Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan Ibrahimovic keert in nieuwe functie terug bij zijn geliefde AC Milan

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic keert terug bij AC Milan. De Zweed krijgt een rol als adviseur bij RedBird, de investeringsmaatschappij die eigenaar is van de club. In de praktijk zal Zlatan dienen als rechterhand van eigenaar Gerry Cardinale en algemeen directeur Giorgio Furlani. La Repubblica spreekt de verwachting uit dat Ibrahimovic ook hoofdtrainer Stefano Pioli achter de schermen van advies zal voorzien.

Ibrahimovic krijgt bij RedBird de portfolio's Media & Entertainment en Sport. In die hoedanigheid wordt hij adviseur van de eigenaren van Milan en het management van de club. "Ibra is een persoonlijkheid wiens naam resoneert tot ver buiten de grenzen van het voetbalveld", schrijft Milan. "Zijn bekwaamheid op dit gebied heeft hem in staat gesteld een wereldwijd merk op te bouwen als ondernemer, gepubliceerd auteur, marketing- en reclamespecialist en investeerder."

"Met 123 miljoen volgers op sociale media is Ibra een wereldwijde influencer van onbetwistbare omvang en aantrekkingskracht, evenals een bestsellerauteur voor zijn autobiografie 'I Am Zlatan', die geldt als een van de meest succesvolle sportbiografieën. Ibra is ook een humanitair persoon die graag iets terug wil geven."

"Als Operating Partner bij RedBird zal Ibra samenwerken met het wereldwijde investeringsteam van RedBird bij het ondersteunen van de bestaande investeringsportefeuille van het bedrijf op het gebied van sport, media en entertainment."

"Hij zal helpen bij het vinden en evalueren van nieuwe investeringsmogelijkheden voor het bedrijf, en zal de RedBird-portfoliobedrijven adviseren over commerciële projecten, digitale contentstrategieën en strategische merkopbouwende initiatieven om hun aanwezigheid op mondiale basis uit te breiden."

"Bij AC Milan zal Ibra dienen als Senior Adviseur van het eigenaarschap, dat wordt geleid door RedBird en waartoe ook de New York Yankees (honkbalteam, red.) behoren, een van RedBirds langst bestaande partners in de sport. In nauwe samenwerking met zowel het AC Milan-eigenaarschap als het senior management zal Ibra een actieve rol spelen in de sport- en zakelijke activiteiten van de club en de winnaarscultuur van de club helpen versterken."

Reactie Zlatan
"Mijn liefde voor de Rossoneri zal nooit eindigen en de kans om op een zinvolle manier deel uit te maken van hun toekomst is iets waar ik alleen maar van had kunnen dromen. Ik ben Gerry dankbaar dat hij mij deze kans heeft geboden." Ibrahimovic speelde over twee periodes, tussen 2010 en 2012 en tussen 2020 en 2023, 163 wedstrijden voor de club. Daarin was hij goed voor 93 goals en 35 assists. Aan het eind van het seizoen 2022/23 nam hij bij Milan afscheid als profvoetballer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Redbird verrast me wel op het aanhouden van Pioli als trainer na is er wel sprake van gezond beleid en doordachte keuzes. Blijft jammer dan Maldini is vertrokken iemand die ik hoog heb zitten. Pioli moet wel echt vertrekken hij haalt gewoon te weinig uit deze spelers. Het betrekken van Zlatan bij de club is natuurlijk een meester zet. Hij kan goed praten heeft echt een uitstraling word serieus in de voetbalwereld.

12 december 2023 om 17:42

Te weinig uit deze spelers? Misschien qua veldspel, maar de resultaten zijn zo slecht niet. Achtereenvolgend (volledige seizoenen) tweede, eerste en vierde geeindigd en momenteel staan ze op een derde plaats. In de Champions League nog een volledig onverwachte halve finale gehaald. Qua resultaten is er niet zoveel meer uit te halen.

Dat wordt dus binnekort een naamswijziging: Ibra Milan of Zlatan Milan

12 december 2023 om 17:45

Dat dacht ik ook lol lol

Op het veld veel betekend voor Milan, nu in een pak doorgaan met veel betekenen voor Milan.

Krijg toch een beetje een allergische reactie van al die opsmuk als “senior” adviseur. Is adviseur zijn niet status genoeg of wat is dat? Word neergezet alsof God zelf is neergestreken om iedereen van broodnodig advies te voorzien. Ik zal wel een zuurpruim zijn maar heb niks met die verheerlijking van mensen, zeker niet als ze het zelf het hardst doen (doorgaans dan).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren