Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk zag uitblinker: ‘Ik denk dat Feyenoorders nog schreeuwend wakker worden’

Laatste update:

Süleyman Öztürk is onder de indruk van Paulo Dybala. Dat vertelt de journalist in het video-item 'Team van de Week' van Voetbal International. De dertigjarige Argentijn is dit seizoen van grote waarde voor zijn club AS Roma, en dat is ook bij Öztürk niet onopgemerkt gebleven.

Afgelopen weekend won Roma met 1-4 van Monza, en Dybala had daar een groot aandeel in, met een doelpunt en een assist. In totaal staat de treffer voor de aanvaller dit seizoen op 13 treffers en 7 assists in 26 officiële duels.

"Hij is echt een diamant", begint Öztürk zijn lofzang. "Alleen die zijn wel breekbaar, en die moet je niet laten vallen of kwijtraken. Intrinsiek is hij de beste speler in de Serie A. Alleen hij heeft bij Juventus de pech gehad dat Ronaldo erbij kwam, en dat hij een beetje op de achtergrond raakte. Hij is dan net niet Argentijns genoeg om dan zijn plek op te eisen, al heeft hij dat wel proberen te doen."

"Maar het is een prachtige speler", gaat de journalist verder. "Als je van voetbal houdt, zet je de televisie aan en ga je Paulo Dybala kijken. En dan zie je bijvoorbeeld een mooie vrije trap die binnengaat, of een geweldige steekpass of geweldige aanname."

Vervolgens haalt Öztürk ook nog even het treffen met Feyenoord aan in de tussenronde van de Europa League. Roma won na penalty's van de Rotterdammers. Dybala scoorde niet, maar hij maakte wel indruk.

Öztürk: "Iedereen die Feyenoord – AS Roma heeft gezien of in De Kuip heeft gezeten, kan ook wel gezien hebben dat hij wel kan voetballen. Ik denk dat sommige Feyenoorders nog wel schreeuwend wakker worden, omdat hij natuurlijk ook een keer een goal gemaakt heeft." Daarmee doelt hij vermoedelijk op vorig seizoen, toen Dybala tegen Feyenoord scoorde in de kwartfinale van de Europa League.

"Een Feyenoord-supporter van tien jaar die zijn club eigenlijk een prijs wil zien winnen, die denkt: jeetje mina, wat is Paulo Dybala een vervelende voetballer. Maar hij kan natuurlijk wel goed voetballen", besluit Öztürk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar zal het volgende artikel van Süleyman over gaan? Ene voetballer genaamd Messi die wel aardig kan ballen?

Sorry hoor, maar wat een nietszeggend opendeur-artikel is dit zeg

5 maart 2024 om 20:44

En ook nog eens totale onzin ook. Dybala heeft de afgelopen 2 potjes tegen Feyenoord niets klaargespeeld. Vorig jaar heeft hij tegen Feyenoord gescoord, maar waarom zou een Feyenoorder nu nog wakker liggen van zijn optreden van vorig jaar?

Ben er zeker van dat geen enkele Feyenoordsupporter ooit schreeuwend wakker wordt door Dybala. Ik vind het persoonlijk ook niet veel bijzonders, deze speler. Ik zie hem natuurlijk bijna nooit spelen, maar in de 2 wedstrijden dit seizoen dat ik hem zag heb ik hem 1x een bal mooi zien aannemen, en verder heb ik hem zien rollen, 'doodgaan', janken naar de scheids, en nog een hele hoop extra theater maken. Vorig seizoen een knappe goal gemaakt waardoor het een verlenging werd, maar verder lijkt het me geen speler die na zijn carrière herinnerd wordt als wereldtop. Was bij Juventus ook regelmatig bankzitter meen ik.

5 maart 2024 om 20:35

Haha als je Dybala weinig bijzonders vindt dan komt dat wel puur door rancune hoor. Alleen die goal vorig jaar tegen Feyenoord was al wonderschoon. Verder was hij jarenlang de beste speler bij Juventus, maar had hij helaas veel last van blessures.

5 maart 2024 om 20:47

Haha, je zegt zelf dat je hem nauwelijks ziet spelen en dan toch hem niet bijzonder vinden. Als je hem vaker zou bekijken, zou je weten dat hij zeker een fantastische speler is.

Soms waardeer ik de mening van Ozturk en soms is het echt open deuren intrappen, Dybala staat al heel erg lang bekend als een diamant. Geweldige voetballer die altijd wel een paar x per wedstrijd z'n briljante kant laat zien. Eens dat hij vergeleken met veel andere Argentijnen dat stukje grinta en grote mond mist. Ook heb ik het idee dat spelers als Dybala nauwelijks meer bestaan, die doet alles op gevoel... ergens een beetje denken aan Bergkamp. Dat soort spelers zie je nauwelijks meer net als de klassieke nr10.

5 maart 2024 om 20:26

Dybala stond na een uitstekende pot met een goal en een assist afgelopen weekend in het elftal van de week van VI (de podcast waar hij de spelers in het elftal nog eens extra uitlicht).

Natuurlijk staat hij al jaren bekend als diamant, betekent niet dat je dat na een goeie wedstrijd niet nog eens mag onderstrepen toch?

6 maart 2024 om 15:08

Zeker wel, en goed dat je wat context er bij plaatst. Ik mag ozturk best alleen toch vaak open deuren intrappen. Toch luister ik 10x liever naar hem dan naar Valentijn.

Ik vond Dybala in de terugwedstrijd eigenlijk best tegen vallen. Blonk vooral uit in kaarten vragen. Dat ie een geweldige speler is ziet iedereen, maar zo weinig consistent.

Mooie balaanname maar verder vond ik hem weinig indruk maken eerlijk gezegd

5 maart 2024 om 21:27

Haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren