Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zevental trapt op de rem en wil eerst weten wat Man United met Ten Hag doet’

Laatste update:

Erik ten Hag was klaarblijkelijk niet erg gecharmeerd van de like die Alejandro Garnacho zaterdag uitdeelde onder een bericht op X van de in Engeland bekende YouTuber Mark Goldbridge van het fanaccount 'TheUnitedStand'. Die vond de openlijke kritiek van de manager op de vleugelaanvaller na afloop van Bournemouth - Manchester United (2-2) opmerkelijk en Garnacho leek het eens te zijn met die woorden.

Garnacho leed zaterdag slordig balverlies, waarna Dominic Solanke de score opende voor Bournemouth in het Vitality Stadium. De in Spanje geboren Argentijn werd halverwege het duel gewisseld en na afloop toonde Ten Hag zich kritisch richting de pas negentienjarige spelmaker van the Red Devils. "Als je de eerste tegengoal ziet. We stonden goed, maar op die plek mag je de bal natuurlijk nooit kwijtraken."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De woorden van Ten Hag vielen slecht bij Goldbridge. "Ten Hag geeft de schuld op de persconferentie na de wedstrijd op subtiele wijze aan Garnacho... Het is niet goed om een negentienjarige onder de bus te gooien, iemand die dit seizoen daadwerkelijk voor je heeft gepresteerd. Maar aan de andere kant is Ten Hag duidelijk bang om de grootverdieners binnen de selectie tegen zich in het harnas te jagen."

De kritische tweet van Goldbridge werd zaterdagavond geliket door het officiële X-account van Garnacho, De veelbesproken like is op last van de club inmiddels verwijderd, zo benadrukt een woordvoerder van Manchester United tegenover de Manchester Evening News. Volgens de zegsman is de kwestie intern afgehandeld, al wordt niet duidelijk of Garnacho moet vrezen voor een disciplinaire sanctie.

Twijfels over Ten Hag


De Manchester Evening News meldt tevens dat minstens zeven spelers van Manchester United twijfels hebben over een langer verblijf op Old Trafford. Dit heeft volgens de lokale krant alles te maken met de situatie rondom Ten Hag. Gezien de teleurstellende zevende plaats in de Premier League is het volgens het zevental allesbehalve zeker dat de Nederlander aanblijft als manager. Concrete namen worden overigens niet genoemd.

Ten Hag ligt in Manchester vast tot medio 2025, maar dat wil niet zeggen dat hij ook daadwerkelijk aan zijn laatste contractjaar begint bij the Red Devils. De twijfels worden enigszins gevoed door de nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe, die intern en publiekelijk nog geen garanties heeft gegeven aan Ten Hag wat betreft het seizoen 2024/25.

De in Manchester gevestigde krant voegt toe dat Ten Hag intern soms voor verbazing zorgt bij Manchester United. Zo gaf de manager zijn selectie vorige week maandag vrij, terwijl op die dag meestal een hersteltraining wordt afgewerkt. Bronnen rondom de club vertellen de Manchester Evening News dat Ten Hag hersteldagen serieuzer neemt dan welke manager ook in de recente geschiedenis van de grootmacht.

De resultaten van Manchester United spreken in ieder geval niet in het voordeel van Ten Hag. Van de laatste zeven competitieduels werd er slechts een winnend afgesloten, waardoor de recordkampioen van Engeland (20 landstitels) is afgezakt naar de zevende plek in de Premier League, waardoor deelname aan Europees voetbal op de tocht staat.

Zie jij Erik ten Hag volgend seizoen nog bij Manchester United werken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ETH zegt toch niks geks? Hij kan en mag daar geen balverlies lijden, dat is niet je speler onder de bus gooien hoor. Wat een dunne huid hebben sommige spelers toch. Als je niet tegen dit soort " kritiek " kan dan ben je niet profvoetballerwaardig.

15 april 2024 om 12:46

Voetballers staan doorgaans niet bepaald bekend om hun zelfreflectie. Ik kan me dat enerzijds ook wel voorstellen. De ja-knikkers vertellen ze al van jongs af aan hoe geweldig ze zijn en je moet sterk in je schoenen staan als je dan van je achterban verwacht dat ze gewoon goudeerlijk tegen je zijn. Dat kan lang niet iedereen.

15 april 2024 om 14:49

@sirius

Ik denk niet dat dit specifiek aan profvoetballers is.

Ik denk dat wij allen hier kunnen beamen als waarschijnlijk voetballers of ex-voetballers dat je niet eens kan herinneren hoe vaak je het niet eens was met je trainer op bepaalde momenten.

Ik zeker wel, los van of de trainer of ik of beiden gelijk hadden. Als 3 mensen een auto-ongeluk zien waarvan 2 auto bestuurders en een voetganger aan de kant, zullen ze alle 3 waarschijnlijk een verschillend perspectief van het ongeluk vertellen.

Dit geld hier naar mijn idee ook een stuk vaker dan dat voetballers enkel 'ja-knikkers' om zich heen hebben gehad.

15 april 2024 om 12:47

Ik denk eerder dat de media dit uitvergroot dan dat garnacho hiermee zit. Als je eens wist hoeveel mensen op social media onbewust iets liken puur uit gewoonte. Dit is gewoon weer een media gedoe om aandacht te trekken en onrust te veroorzaken. Garnacho mag ten hag bedanken hem zo consistent de kansen te geven, al heeft hij het zelf natuurlijk ook zeer zeker laten zien van buiten categorie te zijn.

15 april 2024 om 12:59

Dat hij zo'n tweet een like geeft is toch wel veelzeggend vind ik. Denk niet dat het in dit geval de media is die het uitvergroot.

15 april 2024 om 13:17

Dat is de wereld van nu, een heel gedoe omdat een speler een berichtje een like geeft.

15 april 2024 om 13:25

@RUTGERRR, In dit geval is het wel anders. Hier wordt een bericht geliket waarin kritiek wordt geuit op de zowel de manager als Rashford/Bruno. Waarom zou je dat publiekelijk doen als teamgenoot?

15 april 2024 om 13:56

Nou dan zou ik eens tussen Garnacho's likes gaan kijken.. die gozer denkt dat hij de ballon dor verdient

15 april 2024 om 14:37

Ja, Garnacho is sowieso een beetje een irritant arrogant ventje. Zijn hele houding is niet om aan te gluren. Dat verongelijkte gezicht als het even niet lukt of dat stoere gedrag als hij scoort. Doe gewoon eens normaal denk ik dan. Die heeft in ieder geval nog een hoop te leren.

15 april 2024 om 12:49

Sowieso belachelijk omdat Ten Hag echt veel speeltijd en vertrouwen heeft gegeven aan Garnacho, en dat is echt een alles of niets speler. Zijn ook periodes dat je hem 5 wedstrijden geen knikker ziet raken bijvoorbeeld na die wereldgoal tegen Everton(?) lukte er een tijd helemaal niets.

15 april 2024 om 13:13

@norgeNederland ETH zei dat ze goed stonden, hoe kan je goed staan als je zo makkelijk wordt uitgespeeld ondanks balverlies? ETH is een koning gebleken in het wijzen naar zijn spelers en andere dingen zonder naar zichzelf te wijzen. ManU staat niet goed, daar is hij eind verantwoordelijke voor.

15 april 2024 om 13:14

En dan nog zeggen dat hij bang is om de grootverdieners aan te pakken terwijl hij Ronaldo ook gewoon op de bank zette. Wat een grap

Zegt genoeg over Garnacho, kreeg alle hoeken van het veld te zien van Kerkez en werd volledig terecht gewisseld. Amad had ook een cryptisch bericht om de boel nog even onder druk te zetten.

Ten Hag verdiend een lading kritiek voor de speelwijze en z'n koppigheid en zal ook niet blijven maar als je echt iets wil veranderen binnen de club kan je niet weer de spelers de macht geven.

15 april 2024 om 12:54

Ten Hag valt wel het 1 en ander te verwijten, maar ik denk ook niet dat je met deze specifieke selectie veel interessanter kunt spelen zonder dat dat ten koste gaat van punten. Het is gewoon een te kwetsbare ploeg met een extreem wisselvallige aanval. Het zegt eigenlijk wel alles dat Garnacho zoveel minuten maakt. Bij de clubs die hun zaakjes op orde hebben zou Garnacho hooguit sporadisch in mogen vallen. Bij United maakt hij gewoon serieuze minuten. Dat neemt overigens niet weg dat een ontslag van Ten Hag niet per se onterecht zou zijn. Er is geen ontwikkeling en voor je Ten Hag eindelijk het materiaal geeft waarin zijn sterke punten als coach tot uiting komen, ben je waarschijnlijk 2 jaar verder (mits alles goed verloopt). Ik denk sowieso dat het nog minstens 1 coach kost voor er wat stabiliteit in komt, als dat er al komt op relatief korte termijn. Ten Hag zal niet de laatste trainer zijn die het veld moet ruimen bij Manchester United, denk ik.

15 april 2024 om 13:02

Natuurlijk kan dat. Kijk naar het verschil onder Postecoglu en Conte bij Tottenham. Sowieso is het een schande dat je door 15 van de 20 PL ploegen weggevoetbald wordt als Man U zijnde.

15 april 2024 om 13:17

Kwalitatief gezien heb je gelijk, maar de extreme blessuregevallen waar het team al lange tijd mee kampt zorgen er wel voor dat je op geen enkele manier een ingespeeld team tot je beschikking hebt.

15 april 2024 om 13:20

Opnieuw kan er verwezen worden naar Tottenham om dat te ontkrachten. Of zelfs naar Newcastle.

16 april 2024 om 15:01

Het heeft geen zin om naar andere ploegen te wijzen, aangezien zij niet met dezelfde spelers spelen. Ik kan overigens best geloven dat er coaches zijn die er op korte termijn meer uit hadden gehaald hoor. Ten Hag gaat ook zeker niet vrijuit, maar de omstandigheden zijn wel op z'n zachtst gezegd verre van ideaal.

Goed genoeg voor het eerste, is oud genoeg voor het eerste.
Als jij een doelpunt veroorzaakt mag dat gewoon benoemd wordt.
Creëer je een dikke huid van.

Als je daar niet tegen kunt, kun je niet tegen profvoetbal.

Betreffende Ten Hag en zijn 7e plaats.
De selectie is ook gewoon niet beter.
En als daar ook nog eens blessures bijkomen, dan wordt het wel erg mager.

Ik zie een andere trainer met dit materiaal ook niet veel beter presteren.
Er zullen gerichte aankopen gedaan moeten worden en de onderkant van de selectie zal verkocht moeten worden.

Clubs met meer budget of een stabielere organisatie gaan nu voor.

15 april 2024 om 12:59

“ de selectie is gewoon niet beter”.
Dus jij vindt dat Newcastle, Aston Villa en de Spurs een betere selectie hebben?

15 april 2024 om 13:07

@younblood16, je probeert hier toch niet te beweren dat Manchester United een betere selectie heeft dan zowel Aston Villa, Spurs en Newcastle? Aston Villa en Spurs staan al terecht boven United en Newcastle heeft dit seizoen zo ongeveer de meeste pech met alles blessures in de gehele Pl.

Alle 3 de clubs kopen beter in dan dat United dat doet. Denk dat maar weinig United spelers bij 1 van die 3 clubs in de basis zullen staan.

15 april 2024 om 13:15

Die clubs hebben inderdaad een betere en bredere selectie dus daar kan je Ten Hag niet veel op aanrekenen. Zijn transfers natuurlijk wel, die waren bijna allemaal niet goed.

15 april 2024 om 13:21

@ajaxnl!, Dat betekent dat je dus onder andere Ten Hag dit wel kan aanreken. Of komen bijna alle transfers niet uit zijn pojte wil je zeggen.
Kijk eens naar de aankopen die zijn gedaan door alle 3 deze clubs en Ten Hag komt alleen maar aan met bekenden of Eredivisie bekenden.

15 april 2024 om 13:22

Newcastle heeft helemaal geen speciale selectie. Laten we dat echt niet lopen beweren. Man U heeft een veel sterkere selectie. Schär, Burn, Willock en Longstaff zijn daar gewoon spelers die veel minuten maken, zelfs als iedereen fit is.

15 april 2024 om 13:47

Jij noemt Schar, Burn, Willock en Longstaff die zijn misschien niet denderend. Aan de andere kant, Isak, Bruno Guimaraeas, Gordan, Wilson, Tonali (is geschorst) Hall, Livramentoen Botman.

United heeft geen van zulke spelers die impact maken op het spel van hen waar zij dit wel doen. Of wil je beweren dat Antony, Hjolmund, Mctominay of Ambrabat dit wel doen?

15 april 2024 om 13:47

Aston villa en Newcastle hebben echt geen betere selectie, over Spurs valt te discussiëren. Door het disfunctioneren van Ten Hag lijkt het er misschien op.

"alle 3 de clubs kopen beter in"
Ja dat klopt, en wie is daar grotendeels verantwoordelijk voor?

15 april 2024 om 13:49

Ik vind de selectie van United inderdaad beter dan Newcastle, Villa en Spurs. Het grote verschil tussen deze clubs is een coach die er meer uithaalt.

15 april 2024 om 13:54

En zet daar is het lijstje van Man U tegenover? Varane, Martinez, Maguire, Shaw, Casemiro, Mainoo, Bruno, Rashford en Garnacho.

En ga je nu lopen zeggen dat Hall veel impact op het spel heeft? Die jongen speelt amper (en niet door blessures). Dat is gewoon iemand noemen om te noemen.

15 april 2024 om 13:58

Varane, Martinez en Shaw zijn altijd geblesseerd. Casemiro is op en de rest is zo wisselvallig als het maar kan.. zit geen speler tussen die constant presteert

15 april 2024 om 14:05

Alles wat je over de selectie van Man U kan zeggen, geldt 2x zo hard over die van Newcastle. Een Botman, Wilson en Isak zijn ook heel de tijd geblesseerd.

15 april 2024 om 14:15

Wann-Bissaka of Burn linksback? Volgens mij verschilt dat echt niks. Ook Schar is helemaal geen slechte speler, die vind ik echt underrated.Kijk eens wat er bij United op de bank zat afgelopen weekend, dat is echt United onwaardig. Newcastle en Villa hebben ook meer spelers die op elkaar aansluiten. Leuk die Casemiro, een grote naam maar wordt met de dag trager en totaal niet iemand die het hele middenveld aanstuurt.De combinatie Mcginn en Douglas Luiz, daarachter Pau Torres, Diego Carlos, Konsa... Dat is gewoon niks minder dan wat er bij United staat momenteel. Ten Hag kan nooit bouwen achterin want hij moet bijna wekelijks met een andere achterhoede spelen. Al iets van 12 verschillende combinaties gehad achterin.

15 april 2024 om 14:40

Nu halen we weer verschillende dingen door elkaar. Eerst ging het over de selectiesterkte. Nu gaat het opeens over de blessurelast.

Sowieso is Wan Bissaka keuze 4 op de linksback (na Shaw, Dalot en Malacia) terwijl Burn de nummer 1 optie is.

16 april 2024 om 15:03

Kwalitatief niet, maar het steekt qua balans wel beter in elkaar. Overigens is United ook wel even andere koek dan Newcastle, Aston Villa of Spurs natuurlijk. Ten Hag is absoluut niet foutloos en draagt ook bij aan dit seizoen, maar de omstandigheden zijn ook wel erg lastig. Je kunt andere ploegen ook simpelweg niet met United vergelijken. Die spelen immers niet met die specifieke spelers.

15 april 2024 om 12:59

Ze mogen zeker kwaliteit toevoegen aan t team zowel bovenkant als onderkant van team. Jobe bellingham van sunderland lijkt me een leuke speler om in te investeren en diomande van sporting voor in de defensie. Jong en talentvol. Onana van everton, kvaratshila allemaal wel interessant voor man utd. Joshua Zirkzee kan ook op 9 en 10.

Tja, die zie ik niet blijven. Ik denk ook dat er te veel moet gebeuren en dat de problemen bij United niet op te lossen zijn met slechts 1 transferjaar. Het is best mogelijk dat er na Ten Hag nog een trainer het veld zal moeten ruimen voor men de zaken echt weer op orde heeft. Dan hebben we het nog niet eens over de mogelijkheid dat de nieuw ingeslagen weg uiteindelijk niet zo goed blijkt te werken. Dan kan het nog jaren duren voor er weer wat stabiliteit en consistentie bij United is.

Verder denk ik ook niet dat er een goede basis is om het nog een seizoen te proberen. Het spel is niet goed en er is ook niet echt verbetering te zien dit seizoen. Dat kun je niet alleen wijten aan disbalans of falende spelers. Ook Ten Hag maakt fouten en oogt een beetje radeloos. We kunnen eigenlijk wel stellen dat Ten Hag en United zoals de club nu is gewoon geen goede combi zijn gebleken. Ten Hag werd vooral geconfronteerd met zijn zwakke punten en niet zoveel met zijn sterke punten.

Pech voor ETH is dat United van bovenaf eindelijk degelijk lijkt te herstructeren en er op termijn profijt uit zal gaan halen. Alleen die tijd zal Ten Hag niet krijgen. Het opportunisme heerst in het voetbal. Het vertrouwen in hem als trainer brokkelt met de week af, en de enige manier om weer wat vertrouwen op te wekken is hoe sneu ook wederom weer een nieuwe trainer aan te stellen.

Enige wat Ten Hag misschien nog kan redden is de FA Cup en op een wonderbaarlijke manier CL voetbal binnenslepen.

Ongelooflijk wat ik hier allemaal weer lees om Ten Hag in bescherming te nemen.

Ja een speler die speelt moet beoordeeld worden op zijn spel en niet op zijn leeftijd. Dus als Garnacho een fout maakt moet hij kritiek kunnen incasseren. Tot zover het gelijk van Ten Hag.

Dan zie ik hier verder mensen roepen over herstructurering van bovenaf. Blessures, een zwakke selectie en weet ik wat nog meer. Nou dat er bij United hogerop het een en ander mis is dat weten we al langer. En dat wist Ten Hag dus ook al toen hij tekende en daar is hij dan ook voor gewaarschuwd.

Dan komen we nu bij de invloed van ETH sinds hij aan het roer staat. Nu na bijna 2 seizoenen hoor ik hem klagen over de vele kansen die ze creeeren maar dat het ontbreekt aan scorend vermogen. Het meeste scorende vermogen ooit in de voetballerij dat je in je ploeg kan hebben (CR7) heeft hij eigenhandig de club uitgejaagd. Hij heeft toen een kleine 80 miljoen neergelegd voor Hojlund die niet scoort. En eerder al 100 miljoen voor Antony die al helemaal een flop is. Dan hebben we nog de versterkingen op andere posities (Martinez, Varane, Casemiro) die ook wel een 150-200 miljoen hebben gekost. Dan krijgen we weer het blessure verhaal. Hier hebben Liverpool, Chelsea en Newcastle ook flink last van gehad om maar even een paar PL ploegen te noemen. Ook Arsenal heeft z’n doelpuntenmaker (Jesus) lang moeten missen.

Dan hebben ze in de CL in een poule gezeten met Galatasaray, Kopenhagen en het slechtste Bayern van de afgelopen 10-15 jaar. En daarin zijn ze uitgeschakeld. Staan ze nu op de 7de plaats en halen ze dus komend seizoen weer geen CL. In z’n 2de seizoen doet ie het dus nog slechter dan in z’n eerste seizoen. Er is dus geen sprake van een stijgende lijn maar ze gaan gewoon hard achteruit. En Casemiro, Bruno Fernandes, Varane, Rashford dat zijn ineens allemaal matige spelers die er niks van kunnen. Het is ongelooflijk wat een krediet deze man krijgt en het is een godswonder dat hij niet allang ontslagen is. Maar goed volgend seizoen gooien ze er nog eens 500 miljoen tegenaan en als ze straks een keer Mbappe, Foden, Musiala, Rodri, Vinicius halen en ze presteren dan nog niet dan ligt het ook niet aan Ten Hag maar aan de opwarming van de aarde ofso.

Ten Hag zal wel ontslagen worden aan het einde van het seizoen. Denk alleen niet dat het iets gaat oplossen, de volgende trainer gaat het waarschijnlijk net zo slecht doen.

Als speler ga je toch ook nadenken over je keuze om naar United te gaan. Altijd een van de meest aantrekkelijke clubs geweest zowel sportief als financieel maar hoeveel spelers slagen daar nu nog? Ten Hag gaat sowieso weg na dit seizoen maar welke trainer gaat daar wel slagen? Het is overduidelijk dat er veel meer speelt en ben benieuwd wie dat dan zou moeten gaan oplossen.. zeker als ze geen Europees voetbal halen of conference League

Die werkt volgend jaar bij zijn droom club bayern munchen

Spelers van "formaat" geven het hele seizoen al niet thuis.
Spelers die wel van waarde zijn en het verschil kunnen maken, liggen nagenoeg het hele seizoen in de lappenmand. Hiermee doel ik oa op Martinez en Shaw.

Natuurlijk ben je als trainer eindverantwoordelijk, maar toch kan ik ETH niet volledig afrekenen op het resultaat. De selectie is simpelweg niet goed genoeg.

Manutd ziet zichzelf nog als een club van wereldformaat, maar de realiteit is anders.
Concurrenten hebben een betere selectie, zowel in de basis als in de breedte.
Manutd betaald teveel voor spelers die het verschil niet maken. Betalen te hoge salarissen voor spelers die over hun piek zijn.

Realiteit is dat ze gewoon niet te vergelijken zijn met bijvoorbeeld Arsenal, Mancity en Liverpool.
Als je dan ook nog eens een seizoen vol blessures hebt, dan is de positie waar ze nu staan gewoon in lijn met de spelersmateriaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren