Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgen om Matthijs de Ligt: mri-scan moet uitsluitsel geven over blessure

Laatste update:

Bayern München maakt zich zorgen over een blessure van Matthijs de Ligt. De 24-jarige verdediger kreeg zaterdag tegen VfL Bochum (7-0) eindelijk weer eens een basisplaats van trainer Thomas Tuchel, maar moest zich in de rust laten vervangen door Dayot Upamecano. De Ligt moest vervolgens halsoverkop naar het ziekenhuis om een mri-scan te ondergaan.

De Ligt moet nog uitsluitsel krijgen over de ernst van zijn blessure. Tuchel liet na afloop weten dat de knie van de mandekker een klap te verwerken kreeg, waardoor hij de strijd geblesseerd moest staken. De Ligt wist zichzelf voor rust nog in positieve zin te onderscheiden, aangezien hij zijn eerste basisplaats van het seizoen bij Bayern bekroonde met een treffer. De centrumverdediger kopte tegen VfL Bochum een hoekschop feilloos binnen en zorgde zo voor de 3-0.

Der Rekordmeister had in eigen huis geen kind aan het Bochum van trainer Thomas Letsch. Grote man aan de zijde van Bayern was zonder twijfel Harry Kane. De Engelsman tekende voor een hattrick én was goed voor twee assists. Daarmee had hij een gigantische bijdrage in de uiteindelijke 7-0 zege. Eric Maxim Choupo-Moting, Leroy Sané en Mathys Tel zorgden voor de overige treffers.

Dit seizoen stond De Ligt eerder alleen namens Oranje tegen Ierland (1-2 winst) in de basis. Dat had hij te danken aan de afwezige Lutsharel Geertruida, die enkele dagen daarvoor geblesseerd uitviel. De Oranje-international behoort ook tot de voorlopige selectie van bondscoach Ronald Koeman voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk (13 oktober) en Griekenland (16 oktober).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag die eindelijk weer eens starten en scoort hij nog.
Dan natuurlijk komt zoiets weer kijken, sneu.

Heel zuur voor hem zeg. Mocht die eindelijk in de basis spelen en hij speelde uitstekend met een goal als bekroning. Dan heel jammer dat die dan geblesseerd raakt na weken wachten. Hopen dat het niet te lang duurt. Wel alweer een tegenvaller voor Oranje want Frenkie de Jong is ook geblesseerd geraakt vandaag...

Echt waardeloos dit. Je zag het meteen na die tackle. Toen hij opstond en rechts van Ulreich ging wachten op de bal stond en liep hij al moeilijk. En hij speelde juist uitstekend, deed alles goed, scoorde en dan dit. Jammer voor die jongen.

Hopelijk schiet het bestuur eindelijk wakker met broodnodige versterkingen in de winterstop. Er is geen echte verdedigende middenvelder en de verdediging is krap als spelers geblesseerd en/of geschorst uitvallen. In januari krijgt Bayern nog te maken met een noodgedwongen afwezigheid van Mazraoui en Kim vanwege Africa Cup en Asia Cup.

Hopelijk is het niet al te erg met de Ligt. Na een goede eerste helft zou dit enorm balen zijn voor hem.

Onze Hollandse trot. Down to earth. Krijgt niet genoeg credits wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren