Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zian Flemming kan met twee verschillende clubs de Champions League in

Laatste update:

Ook Lazio en Sevilla zijn geïnteresseerd in de diensten van Zian Flemming, zo meldt De Telegraaf donderdagavond. Na de eerdere interesse van Burnley kan de aanvallende middenvelder van Millwall dus tekenen in drie absolute topcompetities: in de Premier League, LaLiga en Serie A. Flemming ligt in Londen nog langdurig vast, waardoor de Championship-club een gunstige onderhandelingspositie heeft. Eerder werd een miljoenenbod resoluut van tafel geveegd.

The Clarets hebben nu een bod op tafel liggen van tien miljoen euro, exclusief bonussen. De club van Wout Weghorst wil die aanbieding vooralsnog niet verhogen, terwijl Millwall niet bereid is om water bij de wijn te doen. Mogelijk zet de interesse van Lazio en Sevilla de Engelse promovendus aan tot een nieuw bod, daar de Champions League-deelnemers Flemming nadrukkelijk volgen. Burnley zal snel moeten handelen om de Europese topclubs af te troeven. De 24-jarige Amsterdammer zelf zou wel openstaan voor een stap hogerop.

Flemming maakte zich in zijn eerste seizoen in Engeland razendsnel populair bij de fanatieke aanhang van Millwall. Tot dusver speelde de rechtspoot 44 officiële duels in dienst van the Lions, waarin hij goed was voor 15 doelpunten en 3 assists. Flemming wordt in Londen gezien als ‘het koopje van 2022’, daar hij Millwall slechts 2,5 miljoen euro heeft gekost. Een jaar later kunnen de Engelsen ruim 8 miljoen euro winst maken, maar de clubleiding aast op een hogere transfersom.

Fortuna Sittard kan profiteren van een eventuele transfer, daar de Limburgers vorige zomer een doorverkooppercentage hebben bedongen. Hoe hoog dat percentage is, is tot op heden onbekend. Bij alle drie de genoemde clubs maakt Flemming een goede kans op een basisplaats, daar de concurrentie op zijn positie redelijk meevalt. Bij een keuze voor Lazio of Sevilla gaat het jeugdproduct van Ajax voor het eerst in zijn profcarrière Europees voetbal spelen. Sevilla zit als Europa League-winnaar, net als Feyenoord, in pot 1. Lazio is als nummer twee van de Serie A ingedeeld in pot 3.

Voor welke club moet Zian Flemming kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Binnenkort in Oranje te bewonderen? Als Simons niet op 10 komt te staan is de concurrentie nou ook niet denderend te noemen.

13 juli 2023 om 22:05

Zou leuk zijn om weer eens een echt knappe jongen in het Nederlands elftal te hebben, zou een leuke posterboy kunnen zijn voor menig tienermeisje.

13 juli 2023 om 22:29

Er zijn wel meer knappe boys die voor Nederland spelen toch?

Heb je stiekem zelf gewoon een crush op deze Zian wellicht😉?

Vond hem trouwens al echt heel goed bij Fortuna, gek dat er geen club in NL is geweest die hem heeft opgepikt. Als ik dat al kan zien...

13 juli 2023 om 22:54

Dimmers was ook echt heel goed bij Fortuna. Uitblinkers van clubs zoals Fortuna zijn simpelweg gewoon een risico om te halen, omdat je niet weet hoe ze het gaan doen bij clubs die mee willen doen om Europees voetbal.

14 juli 2023 om 00:38

Ikea, je weet wel dat hij ook in Zwolle gespeeld heeft toch? Doet waarschijnlijk toch af aan jou beeld van hem lijkt me jou kennende

14 juli 2023 om 03:02

Ik vind die vergelijking met Diemers altijd een beetje makkelijk. Ik snap niet dat Feyenoord of PSV hem niet heeft opgepikt vorig jaar. Heeft scorend vermogen, een onverzettelijk karakter en ook nog eens technische kwaliteiten. Hij heeft het de beste eigenschappen van Diemers en Til bij elkaar

Gewoon nog een jaartje knallen bij Millwall en daarna de stap maken.

Sevilla, dat de hele selectie te koop heeft staan door financiële chaos, zal inderdaad wel even meer dan 10 miljoen komen brengen.
Onzinnige nieuwsberichten.

Top man, Zian is daar echt een grote speler. Ze vragen daar hard op hoe het kan dat hij bij Milwall speelt.

14 juli 2023 om 13:49

Weer zon 'mislukt' talent dat het in de championsship wel goed doet. Flemming, Piroe, De Wijs, Hamer. Kweekvijver voor de talenten in Nederland die het bij de top 3 niet redden?

Ik heb het even onderzocht, maar het is niet toegestaan om met twee teams tegelijk de CL in te gaan. Hij moet toch echt kiezen.

14 juli 2023 om 08:23

Het zou ook een absurde situatie zijn als je opeens jezelf moet gaan staan dekken

14 juli 2023 om 10:12

Misschien afspreken dat hij mee doet met de ploeg in balbezit?
Al zou dat natuurlijk kunnen zorgen voor scheve gezichten als, bijvoorbeeld, Sevilla voor staat en hij opeens steeds de ballen in de voeten van Sevilla speler schuift, ook wanneer hij 'voor Lazio speelt'...

Nee, misschien toch maar beter de suggestie van Rudeboy65 te volgen


On: Toch wel bijzonder, in Nederland leek dit altijd een aardige voetballer, maar een CL speler? Dat hadden denk ik niet veel aan zien komen. Het kan natuurlijk zo'n situatie zijn waar hij bij Millwall toevallig perfect zit, maar ben wel heel benieuwd hoe hij zich dalijk staande zou houden als hij zich wel tegen de absolute top mag bewijzen.

Knap gedaan! Leuk om spelers zodanig te zien groeien van wie je het stiekem niet had verwacht dat ze een aantal jaar geleden naar de subtop van Europa kunnen of terecht komen in de sterkste competitie ter wereld! Puik werk

Zal financieel wel lastig worden maar voor mij de gedroomde opvolger van Szymanzki bij Feyenoord. Iets minder verfijnd misschien maar een zeer effectieve speler en pas 24 dus ook nog doorverkoop waarde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren