Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane wijst verrassend avontuur af en wacht nog altijd op ‘zijn droombaan’

Laatste update:

Zinédine Zidane heeft een aanbod van de Algerijnse bond naast zich neergelegd, zo maakt L’Équipe vrijdag bekend. Het Noord-Afrikaanse land kreeg echter nul op het rekest, omdat Zidane nog altijd wacht tot zijn absolute droombaan voorbijkomt.

Algerije werd al in de groepsfase van de Afrika Cup verrassend genoeg uitgeschakeld door Angola, Burkina Faso en Mauritanië. In de groep met deze drie landen werden les Fennecs zelfs laatste.

Hierom werd bondscoach Djamel Belmadi de laan uitgestuurd door de Algerijnse bond. Om hem op te volgen dacht de bond onder meer aan Hervé Renard en Jorge Sampaoli.

Uiteindelijk werd Zidane, wiens ouders zijn geboren in Algerije, gepolst voor de baan. De voormalig succescoach van Real Madrid voelde zich volgens de Franse sportkrant gevleid door de aanbieding, maar moest hij toch afwijzen.

Zidane hoopt namelijk dat Didier Deschamps, bondscoach van Frankrijk, na het EK opstapt als trainer van les Blues. Het is een publiek geheim dat Zidane dolgraag het stokje van hem overneemt.

Eerder werd de voormalig winnaar van de Ballon d’Or ook al eens benaderd door de Braziliaanse en Amerikaanse bond, maar ook op deze aanbiedingen ging hij vanwege dezelfde reden niet in.

Zidane begon zijn trainersloopbaan in de jeugd van Real Madrid. In 2016 werd hij vanuit het tweede elftal doorgeschoven naar de hoofdmacht. Hij won in zijn eerste periode bij de club drie keer op rij de Champions League. Later keerde hij nog eens terug als trainer, toen legde hij nog eens beslag op de Spaanse competitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

LFC kom er maar in dan!

26 januari 2024 om 19:53

Denk dat hij het zal moeten uitvechten met Maurice Steijn.

27 januari 2024 om 11:47

Welnee, die is op de achtergrond in gesprek met Barca voor het aankomende vertrek van Xavi

29 januari 2024 om 11:05

Helemaal niet aan gedacht dat Maurice ook beschikbaar is... Kijken hoe snel hij LFC naar de knoppen krijgt, alhoewel in Engeland kick and rush voetbal toch wel vaak voorkomt..

Dat is trainer worden van zijn club neem ik aan. Olympique de Marseille 😁

26 januari 2024 om 20:44

Een gevalletje van ds tekst niet lezen.....

27 januari 2024 om 00:17

Bordeaux?

27 januari 2024 om 06:27

Ajax?

27 januari 2024 om 10:26

Volgens mij bedoel je Bordeaux.

Zou mooi zijn om hem te zien bij Frankrijk, maar ik vraag mij af of die Deschamps snel eens weg gaat bij de nationale ploeg. Heeft natuurlijk uitstekend gepresteerd, maar voor de kwaliteiten die hij in zn team heeft is t voetbal toch gwn te matig.
Daarbij zet ik ook wel een kleine vraagteken bij de kwaliteiten van Zidane als hoofdtrainer. Begrijp me niet verkeerd. Zijn prijzenkast zegt veel, maar dat Real Madrid was, zkr in de CL, gwn niet te stoppen. Ook zonder Zidane.

26 januari 2024 om 20:36

Maar toch vreemd dat "dat Real Madrid" zonder Zizou in 7 jaar 1x de CL won, terwijl mèt Zizou drie jaar op rij. Een historische hatrick. Je zou gaan denken dat...

26 januari 2024 om 20:54

Ook zonder Zidane? Nou, had iemand me maar eerder verteld dat Madrid er 10 had gewonnen de laatste 12 jaar...

3 op een rij kerel. Dat is echt absurd hoor. Is imo niet genoeg lof/aandacht voor. Geen enkel ander team wist hem te prolongeren, laat staan 3x. Dat Real Madrid was een van de beste teams in het moderne era van het voetbal hoor maar zelfs als ze de beste waren staken ze er toch niet zo ver bovenuit dat uitsluitend daaraan te wijten is.

27 januari 2024 om 01:00

Het real met of zonder CR7 is toch een wezenlijk verschil geweest. Een Bale die er niet meer voor wilde gaan. Kroos die een stuk minder werd. Ramos die ook een jaartje ouder werd. Zijn toch echt allemaal facetten die mee hebben gespeeld wrm madrid daarna een enkele cl gewonnen heeft. Dat team dat die hattrick bij elkaar voetbalde was toch echt anders dan vanaf 2018/19. Ook meegereken dat de tegenstand gwn minder was op dat moment. Ik wil echt niet zeggen dat zizou geen goede trainer is. Maar ook Ancelotti had die hattrick voor elkaar kunnen krijgen met dat team

27 januari 2024 om 10:49

Het is zeker absurd maar ze hadden weinig tegenstand. Een barca en bayern in verval en de beste Chelsea(ooit) die werd ontmanteld en kapot gemaakt door Mourinho. Chelsea had makkelijk een reeks van 5 kunnen halen. Die stuurde Salah, de Bruyne en Lukaku allemaal in 1 seizoen weg om zijn eigen spelers daar neer te zetten. Chelsea was op dat moment echt de allerbeste zonder enig twijfel.

Aangezien hij Algerijnse ouders heeft zie ik hem ooit nog wel eens bondscoach worden van Algerije!

26 januari 2024 om 22:10

Totaal niet. Dan moet hij meerdere keren per jaar in een land zijn waar terroristen nog volop actief zijn. Het feit dat het een heel apart dictatuur is met Noord Koreaanse slachtoffer rol trekjes maakt het al helemaal onaantrekkelijk voor iemand van zijn status. Denk niet dat hij dat ooit zal doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren