Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zlatan hing bij Juventus een ploeggenoot van de tweede verdieping uit het raam’

Laatste update:

Adrian Mutu heeft een bijzondere anekdote gedeeld over Zlatan Ibrahimovic uit hun gezamenlijke periode bij Juventus. De Zweed was niet gediend van een actie van toenmalig ploeggenoot Manuele Blasi en besloot hem daarop vanaf de tweede verdieping van een hotel in Oostenrijk uit het raam te hangen. De Italiaan barstte vervolgens in tranen uit, vertelt Mutu in gesprek met een Roemeense podcast.

Tijdens een trainingskamp in Oostenrijk voelde Blasi zich genoodzaakt iets te zeggen tegen Ibrahimovic toen de spits Pavel Nedved op zijn achterhoofd sloeg. De Zweed liet het daar niet bij zitten en besloot wraak te nemen op zijn toenmalig ploeggenoot. "Zlatan zei dat ik de deur in onze kamer moest openen", blikt Mutu terug op het voorval. "Ik keek naar buiten, we waren op de tweede verdieping. Blasi stak de gang over, Zlatan greep hem, nam hem mee de hotelkamer in en duwde hem uit het raam."

Volgens Mutu was er voor de Italiaan geen houden aan. "Als Ibrahimovic je te pakken kreeg, kon je niets doen, want hij was groot en heel sterk", aldus de Roemeen. "Hij bungelde Blasi uit het raam, hield hem net aan zijn voeten vast en zei: 'Nog iets op te merken?' Blasi schreeuwde het uit, terwijl ik Zlatan vasthield. Toen hij weer de kamer werd ingetrokken, barstte hij meteen in tranen uit en zei: 'Jullie zijn niet goed bij je hoofd, wat is dat voor grap?'"

Ibrahimovic droeg tussen 2004 en 2006 twee seizoenen het shirt van Juventus, net als Blasi. Mutu verliet Juventus al na één seizoen. In 2006 maakte Ibrahimovic de overstap naar Internazionale, waarna hij via onder meer Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United voor de tweede keer bij AC Milan terechtkwam. Bij de club uit de Serie A staat hij dit seizoen al enige tijd aan de kant. Ibrahimovic is geopereerd aan de knie en wordt in januari terugverwacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een mooie anekdote? Zlatan staat bekend om zijn pestgedrag en komt er altijd mee weg omdat hij een wereldlading stroop aan zijn billen heeft hangen.

22 oktober 2022 om 15:04

Zlatan heeft vaak wel wat grappige dingen gezegd, maar zijn acties zijn toch vaak wat minder. Dit is inderdaad helemaal geen mooie anekdote, maar een idioot gevaarlijke actie. Ongeluk zit in een klein hoekje

Zlatan is op het veld zeker een geweldige voetballer maar dit is echt een totaal gestoorde/debiele actie van hem. Wie denkt die wel niet dat die is, een of andere mobster ofzo? Kneuzengedrag, praat zoiets gewoon uit. Je weet wel, als een echte man.

Het is maar wat je mooi noemt, maar ja sommige komen overal mee weg.

Mooie anekdote? Die mutu spoort niet helemaal, maar dat was wel al bekend. Wat een bizar verhaal zeg, in principe verrast het mij niet, die Zlatan denkt echt the man te zijn. Raar en naar figuurtje

Wat een mooie anekdote! Dan spoor je toch niet helemaal als Zlatan en Mutu zijnde. Dit zie je weleens terug in maffia films, maar wat een gek die Zlatan. Volledig gestoord.

22 oktober 2022 om 17:44

Dit is genoeg om opgepakt en in de cel gegooid te worden. Die voetballers zijn echt niet goed bij hun hoofd. Eerder dit jaar ook al, die gast die vastgetaped was op een massagetafel en daarna nog wat ongepaste dingen. Er zijn grappen, er zijn voetbalgrappen, en er zijn grenzen.

Gelukkig te lezen dat iedereen dit een idiote actie vindt.

Blasi was misschien niet ‘t zwaarste, maar een been hangend vasthouden? Wie dit gelooft en er serieus op ingaat hahaha. Verhaal van MJ in een ander jasje

Zlatan moest zich eens leren gedragen buiten het veld. Die Mutu had ook gewoon lekker door moeten snuiven want dat was belangrijker dan zijn carriere.

Mutu kwam sowieso uit een verkeerd circuit maar ik denk echt dat Zlatan soms wel aan de dood is ontsprongen door bepaalde teamgenoten zou wel terecht zijn als die gek hetzelfde een x mee maakt dan huilt hij waarschijnlijk ook.

Zijn der maar weinig dit die een “mooie anekdote” zouden noemen, maarja.. Mutu.. beetje vd Meyden verhaal.. soms beetje vreemd idee van humor.

Iedereen snapt toch wel dat dit nooit gebeurd is.. T lukt echt niet om in je 1tje om iemand die 70/80 kilo weegt die nog tegenstribbelt ook om bij zn enkels uit t raam te hangen. Duwen zou kunnen maar op zn kop hangen, kom op t is geen film

22 oktober 2022 om 17:46

Ook in de werkelijkheid gebeuren gekke dingen. Sterker nog, het is mens eigen om bizarre verhalen niet te willen geloven omdat we ons zelf niet kunnen voorstellen dat het gebeurt.

Jammer dat Oguchi Onyewu hem toen niet gelijk de kaak brak in plaats van alleen zijn ribben. Zlatan is een grote pestkop die weet dat die overal mee weg kan komen. De meeste van zijn fanboys zijn simpele zielen zoals de clowns hier in de comments.

Triest figuur.

Lachen man moet kunnen. In een wereld van alle gekkigheid dan is dit niks

Is dat alles, wij doen het wekelijks bij het incasseren.

Het lijkt me toch wel duidelijk dat Mutu dit verhaal overdrijft. Doet me een beetje aan het verhaal van Suge Knight en Vanilla Ice denken. Dat bleek dus ook een broodje aap verhaal.

Dit laat weer eens zien wat een idioot Zlatan was. Een wannabe gangster in een voetbalwereld vol koorknaapjes. Die had gewoon 3 stompen op ze kop moeten krijgen van Blasi. Dat zou een mooier anekdote zijn geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren