodig. Coaches als Ron Jans en Slot kunnen dit goed, terwijl coaches als Frank de Boer niet..

Een directe overstap naar Chelsea of Liverpool lijkt mij wat te ambitieus. Een tussenstap bij een club uit de middenmoot zou waarschijnlijk beter passen bij zijn ontwikkeling.

Benieuwd waar zijn top ligt..

Voor 20 mjoen euro kan Ajax beter Bergwijn verkopen en Summerville halen. Maar een tussenstap bij Aston Villa lijkt mij ook niet verkeerd. Goeie speler die het vorig jaar in de Premier League ook al liet zien.

Belangrijk voor Summerville om een stap te maken naar een club waar hij voldoende perspectief heeft op speeltijd. Dit seizoen is hij voornamelijk succesvol op de linksbuiten. Bij Liverpool heeft hij dus de concurrentie van Diaz en in mindere mate Gakpo en Nunez. Daarin vind ik Diaz beduidend verder, echter zal hij hier regelmatig speeltijd kunnen afdwingen in zijn eerste seizoen.

Bij Chelsea heeft hij concurrentie van Mudryk en Sterling. Ik ben geen fan van Sterling, al heeft hij het seizoen wel goed afgesloten. Bij Aston Villa lijkt hij de grootste kans te hebben voor een basisplek in zijn eerste seizoen.

Wat moet Chelsea en Liverpool met hem?
Die hebben Mudryk, Madueke, Palmer en Luis Diaz, Jota, Gakpo en Salah lol. Die speelt hij er never af.

Villa heeft ook wel sterkere spelers in mijn ogen met Bailey Diaby en Rodgers. En zelfs Zaniolo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren