Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘‘Zeer geliefde’ Slot staat er goed op bij de clubleiding van FC Barcelona’

Laatste update:

Arne Slot staat er goed op bij FC Barcelona. Dat schrijft het Spaanse Sport dinsdag. De Feyenoord-trainer is zeker niet de belangrijkste kandidaat, maar heeft zich met zijn aanvallende speelstijl wel geliefd gemaakt bij de clubleiding, zo klinkt het.

Het heeft er alle schijn van dat Barcelona voor de Duitse route gaat met Hansi Flick, Julian Nagelsmann of Thomas Tuchel. Ook Roberto De Zerbi werd de voorbije weken vaak gelinkt aan de Catalaanse grootmacht.

Een naam die vooralsnog niet genoemd is, maar naar verluidt wel geliefd is, is Slot. Het project dat hij heeft opgebouwd bij Feyenoord, met het kampioenschap als tastbaar bewijs, is ze ook in Spanje niet ontgaan.

Slot wordt geroemd om zijn aanvallende speelstijl. "Hij voldoet aan de profielschets en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit de leiding zou willen hebben over Barcelona", klinkt het.

Benadrukt wordt dat Slot zeker niet op poleposition ligt voor het hoofdtrainerschap van Barcelona, maar zijn naam is zeker gevallen op de burelen van het Spotify Camp Nou.

'Geweldige competitie'


Slot werd een jaar geleden in MirrorTalk van ESPN gevraagd naar een mogelijk buitenlands avontuur. "Er kan een moment komen waarop ik wil kijken of je in het buitenland op een bepaalde manier kan spelen. Er zijn altijd clubs, als die voorbij komen, waar je geen nee tegen kan zeggen."

"De Premier League is de nummer één competitie van Europa", aldus Slot. "Alhoewel de ontwikkelingen in Italië ook interessant zijn, er lopen ook een paar clubs die geweldig voetbal spelen. En Spanje blijft met Barcelona en Real Madrid ook altijd een geweldige competitie."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk eerst eens na over welk type spel je wil gaan spelen met Barcelona denk ik dan. Nu lijkt het vooral “welke grote naam kan ik aanstellen” in plaats van doordacht te zijn. Want Nagelsman, Tuchel, Flick en De Zerbi staan echt allemaal voor een ander soort voetbal. Het verschil tussen Tuchel en de Zerbi kan bijna niet groter zijn bijvoorbeeld.

5 maart 2024 om 12:42

Denk je nu echt dat Deco en Laporta dit niet weten en inzien? Je moet niet alle mediageruchten geloven, die vullen elke dag de blaadjes met content waarvan het meeste onzin is. Wat betreft het type spel van Barcelona is dit ook algemeen geweten, de club hanteert een specifieke voetbalfilosofie gericht op aanvallend combinatiespel. Dus het spreekt voor zich dat het bestuur zoekt naar een coach met dit primaire profiel.

5 maart 2024 om 12:45

Van Laporta durf ik dat te betwijfelen.

5 maart 2024 om 13:17

Waarom stelden ze Koeman dan aan? Toch gewoon omdat ie toen die vrije trap erin schoot? Ik vind dat je Barca de laatste jaren niet echt kan betichten van enige visie op dit gebied.

5 maart 2024 om 13:55

Je leest de laatste tijd vaak geruchten over Laporta die erg fan is van Duitse trainers. Dat hij jaren geleden al uitsprak dat hij Klopps voetbal geweldig vond.

Zowel Flick als Nagelsmann worden veelal genoemd, en zelfs Tuchel. Allemaal trainers die qua profiel uit elkaar liggen, maar in ieder geval wel fysiek veel van hun spelers vragen.

De Zerbi is de enige trainer die echt “Barcelona voetbal” speelt die wordt gelinkt. Verder hoor je geen een trainer met min of meer hetzelfde profiel genoemd worden in de media. Ja Lucho wordt de afgelopen week ineens vaak genoemd, maar of dat realistisch is?

5 maart 2024 om 14:14

Laporta en Deco hebben niet Koeman aangesteld.

5 maart 2024 om 14:34

@Lierse1997: waarom durf je dat te betwijfelen? We moeten een onderscheid maken tussen visie en methode. Dat Laporta volgens sommigen methodologisch bruut te werk gaat, betekent niet dat hij geen visie of verstand van zaken heeft. Er is geen grotere Cruijffista voorzitter geweest dan hem, Johan Cruijff himself was jarenlang zijn adviseur. Dan zal Laporta in de zoektocht naar een nieuwe coach echt wel weten welk profiel dat hoort te zijn. De technische details zijn dan voor Deco

5 maart 2024 om 14:44

@Migi, Koeman werd aangesteld door de idiote Nunista-voorzitter Bartomeu. Ook een man met een Barca-hart, maar zonder enig voetbalverstand.

@Pedri: Laporta is fan van Klopp en Nagelsmann, maar daarom niet van alle Duitse trainers he. Flick was ook onderdeel van een ommeslag in het Duitse voetbal, met Löw als één van de innovatieve grondleggers. Die ommeslag naar een aanvallendere speelwijze heeft Flick jarenlang van dichtbij meegemaakt als assistent-bondscoach van Löw. Om deel uit te maken van zo'n 'revolutionair' traject is een bijzonder waardevolle ervaring. Daarom is hij ook een interessante optie en wellicht ook de topkandidaat die op het lijstje staat. Niet omdat hij ook een Duitser is 😜

5 maart 2024 om 14:51

Omdat Laporta 1 ding belangrijk vindt sinds zijn aanstelling. Grote namen. Oftewel grote namen in de voetbalwereld oftewel grote namen uit het Barcelona-verleden.

5 maart 2024 om 15:08

Dat is waar, maar iedereen wilt grote namen als dat mogelijk is, toch? Maar zoals gezegd, je vertrekt vanuit een profiel en kijkt dan of er grote namen zijn die daar bij aansluiten. Laporta zal echt geen grote naam doordrukken als die niet overeenkomt met de profielschets. Dat is een belangrijke nuance. Bovendien zijn De Zerbi en Flick geen supergrote namen i.t.t. bv een Mourinho.

5 maart 2024 om 15:29

Klopt, het ligt niet persé aan de nationaliteit, maar Duitse trainers staan doorgaans bekend erom fysiek heel veeleisend te zijn, en discipline heel belangrijk te vinden. Goed voetbal combineren met wat meer fysieke elementen. Het “modernere” spel. Het lijkt erop alsof Laporta dat wel ziet zitten.

Ik zeg niet dat een Xavi niet veeleisend was, maar het komt wel over alsof Barcelona zich minder richt op fysiek. (Wordt vaak benoemd door spelers die de club verlaten, of spelers die van grote clubs binnenkomen) het lijkt erop dat Laporta zich in ieder geval meer wilt richten op een team dat een hoge intensiteit aankan.

Iets wat ik momenteel niet waarschijnlijk acht. Denk jij dat als wij RB Leipzig hadden geloot we doorgingen? Ik denk persoonlijk van niet. We hebben een beter team op papier, maar zij blazen ons van het veld vermoed ik. Dat team oogt veel intenser dan het onze.

5 maart 2024 om 15:33



Om je laatste vraag te beantwoorden: wij zouden er inderdaad afgaan tegen een Leipzig. Teams die hoge druk spelen en met enorm veel intensiteit, die spelen Barca al jaren zoek. Barca moet enorm veel verbeteren op dat gebied en vooral op het spelen zonder bal. Op het spel aan de bal is ook genoeg aan te merken daar niet van. Het klassieke hoge pressie zetten is helemaal verdwenen. Dat had Pep er uitstekend in geslepen.

5 maart 2024 om 15:57

Ja precies, maar dat is niet iets van de laatste tijd, dat gebeurt al jaren. Ook in de laatste jaren van Pique, Messi en Busquets. Barcelona kan zich niet wapenen die volle bak druk zetten en duels gaan spelen.

Alle vernederingen in de CL hadden hier ook mee te maken. Je wint de eerste wedstrijd, en dan de Return in met een dikke voorsprong. En wat gebeurt er? Je tegenstander is niet meer bang om te verliezen, want ze staan al dik achter. Dus ze gaan gewoon volle bak en proberen er nog wat van te maken. Dan komen wij ineens fysiek zoveel te kort. De vernederingen tegen Roma, Liverpool en Bayern werden we allemaal compleet weggeblazen. Dat “mooie voetbal” van ons hadden we geen reet meer aan.

Een Real had het uit bij Leipzig ook lastig, maar die ploeg is zo uitgebalanceerd, die vinden het helemaal niet erg dat Leipzig het overwicht heeft. Ze laten Leipzig uitrazen en zorgen er gewoon voor dat ze met een uitbraak die pot beslissen. Lukt dit niet? Dan zorgen ze in ieder geval dat ze niet met meer dan 1 goal verschil verliezen, dan maken ze het gewoon goed in het Bernabeu.

Real Madrid kan “lijden” Barcelona niet. Barcelona wordt in een lastig duel weggecounterd of fysiek overrompeld.

5 maart 2024 om 16:10



Om wederom op je laatste zin in te haken: Real vindt het niet erg om te lijden. Dat zijn winnaars. Die passen de tactiek toe die op dat moment gevraagd wordt. Barcelona wil altijd het meeste balbezit hebben. Dan heeft men het gevoel dat ze de betere/dominantere partij waren en kennelijk geeft dat genoeg voldoening ook al betekent het dat je eruit ligt.

Er moet gewoon een trainer komen die zijn eigen visie er dagelijks op de training in wil prenten en er continue op blijft hameren. Degene die het meest leveren en werken die spelen. Alles begint met bereidheid. Bij de Zerbi en Slot zie ik duidelijk hun visie naar voren komen. Flick is een leuke naam, maar 1 Treble seizoen met een geweldige selectie overtuigd mij niet volledig en meteen.

De Zerbi en Slot hebben echt iets neergezet wat duidelijk zichtbaar is bij hun teams. Nadeel is dat het niet de absolute top is waardoor men aan hun capaciteiten twijfelt.

5 maart 2024 om 13:17

Een dergelijke gedachtegang mis ik wel vaker bij clubs. Daarnaast moet men ook eens na gaan denken hoe je de zwakke punten oplost met niet al te veel geld. Barcelona heeft te veel net-niet spelers (met name voorin) en je hebt sterke flanken nodig bij ieder van deze coaches. Dat blijft bij Barcelona toch wel wat achter. De backs zijn niet geweldig en de buitenspelers zeker niet. Daarnaast lijkt Lewandowski nu wel echt in de herfst van zijn carriere te zijn beland. Dat zat er gezien zijn leeftijd ook wel een keer aan te komen, al is het voor een spits niet ideaal binnen dit Barcelona. Echter lijkt Tuchel me wel kandidaat nummer 1. Die past er ook het beste bij en heeft aangetoond te weten wat hij zoekt in potentiele aanwinsten.

5 maart 2024 om 14:49

Tuchel kandidaat nummer 1? Die mag niet eens op het lijstje staan, evenmin Mourinho en Conte. Dat zijn type coaches die geschikt zijn voor andere clubs, maar absoluut niet passen bij Barca.

Als er overigens één club is met een zeer specifieke filosofie of gedachtegang, van de jeugd tot het eerste elftal, dan is dat Barca wel. Er zijn genoeg talenten, het is slechts een kwestie van enkele gerichte versterkingen op basis van doordachte keuzes qua spelersverkoop.

5 maart 2024 om 17:26

Oeps, ik bedoelde Klopp.

Te grote stap voor Slot, je bent bij Barcalona momenteel meer als een trainer. Plus het aanstaande Real Madrid wat er aankomt ook vrijwel kansloos voor de prijzen. Ben benieuwd welke grote trainer het aandurft bij Barcalona. Slot nog een jaar Feyenoord en dan luisteren naar mooie aanbiedingen, welke club zien jullie als ideale club voor Arne?

5 maart 2024 om 12:13

Risico op verval is groot na zo'n jaar als dit - maar het zou me echt niet verbazen als Leverkusen aanklopt voor Slot. En dat zou een mooie stap voor 'm zijn in mijn ogen. Club met budget, altijd aanvallend voetbal, goeie scouting, Champions League en gewoon top4 Bundelsiga. Ideale opstap.

Maar nog een jaar CL (in nieuwe opzet) en revanche op de Eredivisie titel met weer een flink gerenoveerde ploeg is ook wat waard.

5 maart 2024 om 12:44

@mgmv, Bij VI denken ze ook dat er best wat sleutelspelers gaan vertrekken, wat ik ook wel zou verwachten. Hancko, Gimenez zullen wel gaan, en Timber, Geertruida en Hartman moet je of verlengen of nu ook gaan cashen.

Als Slot gaat, dan moet je wel weer gaan bouwen inderdaad. Pascal Jansen is vrij, zou dat een logische opvolger zijn?

5 maart 2024 om 13:18

@amsterdam: Janssen? Aub niet!

5 maart 2024 om 14:55

Het gevaar met een club als Leverkusen - en dat geldt natuurlijk voor alle trainers die daar kandidaat zijn - is dat het heel moeilijk wordt om het even goed als of beter dan Alonso te doen. Grote kans dat een aantal sterkhouders vertrekken en dat Bayern volgend jaar weer een aantal prima spelers erbij krijgt.

Ik denk dat een Leipzig, Dortmund oid wat aantrekkelijker kan zijn voor Slot. Clubs waarvan het waarschijnlijker is dat ze ook volgend jaar weer voor de top 4 gaan (i.t.t. clubs als Stuttgart) maar tegelijkertijd ook clubs waar de verwachtingen iets lager zijn en waar je wel kunt bouwen.

Als Feyenoorder heb ik echter dat hij langer bij Feyenoord blijft

5 maart 2024 om 12:20

Dortmund? Brighton, als De Zerbi vertrekt?

Barcelona lijkt me ook geen juiste stap voor Slot. Niets te winnen, alleen maar te verliezen.

5 maart 2024 om 13:18

Real Madrid is het probleem niet. Het grootste probleem is dat Real Madrid zich kan blijven versterken, terwijl geld bij Barcelona een probleem is wat men maar blijft opschuiven. Het is dus vooral de vraag hoeveel er de komende jaren mogelijk is en of de huidige situatie houdbaar blijft.

5 maart 2024 om 13:19

Aan de andere kant is Slot wel van het balbezit voetbal alleen speelt hij al een tijdje met gemankeerde buitenspelers waardoor het er niet uitziet. Van het weekend was het eindelijk weer wat beter en dat komt vooral door de inbreng van Minteh naar mijn mening. Als hij bij Barca het spel gaat maken met betere spelers en Frenkie blijft en een de Ligt of weet ik niet wat komt erbij dan kan het best een succesverhaal worden.

5 maart 2024 om 13:31

Als de Ligt een Fransman was geweest was hij nooit zovaak genoemd als een verlosser voor Barca of EtH bij Man Utd. Barca is op dit moment gewoon geen goede keuze voor een frisse trainer die zichzelf moet ontwikkelen. Komt wat goede jeugd door, dat is het enige positieve.

5 maart 2024 om 13:43

De ligt? Wat moet je daar mee als Barcelona zijnde? Je hebt Araujo al die beter is. de Ligt en Araujo naast elkaar is iets teveel van hetzelfde naar mijn mening. Beiden fysiek sterke agressieve verdedigers, die voetballend oké zijn, maar niet bijzonder makkelijk opbouwen. Ik zou het belachelijk vinden als Barcelona 70 miljoen oid zou aftikken voor een speler die totaal niet nodig is.

5 maart 2024 om 15:03

De Ligt wordt toch standaard door de gemiddelde Nederlander genoemd als versterking bij een topclub. Ik zie ook niet in waarom Barcelona een bankzitter van Bayern moet halen op een positie waar één van de betere spelers in de selectie rondloopt.

7 maart 2024 om 05:28

Bayer

Slot gaat inmiddels naar Barcelona, Bayern, United en Chelsea, Mourinho gaat naar Bayern en Chelsea, Alonso gaat naar Bayern en Liverpool, Xavi gaat alsnog blijven bij Barcelona en Mbappe blijft in Parijs, gaat naar Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea, Arsenal, United, City en Bayern. Heb ik iets gemist? Volgens mij zijn dat ze zo een beetje. En de blaadjes verkopen goed.

Oh ja, De Zerbi, Tuchel en Flick gaan ook overal naar toe.

5 maart 2024 om 12:19

Haha, tja…drukke agenda voor Arne.
Meer clubs dan trainers. Dus wie er over blijft van je trainerslijst, die gaat naar Ajax en dan kan Van t schip naar Feijenoord.

;p

5 maart 2024 om 12:27

Voetbaljournalistiek in een notendop. Met uitzondering van een paar echte journalisten zoals David Ornstein etc

wel leuk voor slot, al zullen ze uiteindelijk voor een grotere naam gaan helaas. dan doen de meeste van dit soort clubs.

Hoop dat ie gaat, kan die Stengs meenemen.

Barcelona blijft een mooie stad en club, maar vraag mij af of daar veel valt te halen voor Slot nu. Met de stappen die Real zet en de financiële moeilijkheden rond Barcelona wordt het daar heel lastig.

5 maart 2024 om 12:48

Valt toch juist super veel te winnen, soort van zelfde situatie als bij Feyenoord. Niet zoveel geld als de andere topteams, wel voldoende middelen om met zijn speelwijze het maximale eruit te persen.

5 maart 2024 om 13:21

@jorisdijk,

Dat gat in Spanje ligt echt wel groter. Mbappe naar Real, Real kan elke speler die ze willen houden, ook houden. Want een grotere club dan Real gaat er niet komen.

Bij Ajax werden alle topspelers verkocht, omdat ze top draaiden. Dat zou bij Real nooit gebeuren.

5 maart 2024 om 14:14

Moet het nog maar zien. Toen Beckham, Figo, Zidane, Ronaldo, Owen, Raul, Morientes, Roberto Carlos en Co het zogeheten sterrenensemble werden leek het ook in lengte van jaren the "real" deal te worden. Uiteindelijk ging dat ook niet samen, nu snap ik dat er nu meer balans is met Camavinga, Toucha en co. Maar wie zegt er niet dat M'bappe en Vini voor geen ene meter samen kunnen spelen, dat Bellingham geen ballen af wil spelen aan, etc etc.

Beste team wint, niet de beste spelers. Het is ook niet alsof Barca een stel koekenbakkers op de loonlijst heeft staan.

5 maart 2024 om 14:31

Nouuuu.. koekenbakkers is een groot woord, maar Real Madrid heeft wel echt een veel sterkere selectie in mijn ogen. Al helemaal met Mbappe/Davies erbij.

De enige reden waarom Real Madrid mogelijk niet de komende 5 jaar domineert in Spanje is als de ego’s gaan botsen. Puur voetballend kan er niks mis gaan. Dat team heeft zoveel power snelheid en techniek. Dat is echt absurd.

Een Vinicius en Bellingham komen in mijn ogen ook niet over als vedettes die koste wat het kost als dé man gezien willen worden. Mbappe heeft dit wel, en dat kan heeeel misschien iets van frictie veroorzaken. Al verwacht ik van niet.

5 maart 2024 om 18:40

Ik mis nu al wel spelers die de boel even scherp zetten en jonge spelers op de plaats kunnen zetten.

Ramos, Cristiano, Benzema.., je levert wel wat in hoor. Kroos en Modric zijn niet voor eeuwig. Jongens als Nacho, Carvajal, Vazquez, Alaba, hebben met alle respect niet de status en allure om dit te doen.
Als je aangewezen bent op een 20-jarige Bellingham om dit leiderschap op zich te nemen.., dat kan wel eens een probleem worden hoor. Zeker in zo een 'vriendengroep' als dit Real.

Tuurlijk dat mooi dat Slot wordt genoemd voor bij Bayern en Barcelona maar is dat ook realisisch? Absoluut niet. Bij Barca komen alleen mensen binnen met een verlden bij de club of je moet een dermate grote naam zijn in de trainerswereld. Idem voor Bayern eigenlijk.

Persoonlijk zie ik Slot niet zomaar vertrekken na dit seizoen en nog 1 seizoen Feyenoord blijven om te kijken of die nog eens kampioen kan worden en echt dermate iets neerzetten in Europees verband. Ben heel benieuwd naar zulke ontwikkelingen eigenlijk.

PS, bizar dat Voetbalzone geen enkel bericht publiceert over eventuele supporters capaciteit vermindering voor de bekerfinale van 21 april om zo eigenlijk de gehele 1e ring te willen sluiten en de netten weg laten halen om zo geen gedoe te willen hebben. Schandalig van de Knvb!

5 maart 2024 om 12:24

''bij Barca komen alleen mensen binnen met een verlden bij de club of je moet een dermate grote naam zijn in de trainerswereld'' Ohja? Welke grote namen heeft Barca afgelopen 20 jaar gehad dan? Eens dat Barca vaak zoekt naar mannen met een verleden bij de club maar er word eigenlijk nooit gekozen voor grote namen als het op coach gaat. Zou juist willen dat we keer dat wel gaan doen, iemand die ervaring heeft en de club helemaal opnieuw kan opbouwen. Klopp heeft echt mijn voorkeur zelf.

5 maart 2024 om 12:54

Koeman, Rijkaard, Xavi allemaal grote voetbal namen toch?

5 maart 2024 om 13:08

Hij zegt toch, grote namen in de trainerswereld of met een grote naam bij de club. Koeman en xavi grote naam bij de club. Rijkaard, absoluut niet in de trainerswereld voordat hij naar Barcelona ging. Want met oranje had iedereen de halve finale gehaald in 2000

5 maart 2024 om 13:26

Hij heeft het over grote namen in trainerswereld. Koeman, Rijkaard en Xavi zijn dat allemaal niet.

Slot had tegen Roma die slechts op de 6de plaats genoteerd staan moeten winnen, blijf maar bij Feyenoord Slot en probeer de spelers te behouden want ik hoor en lees dat er veel spelers van Feyenoord een andere club aan het zoeken zijn terwijl ze niet goed genoeg waren om Roma te verslaan. Als de spelers blijven dan kunnen zij straks in de nieuwe opzet CL laten zien of zij waardig genoeg zijn om hogerop te voetballen, tot nu zijn ze tegen Roma door de mand gevallen.

5 maart 2024 om 12:50

@psvictorie, ik hoop dat de azijn deze ochtend heel erg lekker heeft gesmaakt, jeetje zeg.
Allemaal wel heel erg kort door de bocht dat Feyenoord ''gewoon'' had moeten winenn omdat AS Roma 6e staat in de Serie A. Wel vergeten dat zij ''eventjes'' jongens als Lukaku, Dybala, Pellegrini in de basis hadden staan wat geen kleine jongens zijn.

Welke spelers zijn er naar een andere club aan het zoeken dan? Hen je nieuws die wij hier allemaal niet weten? Dat ze ook niet goed genoeg waren om As Roma te verslaan is ook onzin. reken er maar op dat jongens als Geertuida, Hancko, Hartman en Wieffer naar grotere clubs als Roma zullen gaan.

Wat een jaartje kampioen worden en toevallig door de CL heen komen wel niet kan doen met sommige supporters zeg.

5 maart 2024 om 13:17

Naar grotere clubs gaan als Roma voor Geertruida, Hancko, Hartman en Wieffer, prima noem jij maar alles onzin is je goed recht, zie regelmatig Roma spelen in de samenvatting, niet slecht maar dat is het dan.

5 maart 2024 om 13:48

Wieffer afgelopen zomer stevig in verband met Atletico Madrid, Hancko stevig in verband met Liverpool & PSG, Geertuida Stevig in verband geweest met Bayern en op een haar na rond met RB Leipzig. Dat zijn natuurlijk allemaal kleinere clubs als AS Roma.

Dat je AS Roma regelmatig ziet in samenvattingen is jouw goed recht maar samenvattingen zeggen echt helemaal niets.

leuk dat ie er mooi op staat, maar hij is niet de belangrijkste kandidaat, die slot moet gewoon lekker bij feyenoord blijven, is voor beide perfect

Zullen ze bij Barca wel nieuwe buitenspelers moeten halen want ik denk niet dat de huidige buitenspelers voldoen aan de strenge eisen van Arne.

5 maart 2024 om 13:48

Wat zijn de strenge eisen van Arne dan? Bedoel je mee terug verdedigen? Dat doen Raphinha, Ferran en Yamal allemaal.

Verder weet ik niet waar je anders op kan doelen, want zowel Paixao als Minteh als Jahanbaksch als Ivanusec vallen me niet op in andere dingen. Ze passeren zelden hun mannetje, hun eindproduct is ook vrij matig.

5 maart 2024 om 15:52

Het was geen kritiek aan het adres van de Barca spelers die je noemt, maar meer een sneer richting Arne die altijd zijn buitenspelers bekritiseerd. Ik vraag me zelf ook af wat zijn eisen zijn hoor, en of zulke spelers überhaupt wel bestaan.

Als ik het zo hoor staat Slot op heel veel lijstjes maar nergens bovenaan. Benieuwd wat zijn volgende stap gaat zijn. Wel mooi om te zien dat er dus wel oog is voor de manier van spelen in Europa. Tegen Atletico en Lazio niet genoeg punten gepakt maar wel indruk gemaakt waardoor hij nu op de lijstjes staat.0



Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van Slot. Speelt met hoge druk, gaat van eigen kracht uit en het positiespel bij AZ en Feyenoord is altijd uitermate verzorgd onder zijn bewind. Wellicht dat Barca een te grote stap/sprong in het diepe is, maar ik zie hem liever komen dan een Tuchel bijvoorbeeld.

De Zerbi, Flick of Slot: als het 1 van deze 3 word zou ik er content mee zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren