Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Yilmaz clasht met Demouge: ‘Het was te schandalig voor woorden’

Laatste update:

De spanningen bij Fortuna Sittard zijn na de nederlaag tegen sc Heerenveen (2-1) tot een nieuw kookpunt gestegen. De Limburgers staan na vier speelronden troosteloos onderaan met nul punten en verkeren in een diepe crisis. De nederlaag in Friesland leidde onder meer tot een flinke clash tussen sterspeler en beleidsbepaler Burak Yilmaz en spitsentrainer Frank Demouge, schrijft Voetbal International.

Sinds het ontslag van trainer Sjors Ultee heeft Yilmaz de touwtjes in handen genomen in Sittard. De aanvaller zet de lijnen uit en heeft een belangrijke stem in het bepalen van de opstelling. Daarmee kon niet voorkomen worden dat de ploeg op bezoek bij Heerenveen met 2-0 achterstond bij rust. "Yilmaz was ontstemd", schrijft VI in een reportage. "Voor hij dat in woord en gebaar duidelijk maakte aan zijn medespelers, begaf hij zich naar de trainerskleedkamer. Teamgenoten hoorden hoe Yilmaz de staf uitkafferde. Er deugde niets van het spel, van de coaching. Spelers wisten niet wat ze hoorden."

Ook Demouge moest het flink ontgelden. De spitsentrainer sprak zich uit over de tirade van Yilmaz en kreeg de hoofdrolspeler niet veel later op zijn dak. "Voor het Abe Lenstra Stadion kwam het in de spelersbus volgens getuigen tot een enorme woede-uitbarsting van de 77-voudig Turks international. Demouge kreeg de wind van voren. ‘Het was te schandalig voor woorden’, aldus één van de Fortuna-spelers. De rit terug naar Sittard verliep in ijzige stilte." Fortuna heeft sinds vorige week een tolk in dienst om de visie van Yilmaz over te kunnen brengen op de technische staf en de rest van de selectie.

Ondertussen wordt druk gespeculeerd over de exacte reden achter het ontslag van Ultee. De oefenmeester moest vorige week het veld onverwachts ruimen en zag Yilmaz de touwtjes in handen nemen. Volgens VI heeft het ontslag van Ultee vooral te maken met het feit dat hij vasthield aan Yanick van Osch en weigerde Dogan Erdogan op te stellen. Tegen Heerenveen kreeg de middenvelder wél het vertrouwen, net als de van Hellas Verona gehuurde doelman Ivor Pandur. Laatstgenoemde maakte een sterke indruk en voorkwam erger voor de ploeg van interim-trainer Dominik Vergoossen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat krijg je als je je ziel verkoopt.

30 augustus 2022 om 12:29

Yilmaz burak het hart van Sjors …..

30 augustus 2022 om 13:16

Yilmaz moet toch wel wat weten van de club. Wat denkt hou nou, dat het een top tien club is....🤦🏾‍♂️

30 augustus 2022 om 13:51

Burak Yilmaz is samen met Emre Belezoglu en Arda Turan de meest gehaatte spelers van Turkije. Burak gedraagd zich als een diva, wat een walgelijke gast. Het verbaasd me niks wat er nu gaande is bij Sittard met Yilmaz.

30 augustus 2022 om 15:09

Waarom worden deze spelers zo gehaat?

30 augustus 2022 om 15:16

Karakter

30 augustus 2022 om 16:43

Emre Belozoglu wordt toch echt om een andere reden gehaat... Schold ooit Didier Zokora uit voor n***er.

30 augustus 2022 om 16:43

scheer emre niet over dezelfde kam aub, op het veld was emre een gehate speler omwille van zijn agressiviteit, maar naast het veld is emre een totaal ander persoon kalm beleefd en goedlachs. Dat zou jij ook moeten weten

30 augustus 2022 om 19:29

Was het niet Emre die iemand ooit een gebroken neus sloeg, toen naar het ziekenhuis ging met een pistool en toen eiste dat de gozer met een gebro- oh wacht, was dat Arda? Nvm, sorry Emre.

31 augustus 2022 om 05:40

Emre reed ook zonder rijbewijs iemand dood en vervolgens kochte hij ze om. Dat vergeten sommige hier.

31 augustus 2022 om 07:11

Waarom zou hij een van de meest gehate spelers zijn?

31 augustus 2022 om 07:12

En schold zokora uit voor nggr

30 augustus 2022 om 13:00

Oef, en ze waren zo blij dat de grote ster kwam.

30 augustus 2022 om 13:01

Anders waren ze failliet als die Turkse partij hen niet had gekocht. Dusja het is het één of het ander.

30 augustus 2022 om 16:26

Als ze dat niet hadden gedaan hadden ze al lang niet meer bestaan. Misschien moeten Nederlandse clubs zich eens gaan conformeren aan het eenvoudige principe de betaler bepaalt. Eerst als je verdrinkt je uit het water laten trekken en je dan beklagen dat je redder wat verwacht voor zijn geld. Zelfde gelde voor ado.

Eagles!! Nu Gladon!!!

Als ik bij NEC/ Vitesse (of een dergelijke club) zat had ik nu direct een lijntje uitgegooid naar Seuntjens.

Dit soort gasten zijn nu toch vast wel gevoelig voor een overstap…

30 augustus 2022 om 12:25

Seuntjes is lang niet goed genoeg voor die clubs. Hij vindt zichzelf heel goed en dat laat die ook merken, maar in de werkelijkheid valt het allemaal wel mee en grossiert die in balverlies en kansloze schoten

30 augustus 2022 om 12:29

Ieder jaar 30 plus wedstrijden. Nooit geblesseerd en bij een degradatieclub standaard betrokken bij 12-15 goals per seizoen. Tis maar wat je matig vindt.

Er gingen spelers met mindere stats richting subtop eredivisie.

30 augustus 2022 om 12:39

Aldus Kieftenbeld ….

30 augustus 2022 om 13:17

Goed verwoord, prima speler Seuntjens, als dat niet kan zien snap je weinig van het spelletje..

Als dit verhaal klopt gaat Fortuna een heel lastig seizoen tegemoet. Zal behoorlijk wat tweespalt in de selectie komen van Yilmaz-aanhangers en spelers die de staf goed gezind zijn

30 augustus 2022 om 12:27

Als je beetje eigenwaarde hebt als speler, ga je achter de staf staan en niet achter een spits die even de regie wilt nemen omdat hij met de eigenaar lekker babbelt

30 augustus 2022 om 12:37

En als je als spelers naast eigenwaarde ook nog ballen hebt. Pak je die arrogante kwal met een mannetje of 5 aan zijn armen en benen op en mieter je hem het stadion uit. Wat een figuur joh die Yilmaz.

30 augustus 2022 om 13:14

En dan op staande voet ontslagen worden. Het zijn profvoetballers, geen beleidsvoerders/ moraalridders.

De spelersgroep zal vast niet voor Yilmaz zijn aanpak staan, vandaar het lekker naar de pers. Maar fysiek hem wat aandoen is natuurlijk idioterie, maar dat besef je zelf ook wel toch.

30 augustus 2022 om 13:16

En dan op staande voet ontslagen worden. Het zijn profvoetballers, geen beleidsvoerders/ moraalridders.

De spelersgroep zal vast niet voor Yilmaz zijn aanpak staan, vandaar het lekker naar de pers. Maar fysiek hem wat aandoen is natuurlijk idioterie, maar dat besef je zelf ook wel toch.

30 augustus 2022 om 13:39

Je begrijpt toch wel dat het een metafoor is voor hem met z'n allen duidelijk maken dat hij zijn spullen mag pakken en vertrekken, toch? Of dacht je echt dat ik ze aanspoor om hem een zwieperd te geven? 😅 (Al zou het me niet verbazen als dat nog gebeurt).

30 augustus 2022 om 13:55

Laten we eerlijk zijn Fossen, dat is toch gewoon hetgeen waar we op hopen? Weg met die clowns.

30 augustus 2022 om 12:40

De staf heeft uiteindelijk de beleidsbepalers te volgen. Of je contract opzeggen. Op dit moment is de staf tweespalt aan het creëren en dat is uit den boze. Het bestuur moet ingrijpen

30 augustus 2022 om 12:59

Niet de staf maar de eigenaar en yilmaz zijn een kloof aan het slaan in de selectie. Schrijf de eerste degradatiekandidaat maar op. Fortuna is terug bij af straks.

30 augustus 2022 om 13:00

Hetze tegen Yilmaz en alles wat turks is begonnen lijkt het elke poep of scheet wordt lkkr uitvergroot .Ja het gaat ff minder er zijn egos in het voetbal maar media moet er geen honingpot van maken .

30 augustus 2022 om 13:20

Als een speler de opstelling maakt dan vrag je er ook om. Als hij uit Ijsland was gekomen was het precies hetzelfde.

30 augustus 2022 om 13:40



Het is Yilmaz die zich gedraagt als een idioot. Sinds de komst van Yilmaz is alle ellende bij Fortuna begonnen. Een coach die jarenlang bij Fortuna vakwerk heeft afgeleverd (en voorkomen van degradatie van Fortuna is een grotere prestatie dan kampioen worden met Ajax) wordt aan de kant gezet zodat Yilmaz het roer kan overnemen. En dan anderen beschuldigen van een hetze. Je hoeft maar naar 2 mensen te kijken m.b.t. deze situatie en dat zijn Yilmaz en de voorzitter die kennelijk zijn verstand heeft verloren door dit te faciliteren. En hoezo hetze tegen alles wat Turks is. Het gaat hier over Yilmaz en die is Turks. Het gaat hier niet over tientallen miljoenen andere Turken. Als het een Griek was geweest was dat hier benoemd. Natuurlijk spelen de media hier op in. Dat is hun taak. En ik heb een verrassing voor je dit gaat niet stoppen tot de situatie bij Fortuna zich stabiliseert. Welkom in de grote mensen wereld. Maar er is een ding dat Yilmaz nu al bewezen heeft door zijn bizarre gedrag sinds zijn komst: Totaal ongeschikt.

30 augustus 2022 om 13:45

Ik vind eigenlijk dat het publiek op moet staan tegen het nieuwe bestuur en Yilmaz.
Als ze zo met mensen om denken te kunnen gaan,zoals Ultee en Demouge en de rest van de staf, te gek voor woorden.
Ultee ligt dus buiten omdat ie van Osch de voorkeur gaf boven een nieuw aangekochte keeper.
En dat dan ook nog eens die nederlandse technisch directeur (of wat zijn funtie ook was) gaat staan verkondigen dat Ultee eruit lag omdat het proces met de spelersgroep onvoldoende was.
Terwijl ie net 2x het voor mekaar gebokst had dat Fortuna niet degradeerde.. met een zeer beperkte spelersgroep. Petje af..

30 augustus 2022 om 13:05

Met zoveel onrust op en naast het veld, ben je hard op weg om weer richting KKD te gaan, want presteren lijkt wel het laatste waar ze in Sittard mee bezig zijn.

Loopt helemaal fout af. Beleidstechnisch brokkelt het stuk voor stuk af.

Dan zou ik als ik Demouge was meteen opstappen. Want dit ga je niet winnen. Ik zou mezelf respecteren en zeggen zoek het uit.

30 augustus 2022 om 12:50

En wie betaald de hypotheek van huize Demouge dan?

30 augustus 2022 om 14:02

Pakte bij Willem2 800k per jaar haha. En ook nog jaren bij een Utrecht gezeten wat toen heel goed betaalde.
Wat zou die nu als spitsentrainer bij sittard pakken? Kan geen vetpot zijn lijkt mij…

30 augustus 2022 om 12:51

Makkelijker gezegd dan gedaan. Vermoed dat Demouge geen gigantisch kapitaal heeft dat hij zomaar zijn inkomsten kan missen.

De vaste lasten gaan ook gewoon door he

30 augustus 2022 om 13:30

Ik zie overal dat ze personeel zoeken dus in deze tijd lijkt het mij een stuk eenvoudiger om jezelf te respecteren!

30 augustus 2022 om 13:46

Zie jij Demouge als maaltijdbezorger voor je dan? Kan hij daarmee zijn hypotheek betalen??

30 augustus 2022 om 23:16

Haha, dat is waar.

Echter vermoed ik dat zijn uitgavenpatroon/ levensstijl iets anders is dan van de gemiddelde Nederlander.

30 augustus 2022 om 14:32

Demouge als spitsentrainer moet je überhaupt al niet willen.. Maar dat terzijde. Het is een zooitje daar terwijl ze toch best wat inkopen hebben gedaan. Als Yilmaz zijnde had je ook beter moeten weten, een degradatie kandidaat in NL. Had dan lekker gestopt of getekend bij een middenmoter.

30 augustus 2022 om 19:59

Zie Demouge graag als spitsentrainer naar Vitesse komen. Een beetje lepe spits die vaak zijn doelpunten meegepikt heeft. Gezien de historie zal hij eerder trouwens bij nec terecht komen, maar dat terzijde. De huidige spitsen bij zowel Vitesse als nec kunnen nog wel doelgerichtheid bijleren. Laat die Yilmaz maar lekker in Sittard blijven met zijn dictatoriale manier van werken.

31 augustus 2022 om 17:23

Dat is exact het probleem van Vitesse, Demouge als spitsentrainer kom op zeg. De ambitie moeten toch hoger zijn dan dat? Beste man heeft welgeteld 1 / max 2 goeie seizoen gehad in zijn carrière.



Tsja wat moet je hier nou van zeggen, ik denk dat iedereen een scenario als deze wel verwacht had.
De komst van de geweldige spits, die hier even met gemak 30 goals zou maken, heeft in iedergeval voor een hoop rust binnen de club gezorgd.

Totaal geen medelijden met Ultee aangezien hij Hofland een mes in de rug stak en vervolgens bijdehand deed in de media. Wat betreft Fortuna, dit gaat het hele seizoen zo blijven aanmodderen en wanneer degradatie een feit is zullen deze Turken afscheid nemen en op het strand gaan liggen in Ankara

30 augustus 2022 om 12:41

Strand in Ankara?

30 augustus 2022 om 13:03

Alle Marokkanen terug naar Istanbul.

30 augustus 2022 om 13:11

Heb ik iets gemist? De laatste keer dat ik keek lag Ankara nog zo'n 200km van de kust af.

30 augustus 2022 om 13:16

Ankara, Antalya. Potato, potato

30 augustus 2022 om 13:22

Potato, kebab

30 augustus 2022 om 16:50

hihi haha hoho

Als dit alles klopt worden mijn vermoedens over zijn persoonlijkheid wel bevestigd. Zelfs toen hij in Turkije speelde kwam hij te vaak slecht in het nieuws door incidenten of geruchten maar daar had hij bevriende journalisten of analisten die hem niet te hard hadden aangepakt.

Heb het als Heerenveen supporter wel te doen met de fans van Fortuna. Moet er niet aan denken dat dit soort praktijken bij Heereveen zouden gebeuren. Maar goed, dit had je aan kunnen zien komen.
Die Burak is wel echt een engnek trouwens, het viel me zaterdag in het stadion ook al op. Veel negativiteit richting medespelers, rare trekjes, diva gedrag en dat terwijl hij 90 minuten lang niks heeft laten zien.
Dit soort verhalen verbazen mij dan ook niks, het is te hopen dat die Turken snel weer weg zijn voor Fortuna.

30 augustus 2022 om 13:35

En dan vergeet je nog dat hij op een gegeven moment zich naar de dugout draaide en zo hard stond te schreeuwen dat hij er onder gebukt ging. Echt niet normaal! Elke zelf respecterende interim-coach had hem er af moeten halen. Het staat echt zo keihard 1-0 voor Burak, dat het nu is, hij er uit of de gehele technische staf.

Fortuna dan maar degraderen wat een puinhoop is het daar.

Je kan hier toch niet verbaasd over zijn. Je wist al dat dit zou gebeuren, zo’n speler gaat nooit naar een club als Fortuna tenzij die allemaal privileges geniet door de eigenaar. Stel je voor dat Seuntjes of Duarte dit zou hebben gedaan, die zou gelijk teruggezet worden. Yilmaz kan alles maken met de eigenaar. Als je als speler nog een transfer kan maken de komende dagen zou ik dat gelijk doen.

Natuurlijk is Burak Ylimaz voor Fortuna een grote naam, maar laten we niet doen alsof de Messias in eigen persoon in neergedaald. In Nederland alleen al hebben we de afgelopen twintig jaar tien betere spitsen gehad dan deze subtopper.

30 augustus 2022 om 12:47

Die gast is over man, kan er weinig meer van. Denkt even de boel te regelen bij Fortuna 🤣

30 augustus 2022 om 12:49

Nee joh, ik snap die overdreven reacties ook niet. Hij heeft een paar leuke seizoenen gehad en alles wat hij in die wedstrijd tegen Oranje aanraakte, veranderde in goud. Vorig jaar in de Franse competitie bij Lille heeft hij meer gele kaarten (9) gepakt dan dat ie goals en assists had (4 3). En is ondertussen ook al 37. Maar ja een man met zo'n karakter en meent dat hij een god is in Turkije, moet je helemaal niet willen hebben in je selectie. Wat mij betreft mag Fortuna degraderen, opgeruimd staat netjes.

30 augustus 2022 om 12:53

In Nederland hebben we denk ik wel meer dan tien betere spitsen gehad. Maar geen enkele daarvan speelde voor Fortuna. Voor Fortuna is dit wat Zlatan voor bijv. FC Twente zou zijn.

30 augustus 2022 om 13:26

Als hij een godenzoon was geweest, zou hij wel bij Ajax voetballen!

Tja, wat denk je dan? Alleen de mooie kant van Yilmaz te hebben binnengehengeld als Fortuna Sittard? Je weet als er Turkse eigenaren aan het roer zijn en een Turkse ster voet aan wal zet, dit soort taferelen kunnen gaan gebeuren. Frank Demouge kennende laat hij niet met zich sollen en zegt hij hier wel degelijk iets van. Die zogenaamde Turkse tolk is 'gewoon' een spion. Die luistert alles af bij de club. Wat een slangenkuil bij Fortuna. Daar wil je gewoon niet werken...

nu is het de spitsen trainer, volgende week de looptrainer, tot aan de koffievrouw, tot ze allemaal uit eigen beweging opgestapt zijn, en dan kunnen daar de marionetten geplaatst worden.
Je weet nu al wel wie je hoopt dat er gaat degraderen.
Arme fortuna fans

Tja Turken staan er om bekend emotioneel te zijn dan krijg je zulke praktijken, het was ff leuk maar vrees dat die yilmaz een blok aan het been gaat worden zo voor Fortuna

Niemand is groter dan de club, zeker niet Burak Yilmaz. Als het kan moet je zo snel mogelijk zien te breken met Yilmaz. Die zorgt niet voor een topsportmentaliteit maar voor onrust

30 augustus 2022 om 13:13

Uiteindelijk is geld altijd groter dan een club en in deze dan Ultee en of Demouge. Het hoort normaal gesproken niet zo te zijn, maar vandaag de dag bepaalt geld alles in de voetbalwereld anno 2022....

Zo voelt het dus om gediscrimineerd te worden. Ik spreek dit zeker niet goed, want dit is fout en hoort niet te gebeuren. Fortuna wordt nu als het ware overgenomen door de turken en de Nederlanders worden ontslagen en/of onrechtvaardig behandeld. In de huidige samenleving gebeurt het vaak andersom, en als dat het geval is dan wordt er vaak gezegd dat de buitenlanders maar harder moeten werken en niet in de slachtofferrol moeten kruipen. Ik zou zeggen dit is een koekje van eigen deeg!

30 augustus 2022 om 13:05

Ah joh, de meeste Nederlanders ontkennen dat er gediscrimineerd wordt bij sollicitaties terwijl er genoeg onderzoeken naar is gedaan.

30 augustus 2022 om 13:06

Hoe krijg je dit stukje vergif uit je vingers man. Calimero.

30 augustus 2022 om 13:18

Waar zie jij discriminatie? Ik zie een speler met een veels te kort lontje en veels te veel macht binnen de club. Maar ik zie geen discriminatie. Wellicht even opzoeken wat discriminatie precies betekent.

30 augustus 2022 om 13:25

Het is niet perse discriminatie, het is biologisch gezien normaal dat je de mensen/soorten opzoekt waar je je het meest vertrouwt bij voelt. Dat is de drang naar veiligheid. Nu dat bij Fortuna Turkse mensen zijn raken wij Nederlanders in paniek omdat het anders is, maar dat is het andersom ook. Het voelt gewoonweg niet veilig, zonder dat je daar de vinger op kunt leggen. Zo werkt biologie nou eenmaal. Het is domweg angst van de een naar de ander die niet op hem of haar lijkt. Als we dat stukje nou accepteren ipv ruzie gaan maken omdat het 'discriminatie' is dan accepteren we het feit dat we mens zijn en kunnen we misschien langzaam leren verbinden in plaats van dat dwangmatig af te dwingen.
Ik vind het in ieder geval logisch wat daar gebeurd, verschillen overbruggen tussen culturen kost tijd en dat kost het gewoon elke keer weer, zonder dat de een of de ander fout is.

30 augustus 2022 om 13:29

Je praat dit zeker niet goed, waarna je in je laatste zin aangeeft dat dit ‘een koekje van eigen deeg’ is. Wat is het nou?

30 augustus 2022 om 13:37

Zegt degene die zich zó Nederlander voelt dat hij een Marrokaanse vlag voert als profielfoto. En vervolgens klaagt dat hij niet als Nederlander behandeld wordt. Tja, wel de lusten maar niet de lasten?🙊🙊

30 augustus 2022 om 13:58

Alsof hij als een Nederlander behandeld zal worden als hij een Nederlandse vlag als pf zet. Ik hoef niet als Nederlander behandeld te worden, ik ben Turks en ben daar trots op. We moeten iedereen hetzelfde behandelen ongeacht afkomst.

30 augustus 2022 om 14:25



@mosta man: Met die laatste zin kruip je zelf ook weer in de slachtofferrol, jammer.

Jij geeft aan dat het zo voelt om gediscrimineerd te voelen. Jij gaat er dus automatisch vanuit dat de Nederlanders en andere nationaliteiten binnen Fortuna zich daar gediscrimineerd voelen?

Kan het niet zo zijn dat ze het gewoon niet zo netjes vinden hoe er met ze om wordt gegaan en hoe er wordt gecommuniceerd, zonder dit te herleiden naar kleur en of afkomst?

Zegt wel genoeg over hoe jij in het leven staat als discriminatie het eerste is wat in je hoofd schiet bij onrust en onenigheid tussen mensen van verschillende achtergrond en kleur.

30 augustus 2022 om 15:04

Iets zegt mij dat je zelf slechte ervaringen hebt en dat er een hoop wrok zit bij je, anders reageer je niet zo. Dit heeft totaal niets met discriminatie te maken, dit is gewoon een omhooggevallen Turk die het Jezuscomplex heeft. Wie betaalt bepaalt helaas, dit heeft Fortuna aan zichzelf te danken. Maar hoe jij discriminatie hieruit kan halen is mij een raadsel. Blijf vooral lekker wapperen met je Marokkaanse vlaggetje hier en lekker schoppen tegen de Nederlandse samenleving.

Die Dogan Erdogan niet opstellen snap ik wel, die zag ik invallen en deed werkelijk alles fout. Fortuna heeft haar ziel verkocht en mag nu op de blaren zitten.

Het is duidelijk te zien dat tegenwoordig iedereen maar alles gelooft. Volgens VI gebeuren deze taferelen, maar wie of wat zijn de bronnen dan? Waar is het bewijs hiervoor? Ik zeg niet dat hij schuldig of onschuldig is maar ik ga niet zomaar de club en de speler uitmaken voor alles en nog wat gebaseerd op een gerucht. Sjoerd Ars heeft laatst in een interview aangegeven dat er heel veel indianenverhalen uit de lucht kwamen vallen. De media heeft de nieuwe zondebok en sensatie al gevonden zie ik.

Na een paar overwinningen hoop ik dat we door kunnen gaan en dit soort waardeloze speculaties in de prullenbak gooien.

30 augustus 2022 om 13:25

Helemaal eens, de media roept iets en iedereen praat elkaar na. Dit verhaal moet ik in het midden laten maar meer als de helft van de vorige verhalen waren gewoon dikke bullshit.

30 augustus 2022 om 13:33

Volgens VI is het een speler die dit aangeeft, staat in de tekst

Als ze dit nou allemaal zouden filmen dan hadden ze een ware Turkse soap in handen gehad daar in Sittard.

All or Nothing: Fortunaspor

Alsof niemand deze chaos zag aankomen. Op het moment dat de club in Turkse handen kwam, was het het begin van het einde. Fortuna Sittard heeft haar ziel verkocht.

Demouge is de volgende die de club verlaat, kan je op wachten.

Zitten ze allemaal met hun Yilmaz shirt, daar in Sittard... Ben je lekker mee, als supporter

Spitsentrainer Frank Demouge. Ik heb zelden zoiets grappigs gelezen. Zie je het voor je? De grote Frank Demouge die Burak Yilmaz even gaat uitleggen hoe hij de ballen tegen de touwen moet jagen

30 augustus 2022 om 13:47

Ze kunnen beter een gedragstherapeut aanstellen voor Yilmaz. wat een loser.

30 augustus 2022 om 13:53

Tja, ook Ronaldo, Messi, Lewandowski en noem de toppers maar op, hebben een (spitsen)-trainer.

Dat Demouge niet de naam van Yilmaz heeft, betekent niet dat ze niets van elkaar kunnen leren.

30 augustus 2022 om 14:06

Federer en nadal hebben ook gewoon een tennistrainer 😁

30 augustus 2022 om 14:07

Was ook mijn eerste gedachte, maar ja, uiteindelijk zal ook de allerbeste spits een spitsentrainer hebben, die niet per se dezelfde kwaliteit heeft (gehad).

Zoals ook een trainer niet per se op het hoogste niveau gevoetbald hoeft te hebben, om een goede trainer te zijn.

Wat dacht hij dan? Even moeiteloos kampioen te worden met Fortuna? Is gewoon een ploeg die 15e-18e gaat eindigen. Niks mis mee, maar dan hoef je na zo'n wedstrijd tegen Heerenveen wat nog niet eens heel slecht is qua resultaat meteen zo te gaan doen..

RIP Fortuna!

Je hebt je hart verkocht aan de duivel
Niemand zal het ontgelden...

Met een sfeer als nu zou ik als clubs gaan porren bij spelers om ze over te nemen.

Seuntjes kan overal wel terecht onder de ploegen Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, Twente

Wat een ellende daar. Wat begon als een sprookje eindigt in een nachtmerrie

Begin van het einde voor de muisjes

Maffia praktijken werk voor de knvb en direct verwijderen van de Nederlandse velden.



Ik vraag me toch echt af hoe een tirade met een tolk erbij uit ziet. Vertaalt hij de woorden met hetzelfde geschreeuw? Of hoor je eerst iemand in een Turks tegen je schreeuwen waarop een ander rustig tekst en uitleg geeft. Worden de handbeweging erbij wel nagedaan? Vragen vragen vragen.

Wat een mannetje die Yilmaz.
Beetje de dictator uithangen.
Dat zijn ze in Turkije wel gewend met hun presidentje.
Ik snap gewoon niet waar hij zich zo druk over maakt.
Bij Fortuna is enkel Yilmaz erbij gekomen.
Voor de rest vrijwel hetzelfde team wat zich maar net aan veilig kon spelen.
Grootheidswaanzin in Sittard.

als het waar is dat hij geld heeft geinvesteerd in de club dan is dit gedrag wel te begrijpen.

30 augustus 2022 om 14:32



@besiktasjk_: Nee dan nog is het geen normaal gedrag. Je doet toch onderzoek voordat je ergens je geld in investeert mag ik hopen? Dan had hij toch wel zien dat deze club zelfs met toevoeging van zijn grootsheid niet even meedraait in de top of subtop van de Ed.

Wanneer je op deze manier reageert als speler/investeerder heb je je niet goed genoeg verdiept in de club en kwam je hierheen met valse verwachtingen.

30 augustus 2022 om 15:42

mee eens, zeker geen normaal gedrag, echter kan ik me voorstellen dat hij denkt zeggenschap te hebben, zal ook wel met voetbalcultuur te maken hebben. Overigens is dit in Turkije niet gebruikelijk, althans ik kan me niet herinneren dat dit op het hoogste niveau is gebeurd.

30 augustus 2022 om 15:50

Oja dat denk ik ook wel en er zullen best dingen afgesproken en zijn beloofd aan hem, je gaat als "speler met naam" niet voor het sportieve bij Fortuna lopen ballen natuurlijk. Met alle respect voor de club.

Hoe denken de supporters van Fortuna Yilmaz er nu eigenlijk over? Leuk zo'n bekende speler maar komt ook nogal wat gedoe van tot nu toe

Lijkt me duidelijk dat Ultee niet de laatste is die er bij Fortuna uitgewerkt wordt. Dan hou je de eer toch aan jezelf? Collectief door de voordeur naar buiten als staf.

Haha wat een sukkel die Yilmaz. Had ie verwacht dan, dat ie met wereldsterren zou spelen bij Fortuna. Als je zo groot bent, moet je lekker in een topcompetitie gaan spelen, maar dat kan niet want je hebt inmiddels een rollator nodig. Ga dan lekker met pensioen.

"sterspeler en beleidsbepaler"!!!! "de aanvaller zet de lijnen uit en heeft een belangrijke stem in het bepalen van de opstelling!!!"

Dit verhaal stinkt aan alle kanten als ik dit zo lees.... Achter dit artikel zit duidelijk een zeer kwaaie bedoeling. Dit zijn 2 onzinverhalen, die mensen hebben pas nog e.e.a. uitgelegd

Als het geen Burak Yilmaz was maar een Jan van Halst had men het gehad over ja terecht dat zo een ervaren speler opstaat (net zoals die gast van FC Twente afgelopen weekend)

En dat er in reacties 80 x over Turken wordt gesproken geeft aan dat het heeft gewerkt.

Mensen vergeet niet, die beste man heeft Fortuna jaren terug gekocht en zeer stabiel geleid. Als hij er een Turkenclub van had willen maken had ie wel ingestemd met extra veel invloed van Acun die boos is weggegaan en Hull City heeft gekocht...

"sterspeler en beleidsbepaler".....nu kan ik dat eerste begrijpen, maar dat tweede is toch klinkklare onzin of heb ik iets gemist.

Voor de meeste mensen is dit misschien een verrassing, maar voor de Turkse voetbal-kenners onder ons is dit niks nieuws natuurlijk. Burak is de beste Turkse spits van de afgelopen 10 jaar, maar zijn gedrag is altijd een dingetje geweest. Stond in Turkije altijd bekend als een vervelend mannetje door zijn schwalbes en vervelende maniertjes ondanks zijn vele goals. Bij alle vier de grote clubs gespeeld en bij drie van de vier doen alsof die clubs de liefde van zijn leven waren. Het premieschandaal bij het Turkse elftal zijn we natuurlijk ook niet vergeten met zijn kliekje onder leiding van Arda Turan die nog een niveautje enger is dat Burak. Nee, al deze gebeurtenissen van de afgelopen weken zijn allesbehalve verassend.

Misschien is Fortuna net iets te klein voor Burak

Het is een beetje zoals Erdogan Turkije leidt: ik ben belangrijker dan het land

Clubs zoals Twente en Fortuna hadden al lang niet meer moeten bestaan.

Sittardspor heeft hier zelf schuld aan door hun ziel te verkopen. Dit gaat niet goed eindigen. Je zou dat over het paard getilde figuur het liefst een trap onder z’n hol geven en een zak geld naar z’n hoofd smijten zodat ie oprot en wegblijft. Maar dat kan niet. Yilmaz is de toekomst van de club. Al het personeel zou moeten opstappen maar ja, het loopt niet over van kwaliteit en de banen zijn schaars. Je zal er maar werken of fan zijn. Sterkte.

Wat begon als een stunt, eindigt in een drama. Sjoerd Ars vertelt de ene leugen na de andere dat ziet iedereen. Sjors ultee heeft het jaren na behoren gedaan gezien de begroting. Heeft van een zooite een elftal gemaakt, is nu verbannen. En wat schetst mijn "verbazing" het word weer 1 grote bende. En FC BURAK is geboren.

Nog een aantal uren voordat de markt sluit. Maak dat je weg komt. Het kan nu nog

Wat begon als een stunt, eindigt in een drama. Sjoerd Ars vertelt de ene leugen na de andere dat ziet iedereen. Sjors ultee heeft het jaren na behoren gedaan gezien de begroting. Heeft van een zooite een elftal gemaakt, is nu verbannen. En wat schetst mijn "verbazing" het word weer 1 grote bende. En FC BURAK is geboren.

Nog een aantal uren voordat de markt sluit. Maak dat je weg komt. Het kan nu nog

Leek zo leuk dit, maar is al snel geëscaleerd. Wat een vreemde club is dat Fortuna.

Wil niet stoken, maar denk dat de supporters maar even anti Yilmaz spandoeken moeten maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren